Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
szegenyt ne csigazzuk mar...

(<#hehe>)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Anubys
Hát, nekem is van Resi 0-m... :p

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Anubys
Nem rossz, de sehol nincs a Remake-hez képest... Sztem amúgy úgy csinálták, hogy ami megvolt a készülõ N64 verzióból, nem dobták ki, hanem a modelleket Subdivide-olták, a textúrákat meg felnyomták nagyobb felbontásba, és rányomtak pár filtert, aztán tsókolom...

Lammer: Jaja, élõben minden jobb... A DC-s Code Veronica is nagyon frankó volt nagy TV-n, de a screenshotok... Szóval a Remake is jobb, nem csak a remake.

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Kaplan
"/aljas" igen, ebben teljes mértékben igazad van. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Lammer
de...

itt van mellettem 1 meterre... jah! azt nemadom... <#hehe>
/aljas <#hehe>

Kaplan
S nem tudnál nekem vhonnan szerezni egy Zerot? 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
Hát azért a Zero gfx-e se rossz...

Lammer
viszont ez meg megint csaloka...
mert "eloben" azert van diffi...

Anubys
Ja, az enguine ugyanaz, de a textúrák?

VS

A Dreamcast-es szöveget visszavonom, ahogy így elnéztem a screenshotokat... Jobbra emlékeztem...

Lammer
aaah REt soha... sorry /me fan <#miaz>

Kaplan
De mostmár eladod, plz 😛

Lammer
pff enyhen sz4rabb a zero grafja... 😛PPP

Lammer
nekem van...

...

de meg mindig nem adom el <#bee1><#bee1><#bee1>

Kaplan
A Zero ugyanazon a grafikai enginen megy mint a REmake.
Apropó, kéne nekem egy PALs RE ZERO GCre. Akinek van és baráti áron eladja szóljon!

deep
Mivan? A Zero ugyanaz a grafika, mint a REmake. Nehéz összehozni a Veronica-val...
Anubys
A Remake grafikájával olyan magasra tették a lécet, hogy az utána következõ Resik mind leverik... A Resi 0-n sírtam, miután a remake után 2 nappal megláttam... Pedig nem rossz, csakhát alig jobb, mint a Code Veronica Dreamcast-re... :/

deep
Nekem tökre nem jött be az Outbreak...A minap kicsit beraktam a REmake-et, RGB kábel társaságában... Hát fuldoklottam a gyönyörtõl. Nem lehet utolérni.
Lammer
az outbreak 1-2 az teljesen mas tipusu gamez...(jobb sokkal mint a 4 😛PPPPPP) olyan stilusu mint a regiek, csak ott is az elodokhoz kepest mar nem allokepes hatter van, hanem mindent a 3d engine szamol... jahes csapatban nyomulnak... GEpi AIval, de neten lehet real csapatba is! 😉

deep
A 4 a legújabb és mind CAPCOM
az összes RE játékok a capcom adta ki???

A sikerhez vezető út - karbantartás miatt - zárva.

amúgy a Resident Evil 4 a legújabb?? Nem az Outbreak file2???

deep
Csak ez a mocskos PS2 verzió. A GC-s szebb😄

Ez egy kép a joystickról amit a RE4 re terveztek!!!

én is nyomom a re4-et! tök jó! nagyon jól megcsinálták a hangokat, annyira, hogy teljesen beparáztam...
amúgy elmesélek egy vicces dolgot amikor béna voltam: az elején futni kell a kõ elõl és kiírja, hogy L1 or R1. Gyorsan megnyomtam a az L1-et aztán az R1-et.
Ennek az lett a következményeû: (már amit sikerült kivennem) elkezdett balra ugrani aztán irányt változtatott és visszaugrott(jobbra) és átgázolt rajtam a szikla...

Igen, ha végigvitted a játékot és az utolsó mentésedet betöltöd akkor megmarad mindened: a pénz, a fegyverek és a box mérete is.

Ok kössz már megvan...már jóval meszebb járok..épp most vagyok az óratoronyban és megyek salazar után....hülye csajszira buknak a dögök..megint ELREPÜLT...szó szerint 😊)

Eléggé tetszik a game...sztem az eddigi legjobb rész.
Ha kijátszottam milyen lehetõségek vannak még? Láttam hogy van az Adával való küldetést is ellehet majd kezdeni meg mehetek majd normal modba is tovább.
Ha pl. befejezem a game-t...meglehet azt csinálni hogy újra megyek easy modban és csinálom újra a game-t??Azért gondoltam volna mert összeakarom szedni a pénzt az örök lõszeres thompsonhoz..meg úgy tudom hogy a fegyverek megmaradnak nem ha újrakezdem a game-t??meg a tár nagysága is ugye??

20 és fél óra. de már nyomom a második kört 😊

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

mateus33
Vannak ott robbanós hordók meg van neked gránátod is,hát használd😊)

hát nem két lövéstöl döglik meg😄 lövöd a derekán ahol vmi spriccel belõle, esetleg egy-kettõt a fejére, kettészakad, utána meg már a kapaszkodó/ugráló felsõtestének adsz 1-2 rifle, és egy két sörétest, ez még elég egyszerû boss, szal kicsit húzz bele
Sziasztok!!!

Szeretnék segítséget kérni kicsit...mikor a felvonóval lemegyek a kastély mellé..bemegyek egy pajtába ahol összetaláékozok nagydarab barátunkkal és átalakul a drága de nem tom hol löjjem mert nem akar kifeküdni.
Ha vki tudja sugja meg nekem hogy hol és ha lehet milyen skulóval löjjem.

Elõre is kössz

Kaplan
Taps!! Gratula! 😛

Lammer
akkor meg gyurjal <#gonosz1>

Nálam 8:46 😄DD

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Lammer
ELJEN! <#gonosz1>
hany ora?

végigvittem! 😄

Huu nagyon állat ez a game! Most vittem végig(igaz csak easy-n), s majd most kezdem a Separate way-t.
Lenne 1 kérdésem, ha most new gamet kezdek normal módban, akkor az árustól már majd minden fegyver páncél stb. elérhetõ lesz az eljétõl, vagy ez csak akkor müxik ha a LOAD-nál new round-ot kezdek?
A másik, hogy a chicago typwriter csak a Separate way végigjátszása után érhetõ el, s legalább ehhez a stukihoz is végtelen lõszer van ennyi pénzért?
Kaplan
Leon-nak, jobb a haja ezerszer. 😊

Csak Leon feje nincs szétütve a koxtól😊
Lammer
BASZDMEG!!!!!!!!!44 ERRE FOLEBREDTEM, URISTEN 3 KAVEVAL VETEKSZIK! <#ijedt><#csodalk>

deep
ÜBERLOÁL!
Keresgélek a neten, erre mit találok?

Macaulay Culkin as Leon Kennedy😄DDD

És tudjátokmit? Nem is rossz😄DDD
Okké,akkor azzal kezdem 😊 !
De nem ám itt átversz engem 😉
Nnna ha annak vége,,,jövök a kérdésekkel 😊
Csak sajna nem sok idõm van játszani 😞 ....
Köszi a Helpet !! egyenlõre
Extras-Separate way.
ezt érdemes😊
Hozzá kell tennem,hogy a kedvenc játékom lett a RE4 😉
Vetexik a Gran Turismo 4-el számomra... PS2-t csak a gt4 miatt vettem anno....
Sziasztok! Végre sikerült végignyomni! /PS2/
Mivel érdemes folytatni?
New game? megmaradt fegyverekkel ugye! easy,vagy hard
vagy extras ba valamelyik!!
Elõre is köszönöm!!
Ádám !
köszi de már rályöttem 😊 húú már a szigeten vok 😄

Törölt felhasználó
thx!
Kaplan
Nem lehet oldalazni, se a PS2 se a GC verzióban.

Törölt felhasználó
lehet, hogy hülyét kérdezem de lehet a GC-s resi4-ben oldalazni?
Kaplan
Jól emlékszel.

ha jól emlékszem akkor a képek sorrendje úgy legyen hogy: két ember akasztása, lefejezés, két ember akasztása, lefejezés. de lehet nem jó, azért próbáld meg!