Hajformázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sajnos se göndör, se egyenes, hanem baromira szálkás mint a seprû és semmit nem lehet vele kezdeni 😄 Most megnövesztettem, de le is vágatom, mert kivasalva hülyén néz ki, amúgy meg még hülyébben.
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
viszont valoszinü hogy a töredezett résztöl meg kell válnod :S
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Hairdresser iwiw-en megkereshetlek?
Live for nothing or die for something.
de azt ne várd hogy biciklizel, ráizzadsz mint állat és ugyanolyan lesz. sztem
György
ehhez hasonlóra szeretném csinálni a hajam, ehhez kérnék tanácsot hogy mivel érdemes
http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel8.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel3.jpg
http://i234.photobucket.com/albums/ee136/suwarnaadi/josh-duhamel4.jpg
nem igazán értek a hajformázáshoz..nem tudom milyen zselék vannak melyik a jó vagy ilyesmi....a lényeg hogy tartós legyen, ki kell bírja a bicajt és azt ha leizzadok..ne legyen ragacsos lehetõleg és lehetõleg olyan se ami egy idõ utána szétbomlik és olyan lesz tõle a fejem mintha korpás lennék
a taftról hallottam hogy jó meg van ez a got2be ami talán még jó lehet, de ti értetek hozzá
néhány tanács jól jönne a rendes használathoz is..tehát mennyit kell használni hogy olyan legyen a hajam és kell-e szárítani stbstb...
elõre is köszi a segítséget!!!
http://ibor90.webs.com ¡ ǝ ʌ ı ʇ ɐ ǝ ɹ ɔ ° ǝ q :)
Ezt hol lehet beszerezni?
Ilyen szét borzolt (rövidebb) haj elõálításához, melyik a jobb wax vagy zselé?
o_O -,-\'
te mit ajánlanál? valami NAGGYON erõset, ami effektív hatást érne el még az én dús hajamnál is
úgynézki mégse oldódott meg a porblémám, ez a got2b straight elsõ használtnál(mikor még irtam), naggyából hatott, de legtöbször most is ugyanaz, hogy hátul a hajam alul elkezd felgöndörödni egy kis idõ után, mikor már megcsináltam :S. ja és persze miden reggel kikell mosnom hátul a hajam, mer összevissza göndörödik éjszaka :S
Egyébként elég makacs, mer ha már egy kcisit is megtörlöm törölközõvel, de meg úgyis nagyon vizes, de már akkor is göndören tartja a formáját hátul :S olyankor szoktam ráfujni a got2b-t, meg egy kis hajhab, majd kézzel vagy fésüvel húzom ki egyenesre, miközbe száritom, aztán vasalok rá, de soxor még ezek után is göndör alul :S Valami tipp?
nekem extrém sûrû hajam van, bewaxolom utána lapul is lefele az egész, nem áll fel
megkell hajszárítóval szárítani vagy addig kell "gyúrogatni" amig ránem szárad? vagy wtf?😄DD
levágattam
ilyené kb. (mint a csávónak)
sokkal jobb (hátul már 25centis volt!!!), kimegyek a házból
A.) Nemkell fogdosni a hajam mer viszi a szél
B.) Nemkell tükröket keresgetnekm hogy megnézzem nem-e áll csudán
geció😊
Eddig inkább nagyon rövid hajam volt mint mar irtam olyan 3mmre szoktam vágatni de volt néha 0as is.
Ha leirnád részletesen hogy mit is kellne csinálni hogy ilyen frizurám lehessen akkor kösz.
Amugy ehhez mi kell hajhab vagy vmi gép???
Ilyen frizurát hogy lehet csinalni?
Minél részletesebben irjátok le a hajápolástol egészen addig hogy kell e vmilyen gép hozzá?
Eddig nekem 3 mm-es volt néha 0ás.
Válaszotokat elõre is köszönöm.
de már picit unom hogy mosni kell meg minden
hajatmosol, törölközõvel megszárítod hogy maradjon benne nedvesség, majd ráfujod szépen alalposan, utána pedig hajszárítóval megszárítod úgy, hogy közbe kézzel kihúzod a hajvégegeket és utána úgymarad + ez a lötty tartást ad neki😊 és nekem utána már vasalni se kellett.
valaki más véleménye??
o_O -,-\'
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360