Hajformázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)
a seggig érõ haját azzal szokta rendszeresen ápolni, és sztem müködik...
(bár õ tojáspakolást is csinált egyszer a hajára ugyhogy..<#wilting>#wilting>)
hát most nem hoszú így jobb a hejzet ezért is vágtam le
de!
ne mosd minden nap...inkább hetente 1-2x, és beáll az öntisztítás (nemlesz zsíros)
amúgy milyen hosszú a hajad?
jah és próbálj ki valami hajápoló krémet hajmosás után
Valami javaslatotok lenne?
Amúgy elég sûrû hajam van, és nem drótkefe stílus. és hátul ahol visszagöndörödik, amikor hajatmosok, még vizesen is benne van az íve:S
A rossz az benne, h nem kerámialapos, és így még arra is esély van, h roncsolja a hajat (mert a fém elektronokkal tölti fel a hajad). Szóval nemtudom, h a "kunkorodás" milyen típusú (olyan, mintha nem is vasaltad volna, vagy csak picit kunkorodik kifele). Amugy gyakran használod?
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
hátul megnövesztettem a hajam, de akármit csinálok vele nem akar sehogy se kiegyenesedni... kaptam rá krémet(avonos, fodrász ajánlásával), van hajvasalóm, de egyszerûen a haj vége visszakunkorodik. Lehet a hajvasalóm a rossz, és drágábbat kellenne vennem, vagy nemtudom.. akármi tipp? Amúgy ienem van:
Eleinte nem akartam semmi drágát venni, hogy kipróbáljam mien is így a hajam. Elõre is köszönöm a választ.
egy jó wax kell, ennyi. ajánlom a TIGI cég stift wax-át.. kicsit drága (4000 ft), de rohadt sok ideig eltart, piszokerõs, és abszolut nem nehezíti a hajad, matt hatású.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
(itthon, nem hennával hanem sima hajfestékkel)
kuuurvajo😄D! mintha más ember lennék
Amúgy nekem is ilyen szokott lenne, csak hátul hosszabb.
Na én valahogy így szeretném a hajam belõni, de nem igazán tudom, hogy álljak neki. Zselét már próbáltam de nem nagyon jött be. A hajam elég sûrû, de azért viszonylag könnyen megáll.
A 3 kép tulajdonképpen ugyanaz a frizura talán az utolsó kicsit más.
Úgy szeretném, hogy ne legyen vízeshatása a hajnak.
Ötlet?

hennával szeretném...mit gondoltok róla? aztmondják hogy eléggé tudja irritálni a fejbõrt, és sokszor még károsabb lehet mint a "gyári" hajfestékek...
Az hogy meg szállkás a hajad, max hajbalzsamot használj, de az sem segít a hajadon. Gondolom erõs, sûrû hajad van és ez ilyen, hogy látni ide oda álló hajszálakat.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Na de ha mindennap be zselézem akkor kénytelen vagyok mindennap megmosni. Vagy nem??
de a waxot mindíg lekell vakarni a hajadról, mert különben csak fokozatosan megölöd a hajadat ...
én heti 2x szoktam mosni a hajamat, mert a hajnak van egy bizonyos "öntisztítása", csakhát a zsíros hajnak szaga van (meg csillog, meg csomókba áll)
waxot éppenhogy este mindenképp lekell mosni, mert nem lélegzik a hajad, szépen kiis hullhat idõvel ha nem vigyázol, ilyenekkel csínján kell bánni
kicsit bewaxozod a hajad (mindenütt kb. egyenletesen, nagyon picit!) és egy nagy törölközõvel jól "eldörzsölöd" a fejeden, utána megfésülködsz és ha kell megszárítod😊
Most növesztem a hajam, fél hosszút akarok. Hajvasalóval nem akarok hozzányúlni, de eléggé sûrû, szállkás, száraz a hajam. Így eléggé hülyén áll. Mit lehetne vele csinálni? Bewaxolni, hogy egy kicsit összeálljon?
azért kell sampon is, és a megmosott hajat kell leöblíteni
utána kapd elõ a hajszárítót, szárítás közben pedig fésüld ki szépen. akkor jó hullámos nekemis a hajam
nem forró(!!!), hanem megmegelített olívaolajjal kend be a hajad, szépen belenyúlsz 2 kezeddel és szétsimítod a tenyereddel (mintha fésülnéd)
jaés a hajvéget + fejbõrt kerüld vele, nekem korpásodni kezdett tõle
ha megvan akkor samponnal + vízzel leöblíted.
mit gondoltok a rasztázásról?😄
(gondolkodok benne..de ahhoz jó hosszú haj kellene <#idiota>#idiota>)