Gothic 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuh, 1x korábban nekem is volt ilyen, de már nem emléxem mi volt a megoldása.

de vmi banálisan apró hiba. semmi köze az oprendszerhez hogy korrupnak látja a kicsomagolandó fájlokat.....

Mindegyik az és megunhatatlan. A legjobb, hogy Myrtana, Varant és Nordmar három különbözõ zenei stílust kever. Amikor végre eljutsz Nordmarba, el kezd esni a hó és bejön a zene.. hát az : )
Molnibalage
A Vista Point fantasztikusan eltalált zene.

Ez a másik kedvencem, az igazi tábortûz mellett ücsörgõs zene.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Köszi, este megnézem a CM_2.6.1-et. Meg az új MI-t is kipróbálom, nagyon nem kísérleteztem vele eddig. A zenét valószinüleg meghagyom, mert az a lényeg.. hihetetlen ki tud kapcsolni, na meg a táj is gyönyörû akármerre jársz : )
Molnibalage
Én a 2.6.1 CM-et tettem fel. A G2 zenét nem pipáltam be, mert nem tudom, hogy hol cserélné le a zenét. Az viszont hibának tartom, hogy nem lehet váltani a kettõ között valahogy.

A többit sem nagyon pipáltam be. Az aromoros részt nem értettem, hogy mit csinálna és a G2 szörnyeket sem akartam vissza.

Installnál rákérdez valami ini beállítsáre és legalább 6-8 GB RAM esetén ajánlott annak választása.

Én most easy + AB + új MI-vel tolom. Ez tûnik a legkiegyensúlyozottabbnak.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Legutóbb régi MI AB-vel és könnyû fokozaton. Nem vagyok túl hardcore : )
Neked mi az speckó grafikai beállítás és végül mit tettél fel?
- G3_Questpaket_4_Update2_Vollversion
- QP_Update_for_patch_1.75
- CM2.2_INT (ebbõl mit hagytál bepipálva?)
Molnibalage
Az itt jelenlegvõk a CP-ben egyébként milyen beállításokat használnak? Új MI /régi MI, AB /nem AB, nehézségi szint?

Molnibalage
Az alapjáték el sem indult, de a CP-k már igen. Redeben felment minden, már a QP + CM-mel tolom. Maxon van minden és speckó grafikai beállítással. Még mai szemmel is döbbenetesen szép a táj.

Szaruman
Nekem ment win7en (g3 steames verzió), szóval illene menni nálatok is a játéknak.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Molnibalage
Na, most már megy. Más gépen leszedtem, õsrégi fos IE8-cal és úgy nem lett szar a 1.75.14 telepítõ. Fura.

Igen, most próbáltam én is, engine.dll hibát dob. De CP 1.75-el már indul. Feltettem a QP-t simán rá és megy is. A CM-el pedig Milten feje volt zöld, a többi textura simmelt : )szöveg is van, angol. Lehet installnál többmindent bejelölni..
Molnibalage
Hát ez durva. A sima Gothic 3 el sem indul Win7-tel...?

Molnibalage
Remélem, hogy a visszalépés CP1.74-re, és a CM2.2 megoldja a problémát. A bibi az, hogy a 1.74 + QP önmagában már becsõdölt nálam, semmilyen szöveg nem látszott nálam. Pedig az installer után most már tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi van a modban. Ardeában pl. a khorinis-i zene szólt. 😊

Szaruman
Én még onnan szedtem le. Hogy 1.74et vagy 1.75öt használtam, azt most nem tudom megmondani 😞

Molnibalage
Innen is leszedtem, ezt kicsomagolta rendesen, de az install során ez is sípolt.

Szaru ezt linkelte.

Eszerint a QP jó az 1.74-hez és a CM nem a legfrissebb, de az is jó. Ezzel fogok majd próbálkozni.

Nekem innenvan és sima winrar-ral hiba nélkül kitömöríti.
Molnibalage
Minden tökéletesen fut, cask a G3 egyik install patche nem. Biztos az én rendszerem a hulladék...

Az SSD vinyó, amirõl fut a G3 azon van az operendszer és semmi baj nincs vele. A vinyó alig fél éves, jogtiszta, 3 hónapos Win7-em van.

Az 1.74 patch felmegy és hibamentesen fut. Az 1.75.14-gyel van valami kurva nagy gebasz. 4 tárhelyrõl és torrenttel is leszedtem. Amikor hibamentesen csomagol ki a 7zip, az install során akkor is sípol.

A 7zip olyan jó szoftver, hogy csomó olyan CRC hibás zip-bõl is szedett már ki pl. filmet és telepítõt is, amivel a Winzip és Winrar semmit sem tudtott kezdeni. Kiírta a 7zip is, hogy hibás a fájl, oszt mégis hiba nélkül mûködött a kicsomagolt állomány. Most a hibamentesen kitömörített vagy 1:1-ben leszedett exe sem futott le jó, 5 külöbözõ forrásból sem.

A rendszer nincs túlhajtva, ezen felül nem is meleg a gépem, 45 foknál semmi sem melegebb még 31 fokos szobahõnél sem...

So? Mitõl is hulladék a rendszerem...? Mit és hogyan teszteljek a rendszeren...? Mert eddig a nesze semmit, fogd meg jól tanáccsal szolgáltál. 😞

1.74-re megpróbáltam feltenni a külön a QP-t, de minden szöveg eltûnt, a játékben és a menürendszerben is. A CM + 1.74-nél meg elszáll az egész. Lehet hogy régebbi CM + QP-t kellene keresnem...?

Telesírod lassan az egész oldalt, pedig teljesen nyilvánvaló hogy a PC rendszered egy hulladék, pontosan ezt jelzi az hogy nem képes egy tömörítvényt hibamentesen kicsomagolni. Megsérülhetett a fájl letöltéskor, a hibát okozhatja még a rossz vinyó, inkompatibilis/hibás ram, eszetlenül túlhajtott rendszer stb. Elsõ körben le kéne tesztelni a rendszered és a hibát megszüntetni. Ezután lehetne egyáltalán elkezdeni telepíteni bármit is, kezdve az oprendszerrel.
Molnibalage
Kész. Feladom. 5 (!!) helyrõl és úton szedtem le eddig az CP 1.75.14-et. Vagy már a kicsomagoláskor szar volt, de az install alatt mindig legalább egy korrupt hibaüzenet jött. Skip után megy tovább a telepítés, de kételem, hogy a program így mûködnek...

Szaruman, te mit használtál? Komolyan érdekelne...

Molnibalage
Felment, de finoman szólva nem mûködik jó. Ezt látom. Rossz színek, villódzó textúrák... 😞

Molnibalage
Na, csak fel ismerte manuális módon, de ebben is korrup fájl van, amikor kicsomagolni sem kellett. Eszamfaszom megáll most már...

Molnibalage
Gothic_3_EE_Patch_v1.75.14_Int_Full.exe

Ezt szedtem le, ez meg nem találja a G3-at. Fasza...

Molnibalage
Az CP1.75-ös telepítõt meg leszedtem, de install közben nyivákol, hogy corrupted fájlokkal van tele. A 7zip kis hibaüzenettel, de ki tudta tömöríteni a leszedett fájlt.

Molnibalage
Egyáltalán az angol nyelvûséghez milyen install kell? A német telepítõ tartalmazza az angol szöveget is?

Molnibalage
A CM2.6 is jó a Quest packhez? Melyik elõfeltétele a másiknak? A QP a CM-nek vagy fordítva?

Szaruman
Kb 1 éve toltam a modokkal, szólva nem emlékszem pontosan a részleteire. Pár új quest, új cuccok, meg rengeteg apróság (pl statkövetelmény a páncéloknak).
Sztem érdemes fölrakni.

Molnibalage
Végigtoltad ezzel? Én úgy látom, hogy nem túl sokat ad hozzá egyik sem. Nem lesz sokkal belakottabb a térkép és néhány új fegyvertõl és páncéltól sem esek hasra.

Mely patcheket kell feltenni hivatalos/és nem hivatalosak közül, úgy hogy ne buggoljon be a játék? Most akarom újra tenni, mivel pl. a "û" betût nem jelenítette meg a játék valami hiba miatt.

Molnibalage
Meglevõ szereplõkkel vagy kicsit belakottabbá teszi a G3-at? Ok, hogy háború után járunk, de a G3 vadonja kicsit nagy és totál üres. Ardea és a fõvár között semmi nincs egy vadászt leszámítva. Ardeától és Cape Dun-tól Montera elég messze van és Montera és az összes többi terület között szinte sincs semmi. Sehol egy leromobolt falu, sehol kisebb törzsek, stb.

A táj mai szemmel is szép nekem és jókat lehet "túrázni", de kicsit monoton is néha. A térképen az "elveszett világ" jellegû helyek tetszenek. Némelyik egészen közel van. Az egyik Sildennél, a folyó mentén végigcaplatva asszem két trollba ütközöl, aztán lesz ott még más is és a végén lesz egy kõkör sok ritka növénnyel és néhány értékes láda/cuccal. A másik ilyen távoli hely fent van Gelderntõl északra, trollokon és T-rex (?)-eken túl egy hegytetõn, ahol torollok, árnyékfutók és farkasok vannak, ahol a darck scepter van. Megvan a sajátos hangulatuk. Az ilyenekbõl kellene több, és kicsit sûrûbb térkép. A GII kiegje is kicsit "belkaottabbá" tette a térképet. A Risen 2-re leszek kíváncsi, még mindg nem volt idõm játszani vele.

Hohó, ez jól hangzik, bár ezek a magánjelleggel fejlesztett prodzsektek ritkán jutnak el addig, hogy ki is adják õket. Persze vannak üdítõ kivételek, de ritka... Azért persze hajrá! (:o)
Szaruman
http://page.g3csp.bplaced.de/?lang=en

CSP?...
Molnibalage
Lehet. Nekem kb. 2 éve volt fent utoljára és nem számítottam rá, hogy valaha felmegy a CSP elõtt, ami jelen állás szeritn a soha nem lesz kész katagória, de még ha igen, akkor sem lesz angol...

Nem lehet, hogy ezt az opciót valamelyik community patch teszi a helyére?
Molnibalage
Megnézem, de asszem anno az volt valakinek a problémája, hogy ott biza nem volt ez az opció és csak neki feltöltötte valaki az angol szövegfájlt.

Nem túl logikus, de a hangbeállítások között lehet nyelvet váltani.
Molnibalage
Nekem jó a mindenhol angol szöveg, csak éppen hogyan váltok át...?

Simán felmegy a magyarra, a gond az, amit már leírtam: az eredeti G3 questekhez megjelenik a magyar felirat, az új questekhez meg semmi, csak üres sorok, azokra lehet kattintgatni, a questlist is tele van üres sorokkal (tehát megkapod a questeket, csak nem tudod, hogy mit), illetve van egy adag új cucc, felszerelés, azoknak a nevei is hiányoznak. Ha átváltod a nyelvet angolra, akkor viszont minden megvan, ki lehet silabizálni, hogy melyik quest mit takar, de nem éppen felhasználóbarát minden párbeszédnél átállítani a nyelvet, aztán meg vissza...

Egyébként jópofa új tartalmak vannak benne, én nemrégen kezdtem, de már több új questem van a listába, mint eredeti G3-as... <#vigyor>
Szaruman
Inkább questek vannak benne. Kézikönyvben asszem benne van a lista az extra tartalomról, mondjuk németül.
Nekem steames g3 van, szóval fingom sincs, h a magyarra hogy megy föl. Angol verzióval semmi gond nem volt (max annyi, h az új questeknél nincs hang/beszéd, de ez érthetõ. németbõl asszem van beszédes verzió is).

Molnibalage
Történet szemponjából is vagy csak csilivili? Nekem is sajnos magyar G3-om van. Hogyan használhatnám ezeket? Kell angol szövegfájl hozzá?

Szaruman
Sok.

Molnibalage
Mennyi plusz tartalom van ezekben?

No igen, de a cél az volt, hogy kipróbáljam ezeket is - az jó dolog, ha nem egészen ugyanazt a játékot tolom végig újra és újra, hanem többet, mert a két mod (illetve igazából csak az egyik) pakol bele mindenféle mellékküldetéseket...
Egyszerû, ne rakd fel Questpack-ot, a Content Modot, és minden magyar lesz.
Üdv mindenkinek!

Egy kis segítségre volna szükségem, hátha valaki már megoldotta ezt a problémát.

Egy-két év kihagyás után újra elõvettem a Gothic 3-at és ha már lúd, legyen kövér alapon - lekaptam a legfrissebb Questpack-ot, a Content Modot, no és persze a legutolsó Community Patch-et. Mindent fel is pakolt szépen, el is indult, egy problémám van: magyarul játszanék, de így a Content Mod + Questpack dolgai nem jelennek meg. Azok a küldetések, amelyek ezekben szerepelnek, üres sorok - a párbeszédekben üres sorokra kell kattintani, a küldetések között szintén üres sorok láthatók. Ha angolra állítom a játékot, akkor minden megjelenik, de amennyire angolul tudok, úgy erõsen kínszenvedés a dolog.

Meg lehet azt oldani, hogy az alap nyelv magyar legyen, ami pedig nincs lefordítva, az angolul? Ezt a keveset még csak-csak megérteném, de az egészet angolul tolni nem nekem való...

Elõre is köszönöm a válaszokat!

Beren
Sziasztok
Kellene egy kis segítség.
Montera vagyok.De elrontottam a Bradley féle küldetés.Nem vállaltam el
a (Munkaváltás a rabszolgatáborban küldetést.)azaz nem tudom megszerezni Osko-tól a tûzkehely-et.
hogyan tudom megszerezni a kehelyt?
ha a lázadókkal leszek és felszabadítom a várost akkor megkapom tõle?
vagy buktam az egészet?
nincsen valami cheat ami odaadja a kehelyt?

C64,C128,A500,PC - I5 8600K Sapphire Radeon RX 470 4gb D15 Nitro 16Gbyte DDR4 + SSD,Xbox360 + Kinect,PS3 Slim.Nintendo WII,Xbox One X,PS4 PRO

Panzeradler
Ohh, én meg azt hittem a patchhez kellenének a fájlok, amik a magyar verzióba vannak, köszönöm a segítséget.<#worship>
Tehasut
A Steames Gothic 3-ban nincs alapból magyar nyelv, de ha átírod a ge3.ini-ben a Subtitle.Entry_0=English és Tex=English sorokat Hungarian-ra és felrakod a community patchet (1.75.14 verziójú a legfrissebb), akkor magyar lesz a játék.
A Steames Forsaken Gods-nál pedig elég csak átírni az ini-ben a fenti sorokat, mert az alapból tartalmazza a magyar nyelvet. Egyedül az intro és az outro nem lesz magyar feliratos.
grebber
Elvileg ha felrakod az enhanced patchet ami ajánlott is abban van magyar nyelv.

Next PC upgrade: 2022

Szaruman
Gondolom le kell tölteni vhonnan a nyelvi fileokat (ha lehet legaláisan). Egyébként most egész héten 2.5 euro a gothic3 (meg a 2 és az 1 is).