F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez jó! Nem hiszem el hogy ilyeneket csinálnak! Akkor csak a magyar verzióban volt csak olyan hogy amikor közelrõl shotgunnal lõttem õket eltüntek? Közbe meg sírnak hogy nem vesznek játékokat eredetiben mi? Hát már akkor inkább a warez. Még jó hogy csak ezres volt a Fear gold. Vajon ezt miért csinálták a cdprojectesek? Valami patch nem lehetne letölteni?
Elvileg azért akartam ide beírni, mert nem nagyon értettem a játék történetét.
Tehát én egy speciális kommandós vagyok,és van egy csávó aki átvette az irányítást a replikátorok felett. Kb ennyit értettem. Mi volt ennek az embernek a célja? Mi lett azzal a csajjal akivel a játék vége felé találkoztunk? Ki volt az az alacsony lány a vége felé?

Kössz.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

grebber

Next PC upgrade: 2022

Én úgy tudom hogy a crack-elés az legális. A FEAR 1.08-as verziójához tud valaki crack-et? Mert már unom hogy mindig bekell tenni a lemezt.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Peetboy
Videókártya hiba lehet, vagy tegyél fel új vga drivert az segíthet.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Nah megvettem a Project Origin-t és a FEAR Gold-ot(ez az alap játékot és az Extraction Point-ot tartalmazza). Feltettem a FEAR elsõ részét. Minden jól ment míg elnem indítottam a játékot. Az animációban a fegyvereken ilyen zöld foltok vannak. De nem csak a fegyvereken. A játék elején amikor mondják a helyzetet hogy mi van. Ott meg a csajnak a feje olyan zöld foltos. Ez miért van és hogyan lehet kiküszöbölni?

fery02
Végülis gondoltam rá, hogy lehet, hogy jó. Köszi az informálást.
Kell majd akkor egy eredeti angol verzió. :)

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Nyugodtan felteheted a magyaritasok.hu rol a 1.03 as nak megfelelõt.
Én azzal nyomtam 1.08 patchelt játékkal és semmi gond nem volt!

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

fery02
Steam-en csak a Project Origin vehetõ meg, meg a kiegészítõje...

Ez a cdprojektes verzió meg csak feliratot tartalamz, grafikai fordítást nem.

fery02
Közben csak nem /-fav-oltam még a topikot. Kíváncsi voltam, hátha érkezik válasz. :)
Köszi szépen, hogy megosztottad ezt az infót, akkor szóval valóban cdprojekt miatt van. Ez esetben igazán tájékoztathattak volna a dologról (pl pár sor errõl a doboz hátulján), mikor is a fejlesztõcég korábbi, Blood játékában alapból le lehetett vasvillával csapni pl zombik fejét. Ezek után csak érdekesen néz ki, hogy ebbe meg egybe marad mindenki még közvetlen közeli gránát robbanástól is (illetve bocsi, ilyenkor hirtelen eltûnnek. :)).

Én is igyekszem megválni ettõl a verziótól ez esetben. :(

Kár, hogy magyaritas.hu-n leírás szerint csak az 1.03-as verzióhoz van magyarítás, kiegészítõhöz pedig egyáltalán nincs.

Steam en talán megveheted úgy hogy az nem lite os.
Van hozzá (az 1 hez) magyarosítás ami felírat +grafika magyarosítás.Szóval a tûzcsapra magyarul van kiírva hogy tûzcsap ,Vigyázat veszély és ilyesmi.Csak nem szinkron de amugy minõdégibb a felírat mint a fear 2-n.Az 1 et én még a megjelenéskort vettem meg szóval nem "light" verzió és a magyarosítással nagyot nõtt a játék nálam.Ha teheted mindenképp szterezz be egy angol változatot.
Ez a cd projektes light verzió tartalmaz grafikai magyarosítást?

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

Bence94
hát igen írtam is a cdprojektnek de aszonták magyarul basznak rá és nem lesz pecs rá.kaptunk gyakorlatilag egy német verziót magyarul bazdmeg<#mf1> nem is játszok vel majd eladom aztán mgevszem valahonnan az angolt vagy láttam egy "platinum" kiadást az tán nem 18 lájtos...
fear 2 elvileg nem legalábbis nálam jó asszem bár az más kérdés nem üt valahogy akkorát mint az 1.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

A fear 2 cd project es változata nincs gyengítve a vér terén?

fery02
Látom eléggé kihalt a topik. Közben rájöttem, hogy valószínûleg tényleg a cdprojektes kiadás miatt nincs dinamikus vér meg végtag leszakadás a játékban, mert most az elmúlt 3 napon mindegyik elõzõ generációs F.E.A.R.-el játszottam és ezek közül egyedül a Perseus mandate nem "Legjobb választás"-os verzió, hanem külföldi (igaz, másolt verzió) és itt már egybõl volt minden ami kell egy F.E.A.R.-be.
Sokkal nagyob öröm is volt vele így játszani, mint az elõzõ kettõvel, holott pont, hogy a Perseus mandate a "gyengébb verzió" minõség téren.

Szóval szégyeljék magukat, hogy ilyen alapvetõ hangulatnövelõ dolgot kivettek a játékból, miközben a játék ugyanúgy durva egyéb dolgokban, 18+-os még így is. Ráadául lehet a lassulgatás sem véletlen dolog, mert a Perseus mandate ráadásul lassulni sem lassul.

Szerencsére viszont a F.E.A.R. 2 kárpótol mindenért.
Na, ennyi mindent akartam csak közölni. Sziasztok!
/-fav

fery02
Na nekem is ugyanez a problémám. Ez akkor valószínûleg cdprojekt-es kiadás miatt volna?
Ha igen, érdekesnek találom, mert nálam csak dinamikus vérzés nincs, amúgy a pályán mindenhol helyén vannak a mesterséges vérfoltok. Vannak helyszínek, amik úsznak a vérben szó szerint. Szerintem itt inkább valami szoftveres vagy harveres gond lehet. Nem hiszem el, hogy csak harcokban nincs vér, annak nem látom értelmét.

fery02
További érdekesség. Nincs nálam a játékban semmi dinamikus vér sem, nem szakadnak a végtagok, nincs az a jellegzetes ellenfelekbõl vérfelhõvé válás, mikor közvetlen közelrõl Shotgun lövést adok nekik, hanem néha halál után egyszercsak eltûnnek hirtelen.
Szerintem ez a játék is erõsen Win7 inkompatibilis. Nagy kár érte. :(

fery02
Sziasztok!

2 db aprócska problmám lenne:
1. Játék indítás után eleinte a monitorom képerõfrissítéshez képest teljesen maximum fps értékkel fut mindvégig a játék, majd pár perc múlva gondol egyet és beáll úgy kb 35 fps értékre. Ezt ilyenkor újraindítással tudom csak orvosolni, de pár perc múlva ismét belassul. Tud valaki erre megoldást?
Gépem az aláírásban, játék meg alapból a legutóbbi patch-es eredeti verzió.

2. Van már azóta mód arra, hogy egyszerre legyen élsimítás meg Soft Shadow?

gondolom a legfrissebb vid.kártya drivert felraktad, ugye? Illetve a legújabb verziójú FEAR van fent? (1.08)
Bár nekem is megvan az eredeti, de én letöltöttem az ingyenes Combat-ot, az ugye eleve 1.07-rõl indul.

És ezt paccsoltam fel 1.08-ra. Így jól mûködik.
Na ezt én is szeretném tudni. Nekem is eredeti éppen most vittem végig (3 évig állt a polcon) mondom megnézem a multiplayer részt. Erre Invalid String.

Sziasztok.
Miután felteszem a patchet ami a 1.00 rol 1.08 ra patchelt.
Ezek után amikort beléptem a jobb alsó sarokban ez a kiírás fogadott:

És néha kilépésnél lefagy a gép.
Valaki tud megoldást?A játék eredeti.
Elõre is köszönöm.

Sziasztok!
Felraktam a F.E.A.R.-t, de mikor elindítanám ezt írja ki: unable to initialize the renderer to a valid video mode.
Ez mit jelent, és hogy tudom elindítani?

Elõre is köszi!
HAIL!

Elakadtam!
Ott tartok hogy a dagadt fickó rám uszított egy gépágyut.
Azt kilövöm és utána mit kell csinálni?

Már lassan ott tartok h a falhoz simulva járkálok össze vissza.

HELP!!!
Bence94
Üdv! Nemrég megvettem a gold változatot amit itthon a cdprojekt adott ki.Szomorúan tapasztaltam, hogy ez egy cenzúrázott verzió mert a raplika katonákat nem tudom megcsonkítani,véresre lõni a testét...Azt szeretném megtudni nem lehet valahogy kikapcsolni a cenzúrát ? Illetve nem értem, hogy itthon a cdprojektnek minek kellett a csonkított verziót kiadniuk ?

Megnézted már a hangfaladat? Lehet h ott van bekapcsolva. Egyszer én is így jártam, nem is vettem észre h be volt kapcsolva, és nem tudtam h mi lehetett a gond.

Sziasztok felraktam a sima fear-t és az a gond van vele hogy azóta visszhanzik minden nem csak a játékban hanem a windows-ban is..régebbi direct-x azért kellett, mert akkor a telepítõ nem ment tovább.
Válaszotok elõre is köszi.

Sziasztok! leszedtem a játékhoz az assault coop modot és azt szeretném megkérdeznih hogy hogyan tudom megcsinálni azt hogy haverommal ne custom coop mapokon menyünk hanem rendes single?

Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64

Hali! Perseus mandatéval lenne problémám :S nem tom' hogy sikerült elakadjak 1 FPS-ben, de valahogy összejött. Pacification pályán ahol hûtõkamrák vannak. EGy faszi bekapcsolt valami szerkentyût, futok utána, kilövöm az automata gépfegyvereit + néhány segítõjét, kis liften fel, még éppen látom, hogy beszáll egy liftbe. Lelõni nem tudtam és most a pályáról nincs kijárat csak bolyongok...
buklee
Sziasztok most kezdtem el játszani az alap FEAR-rel. A harmadik fejezet közepén tartok. Kérdésem lesz benne valami parásabb rész is, vagy végig ilyen lightos. Mert eddig elég unalmas, van egy két bevillanó kép meg megjlenik a kislány itt-ott.

Minden étkezés elõtt és után között van az evés.

KILLER2
Vistán még nekem is ment, csak win7en van a baj. De lehet, hogy driver hiba, mert vistán még 8800GTS volt a gépben, most meg egy GTX260, lehet, hogy azzal van a baja, de megeshet, hogy a driver beállításokban van valami elcseszve.

Töltsük le az internetet!

Bence94
nekem win 7-en lassabban megy a játék bencsmárkal mértem igaz a hangokat nem tudtam beállítani, hogy a hangkarit terheljék.

jackcsabi
Singleben 70 FPS körül mozgott végig, multiban 60-70.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

jackcsabi
Nekem semmi probléma nem volt vele, Vistám van.

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

KILLER2
Kár, hogy ennyi szarsága van ennek a játéknak, mert amúgy nagyon jó, pláne, hogy ingyenes a multija.

grebber
Nekem is gondom van a game-el de csak vista alatt.
Vista alatt nagyon lassú xp alatt kb 5x gyorsabb fps-ben mérve.
Van aki az usb-s egeret mondta és ha azt kihuzzák müködik rendesen!

KILLER2
Végül is csak azt hittem, hogy megoldottam, de sajnos nem teljesen. Utánanéztem neten és volt másnak is ilyen gondja. Nvidia driverben levettem a több processzormag használatát (threaded optimization vagy valami ilyesmi) és közben láttam, hogy úgy van beállítva, hogy a GPU 2 képernyõre optimizálva számoljon (2 monitort használok), ezt levettem, hogy csak az egyikre. Ezzel már kaptam 50-60 FPSt, ami már jó, de még mindig elég kevés egy olyan gépen, ami kb a Crysis Warhead is így fut, csak az very highon. De sajnos megmaradt, hogy játék közben indokolatlanul hirdelen leesik 19-20ra az FPS vagy olykor 9re és úgy is marad, ki kell lépni és csak utána használható. Megpróbáltam XP compatibilitással futtatni, de az sem ért semmit. Nem tudom, lehet, hogy a felbontással van baja, mert ugye utólag került bele a játékba az 1680x1050, lehet, hogy azzal is van baja, de mindegy. Szóval nem értem mi a baja, lehet, hogy a Win7et nem szereti ennyire, mert anno vistán még 8800GTSel sokkal jobban ment (bár akkor még 1280x1024ben).

grebber
Mi volt a gond?

KILLER2
Upsz, megódva' :)

KILLER2
Kéne kis segítség, hogy mi lehet a baj. Leszedtem a Fear combatot, feltettem az 1.8 petchhet. Így most fut 1680x1050es felbontáson, de mediumon is csak 19-22 FPSel megy (amikor felmegyek egy szerverre, eleinte 40 körül van, egyszer csak pedig lemegy). Windows 7 64bit van a gépen és egy 3,2 Ghz-re húzott Core 2 Duo E6600, 4GB RAM és egy XFX GTX260. JÓ a FEAR grafikája, de nem annyira, hogy szarabbul menjen, mint a Crysis wars.

Qwerty4
Kösz, bár mélyebbre is áshattam volna, hogy pontosan melyik codec okozza az "el nem indulást", de nagy értelme nincs végig kísretezni az egészet, mert egyszerûen idõpocsékolás. :)

Qwerty4

Peetboy
Ügyes megoldás. Majd én is kipróbálom ha esetleg nem menne a gém.

Qwerty4
Megtaláltam a megoldást:START menü/Programs/ACE Mega CoDecS Pack/ACE Mega CoDecS Pack DashBoard.
Itt a fehér részben vannak a program elemei.Egyszerûen csak azt kell tenni, hogy a CoDecS elõl kivesszük a pipát.Ha játszani akarunk pipa ki, ha filmezni pipa be. :)

Qwerty4

Qwerty4
Véletlenül nem tudjátok az Ace Mega pontosan melyik eleme zavarja a Monolith játékokat?Unom mindig teljes egészében fel és le instalálni a géprõl...<#conf>

Qwerty4

Qwerty4
Azt tudom, de az nem azt jelenti, hogy már azonnal is akarok játszani vele, még nem jött el annak az ideje nálam.

Qwerty4

A második rész már év elején kijött.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Qwerty4
jav.:a kiegeket is másodszor és 2010-ben

Qwerty4

Qwerty4
Na, végiggvittem másodszor is, most maximumon, nagy felbontásban és nagyobb tehetséggel.Megérte a két végigjátszást.A két kieget is végigtolom talán még ebben az évben.2010-be pedig jöhet a 2. rész.<#smile>

Qwerty4

Peetboy
Több oka is lehet, nálam akkor csinálta ezt, ha valamilyen kodeck pack van fent a gépen és az akadályozza.

grebber
Nvidia driveren belül néztem és semmi nincs a FEARhez bekapcsolva vsync semmi!Ezért nem értem.XP-s particion megy rendesen.

Bence94
érdekes nem lehet hogy valamilyen programmal korlátzova lett nvidia driver? legfrissebb patch fent van?