Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...
Hátha vki tudja a normális megoldást😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én kíváncsi vagyok azért, milyen lesz (ha lesz..), de nem sok jóra számítok. =)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
tok jo lesz! kivancsi leszek a gepigenyere! lehet a gepigenybol majd tudok 2 ps2ot meg 2 gct venni... 😄DDDD
es majd jonnek a szokasos kerdesek: "neked miert nem indul el a 6.5os catalysttal?" "neked mukodik a noDVD image?" "miert akadozik meg a mozi neha?" "van mar proper crack a jatekhoz?" LOOOOOOOOAL... jo szorakozast 😄DDDDDDDDD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
tuning&car audio mastercaraudio.uw.hu
.:SOLIDUS:.
kössz
Azt megtudnátok még mondani hogy a templom mögött a kincset hogy lehet megszerezni??
Lefordítom a szöveget de akkor sem vágom mit kell kihozni a 3as 4es tekerésekbõl.
Elõre is kössz
Az lenne a kérdésem, hogy amikor bent vagyok a kastélyban, ott van három vízfolyás, mindenkit kinyírtam, akkor hogy kell továbbmennem? Nagyon szeretném, ha valaki tudna segíteni. Elõre is köszi. Frici4
Ugrás a galériához
A pletykánál azért is többrõl van szó, mivel megjelent a Play oldal megvásárolható játékai között és a Capcom egyik kommunikációs adminja is megerõsítette a hírt. A game terjesztését egy európai cégre bíznák és a polcokról már ez év márciusában le is emelhetnénk! (Úgy legyen! -szerk.)
2: Van egy elkerített rész, ahová az egyik házból kimászva az ablakon egy fa emelvényen lehet bejutni. Od menj be és azon a zárt ajtón a válladról át tud mászni a kiccsaj, maj kinyitja az ajtót...
3: Igen! Nehogy eladd õket külön.
4: Én nem használtam a rakétavetõt, egy két boss harcban jól jöhet, de szerintem is túl nagy. =) Új handgun (Magnum) lõszert tartalékold nehezebb idõkre!
Épp a resi 4-el tolom otthon de van 1-2 dolog amiben szeretnék segítséget kérni tõletek.
1.: mikor bemegyek 1. a templomba akkor ugye a barlangban találkozok majd az árussal de elõtte a barlangban van egy kincs amit nem találok meg sehol sem hiába nézek át minden kis lyukat is a falon.Ha vki tudja ez hol van kérlek mondjátok meg mert eddig szinte mind megvan.
2.: Mikor a másik templomban a temetõ után találkozok Ashley-vel akkor kijövök vele a templomból..kinyírom a falusiakat és visszamegyek vele a faluba mivel tovább a hídnál a deszkák levannak szakadva.
Tehát faluba visszamegyek..összefutok egy-két kollégával..pehh nekik mert meghalnak 😊) de ott minden ajtó pirosan virit a térképen mivel bevannak deszkázva. Merre kell tovább menni?????
3.Vhol hallottam hogy a kincseket összelehet kombinálni és többet kapok érte így...valóban így van???
4. Tinektek hogy néz ki az invertorytok???
Elég sok a cuccom és nemtom hogyan vegyem fel majd a rakétavetõt. Gondolom késõbb szükségem lesz rá de egyszerûen nincs helyem ahová rakjam.
Bennt van egy TMP..váltartóval...rifle..új handgun szintén váltartóval..shotgun...csomó töltény..virágok..gránátok..és a megnövelt invertory is kicsi már nekem 😊) Nincs még egy nagyobb?? 😊)
Elõre is kössz a segítséget!!!
Sziasztok
RESIDENT EVIL RULEZ!!!
A hivatalos európai Capcom fórumok adminisztrátora a napokban rendkivûl érdekes és egyben egy maréknyi sóval fogyasztandó infót szivárogtatott ki a Resident Evil 4 PC-re készülõ átiratáról. Az infók meglehetõsen szûkösek de annyit elárult, hogy a tervek szerint idén érkezik a játék PC-s átirata méghozzá egyelõre kizárólagosan európai megjelenésként. Mivel a Capcom már régóta nem foglalkozott hivatalosan PC-s átiratokkal így valószinüsítette az emberünk, hogy egy eddig meg nem nevezett külsõs cég fogja kiadni a játékot a Capcom európai divíziója helyett. Az információk nem feltétlenül teljesen alaptalanok hiszen nem is olyan rég volt már példa egy hasonló konzol exkluzívnak gondolt játék, konkrétan az Onimusha 3 PC-re való portolására. Kíváncsian várjuk a fejleményeket.
forrás:HW
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Nekem az elsõ végigjátszásom 13 óra volt. Aztán fejlõdtem. De nem speedrunokat csináltam.
S azért tudom 6 óra alatt végignyomni 100%ra , mert minden egyes porcikáját ismerem a játéknak.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
J aigen hogyan lehet specko fegyókat begyûjteni és örök fegyót kapni mit kell érte tennem( nem csalásra gondolok 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Szvsz ez is furcsa. Ha azt nezem, hogy En hogy jatszottam, akkor erthetetlen.
A SepWays is kenyelmesen 5 ora!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan