Hajformázás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Picar77
legutolsó trend az mit takar ?😄

()() (^^)

hazatérve londoni továbbképzésembõl ,modellek jelenkezését várom,ingyen haj a legutolsó trend szerint ,privizz

Jaffa 2843
elmész fodrászhoz és megmutatod neki a képet, õmeg megcsinálja.
de ez nem olyan haj amit érdemes lenne hétköznap is viselni. sok vele macera szvsz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Csuhai G
Üdv!
Ilyen hajat szeretnék csinálni. Hogyan kezdjek neki, miket használjak, hogy csináljam, stb.. örülnék ha valaki segítene. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Slipknot14
hát a vizes zselézés nem jó. évekkel ezelõtt én is megtapasztaltam, mer mikor kiszárad a víz a zselé pedig megmarad, akkor a szálak szétugranak, és napfénybe, vagy lámpa alatt nagyon csúnya...
én annó taft zselét használtam, úgyhogy nem is a zselével volt a gond. egyébként vizes hatású zselézéshez egyszerûen csak olyan zselét kell venned. van sokféle, én annyira nem ismerem õket, járj utána 😊
pl Taft-ot ne vegyél mer az sûrû és erõs tartású, de nem lesz tõle vizes hatása.
vagy lehet van többféle taft is, nem tudom.

Slipknot14
hát, sztem valami iesmi lehet a kulcsa:

megnöveszted az egészet, majd fodrászhoz elmész, viszel képet milyenre akarod meg tépetni-vágatni.

majd otthon nem egyenesre húzva vasalod, hanem maradjon meg benne az odlalra göndörödési íve😄 csak szimplán fogd be a vasaló közé de ne húzd végig azt rajta, akkor lapos lesz de megmarad benne a az ív is oldalra.

majd fogsz egy lakkot és ráfújod a kezedre és felviszed kézzel a hajadra, és fogsz egy kisebb törölközõt amivel a lakkos részt összeborzolod amig még nem szárad meg lakk. ha midnenhol megcsináltad így lefújod az egészet lakkal. Ha lakkot ajánlhatok akkot Taft Kasmír tapintású (fekete, lila csíkkal) 5-ös erõsségû 😊 tévhittel ellentétbe nem ragacsos, meg nem csillog, nagyon szépen lehet vele dolgozni, és a végeredmény is jó.

somdav95
Göndör ( mostmár rövid) hajamhoz vettem egy hajvasalót ma. 180-200 fok körül gyönyörûen kisimult. Elmentem teniszre, jól leizzadtam, és még most is szép sima! Hajlakkot, vagy wax-ot használjak szerintetek még a tartás érdekébe, vagy hülyeség??

Vizezd be a kezed és úgy zselézd a hajad.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy hogyan zselézhetném be ugy a hajam hogy vizes hatású legyen?

somdav95
Nekem nincs kettéválasztva xD

Én növesztem és ketté van választva<#idiota><#banplz>
Vasaló+wax+hajlakk. Meg tépettre lenyíratni.

Hali!
Valaki, aki ért hozzá adna tippet, hogy ezt hogy kell megcsinálni ?

KÉP1
KÉP2
KÉP3
KÉP4
KÉP5

somdav95
Hát mert neki alapból ilyen sima 😊

Slipknot14
a képen aki van annak nincs is vasalva😄 de am elég fura feje van 😄

somdav95
Amúgy egy pöch... De a haja az nem rossz, nekem is köbö ilyen lenne ha ki lenne vasalva, csak hát nem nagyon tudom hogy mit tegyek...

Picar77
fu de menõ csávo :\

()() (^^)

somdav95
Itt van, bár én nem nyalom le, fogok egy kis zselét/hajlakkot, összeborzolom és jólvan 😊

Picar77
képet arrol sp-rõl XD
gõzõm nincs ki az

()() (^^)

Picar77
nem égeted szét 😄

()() (^^)

somdav95
Na le is vágattam, úgy néz ki a hajam mint SP-nek ( új "tinisztár") de annyira nem vészes <#idiota><#vigyor5>

somdav95
Az a baj hogy nem nagyon akarom "szétégetni" a hajam, szóval nem tudom mit csináljak...

Danny1987
Sziasztok extra erõs haj wax-ot használtam és igy lelapult tõle a hajam.
Vegyek vmi gyengébbet vagy vmi mas trükköt kéne alkalmazni.

A masik hogy a wax is ugynugy latható mint a hajzselé?
Mert kb ugyanugy ragyogot a hajam mint ha zselével kentem volna be.
Akkor most túl sok volt a wax vagy túl erõs?

Live for nothing or die for something.

Slipknot14
ez az igazság S:

Most megmondtad.

Picar77
alapbol nekem is ilyen volt XDD
de hidd el egy hajvasaloval kurva jó hajat lehet belöle csinálni ^^
csak megkell növeszteni még kicsit

()() (^^)

somdav95
Ilyen hajat akarsz? Ember... Nekem ilyen van, de úgy utálom... Már beletörõdtem hogy ezen nem lehet változtatni...

Slipknot14
ez sztem nem wax. egyszerû hajlakk. régen nekem is ilyesmi állaga volt. ha ajánlhatok lakkot akkor Fekete-Rózsaszín Taft(5)-ös. Egyáltalán nem ragacsos, mint ahogy azt mindenki mondja a lakkról, ,,Silk touch'' - selymes tapintás. És kihúzva sincs vasalóval sztem, sõt még megtépve se😊
ha jobban megnövesztettem volna annó, full ilyet tuttam volna kreálni. láccik ho nincs vasalva. Am ha ilyenre csinálod akkor, miután kimosod, törölközõ száraz hajad könynen formázható, állísd be miközbe fújkálod gyengén lakkal, majd ha kész fújd le az egészet és kész is 😉 😊

Slipknot14
miért is lenne tré az egyenes haj?o.O jó nagy hülyeséget montál most. Csajoknál sztem kurvajó ha egyenes 😊 fiúknál meg mivel nekem is az mindenhol 1 jó vasalás után, majd lakkal faszául belõve felül meg kicsit hátra. Az alja meg vagy 15cm-es. És mindenki aztmonja kurvajó, és elég kevés embernek láttam még ilyet.
Az 1 dolog, ha valaki megnöveszti, kivasalja oszt egy köcsög emósnak néz ki. Szal ez a kijelentésed elég közönséges volt :S😊
Am meg aki egyenest szeretne, annak tudom ajánlani a saját technikámat:
kimosod, majd hajhabbal faszául bekened az egészet, és hajszárítóval beszárítod, miközbe fásülgeted egyenesre, majd egy jó vasalás és lakk.

tigeroo
növeszd meg, amikor megmosod a hajad és vizes fejjel lefekszel aludni. na kb. ilyen hajad lesz reggelre XD

(nekem is ilyen volt kb ha így csináltam, dehát az enyém nem ennyire göndör alapból, de a csomóspuli hatás nem marad el!!!)
Én nekem amikor hosszú hajam volt(tegnap vágattam le 😄 ) úgy csináltam, hogy kihúztam majd a tenyeremben a wax-ot összedörzsöltem és a hajamon így lefele simítom mintha lenyalnám. Nem fésülöm ki. Hajlakot nem használtam soha. Egyszer megvettem ráfújtam a hajamra, de viszkedett utána, ragadt és többet nem is használtam.

de ha vasalás után fújom be a hajam akk is 1enes tartást biztosít? utána meg ki kell fésülni gondolom

somdav95
De az se áll jobban xD

Akármilyen hajformázó cuccot hajvasalás után rakjatok rá, mert ha elõtte akkor ráégeti a hajra az anyagot meg a vasalóra is.

akk a füsttel nem vagyok 1edül 😊

Picar77
én vasalok és lakozzom utána nem nagyon szoktam mert a laktol eléggé füstõl ilyesztõ kicsit XD

()() (^^)

hat nem tom nekem vasaltak is meg utanna vmivel be is kentek a multkor

sziasztok, aki vasalja a haját használ mellé hajlakkot esetleg a biztos tartás érdekében? mert én befújom és át is szaladok rajta a vasalóval, csak nem tudom mennyire roncsolja a hajat, esetleg ha vki tud segíteni megköszönném 😊

sziasztok modelleket keresünk fiúk,lányokat

Cabell
há vágasd le😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

somdav95
Csak neki rövid <#idiota>

Cabell
céroninak zsír göndör, és mégis halál kiszkta egyenesíteni, legalábbis látszólag😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Picar77
oké köszi megnézem ^^

()() (^^)

tigeroo
loreálnak van ilyen hõvédõ kréme (rózsaszín müanyag izében)
Picar77
sürün vasalom a hajam és elég száraz ettõl
valaki ajánlana valami jó balzsamot ? ami télleg használ is 😄

()() (^^)

somdav95
Phú hát valami borzalom xD Nemtudom mitcsináljak mostmár. Valami ötlet még?

somdav95
Igaz zselével csináltam, és ilyen még nedves hajra, de mindjárt megint megcsinálom és kipróbálom hogy milyen hatása lesz 😊

somdav95
Jah elfelejtettem leírni, hát nemlett valami szép. Nemtudom mostmár mit csináljak, jól jönne még valami ötlet :/

somdav95
Hát most elég hosszú, majd holnap kipróbálom és leírom az eredményt, köszi az ötletet<#bohoc>