Resident Evil 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszöntem a figyelmet!
Powned by Phazon...
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
©lean.
PSN ID.: Beegabor
Nekem még a 3-adik, és ez a rész Japánul is megvan, Biohazard néven... Még melegek voltak a gémek,amikor elinditottam a konzolon... Annyira nem bírtam kivárni.. szal ezt hagyjuk...
A másik része a dolognak,h én általánosságban beszéltem... Nem azt mondtam,h nincsen benne para!!!!! Hanem összességében hiányoltam! De ugye egy fecske nem csinál nyarat alapon,egy kiemelt bázissal nem lehet kiváltani az egyész gamét!! Ezek a dolgok az én meglátásaim! Nem kell,h egyezzenek... De szerencsére,nem csak én vagyok ezen a véleményen! Vannak hozzám hasonló csalódott resident fanok! A bõrlehúzás kérdése meg eltérõ lehet... Ha megnézed az elõzõ részeket,a játékmenet szinte tök ugyan az,mégis újnak élted meg a következõ hasonló részeket. Ilyenek a sportjátékok,az autós játékok újabb részei is,szinte ugyan olyanok mint elõdjeik csak esetleg javul a grafika,illetve vátoznak a pályák... De a játékmenet ugyan olyan,ugyan azt csinálod... mégis élvezhetõ! És ezekrõl sokkal több bõr le van húzva,mint bármi másról!!!!
Mégis megõrülnek érte,ha kijön egy újabb rész! Persze ezen lehet vitatkozni,hiszen mirõl nem lehet manapság.. Érvek ellenérvek mindig is lesznek...De egy tuti!! Nekem csalódás a Resident 4!! Bárki bármit mondd! Ez az én véleményem,ha már van egy ilyen topik!
©lean.
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
©lean.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18
▄ http://riddick73.bplaced.net/forum/index.php ▄
Elõször ott,csalódtam,amikor elindítottam a játékot.. Elhangzik a Residet Evil 4.... na,ez nagyon nem tetszett,de hát a játék a lényeg...
Másodszor az elsõ "zombinál" semmi zombiság nem volt rajta,majd a késõbbiekben kiderült,h az 'összes' ilyen,sõt kommunikálnak,fegyvert használnak,stb... Harmadik csalódásom,amikor ráleltem az elsõ "pénzes zsákmányra" Na itt már gyanakodtam,h nem fog stimmelni a dolog,a jó öreg megszokott játékmenethez... gyanakvásom beigazolódott,megjelent a muki,akinek eladhattam,vehettem... Ez nem resident stilusra vall... Nagyon nagyon nem teteszett!!!! Bár maga a játék szép,elég sok újítás van benne mozgás terén!! A hangok is baromira jól megvannak alkotva! Ez tetszetttt! De alapjában nekem csalódás volt az egész!! Nem ezt vártam!! Talán ezért is volt elég sûrûn unalomérzetem... Néha Untam!! Nem kötött le annyira,mint az elõzõ részek! Maga a farmos környezet sem az igazi,kicsit olyan egyhangú! Jó,az elõzõ részek szinte végig szóbákban zajlottak,ezt is lehetne egyhangúságnak nevezni,de mégis.. én úgy érzem azoknak volt valami átütõereje!! De azért megértem,kellett valami új,mert már több bõrt nem lehetett lehúzni róla!
©lean.
.:SOLIDUS:.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
www.youtube.com/aabyssx
<#banplz>#banplz>
Mostanában vettem meg über leárazás után PS2-re. És valami eszméletlenül bejön. Resiket mindíg is bírtam a jellegzetes, kalandos része miatt, de ebben a 4-ben még a gameplay is élvezetes. Ritkán van olyan játék, amiben inkább nem mentem el egy boss után, csak mert mégegyszer meg akarom csinálni. <#eljen>#eljen>
www.youtube.com/aabyssx
PS3 ID: kolb@szman
Független kiadóról van szó - ettõl eltekintve szvsz az 576 is árulja majd - a többi mellett.
Powned by Phazon...
PS3 ID: kolb@szman
Powned by Phazon...
A könyv a Gamepress/Gamemaster unofficial guide sorozat legújabb tagjaként lát majd napvilágot december elején, gyaníthatóan a karácsonyi idõszakra idõzítve.
Powned by Phazon...
tök fa**a lenne egy magyar feliratokkal,szovegekkel teli rezi4.
Megcsinálnám de nemtom milyen programokkal lehetne a text fileket és a videokat megnyitni...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Handcannont kapsz,aminek alapból 30-as az erõssége.Sajnos még nem tudtam fullra feltuningolni,kiváncsi vagyok,mit ad spec. tuningként.
pályán az öszzes emberrel a mercenaries küldetést,ha
vmi sz**t akkor hagyom a fenébe és nem szenvedek...
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
5-2 chapternél járok asszem már nincs sok hátra,a bonus játékmódok amugy mennyi játékidõt tartogatnak majd?
Haverok, Buli, Fight Club!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"