F.E.A.R. - Ingyenes Multiplayer!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor bejön az ablak a ctrl+alt+deletes ablak akkor a fear combat mellett azt írja nem válaszol!Ez mért van?nagyon hálás lennék ha ezt elmagyaráznátok!
Mitõl lehet ez?
Next PC upgrade: 2022
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Nálam a hangkártya vásárlás (Audigy 4 SE) megoldotta a problémát, azóta nincs vele semmi gond. Az alaplapi hangkártya kevés volt hozzá, ráadásul PCI hangkártyával a procit se fogja úgy meg. A lényeg az 16 Bites kártya kell ehhez a gémhez.
valami okosabb ötletet azért várnék, mert nálam is ez a probléma sajnos csak én szeretnék játszani vele.
cucc: XP-sp2 + Audigy4
Ez a videó nemrossz:
http://www.youtube.com/watch?v=ImiyUTkDxVI&feature=related
Van benne egy-két jó rész!:)
Volna egy olyan problemam hogy a jatek elindul es az elejen miutan talalkoztam a gonosz emberrel kiakad kilep avval hogy faer hibatt talalt ezert leállt.
Plz valami otlet valakinek? thanks
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Belinkelné valaki nekem a FEAR 2 Project Origin topic elérhetõségét?
Elakadtam a játékban... igazából egy végigjátszás segítene a legjobban.
Kösszi!
Abit AN52 | AMD Athlon 64 X2 4000 | Samsung250GB Maxtor120GB | Club3D HD 3850 512MB DDR3 | 2GB Geil BlackDragon DDR2 800Mhz | Logitech Cordless Desktop EX110
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
a bannerból lemaradt egy "F" betû
Van egy eladó eredeti Fear Goldom: 2.500.-HUF
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
WoT / Gw / Gw 2 / Aion / L2 / WoW
Feltettem a játékot crack-eltem,elíndítom és csak fekete képernyõ jelenik meg és ennyi.Próbáltam videókártya frissítést is de nem segített.Ja és a configom:nvidia 7600gs,amd athlon(tm) xp 2500+ 1,83 ghz,1.25gb ram,xp sp 2
elõre is köszönöm
Intel® Core™2 Duo Processor E6750 4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz, Nvidia GTX560 TI OC 1Gi, 4GB Ram, Asus p5k lga775 :)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Azt szeretném kérdezni hogy a hangot hogy kell megcsinálni az extraction pointban vagy valamelyikben.Mert próbáltam úgy hogy az ace mega codec-et kikapcsoltam, letöröltem az ace mega codecet felraktam a k-lite-t és úgy sem volt + újra tettem a játékot is,és úgy is próbáltam hogy codec nem volt a gépen,+ amit szoktak írni azt ami a játék mappájában van azt felraktam de nem segített.Pedig régen ha kikapcsoltam az ace mega codecet akkor ment rendesen. PLS!
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Phoenix007
Dokumentumok/WBgames/fear2
Burn the flamer! Kill the spammer! Purge the troll!
Csak csinálok videót 1-rõl és elválasztva majd a 2 mellé rakom hogy milyen lett!Persze csak ha nem lenne ez a kurva 30 fps limit a fearben.Nem értem mitõl jött elõ.
Így ha benyomom a fpasot vegyen fel 10 fps :( Az meg kalap lószar.
Régen nem volt ilyen ha jól emlékszem.Ezt hogyan lehet kiszedni?