F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg azért akartam ide beírni, mert nem nagyon értettem a játék történetét.
Tehát én egy speciális kommandós vagyok,és van egy csávó aki átvette az irányítást a replikátorok felett. Kb ennyit értettem. Mi volt ennek az embernek a célja? Mi lett azzal a csajjal akivel a játék vége felé találkoztunk? Ki volt az az alacsony lány a vége felé?
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Kell majd akkor egy eredeti angol verzió. :)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Én azzal nyomtam 1.08 patchelt játékkal és semmi gond nem volt!
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Ez a cdprojektes verzió meg csak feliratot tartalamz, grafikai fordítást nem.
Köszi szépen, hogy megosztottad ezt az infót, akkor szóval valóban cdprojekt miatt van. Ez esetben igazán tájékoztathattak volna a dologról (pl pár sor errõl a doboz hátulján), mikor is a fejlesztõcég korábbi, Blood játékában alapból le lehetett vasvillával csapni pl zombik fejét. Ezek után csak érdekesen néz ki, hogy ebbe meg egybe marad mindenki még közvetlen közeli gránát robbanástól is (illetve bocsi, ilyenkor hirtelen eltûnnek. :)).
Én is igyekszem megválni ettõl a verziótól ez esetben. :(
Kár, hogy magyaritas.hu-n leírás szerint csak az 1.03-as verzióhoz van magyarítás, kiegészítõhöz pedig egyáltalán nincs.
Van hozzá (az 1 hez) magyarosítás ami felírat +grafika magyarosítás.Szóval a tûzcsapra magyarul van kiírva hogy tûzcsap ,Vigyázat veszély és ilyesmi.Csak nem szinkron de amugy minõdégibb a felírat mint a fear 2-n.Az 1 et én még a megjelenéskort vettem meg szóval nem "light" verzió és a magyarosítással nagyot nõtt a játék nálam.Ha teheted mindenképp szterezz be egy angol változatot.
Ez a cd projektes light verzió tartalmaz grafikai magyarosítást?
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
fear 2 elvileg nem legalábbis nálam jó asszem bár az más kérdés nem üt valahogy akkorát mint az 1.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Sokkal nagyob öröm is volt vele így játszani, mint az elõzõ kettõvel, holott pont, hogy a Perseus mandate a "gyengébb verzió" minõség téren.
Szóval szégyeljék magukat, hogy ilyen alapvetõ hangulatnövelõ dolgot kivettek a játékból, miközben a játék ugyanúgy durva egyéb dolgokban, 18+-os még így is. Ráadául lehet a lassulgatás sem véletlen dolog, mert a Perseus mandate ráadásul lassulni sem lassul.
Szerencsére viszont a F.E.A.R. 2 kárpótol mindenért.
Na, ennyi mindent akartam csak közölni. Sziasztok!
/-fav
Ha igen, érdekesnek találom, mert nálam csak dinamikus vérzés nincs, amúgy a pályán mindenhol helyén vannak a mesterséges vérfoltok. Vannak helyszínek, amik úsznak a vérben szó szerint. Szerintem itt inkább valami szoftveres vagy harveres gond lehet. Nem hiszem el, hogy csak harcokban nincs vér, annak nem látom értelmét.
Szerintem ez a játék is erõsen Win7 inkompatibilis. Nagy kár érte. :(
2 db aprócska problmám lenne:
1. Játék indítás után eleinte a monitorom képerõfrissítéshez képest teljesen maximum fps értékkel fut mindvégig a játék, majd pár perc múlva gondol egyet és beáll úgy kb 35 fps értékre. Ezt ilyenkor újraindítással tudom csak orvosolni, de pár perc múlva ismét belassul. Tud valaki erre megoldást?
Gépem az aláírásban, játék meg alapból a legutóbbi patch-es eredeti verzió.
2. Van már azóta mód arra, hogy egyszerre legyen élsimítás meg Soft Shadow?
És ezt paccsoltam fel 1.08-ra. Így jól mûködik.
Miután felteszem a patchet ami a 1.00 rol 1.08 ra patchelt.
Ezek után amikort beléptem a jobb alsó sarokban ez a kiírás fogadott:
És néha kilépésnél lefagy a gép.
Valaki tud megoldást?A játék eredeti.
Elõre is köszönöm.
Felraktam a F.E.A.R.-t, de mikor elindítanám ezt írja ki: unable to initialize the renderer to a valid video mode.
Ez mit jelent, és hogy tudom elindítani?
Elõre is köszi!
Elakadtam!
Ott tartok hogy a dagadt fickó rám uszított egy gépágyut.
Azt kilövöm és utána mit kell csinálni?
Már lassan ott tartok h a falhoz simulva járkálok össze vissza.
HELP!!!
Válaszotok elõre is köszi.
Asus M5A99X EVO, AMD 955 BE 3.8GHZ OC,4x2 GB G.Skill 1600 MHZ kit,Gigabyte GTX 560ti OC(950mhz/2150mhz),Gigabyte Super-B E570 Windows 7 x64
Minden étkezés elõtt és után között van az evés.
Töltsük le az internetet!
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Vista alatt nagyon lassú xp alatt kb 5x gyorsabb fps-ben mérve.
Van aki az usb-s egeret mondta és ha azt kihuzzák müködik rendesen!
Next PC upgrade: 2022
Qwerty4
Itt a fehér részben vannak a program elemei.Egyszerûen csak azt kell tenni, hogy a CoDecS elõl kivesszük a pipát.Ha játszani akarunk pipa ki, ha filmezni pipa be. :)
Qwerty4
Qwerty4
Qwerty4
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Qwerty4
Next PC upgrade: 2022