Gothic 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jahhjj
<#whatever>#whatever> oké felõlem rendben szíved joga, csak aztán ne érjen csalódásképpen ha bejelentik...
hháátt még csúszik a játék megjelenése fél évet, hát nem tudtunk ilyen olyan dolgokat idõre berakni így csak féljátékot kaptok, hát mégis csak bele tudnánk rakni a kimaradt dolgokat de már csak 25 dolláros dlc formájában, hát a drm tényleg állandóan csak cumiztatja azokat akik megvették a játékunkat, hát sajnos annyira sok hiba van a játékban hogy úgy konkrétan játszhatatlan a program, hát nincs pénzünk összetakarítani magunk után a saját szarunkat javítsátok ti ki a hibákat.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Viel Feind, viel Ehr! - Crusader Kings II magyarítás: http://paradoxfan.blogspot.hu/2014/04/crusader-kings-ii-magyaritas-08e.html
Amúgy mindenki a harcrendszeren vinnyog folyton hogy még a Risen1-é is szar (10 féle támadási móddal), és a G1/G2-é milyen volt? Támadsz/védekezel ennyi...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Mi a fene? Nem egy mai.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Next PC upgrade: 2022
Aztán jövõre kiderül, hogy ez melyik "franchise"-ot jelenti
Minimum egy AC3 szintû hajós témát beleraknak szebb kivitelben aztán kész.
Remélem ez az új cucc már minimum alpha stádiumban van és nem csak most keresik a népet hozzá.
De felölem Gothic is lehet 😄
new RPG
A Gothic szériához szerintem még nem térnek vissza, a Risen 2-vel nem sikerült nagyot mutatniuk, bár a Risen 1 még jó volt.
Nagyon valószínûnek tartom egy cyberpunk, sci-fi rpg létrejöttét, régebben mintha említettek is volna egy ilyen lehetõséget.
gothic 1 vilaga napjainkban<#nevetes1>#nevetes1>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tényleg ez a g3 topik. Én konkrétan az oblivionról beszélek. Nem az elszállásokra gondoltam, hanem azokra a hibákra, amit a mod okoz, vagy magában a játékban, vagy mint önmaga nem jól hajtja végre azt amiért írva lett. A tes4edit-es tisztítást minden moddal megcsináltam amit használtam (apply filter for celaning/remove to master/undelete to disable), de úgy látszik nem olvastad el alaposan a leírását, mert azt írja, hogy ész nélkül és látatlanban nem lehet minden modot "takarítani", a logtól függõen meg kell kérdezni a mod készítõjét hogy okoz-e valami gondot ha kitörlõdik az amit a tisztítás kitöröl. A Wrye Bash szerencsére kimaradt nekem. Egyetlen nagyobb gondom visszagondolva a nagy térkép miatti unalom, hogy minden ismétlõdik (barlangok egyebek halál egyformák), illetve hogy a ládákban tárolás nem jól mûködik ha a tárgyak 100 felé vannak fejlesztve, ergó itt a súly-mod kötelezõ, mivel a tárolás teljesen megbízhatatlan. Az oblivion topikba reagálhatsz ha nem kívánsz offolni... 😊
A játékban elöfordulhatnak bugok a modolás miatt, ez igaz, de ha nem raksz fel olyan modokat, amelyek konkrétan inkompatibilisek egymással(vagy esetleg te kézzel megoldod a kompatibilitást), akkor a játék összeomlását modok ritkán okozzák. Ha például utánanézel, akkor rengeteg hibát tud okozni, ha nem "tisztítod" meg a modjaidat T4E-tel(sok modnál gyakrabban jelentkezö hiba) - ha érdekel a techinkaibb háttere, akkor a program "Undelete and Disable References" opciójának utánanézhetsz. A Wrye Bash mergelö funkciója pedig ugyancsak sokat segít: egyrészt megkerülheted vele a 255 modos limitet, másrészt csökkenti a betöltendö .esp-k számát, ami valóban növelheti az stabilitást.
Nem azt mondom, hogy ezek nélkül a lépések nélkül nem lehet játszani, mert lehet, és elöfordulhat, hogy semmilyen problémába nem fogsz ütközni(modok és szerencse kérdése), de ha elöjönnek a problémák, akkor a legtöbb esetben van mód a megoldásukra, még ha ez TES4Edittel való kézi szerkesztgetést, Bashed és Merged Patchet, Stutter Remover beállítgatást és egyéb dolgokat jelent.
Mint említettem, jelenleg is egy borzasztóan moddolt telepítésen játszok, és minden tökéletesen müködik, de meg kellett szenvednem vele, amíg elértem ezt az állapotot...
Viszont mostmár befejezem az OFFolást mert ez mégiscsak a Gothic 3 topik, ha folytatni akarjuk a témát, akkor átmehetünk a megfelelö Elder Scrolls topikba 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nem csak a skillek feleslegesek, a tolvajlás rész is teljesen el van baszva. Kipakolsz egy várost, a fene nem látja, mégis baszogatnak az õrök, h biztosan te voltál (még geldernben is, ami amúgy tele van tolvajjal). Ez sztem nagyon gázul lett megcsinálva. És ezen egyik peccs sem változtatott.
Hangulatban messze veri az tes 3-4et, talán a skyrim az elsõ, ami utoléri (és az is csak azért, mert kurvajól néz ki).
A G3 másik baja, hogy a skillek nagy része teljesen felesleges. A picpocketing semmit sem jó, ahogy az összes thief skill is. A rangerek átváltozása mire jó...? Mikor leszel erõsebb bármivé átváltozva...? Soha nem értettem, hogy bármelyik transformtion képessége mi a frászkarikára jó. A varázslatok nagy része is teljesen felesleges, az alap fireball és a fagyasztással még AB és medium szinten is lazán végigvihetõ...
A játék hangulata az, amiért jó.
Egyébként modok nélkül a gothic3 100x jobb, mint az obli, modokkal az obli jó, csak instabil.
ha kérsz, mondok telepítési útmutatót modolással + kezdeti trükkökkel
kb. 10 óra és 14.szint után kezd ráérezni az ember az ízére, de utána már nagyon jó :9
(A TES IV-gyel kb. annyit játszottam, hogy kijöttem a börtönbõl...)
az amit leírtam, csak akkor még egy ati 4830-as volt benne. hát nem volt az olyan rossz gép, de hogy jól ment volna rajta azt azért nem osztom. a mostani 7770 kétszer erõsebb mint a régi, a proc és a mem elég volt neki akkor is, az ssd szépen végzi a dolgát. tulajdonképpen most alig van idõm játszani , pontosabban ezzel a géppel, ami már nem egy elérhetetlen kat. egy csomó régebbi játékot annyira jól és élvezetesen lehet játszani, hogy azokat tolom folyamatosan, amit korábban csak szenvedgettem vele és mindig abbamaradt pl: oblivion, nehrim stb.
(Asszem újrarakom és nem kérem a speckó grafikát, olyan sokat nem ad hozzá.)
AMD 7750 X2, 2*2 giga ram, ATI 7770 + ssd-vel tényleg jól megy, elõtte elég lassúcska volt
A monterai quest mellett az egyik faringi is érdekes. Elég volt legyártani a kancsóködöt, de átadni már nem kellett ahhoz, hogy a felsõ ork beleegyezzen, hogy bemenjek, csak éppen a quest nem tûnhet el, mert nincs duma, így XP sem...
Nem tudom, hogy pazaroljam -e rá a további idõmet. 5-6 óra után semmi egetrengetõt nem láttam eddig...
A CM-ben azt nem tudom, hogy akkor most jó vagy nem jó, hogy nem pipáltam be a fraction armoros részt. Az odabiggyesztett fura angol szöveg alapján nem derült ki, hogy ez most visszahozza a frakció függõ armort vagy sem.