Napszemüvegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem akarok kötekedni, de ezen a képen nem látszik semmi. Brutálisan homályos.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

panther112
Ha jól látom, hogy ez a topik hirdetésre is szolgál, akkor lenne egy több, mint 10 éves Oakley napszemüveg 10e forintért. Hibátlan állapot, stb. gyûjtõknek igazi ritkaság.

Ha tilos a hirdetés, akkor simán töröljétek a hsz-t, és elnézést.

BADE
45ezer

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

GTheo
Mennyi egy ilyen?

Én most egy Ray Ban Aviatorra vadászok 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

BADE

BADE
újra:

BADE
Itt egy pár ritkaság,itthon nem kaphatók(csak nálam😊 ):

vatera

football without ultras is nothing

Colton
Hali!

Olcsün keresek Aviator szemüvegeet! pls mondjatok egy helyet ahol tok iet szererzni!

Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram

Szasztok!!
Nekem oan szemüveg kéne ami pajzs lencsés (óriás lencse!!😄😄) és a szára meg ien vékony!!!
Nem tudja vki hogy netrõl honnan lehet oat rendelni??
Már mindenhol kerestem de nem naon találtam!!
Elõre is thx!
egyik legjobb márka, és az ára is korrekt, sõt!

wordsworth
Akkor szerintem ezt választom, az az érdekes, hogy ebben a stílusban ez az egy állt jól nekem 😊 de ez mocskosul 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

GTheo
Szerintem jó márka, és a szemüveg is nagyon jól néz ki 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

wordsworth
Police szerintetek mennyire jó márka szemüvegben?
ilyet néztem ki, illetve oldalt minta lehet h más lesz mert láttam strasszkövesben is
ahol néztem ott 36.000 volt nem drága érte?

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Oakley!

amelyik jobban tetszik
nyilván mindegyik bolt hazabeszél. mindkét szemüveg felsõkategóriás, szóval szerintem döntsön a külcsíny 😊

Üdv,

2 napszemüveg között nem tudok dönteni.

1.Oakley ami polár szûrõs, tükrõzõdés mentes stb.
oakley-t árusitó cégnél esküsznek rá.
2. Ray-Ban szintén mindent tudó lencsével, az oakley-t nem arúsító boltban simán leszólják az oakley-t.

Vélemény, tanács?
thx
spyderco
Nem lopott hanem szimplán hamisítvány "olasz ókli"

http://www.o-store.hu

bevizsgáltatás pénzes? mennyi?

immovable
a matrica lehet necces. a drágább fajtákba dombornyomott vagy "felfestett" a CE jelzés.
Met
Volt egy teszt régen amiben bemérték a gagyi piacos és több k-s szemüvegeket. Érdekes módon az olcsó szemüveg jobb volt mint a márkás.
Ettõl függetlenül van okod félni mert az csak egy matrica 😊
Vagy bevizsgáltatod vagy veszel egyet boltban, drágábbat, márkásat.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

hello, hülye kérdés következik:

tegnap vettem egy napszemüveget. egész tûrhetõen néz ki, meg minden, ráadásul volt rajta egy matrica, hogy "UV400 CE". tudomásom szerint ez azt jelenti, hogy UV szûrõs. namármost, ez jól hangzik, a dolog egyetlen szépséghibája, hogy 990 (!) Ft volt, és fingom sincs, hogy ez egy utolsó gagyi hamisítvány szar, vagy pedig valóban uv szûrõs. szerintetek? boltban vettem, nem kabát alól. különösebben nem érdekel, ha nem márkás, mert úgyis csak vezetéshez fogom felhúzni, de azért jó lenne, ha nem baszná tönkre a szemem egy hónap alatt. szóval van okom félni?

köszi

Énvagyokazapád
😄

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

icepick16
szerintem eredeti mert egy csomó írás van belevésve, és a feliratok sincsenek még lekopva. de majd még meglátom

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

vagy ami még valószínûbb, nem lopott hanem hamisítvány.
ebben az esetben pedig nem lebuksz vele, "csak" a szemedet vágod tönkre.

de ha már oakley: ha valakit érdekelne _eredeti_ fives 3.0 tökéletes állapotban bolti ár alatt az írjon privit 😊

Attila8805
Szerintem nem nagyon építenek napszemcsibe nyomkövetõt tehát az én véleményem szerint a lebukás veszélye közel a 0-ához.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

icepick16
Szerintetek mennyire rizikos Oakley napszemüveget venni? (5000 ft, ugyh valószínûleg lopott) Lebukhatok vele?

Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"

sztyui2
Hi, szeretnék vásárolni egy napszemcsit a nyárra, de nemtom milyen kéne. Annyit tudok, hogy márkásnak kell lennie, mert az tuti, hogy nem károsítja a szemet. Polaroidok között gondolkodtam.Az ilyesmi designok tetszenek, de sajnos max 5000-et tudnék rá szánni. Van esetleg valami ilyen designnal rendelkezõ napszemcsi, ami megbízható, de mégis elérhetõ áron van? Mert én csak 15-16rugóért találtam ilyeneket.

www.flickr.com/sztyui

GTheo
Én most egy ilyet néztem ki, vagy ilyen vagy fekete színben.

neevous
Ray-Ban, Police?

Énvagyokazapád

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

Sziasztok! Meg tudná mondani valaki, hogy Budaörs környékén hol lehet Ray Ban napszemüveget javíttatni? A szárán kiestek a márkajelzések, így viszont nagyon csúnya, azokat szeretném pótoltatni. (A garanciája már lejárt.)
sziasztok!
nem tudja valaki hogy hol lehet magyarországon x-loop napszemüveget kapni?
nem lelek egy üzletet se:S
28k

GTheo
Mennyibe fájt ?

hunbasser
ja,most látom,hogy ez is ray-ban 😄 na,hát nekem is vmi hasonló kéne és olcsóbban,de nem vmi gagyi,csak mégsem valami 30.000 ft-os,értitek...

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ja,nekem is ilyen kéne 😊 30k-ba fáj pl egy hasonló ray-ban

ReaL MaDRid x siempre

Ma hozták meg:
Oakley Dartboard

Örülök neki, mint majom a farkának^^

smith09
Én a napokban vettem Oakley Fate Blue Black típusú napszemüveget, bár még egyszer sem volt rajtam. Ha esetleg érdekel valaki a pü. írjon. köszi
rb aviator milyen árban van most boltban?
esetleg vmi hasonló stílusú korrekt szemcsit tudtok? nem gagyi kínait

Szerintem nem,én is valami Morpheus //Shino napszemcsit keresek aki tud valamit szóljon légyszi..<#vigyor4>

The Garrett
topik keresõ a barátod. Ottvan ennek az oldalnak kb a felénél a hivatalos m.o.i oakley forgalmazo honlapja 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Sziasztok nem tud valaki nekem olyan boltot mondani Budapesten ahol lehet kapni Oakley napszemüvegeket?? Vagy esetleg E-mail címeket??
FlyHigh
Nekem is ilyen van, Brown Smoke változatban. Iszonyat király a bronz színû lencséje, imádok benne vezetni! Akinek van kb 30K szemüvegre a vegye számításba az Oakley-t, nem véletlenül az egyik legjobb lencsegyártó.

Thrash \'Till Death

HElószia M.ki!
V.ki + tudná mondani a szemcsi fajtáját?
köcc elõre is
Szemcsi
A Polaroid aviátorjából van többféle méret is? A Hervisben csak egyféle volt, ami persze túl kicsi a nagy fejemre

GTheo
Oxydo napszemcsije vkinek volt? mi a véleménye róluk?

Kinéztem egyet pécsett a király utcában csak húzós az ára, 30k :S

zmeor
hali!

spexx.... keress rá google ban.. van is oldaluk

leszarom a konfigod...

Match
hun lehet ilyet venni? nekem is bejövõs 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

zmeor
igen-igen!
én ilyet néztem ki magamnak!
ez is Spexx.. válemény?

leszarom a konfigod...