Napszemüvegek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi!
teszkó.

football without ultras is nothing

Udv!
Tud valaki felvilagositast adni a Spexx szemuvegekrol?
Ezt neztem ki magamnak : http://www.spexx.hu/default.php?cType=products&nID=512

Info tapasztalat ellenjavallat?

Motoroj
Hi!
Ilyemi design kéne olcsóbb kategóriában:

Zsarus😊

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

PESK
Szisztaok!
Van egy eladó Chanel 5088- as fekete napszemüvegem. Nagyon megkímélt állapotban kb 2szer vettem fel.

ArtlessDesign!!!

Narancs
Hellász!
Az lenne a kérdésem srácok, hogy egy napszecsóról hogyan lehet megállpítani biztosan, h UV szûrõvel rendelkezik-e. Elárasztották a netet az olcsó Ray Ban replikák, legalábbis szerintem azok. Doboz, minden van hozzájuk, csak papírok nem, és fél ár alatt árulják, ami szerintem enyhén ganússá teszi a dolgot. (pl:itt) Én így is vevõ lennék egyre, csak a szemem miatt aggódom. Spórolok 17 ezret, bukom egy retinát. Nem hangzik jó biznisznek...

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

Pink Tiger
helló skacok

van egy cebe napszemüvegem, két éve vettem franciaországban egy sípályán, nagyon szeretem, de még nyáron véletlen ráléptem és szerencsére más nem csak a szára sérült.. az egyik szár eltörött
szeretném megcsináltatni, utánrendelni vagy bármi de gõzöm sincs hogy álljak neki.. tud valaki egy hivatalos cebe forgalmazót itt pesten akihez fordulhatok?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Sziasztok! Nem tudjátok, hogy van-e magyar webshopja a Carrera napszemüvegeknek? Vagy tudtok olya magyar boltot, amelyik kínál ilyen márkájú napszemcsit és meg is tudom nézni a választékot meg az árlistát? Köszi.
Itt vannak a kifejezetten Oakley napszemüveg jellegû napszemüvegek
Oakley szemüveg jellegû napszemüveg, adnak hozzá garanciát, minõségi, neten megveheted
Dzsega
van konkrét amit kinéztél vagy szeretnél bemenni és körülnézni, hogy ott tudjál választani?
pécsi vagyok viszont járok pestre, esetleg ha kinézed melyiket és mennyiért, valamint pontos címet adsz akkor lehozhatom pestrõl. ha érdekel küldj privit.

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

Tényleg nagyon kéne az a cébé

Match
Nekem is kéne megint venni egyet mert az elõzõt elhagytam...
Viszont így már nem nagyon szeretnék megint kiadni érte 16 ezer forintot 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Remélem még olvassa valaki...

Cébé napszemüveget szeretnék venni, de sehol sem árulnak ilyet.
Valaki meg tudna dobni egy Pécs közeli bolttal, ahlo van is Cébé szemüveg?

zotyoking at freemail dot hu

thx

akyyy
képekkel és árakkal, köszi😊

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
mondjatok napszemüvegeket

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Köszi. 😊)

Egyébként már jártam itt.

Én az Oakleyra esküszök 😄
haverom is olyat rendelt.. nekem is tetszik csak mint mondtam keskeny a fejem hozzá :]
marad a fives 3.0, az is jóó

Én csak azért gondoltam Ray-Ban-re, mert csak ebben a márkában láttam a következõ dizájnt:

Ami nekem nagyon tetszik.

sike
/on OAKLEY GASCAN FAN /off

-

szia, nem piszkálásból...
de miért pont ray ban?

OK. 😊

Le vagyok lassulva mert késõ van.

én napszemüvegekre gondoltam 😊

Bács-Kiskun megye, jakabszállás.

Azt mondod, hogy az ofotértben vannak? Akkor megkukkantom Kecskeméten. Vannak napszemüvegek is Ray-Ban-ben az ofotértben, vagy csak látásjavitók?

merrefelé laksz?

Ofotért-ben láttam nálunk (Kaposvár) ugyh szerintem országszerte ott talász..

Hali!

Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol vannak Ray-Ban viszonteladók? A Google már becsõdölt ebben a témában. Onnan jövök.

Oakley Fives 3.0

nekem keskeny fejem van, szal ezt néztem ki.. a legújabb szériából van, most úgyis a szögletes a divat. szerintem fasza..

a magyar Oakley-s oldallal mivan?

Randolph Aviator

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy kicsiny kis hazánkban hol lehet kapni Randolph Aviator napszemüveget? Ez a napszemcsi van rendszeresítve 1982 óta az amerikai vadászpilótáknál, és a NASA-nál is.

Képek itt:
http://www.randolphusa.com/GWW-RandolphEngineering/DisplayPage.aspx?pageid=181
http://www.supremeco.com.hk/catalog/index.php?cPath=40_416
http://www.randolphusa.com/pc-41-2-aviator.aspx

Üdv:
Lanti

hit-man
Szeretnék egy ilyesféle szemüveget. Tudtok ajánlani valami márkát? (+esetleg hogy mennyibe kerül) Elõre is köszi!
Amse
Julbo Light a neve.Keress rá neten.Nemtom van e polárszûrõs lencsével, de holnap megnézem.

ÁjjLe BoBBi
hmmm ez télleg szép! polarizált lencsével nincs ilyen? hol találom ezt neten? akarok egyet 😊

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Amse
megelégeltem, hogy nem látok már ha süt a nap ezért májusban veszek 1 ilyet.
8900.- a kiskere (nekem olcsóbb 😛) és olyan kényelmeg, hogy majdnem elaludtam benne amikor felvettem melóba 10 percre.A súlya szinte 0.

ááá ez állat...ilyen kell nekem! 😊

35-45k körül...

hír jú ár

Frame color: Black
Lens color: Fire Iridium
Price: 23100,-

A nagyon ifjú és nyughatatlan lelkek számára készült dinamikus modell. A feszültségtûrõ O Matter keretbe illesztett tiszta Plutonite lencse 100%-osan blokkolja az UVA, UVB, UVC és káros kékfénysugarakat. A szemüveg mechanikai védelem tekintetében az ANSI ipari szabvány értékeit � mind a nagysebességû-, mind a nagytömegû ütközések esetében � meghaladja. Egy szinte megsemmisíthetetlen rögzítõ pánt tartja biztonságosan a nyakban. Dioptriás változatban is megrendelhetõ.

Lens Transmission:
16% Fényáteresztés
Emelt kontraszt
Közepes és világos fényviszonyokhoz

plas
sziasztok!
megtudná valaki mondani hogy egy OAKLEY HALFJACKET VILAGOS SZURKE
szinû szemüveg mennyibe kerul???? persze a bolti ára érdekel.
Elõre is köszi!!

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

jah #167 ok, bocs <#vigyor5>

ez is oakley

Joey_The_Man
megint elõbb járt a szám, mint az eszem.. már meg is találtam.. ami kell nekem..😄D Oakley hazai forgalmazó.. Itt
legalább oda van írva, h dioptriás változatban is lehet rendelni...

+ ezt a szépséget is lehet dioptriásan.. ezt a "homlokpántosat" 😄Dd

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Ez érdekes.. még nem láttam ehhez hasonlót.. Ez kifejezetten elõnyös punkoknak.: D😄DDD

\"Nem azért vagyok vegetáriánus mert szeretem az állatokat. Azért vagyok az, mert utálom a növényeket.\"

Joey_The_Man
Valaki nem tudja, h lehet -e valami menõ napszemüveget dioptriával kérni?? mert én krdezgettem ofotért.. stb.. de azt mondták , h simán beszínezik.. azt kész a napszemüveg.. nekem valami olyan napszemüveg-napszemüveg kellene viszont.. PL. tükrös.. vagy legalább jól nézzen ki a keret..

én meg az mp3 lejátszós óklít óccsóért 😄 valaki? 😛

Tetsuo
Nem csak õk viselhetik. Bár nekem azért tetszik mert különleges a lencséje, s ilyen nem sok van pl Gyõrben sem.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

CSOCSO
ez azoknak kell akiknek rossz a szeme
😊
Tetsuo

Állítólag egészséges is.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

GaS*O

ilyen napszemcsit szeretnék venni, ha lehet olcsobban ;]

Amúgy másnak is tetszett, azért vettem ezt 😊 A képen kicsit homályos de amúgy jól néz ki.

War. War never changes.

így van 😊