Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit tölt
Ign is dicséri egyszerüen jól sikerült ez a port( ami elvárható volt tõle), és ugy tünik bevált a wii irányitás is. ( bár ezt majd élõben)
Ennyire nehéz lenne ezt elfogadni mert csak wiin van? 😊
Értékelés a 10-10-9-9 meg nem tudom, hogy mihez képest van osztályozva....
Ja és én nem lepõdök meg azon, hogy ricegés mentes....hanem ha nem lenne az minden gépen, akkor azon lepõdnék meg.....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"Friss Famitsu pontok: 10/10/9/9 (38/40). A legszebb verzió, teljesen ricegés mentes, minden extra a PS2- esbõl, igazi 16:9, 480p, Budget áron!"
MÁs fórumokon is legjobb portnak tarják csak sajna nálunk nem budget áron adják majd... ( amcsiba 30 dolcsi)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem használtan is simán hozzájuthatsz....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amugy a Resident Evil Zero (vagy remake) még beszerezhetõ valahonnan GC-re? Lehet megvenném, ha egyszer lesz GC használtan (csak a Remake miatt mert az nagyon szuper... lehet 😊).
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
És utána PS2-rõl ment PC-re.....
Ja és még egy kérdés. Unlockoltam a ruhákar leonnak mindkettõt (meg Ashley nek is új szerko dukállt). És azt írják Ada meg a Assigned ruháját viseli... de hol? Átvezetõk PS2 ugyanazok így mikor viseli az Assigned ruháját (ami szerintem szuper, kár hogy nem azaz alapszerelése)?
Van valami lehetõség rá, hogy a Separated Way-ben Ada a Assigned ruháját kapja meg (A Tommy Gun megvan, de specko ruhát nem kapott)?
az igazsághoz hozzátartozik h nem tok normális bannert csinálni...
ON
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Mert amikor csak a felsõ teste támad, akkor fel tud mászni....
Itt a farm legelején van egy szemetes, amibe be tud ugrani Ashley és egy mentési pont....
És a térkép szerint 2 kijárat van innen....
Az egyik a ház mögött van...de neked a baloldali kapun kell átmenned, ehez a házon bellül fel kell másznod a létrán, majd ki az ablakon és a másik létránál tudsz leugrani a kapuhoz...
Nintendo Gamecube-ra/Wii-re eladó Resident Evil4.
A doboz és a tok német nyelvû,a játékban angol nyelv természetesen választható.
Irányár 6000-pénz,postát megbeszéljük.
[email protected]
30/6853854
Petya
gameplay
gamespot szerint is a wii versio tünik a legjobbnak:
gamespot movik
PrinceOfMate gamepad-ot írt, amivel gyanítom, hogy konzolra asszociált elsõsorban, és nem PC-re....
És ki nem érti a dolgokat?
Csak némi emberke bekavart itten a címekkel....
Ahogy írták már lejebb itt, az umbrella chronicles egy teljesen új exkluziv game! A resident evil 4 pedig egy port ami leginkáb a gc-éhez hasonlitt mit nem lehet ezen érteni?
Chroniclesbõl több info ,és új trailer itt található a hírekbe
umbrella
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Ezzel azt akartam jelezni, hogy lesz RE4 clon wii-re....
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Az eddig közzétett összes képen célkereszt szerepelt lézer helyett.
Sajnos.
Resident evil 4 Wii
Mert ott nem volt szó Chronichlesrõl......
Így már megint más, hogy nem resident 4 klón lesz, mint ps2-re meg pc-re....
Az elsõ sorral mi a probléma? Mi benne a kacifántos? Gc szint kibövitbe ps2 extrákal,ai stb. ( csak ezt nem írtam hozzá)
Ki irta ,hogy nem törödnek a grafal? ( szó kiforgatás powa)csak annyit mondtam ,hogy nem csak avval törödnek elsõdlegesen.
"Ha "nem egy port" lenne, akkor nem a resident 4 lenne....
És az hogy exclúzív az csak azért van, hogy lehúzzák az embereket, és a pénz miatt kellett egy port, kicsit fel kéne ébredni már...."
Ezt nem értem mire vonatkozik?
Ha az umbrella chronicles-ra gondolsz annak r4 enignet fogják hazsnálni ,de mint mondtam tuningolva. Resi 4 portol nemvárok sokatt,de a wii mote miatt a legjobb port lehet akár!
"Ne legyünk már naívak, hogy a zért adnak ki egy játékot, hogy teszteljenek egy joy-t!!!!!!!!!!!!!!"
íroniát azért érzékelhetnéd föleg ha smili is van a szöveg mellet ...
"Akartam venni gc-és resi 4,de hogy most kiderült lesz wii port méghozzá kibövitve igy sztornó! ( most szerintem nagyon le fog esni gc-és verziók ára)"
Az elsõ mondat kacifántosra sikerült....
A japánok nem törõdnek a grafikával???????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Akkó nézd már meg a szebb játékokat, hogy ki a búbánat csinálja õket!
Namco-Konami-Capcom stb....
Metal Gear Solid, Tekken, Dead or Alive, Dino Crisis, Resident Evil....had ne soroljam tovább....
Ha "nem egy port" lenne, akkor nem a resident 4 lenne....
És az hogy exclúzív az csak azért van, hogy lehúzzák az embereket, és a pénz miatt kellett egy port, kicsit fel kéne ébredni már....
Ne legyünk már naívak, hogy a zért adnak ki egy játékot, hogy teszteljenek egy joy-t!!!!!!!!!!!!!!
De nem gond, majd meglátod, ha majd megveszed....
Ja és ha van egy PC-s haverod, akkor kérdezd meg tõle, hogy miket ígértek a RE4-portjával kapcsolatban, és hogy miket váltottak be ezekbõl....
Meg közelebb akarják hozzni a családi hangulatu gamelést a resi 4 el...<#idiota>#idiota> Valami könyitett mododt is lehet majd választani pont ez miatt pff
ez az elképzelés a capcomnál:

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
Egyébként én nem a resi 4 rõl beszéltem a graf terén ,hanem az Umbrella chronicles ha nem lett volna vílágos?Az pedig wii exkluziv game másra nemjön( más szint mint egy port)
És senki se irt csoda grafot ,de részletesebb jobb texturák valszeg ennél a gamenel várhatóak.
A resi 4 wii port mondjuk,hogy azert adjak ki ,hogy a resi 5 elött teszteljék a wii mote 😄
Ha jól eltalállják az írányitás akkor kell ,mert jobb jatékélményt nyujthat a nem gombnyomogatással..