Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
azt a sorrendet el is mondhatnád <#vigyor3>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

DarkSector
A grafikát hagyják utoljára szerinted......
Én meg úgy tudtam, hogy a grafikai motor, amit elsõnek szerkesztenek meg és utólag, csak max finomítani tudnak rajta....
Meg ahogy elnézem a most megjelenõ gc-s játékokat, én nem várnék tõle sokat....Meg most ez ultakibaszás az emberrel, mert eddig bárkinek bármilyen konzolja vagy Pc-je volt, az játszhatott a re4-el, most meg vegyen meg valaki egy új drága konzolt, hogy ugyanazzal a játékkal mégegyszer játszhasson, 1-2 extra miatt...
Ezt lehúzásnak nevezik, mert nem megy nekik az üzlet...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Templomnál ahol a családok sorendjét kell beállitani megcsináltam kiadot egy kristályt és nem történt semmi mit kell csinálni?
Ezekerõl az extrálról nemtudok csak annyit írnak ,hogy ps2 bövités lesz benne!
Grafba nem írnak változást,a Gc-és szintett ígérnek + 16:9+ 480p ,és dolby 2 bele raknak.
Ami jobb lesz ilyen térõl az a uc! Ott kifejezetten kiemelték hogy r4 engine tuningolva!
Amik kikerültek képek az UC-ból még nem a véglegesek, álltalába a japok az utso honapokra hagyák a graf részt a fejlesztésben... ( szal kiváncsi leszek mit hoznak ki a wiibõl vagy nem... 😊 )

DarkSector
Bla-bla-bla-bla....
Nézd meg a GC-s utána PS2-es és a PC-s verziót egymás után!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem fog soha fejlõdni, míg ki nem adják az 5.részt...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zola2000
Akkor is stabilabb, és Szebb lesz a kép. És még azt is írják, hogy a wiis extra pályákon sokkal összetettebb lesz a terep, több ellenfél támad egyszerre. De azért érthetõ hogy nem írnak egy teljesen új grafikus motort.

A

zola2000
Tehát a gc 30 helyett 60fpsen és a szûrésen kívül semmit?

A

DarkSector
Szerintem semmit...

zola2000
Nem tudja valaki hogy mennyit fog javulni a re4wii edition a gchoz képest? Az anizotrop szûrés, + a 30helyett 60fps sebesség egyértelmû. De lesz ezen kívül változás? Az olvastam valahol hogy benne lesznek a ps2es extrák, és még adnak hozzá egy csomó plusz bónusz pályát, ez mit jelent? Más valaki azt írta hogy ezért az egy játékért nem vesz gamecubet. Na és ez+ a többi resi+ a zeldák+a metroidok+ egy csomó jó játék jött ki 2001tõl így már megéri szerintem.

A

+ Tactical Guide + making of dvd + artbook.

Fémdoboz...😊 Gyûjtõk.

DarkSector
És mi a különbség a külsõn kívül....?
Mert szerintem nem fognak sokan 2x annyit fizetni, mert színes papír csomagolásba van....

DarkSector
Van a templom háta elõtt olyan néhány sírhely izé, és néhány nagyobb izé jelet láthatsz rajtuk..ezekbõl az izéfigurajelekbõl 3-at találhatsz, és a csavargatható izéazét úgy kõ gyûrni-csavarni, hogy ez a 3 bizgentyû jel pislákoljon csakis...

Halo valaki segítsen pls hogy kell bejutni a templomba aminek a hát mödöt van ilyen csavargató gép és valami családokat ír ki pls segítsetel ,ert tovább szeretnék jutni már.
Akartam venni gc-és resi 4,de hogy most kiderült lesz wii port méghozzá kibövitve igy sztornó! ( most szerintem nagyon le fog esni gc-és verziók ára)

Angol, dombornyomott steelbook verzió.. 4600-ért a minden sarkon kapható müanyagverzát veheted meg.

DarkSector
10k az micsoda?
Remélem nem 10ezer forintot kérsz egy használt RE4-ért....
Bocs nem tuom, hogy milyen díszkiadásod lehet, de én most utánanéztem, és 4600ft-ért lehet venni....
Sõtt még boltban is olcsóbb szerintem...
Neked amerikai verziód van talán??

Üdv! Van egy eladó RE4 LE gémem Artwork füzetkével PS2-re. Ár 10k. Hibátlan állapot. Kép róla a http://sonofbigboss.dox.hu/kepek/re4ce.jpg

Érd privi

Solidus
Lábába egy golyó,elfekszik azt adjá neki késsel! 😄

.:SOLIDUS:.

DarkSector
Spórolni kell mint az állat....<#vigyor3>

Ok és köszi amugy nekem nagyon nehéz a játék fõleg a kastélyos rész meg alig lehet találni benne töltényeket és az a baj hogy a fegyver kereskedõnél meg nem lehet venni
DarkSector
A sárga a lényeg, amit a zöld, vagy a zöld és piros növényekkel együtt tudod beadagolni.....

DarkSector
Ok majd lesem az új videókat....

Kaplan
piros+zöld+sárga növények kombinálásával és 'elfogyasztásával'.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hali!lenne egy kérdésem hogy lehet az embereknek illetve Leon-nak az életét bõviteni ugy értem hogy több élete legyen elöre is köszi!
Solidus
Legyen igazad!Személy szerint már nagyon várom a folytatást!Hát már a Resi 4 is lélegzetelállító volt,már kiváncsi vagyok nagyon.Ha van új videó beszúrhatnád! 😊

DarkSector
Ez ingame barátom!!!!!!!!!!!!!!!
Majd jusson eszedbe hogy mit mondtam, mikor mikor megjelenik a játék.....
Aki tudja, hogy milyen minõségüek a Capcom videók, az nézze csak meg közelebrõl a hátteret, vagy a faszi kidolgozottságát.....
Az ne tévesszen meg, hogy hogyan mozog a karakter...
Vagy nézd meg GC-n (vagy akár PS2-õn) a Resident Evil 4 videókat és a játékot!!!!!!!!
Kiváncsi vagyok, hogy mennyi különbséget látsz a ketõ minõsége közt...
És ezt vezesd át fejben egy NextGen konzolra és már nem is tûnik olyan hihetetlennek.....
De megnézheted a WarDevil-t PS3-ra az is ingame.....kb egy szinten lehetnek.....

DarkSector
Vegyé ps2-õt meg egy rakás játékot hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Prince of Máté
gémkjúb-.-

ja és asse tom miaz a gécé 😄
uristen. ezert az 1 jatekert nemveszek konzolt. maradok a pcnel, ez van.

Solidus, köszi 😊
deep
Pontosítanék:
A pécés verzió egy rakás szar a GC-shez képest.
Lammer
miert kinzod magadat a pcs verzioval??? 😄
omg eszmeletlenul hangulathianyos a pcs verzio... nincsenek benne ambient vilagitasok, tok egysiku az egesz megvilagitas... tok hangulatos a konzol verzio a pcshez KEPEST! :C

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Solidus
Hát ez nem ingame.De nem lenne rossz ha ingameként ilyen lenne.Egyébként ez az 1 video van össz-vissz már hónapok óta.Nagy a titkolózás a capcomnál.

DarkSector

Solidus
Õ,ja.Megkapod a mercenariest,ott idõre kell ölni,Ada küldetése 5 pálya.Normál fokozat véghezvitele után meg megkapod a professionalt.De addigra már profi leszel. 😊
Meg bónusz ruhákat kapsz,és vehetsz bónusz fegyvereket.

jovan rajottem, allitolag akkor kikell vinni a gamet es utana bonuskuldik vannak, joltom?😄
ja es nekem pc re van meg, es azon easy meg normal van. mi az a prof? vagy megkelet volna varni a vegefocimet?😄 me kileptem a jatekbol😄😄 tul sokaig tartott a "keszitette hurodzsomi takajoma"
Kíváncsi leszek majd az 5-ik részre, remélem már abban újra zombik lesznek, és a tipikus hörgésüket fogom hallani, nem pedig azt hogy Magírezz vivirr amit azok a csuklyás nyomorékok skandálnak, vagy Mierda amit a roggyant arcú tespedt paraxtasszony kiabál késsel a kezében.
ja es az is erdekelne h ha kinyirom a kéklángos csavot akkor van valami következmenye? azt vagom h akkorn emlehet nala vasrolni de valami bonusz?😄
jo, a zombit atvitt ertelembe gondoltam, viszont lattam videokat amivel a luvnyaval lehet lenni, vagy rosszul lattam vak vagyok?😄 van valami jutubos video is. ingames. na mind1, ujra nekiesek a jateknak de majd csak picit kesobb😄 vajon pedó lett a faszi a vegen?😄
Jó játék én végig vittem, bár hiányoltam Racoon City hangulatát belõle. Ehelyett most a Délkelet Magyarországi életbõl kaptam ízelítõt de a nehézkes irányítás ellenére végigvittem.
Lammer
ad1: DarkSector jol mondja, hogyha profin vevigviszed akkor ma' Jani vaty 😄D
ad2: ebben a jatekban meg MINDIG NINCSENEK ZOMBIK

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

DarkSector
Menj Professional-on, na az már kihívás...és ha azt is megcsinálod, akkor fújhatod ki magad.....

na végigvittem, faja kis jatek, bar a fomufti kicsit konnyu volt ja es az a baj h sporoltam a skuloval, oszt a vegen nem is lottem el oket... ugyh nesztarozzatok az olommal😄 zuzzatok a zombikat😄
JGTC
Köszi!!!!4 Hálám üldözzön, stb... 😊

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Kaplan
Az a szörny vak, a hangra figyel. Sétálgass aztán lõjj bele a harangba ilyenkor azt szétszedi de beleakadnak a karmai a falba, és lõdd a hátán a parazitát ameddig tudod. Ezt játszd el néhányszor mert asszem ha csak lõsz egyet és az utolsó pillantban elrohansz akkor is neki megy a falnak.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

JGTC
A börtönben amikor kiszabadul az a "fûsöprûs" állat annak van valami trükkje, hogy hogyan lehet lefektetni vagy csak lõni kell mint atom és egyszer megérzi???? Mert mióta leszedte a fejem EZ IS! 😄 azóta nincs kedvem ottt futkosni fölösleges köröket. Segítséget köszi!!

Tekken5
Szerintem nem így értette 😮P

DarkSector
Hát én sem addig amíg fel nem szedtem....