Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skacok, mint ahogy korábban szóltam róla, a tegnapi nap folyamán a boltokba került az elsõ nagy magyar Resident Evil - Silent Hill Guide. Bõvebb információt ITT találtok.

Köszöntem a figyelmet!

Powned by Phazon...

dinomano
...hmm..én még csak elejen vagyok, de tetszik a game; igaz total mas mint elözö Resi-k... Iranyitast viszont szoknom kell még, néha lassunak érzem a fordulast+az egesz mozgast... :-| Az örült falusiaktol is kiraz a hideg; a graf. is oké...Jo game lesz; de tenyleg mas mint a régiek...

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

clean
Igen,ez igaz lehet,nézhetjük igy is... Ha igy nézzük,akkor viszont tényleg nagyon jó!

©lean.

Seth
egyszerû a válasz, ez már nem AZ a Resident Evil, ez egy hentjáték a re szereplõivel, viszont annak kurvajó ^^

PSN ID.: Beegabor

clean
Hallottam???!! Az elsõk között voltam,akik elkezdték tolni a gamét....
Nekem még a 3-adik, és ez a rész Japánul is megvan, Biohazard néven... Még melegek voltak a gémek,amikor elinditottam a konzolon... Annyira nem bírtam kivárni.. szal ezt hagyjuk...
A másik része a dolognak,h én általánosságban beszéltem... Nem azt mondtam,h nincsen benne para!!!!! Hanem összességében hiányoltam! De ugye egy fecske nem csinál nyarat alapon,egy kiemelt bázissal nem lehet kiváltani az egyész gamét!! Ezek a dolgok az én meglátásaim! Nem kell,h egyezzenek... De szerencsére,nem csak én vagyok ezen a véleményen! Vannak hozzám hasonló csalódott resident fanok! A bõrlehúzás kérdése meg eltérõ lehet... Ha megnézed az elõzõ részeket,a játékmenet szinte tök ugyan az,mégis újnak élted meg a következõ hasonló részeket. Ilyenek a sportjátékok,az autós játékok újabb részei is,szinte ugyan olyanok mint elõdjeik csak esetleg javul a grafika,illetve vátoznak a pályák... De a játékmenet ugyan olyan,ugyan azt csinálod... mégis élvezhetõ! És ezekrõl sokkal több bõr le van húzva,mint bármi másról!!!!
Mégis megõrülnek érte,ha kijön egy újabb rész! Persze ezen lehet vitatkozni,hiszen mirõl nem lehet manapság.. Érvek ellenérvek mindig is lesznek...De egy tuti!! Nekem csalódás a Resident 4!! Bárki bármit mondd! Ez az én véleményem,ha már van egy ilyen topik!

©lean.

Okami Amaterasu
na jah még h nem parázos..akkor nem játszottál vele max halottál róla..a bázison a kikisérletezett lények maik regenerálodnak még most is a szivbajt hozzák rá..ha meg régi resire vagytok játszatok a zeroval vagy a remake 1-el..amugy meg haladni kell a korral sztem a resi ugy jó ahogy van..nem lehet mindig ugyanazt a ört lehuzni..nem?

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Seth
Hát én totál paráztam azon a kihalt bázison,amikor azok a csupasz dögök jöttek,akiknek infrával lehetett látni a gyengepontjukat. Tök visszataszítóak voltak,ahogy lassan kimérten jönnek,közben remegtek és néha úgy tûnt hogy nincs menekvés beszorítottak a sarokba

clean
Na jah... jó is az,ha egy kicsit parázik az ember játék közben... Ebben részben hiányoltam,elég erõsen!!!! Na meg hiányoztak a jól megszokott nyikorgások,hörgések... no meg ahogyan a zombik vonszolták magukat... ÁÁÁÁÁÁ az volt az igazi 'féling'! Az a baj,h szerintem ezek az érzések már nem fognak visszajönni... Ha netán lesznek új részek,amiben bizti vagyok,akkor azok már erre a motorra fognak épülni... De ne igy legyen!

©lean.

Kaplan
Kérésetek, parancs 😉

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

dinomano
banner mehet, jo lett...

Okami Amaterasu
jah fasza kép amuyg nekem a legkedvenceb kedvenc gammem a resi 4..végig toltam ps2-n minden szinten és mindet..és nemsoká végig viszem gc-n is..xal szerintem..velem lehet okoskodni a játékkal kapcsolatban<#crazya><#vigyor3>

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Prince of Máté
Mert tán ebben a részben nem zombik szerepelnek csak megfertõzött emberek. Nekem is jobban tetszenek a zombik, jobban lehet fosni tûlük<#miaz>

Riddick73
Találtam 1 bannernek való képet, mehet?

Banner

&#9604; http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php &#9604;

clean
Huha.... Nekem annyira nem volt átütõ a gém.... Egy kicsit csalódtam! Megszoktam a elõzõ részek varázsát!
Elõször ott,csalódtam,amikor elindítottam a játékot.. Elhangzik a Residet Evil 4.... na,ez nagyon nem tetszett,de hát a játék a lényeg...
Másodszor az elsõ "zombinál" semmi zombiság nem volt rajta,majd a késõbbiekben kiderült,h az 'összes' ilyen,sõt kommunikálnak,fegyvert használnak,stb... Harmadik csalódásom,amikor ráleltem az elsõ "pénzes zsákmányra" Na itt már gyanakodtam,h nem fog stimmelni a dolog,a jó öreg megszokott játékmenethez... gyanakvásom beigazolódott,megjelent a muki,akinek eladhattam,vehettem... Ez nem resident stilusra vall... Nagyon nagyon nem teteszett!!!! Bár maga a játék szép,elég sok újítás van benne mozgás terén!! A hangok is baromira jól megvannak alkotva! Ez tetszetttt! De alapjában nekem csalódás volt az egész!! Nem ezt vártam!! Talán ezért is volt elég sûrûn unalomérzetem... Néha Untam!! Nem kötött le annyira,mint az elõzõ részek! Maga a farmos környezet sem az igazi,kicsit olyan egyhangú! Jó,az elõzõ részek szinte végig szóbákban zajlottak,ezt is lehetne egyhangúságnak nevezni,de mégis.. én úgy érzem azoknak volt valami átütõereje!! De azért megértem,kellett valami új,mert már több bõrt nem lehetett lehúzni róla!

&#169;lean.

Seth
Az melyik is?? AZ a pókszerû? Annak a szemeket kell kilõni,akkor megrogyik,akkor oda kel futni és gombnyomogatás következik (asszem 3x kell megcsinálni). Utána meg ha jól emlékszem kapsz egy rakétavetõt,abból 1 lövés

ffxi
Az ucsó fõellenséget hogyan kell kinyírni?

Fákjúal!

Solidus
Na most néztem,szép lassan megy le az ára a RE4-nek.Gamecubra szeretném beszerezni,ha esetleg valaki tud segíteni,ne habozzon, írjon.😊

.:SOLIDUS:.

CalebJoe
Kicsáncsi leszek rá hogy fogadja majd a PC-s nép mert amennyi szar jelent meg mostanában PC-re az hihetetlen, végre lesz rá egy hibátlan játék ugyanis szerintem a RE sorozatok az egyik legjobb játékok a világon legalábbis én nagy rajongója vagyok a sorozatnak ez a negyedik rész meg egyszerüen isten lett.
deep
Érdekelne valakit esetleg egy láncfûrész kontroller? Bontatlan csomagolásban.
ffxi
THX!!

Fákjúal!

Tinman
Resi 1,2,3 és most jön hamarosan a 4. (Veronica, Outbreak stb. nem jelentek meg PC-re.)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
OFF
RE sorozat mely részei jött ki PC-n?
ON

Fákjúal!

dinomano
tegnap kukkantottam bele, nyomtam 1 fél orat; nagyon bejövös a game... :-P Azonnali szerelem lett, még annak ellenere is, hogy teljesen mas mint az elözö 3 rész (azokat nagyon szerettem)...

Seth
hát igen az eszméletlen jó hangulatú volt, meg a grafika is ütött. Viszont nem passzolt volna re-hez egy kísértetkastélyos ijesztegetés. Valszeg erre rájöttek a készítõk is és lecserélték az egész koncepciót.

Lammer
mondtam mar, hogy az elso projekt beszaras jo lett volna??? 😄 nemreg nezegettem meg a hoszabb trailereket, a kastelyos kisertetes DARKos elodjerol... lepeteztem... azt a megagigafeelinget lecsereltek erre a f0sra <#levele> persze ha nem is tudok az elod letezeserol, akkor igy siman okes, de ezek utan <#szomoru1>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

aabyssx
Mondtam már, hogy besz*rás jó ez a játék?

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
ehh persze az ember lazadozik... de ertelmetlem, mert ugyis vegigviszi megint proban 2X <#idiota>

aabyssx
Nekem nagyon bejön, pedig én tökre ellene voltam, hogy akciójátékot csináljanak belõle. Tök jó köztesút lett a kalandozás, meg az akció között. Még a Disgaea-t is félreraktam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Lammer
regi rezi stylet akarok!4444 ez man akko' sem az a rezi :ccccc
<#banplz>

aabyssx
Én teljesen kimaradtam a megjelenéskori hájpból, meg a PS2 portolási hájpból, meg a game of the year hájpokból, ami a RE4-et illeti.
Mostanában vettem meg über leárazás után PS2-re. És valami eszméletlenül bejön. Resiket mindíg is bírtam a jellegzetes, kalandos része miatt, de ebben a 4-ben még a gameplay is élvezetes. Ritkán van olyan játék, amiben inkább nem mentem el egy boss után, csak mert mégegyszer meg akarom csinálni. <#eljen>

www.youtube.com/aabyssx

Ezért kérdeztem mert inkább az 576 pénztárcáját gazdagitanám 😊

PS3 ID: kolb@szman

Seth 😊

Független kiadóról van szó - ettõl eltekintve szvsz az 576 is árulja majd - a többi mellett.

Powned by Phazon...

Seth
szerinted miért reklámozza?? ^^

Asszem ezt nem ártana beszerezni az 576-nál belehet majd szerezni ?

PS3 ID: kolb@szman

ööö azt elfelejtettem mondani, hogy természetesen magyar nyelvû kiadványról van szó 😊

Powned by Phazon...

Skacok, karácsonykor piacra dobnak egy Resident Evil - Silent Hill Guide-ot - abban minden lósz@r benne lesz, amit csak tudni érdemes ezekrõl a játékokról több, mint 200 oldalon (full háttérsztori (olyan mélyen belemászva, hogy egészen az umbrella alapításáig visszamegy az idõben), történet, mellékszálak, fegyverek, karakterek és biográfiájuk, képességeik, érdekességek, kocsik tárgyak, minijátékok, titkok-tippek-trükkök-csalások, programhibák, fullos végigjátszások, Tárgy, fegyver, ellenfél leírások, jellemzések...) film és játék kapcsolata, stb... hosszan sorolhatnám) Resibõl 0-1-2-3-4-CV-OU1-OU2 játékok lesznek kivesézve, mig a silentbõl a négy epizód. 4/5 arányban RE a tartalom, 1/5-ben SH.

A könyv a Gamepress/Gamemaster unofficial guide sorozat legújabb tagjaként lát majd napvilágot december elején, gyaníthatóan a karácsonyi idõszakra idõzítve.

Powned by Phazon...

gabe paul logan
Hell! Próbálta már vki lefordítani a gamet? ÉN mindent értek benne és
tök fa**a lenne egy magyar feliratokkal,szovegekkel teli rezi4.
Megcsinálnám de nemtom milyen programokkal lehetne a text fileket és a videokat megnyitni...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

biziclop
Ahoy!
Handcannont kapsz,aminek alapból 30-as az erõssége.Sajnos még nem tudtam fullra feltuningolni,kiváncsi vagyok,mit ad spec. tuningként.

gabe paul logan
Hell!Mit kapok ha megcsinálom 5 csillagra az összes
pályán az öszzes emberrel a mercenaries küldetést,ha
vmi sz**t akkor hagyom a fenébe és nem szenvedek...

A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/

Solidus
De én a helyedben normál helyett proban vinném végig.Amit normalban megszerzel azt proba nem viheted át.Egyébként szerintem proban a legjobb.Nehéz de így sokkal jobb!Ha proban végigviszed megkapod a chicago typewritert(erõs és kifogyhatatlan lõszeres),Rocket launchert(szintén kifogyhatatlan),a P.L.R-t (lézerágyú,vakít,és ha egy sorban támadnak rád simán lekaszál mindenkit,ez is kifogyhatatlan),meg merchantban a matildát meg asszem a chicago typewritert.Na meg a ruhákat.

Solidus
Igen van plussz pro módban , P.L.R lézerágyú amivel a plágákat tudod ritkítani.Nem nagy szám,lassú mert fell kell tölteni lövés elött és közelrõl olyan hatása van minta fénygránátnak :vakít.Merchantban nincs lézer.

Akinek van megírhatná mennyibe kerül Merchantnál az a lézert lövõ fegyver,most kezdtem el a normál módot.Ja meg van valami plusz extra ha végigviszem a professionalt?
Prince of Máté
elvileg megjelent...

mikor jelent meg a Resident Evil 4 PC-re egyáltalán megjelent már nem hallotam róla?
Solidus
Sikerült végigvinnem proban.Nem volt könnyû.Hát ez a P.R.L nem egy nagy szám,lassú.De a Matildáért megérte.

Kaplan
Sokat...😛 Fõleg Merchant kivégzése ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

DoNorBi
én most ültem neki pár napja ujra a stuffnak,még anno a ps2verziót nyomtam de egykét bug annyira felidegesitett hogy azonnal abbahagytam...aztán nemrég észrevettem hogy megmaradt a mentése,eldöntönttem hogy teszek vele még1 próbát,és mit ad isten tökre rácuppantam!😄
5-2 chapternél járok asszem már nincs sok hátra,a bonus játékmódok amugy mennyi játékidõt tartogatnak majd?

Haverok, Buli, Fight Club!

háét ja igaz ez az egyetlenm hátránya

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Prince of Máté
Jól kihalt a fórum
<#wave>

Lammer
jah csak ha kozelre losz, akkor fexel te isch <#hehe>