F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gege97
Sziasztok !A barátaimmal letöltöttük a F.E.A.R. Combatot.Mindenki feltelepítette énis.Mindenkinek jó lett Csak nekem nem.Amikor elindítom a játékot bejön egy nagy fekete képernyõ és se kép sehang.A szokásos ctrl+alt+delete Gomb(ok)lenyomásával stb...
Amikor bejön az ablak a ctrl+alt+deletes ablak akkor a fear combat mellett azt írja nem válaszol!Ez mért van?nagyon hálás lennék ha ezt elmagyaráznátok!

grebber
Videokártya tesztelés céljából futtatnám a Fear beépített benhmarkját de valami miatt 35 fps a max amit kiír :(

Mitõl lehet ez?

Next PC upgrade: 2022

Peetboy
Nem tudom mi lehet a baj a FEAR 2-t még nem próbáltam, talán valami javitó Patch kellene neki. Én a Juiced 2-vel voltam úgy inditásnál írja ki a Win, hogy a program hibát észlelt leáll, ezért el sem indul.

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

hellósztok! valaki tudna segiteni? FEAR 2 megvan fel is raktam, csak az a baj,hogy ha belépek elöször is X3daudio... letöltöttem felraktam azzal nincs is baj.berakom ahova raktam a játékot. és belépek a játékba és kiirja a Fear2 hibát észlelt ezért leáll.. elötte fekete képernyö. lécci segitsetek (nem origi ..)
ja, már lejjebb írtam. Úgy tûnik szenilitás az már bejáccik : (

46 vagyok :D

Peetboy
Az igaz, sok 30-40 éves is játszik pl. a FEAR-el, Crysisal vagy a COD2-vel.

jó mondjuk a dedós cuccokkal már én sem játszom de egy komoly FPS azért magába tudja szippantani az embert, korhatár nélkül.

Peetboy
Akkor jól nyomod, én még 30 alatt vok, de már alig játszom. A jobbfajta FPS-eket én is jobban szeretem pl. Crysist, de az nem megy el a gépemen.

ugyan, én 46 éves vagyok és még mindig szeretek nyomulni. Mondjuk leginkább a jobbfajta FPS-eket szeretem, azokba jól bele lehet méllyedni.

Peetboy
Mostanában nem, de a FEAR Combattal szoktam a neten tolni. És a sima FEAR-t is még végig akarom vinni, csak mostanában nem játszom semmivel. Valahogy kezdek kinõni a játékokból.

mostanában játszottál a régi FEAR-ekkel? Szerintem elhalna nálad is.

hali. Nekem is Audigy4-em van, sz'al nem az a gond. Vodeókodeknek meg semm iköze hozzá, mert egyértelmûen hangproblémáról van szó, mert ha letiltom a hangot - nem a játékban értelemszerûen, mert az be sem jön hanem a mappában lévõ config.exe-ben - akkor elindul meg játszani is lehet vele de ki az az idióta aki hang nélkül akar játszani. Valami más baja lehet, talán a XPservicepack2 tett be neki vagy valami DX-es baja van, nem tudom de rohadt idegesítõ. Annyira bírom hogy a warezokkal alig szokott bibi lenni gyári szarokkal meg szopik az ember. Általában warezzel indítok de szinte mindig megveszem késõbb a gyáriakat amikor már emberibbek az áraik és már nem ez az elsõ amivel szívok. Ez a büntetésem biztos...

Peetboy
Ja és még az is számít, milyen videó kodek van a gépeden, mert pl. az ACE Mega Codeck Pack ha fent van, akkor el sem indul.

Peetboy
Nálam is voltak gondok a FEAR-el, ezt már leírtam korábban is. A hang recsegett, befagyott a játék, ledobott, késõbb a Windows újra indult, kék halált kaptam többször is, sõt még újra is kellett telepítenem miatta a Win-t.
Nálam a hangkártya vásárlás (Audigy 4 SE) megoldotta a problémát, azóta nincs vele semmi gond. Az alaplapi hangkártya kevés volt hozzá, ráadásul PCI hangkártyával a procit se fogja úgy meg. A lényeg az 16 Bites kártya kell ehhez a gémhez.

egyébként nem a hangkártya a gondja, mert én kipróbáltam másik kártyával is és azzal sem indul el az E.P. Már onnantól cumi van hogy engedélyezi az ember a hangot a configban, onnantól egybõl dobja is vissza az asztalt.

hü bazz, ez azt' a tuti megoldás!!! : )))

valami okosabb ötletet azért várnék, mert nálam is ez a probléma sajnos csak én szeretnék játszani vele.

Megvettem ma a régi FEAR-t meg a Extraction point-ot de jól megszívtam, mert a E.P. nem akar elindulni csak ha a külsõ config fájlban letiltom a hangot. Valakinek volt anno ilyesmi gondja?

cucc: XP-sp2 + Audigy4

Remélem, hogy jó döntést hoznak! :D

Ez a videó nemrossz:

http://www.youtube.com/watch?v=ImiyUTkDxVI&feature=related

Van benne egy-két jó rész!:)
grebber
Ezt az eladások döntik el szerintem.

Hát pedig a FEAR 2 sokkal jobb az elsõ résznél. Folytatás lesz?: Mit tudtok róla?<#violent><#bohoc>

Hello all!!
Volna egy olyan problemam hogy a jatek elindul es az elejen miutan talalkoztam a gonosz emberrel kiakad kilep avval hogy faer hibatt talalt ezert leállt.
Plz valami otlet valakinek? thanks

Heló! Minden mást beolvas kivéve a fear-t meg az extraction pont kiegészítõjét, Nem karcos a dvd-je egyiknek sem.
Bokafix2
Más lemezt beolvas? Nem lehet hogy karcos a lemez?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Helló! lenne egy kis gondom, eredeti F.E.A.R.-t nem olvassa be a NEC 3551A dvd író/olvasóm. Beteszem felpörög utánna lelassul és apro kattanásokat hallok, és azt mondja h nincs lemez a meghajtóban. Lehet h bekavar neki valami, de mi? Már töbször elõfordult, valaki mondja el hogy tudnám megoldani :S!!!! Köszi

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vérpocok
Én 10 másodperc alatt megtaláltam a topikot.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Bokafix2
lol... linkeljük be? Nem igaz h nem vagy képes egyedül megkeresni. <#hehe>

Bence94
azt én is észrevettem ps nem tudom it csinált vele.majd megpróbálom javítani meg kicsinyítem a bannert.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

pulti
Üdv!

Belinkelné valaki nekem a FEAR 2 Project Origin topic elérhetõségét?
Elakadtam a játékban... igazából egy végigjátszás segítene a legjobban.

Kösszi!

Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110

sztem ez resz sokkal jobb mint 2....
Metalmilitiakid
én is írtam nem kötözködésbõl de nem reagáltak :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Törölt felhasználó
õõõ bocs nem kötözködésbõl egy kis észrevétel:
a bannerból lemaradt egy "F" betû
Hali.

Van egy eladó eredeti Fear Goldom: 2.500.-HUF

Metalmilitiakid
most már oda is feltettem de ott sem reagáltak :( viszont azóta ez a probléma megoldódott most már fekete képernyõzök, de nicsn fent semmilyen codec a gépen és mégis :(

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Bokafix2
Akkor miért nem a Fear 2 topikjába írod a kérdést?

jajj gyereke a fear2 mindent visz!!!

WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW

Metalmilitiakid
Ja és még egy kérdés a banner képen direkt nincs a First ben "F" ?? :D

Metalmilitiakid
Hello lenne egy kérdésem , most raktam fel a FEAR 2 õt és indításnál "X3DAudio 1_5.dll nem található" hibát ír , mi a probléma ? A FAQ ban nem találtam semmit, de azt hallotam hogy csak directX et kell frissíteni , az tényleg megoldja ?

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni fear-rel kapcsolatban.
Feltettem a játékot crack-eltem,elíndítom és csak fekete képernyõ jelenik meg és ennyi.Próbáltam videókártya frissítést is de nem segített.Ja és a configom:nvidia 7600gs,amd athlon(tm) xp 2500+ 1,83 ghz,1.25gb ram,xp sp 2
elõre is köszönöm

Intel&#174; Core&#8482;2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)

nincs senki aki tudja?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hello

Azt szeretném kérdezni hogy a hangot hogy kell megcsinálni az extraction pointban vagy valamelyikben.Mert próbáltam úgy hogy az ace mega codec-et kikapcsoltam, letöröltem az ace mega codecet felraktam a k-lite-t és úgy sem volt + újra tettem a játékot is,és úgy is próbáltam hogy codec nem volt a gépen,+ amit szoktak írni azt ami a játék mappájában van azt felraktam de nem segített.Pedig régen ha kikapcsoltam az ace mega codecet akkor ment rendesen. PLS!

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

totti10
fear 2 bug: nem estem le

hajrá,lilák!

A 2t is zavarja igen, de a 2nek van külön topicja ott írnak mindent :)

Phoenix007

Dokumentumok/WBgames/fear2

sziasztok! A 2.-t is zavarja az ace mega codecs pack?
Phoenix007
Üdv! Villámkérdésem lenne. A FEAR 2 hol tárolja a mentéseket? (Újra kellene installálnom, nem szeretném elveszíteni.)

Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!

grebber
A 2-öt most tolom másodszorra :D
Csak csinálok videót 1-rõl és elválasztva majd a 2 mellé rakom hogy milyen lett!Persze csak ha nem lenne ez a kurva 30 fps limit a fearben.Nem értem mitõl jött elõ.
Így ha benyomom a fpasot vegyen fel 10 fps :( Az meg kalap lószar.

bakvarnyu
mivan ennyire jó a 2 hogy már vissza is tetted az 1-t <#vigyor1>

grebber
Feltettem megint a FEAR-t és sajnos azt látom hogy 30 fps limit van neki.
Régen nem volt ilyen ha jól emlékszem.Ezt hogyan lehet kiszedni?

grebber