Napszemüvegek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Ha tilos a hirdetés, akkor simán töröljétek a hsz-t, és elnézést.
Én most egy Ray Ban Aviatorra vadászok 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
football without ultras is nothing
Olcsün keresek Aviator szemüvegeet! pls mondjatok egy helyet ahol tok iet szererzni!
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
Nekem oan szemüveg kéne ami pajzs lencsés (óriás lencse!!😄😄) és a szára meg ien vékony!!!
Nem tudja vki hogy netrõl honnan lehet oat rendelni??
Már mindenhol kerestem de nem naon találtam!!
Elõre is thx!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
ilyet néztem ki, illetve oldalt minta lehet h más lesz mert láttam strasszkövesben is
ahol néztem ott 36.000 volt nem drága érte?

PSP user n\' soon ps3 user too :)
nyilván mindegyik bolt hazabeszél. mindkét szemüveg felsõkategóriás, szóval szerintem döntsön a külcsíny 😊
2 napszemüveg között nem tudok dönteni.
1.Oakley ami polár szûrõs, tükrõzõdés mentes stb.
oakley-t árusitó cégnél esküsznek rá.
2. Ray-Ban szintén mindent tudó lencsével, az oakley-t nem arúsító boltban simán leszólják az oakley-t.
Vélemény, tanács?
thx
Ettõl függetlenül van okod félni mert az csak egy matrica 😊
Vagy bevizsgáltatod vagy veszel egyet boltban, drágábbat, márkásat.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
tegnap vettem egy napszemüveget. egész tûrhetõen néz ki, meg minden, ráadásul volt rajta egy matrica, hogy "UV400 CE". tudomásom szerint ez azt jelenti, hogy UV szûrõs. namármost, ez jól hangzik, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy 990 (!) Ft volt, és fingom sincs, hogy ez egy utolsó gagyi hamisítvány szar, vagy pedig valóban uv szûrõs. szerintetek? boltban vettem, nem kabát alól. különösebben nem érdekel, ha nem márkás, mert úgyis csak vezetéshez fogom felhúzni, de azért jó lenne, ha nem baszná tönkre a szemem egy hónap alatt. szóval van okom félni?
köszi
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
ebben az esetben pedig nem lebuksz vele, "csak" a szemedet vágod tönkre.
de ha már oakley: ha valakit érdekelne _eredeti_ fives 3.0 tökéletes állapotban bolti ár alatt az írjon privit 😊
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
www.flickr.com/sztyui
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
nem tudja valaki hogy hol lehet magyarországon x-loop napszemüveget kapni?
nem lelek egy üzletet se:S
ReaL MaDRid x siempre
esetleg vmi hasonló stílusú korrekt szemcsit tudtok? nem gagyi kínait
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Thrash \'Till Death
Kinéztem egyet pécsett a király utcában csak húzós az ára, 30k :S
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"