Resident Evil 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
<#worship>

hátra + négycög
Prince of Máté
Ps2-n mit kell nyomni ahhoz hogy gyors 180 fokos fordulást csináljak?

Anubys
Nekem meg 47 mp alatt... puzzá' lékbe' jó vagyok... 😄

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Ez aranyos, ezt nem is tudtam.
köszi
Okami Amaterasu
megéri ezekkel köszködni mert nekem még kimaradt nem tom lesz-e hozzá lelki eröm😛

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Okami Amaterasu
télleg,,mék és megnézem😄..amugy a céllövöldés mini gameket megcsináltátok?ill mercenaries mod..all stage all star?

Lammer
JAJA tok e'di^^
(valami perverzes mondatod mond... mar nem emlexem meg anno Gcn probaltam normalon 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Seth
és az megvan amikor létrára mászunk,és amikor Ashley is elindul felfelé, leugrunk, felnézünk aztán Ashley eltakarja a bugyiját,oszt jól lehord minket

PSN ID.: Beegabor

Lammer
ezek alapok... 😛
lojj bele a pancelba barmivel! tok sertetlen marad ESLI 😛

nomeg csereljetek tarat a chicago Twel... erdekes tarat cserel egy orokeletes fegyvernel 😄DDDDDDDddd (ez azert gaz 😄)

tudunk "mi" is ilyen aprosagokat, ne aggodj 😉

Okami Amaterasu
mondj újat..pl mikor leon maffiózó fuhájába vagy és nálad van a chicagoi typewriter és nyomsz egy r1+négyzet gombot..leon feldobja a sapkáját majd elkapja..és csinál egy humorost pózt<#crazya>

üdv mindenkinek!
Ha nem baj le írnék pár érdekes és talán rejtett dolgot.

Remélem hogy ez nem fog számítani szpojlernek.
Ha megnyeritek a lovagi páncélt Ashley-nak és lecserélitek az öltözetét, nem csak hogy nehéz lesz, de fálydalmat is okoz Leon-nak. Mikor arra kerül a sor, hogy Leon elkapja a leugró lányt, a fiú térdre esik a súlytól, majd a hátához kap a fálydalomtól.
Ha még kíváncsiak vagytok ilyen érdekességekre akkor szivesen le írom õket.

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

ruhát cserélni: special 1 ruha: nyomd végig easy-n, special 2 ruha: nyomd végig normalon a puzzle-hez pedig nem valami nehéz csak rakosgasd és kijön az a nyomorult ábra
DaniX14
hát próbálgasd én is kb 15 perc után tudtam megcsinálni..

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

vki segítsen plíz, elakadtam annál a résznél amikor ki kell egy puzzle-t rakni vmi lovagos teremben, de hiába nézem a gamefaqs-t onnan nem igyzán jövök rá. elõre köszi
DaniX14
és hogy lehet ruhát cserélni vagy azt ha kijátszotam akkor?

Nem lehet. De ha veszel fegyvert, akkor asszem azt tele tárral kapod.

Papesz

DaniX14
vki tud valmami tippet arra hogy lõszert hogy szerezek be könnyen?mert az árusnál nem tok venni vagy lehet?

DaniX14
amikor ot vok annál a lávás résznél és jön két nagy gnóm az egyik belemegy a lávába a másikat hogy nyirjam ki,semmi lõszer:S?

DaniX14
PLS VKI!!

DaniX14
hogy kell ot az sikátorba megölni azt a férget?egy rakétával kilehet gyilkolni?

JGTC
Ki kell nyírni az a biztos! <#violent><#vigyor1>

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Seth
én már vártam mikor alakul vmi döggé és kell megküzdeni vele, de aztán nem 😄, pedig olyan vörösen izzó szemei vannak O O

JGTC
😊 sejtettem de ki kellett próbálnom... <#ravasz1>

azt birom benne h amikor bizniszelsz vele utána kiröhög, szinte azt érzi az ember h "na most jól át b@sztalak te ostoba" 😄

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Seth
LOL, csak ne írtsad ki õkelmét,mert aztán meg nem lesz ha kéne 😄

JGTC
ez a boltos csávó hamar kifingik 😄 egyszer elvágtam a torkát és már dõlt is mint a zsák

DaniX14
hogy kell azt a nagy gnómot leölni?😄

dinomano
Mini Me-t is tedd ki... :-P

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Seth
mwuhhhahahaha

na most komolyan ^^

Lammer
ugy kb:
|----------|
ennyire <#hehe>

Seth
Na ha már ennyxire pörgettek,akkor mondja meg vki a seperate way mennyire hosszú??

Lammer
jahjah same here...
gcn meg ps2n is ki van porgetve... 😛 (jah igen asszem mind2 pron)

dinomano
Nekem is az iranyitas fura, szoknom kell... :-|

Okami Amaterasu
norm.6-8óra.hard 10-11..ps/2 gc--valamivel több..(a grafikai különbségeket elemezgettem)<#crazya>

Kaplan
Én már vittem végig Pro-n 13-14 alatt is ^^

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Nekem 35 óra volt a játékidõ.

Papesz

JGTC
eggyenlõre ez is elég (first time R.E. for me) 😊
nkább az irányítása miatt szívok sokszor, az egy rakás szar amúgy viszont nagyon ott van

amúgy kb mennyi van még a játékból a kopártól számítva? ha már itt mindenki nagy pro ! 😄

Én nem. Kellett volna?

Papesz

Seth
éne, csak normálon <#whatever>

Okami Amaterasu
végig vittem gamecubon meg ps-2n is, über vki?

Okami Amaterasu
ki nem vitte ki pro fokon?

dinomano
Nekem félbevan még az elejen a game...de ahogy itt irtok rola, kedvet kaptam...Talan delutan szorakozom picit a game-el... Az a baj, hogy jo ez a game+tetszik; de nem kapott el az a RESI hangulat; mint a PS1-es 1-2-3. résznél...

Lammer
ennyi???
jahhogyte ovi modban jatszol? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

tokosebbek PRO fokozaton kenik 😉

JGTC
amúgy senki nem nyomja már ezt csak én?? annyira nem régi ez még... <#miaz>

JGTC
kössz srácok! könnyen ment csak oda kellett figyelni
elöször kettészedtem Shotgunnal aztán meg kapott egy tárat a TMP-bõl 😉

hamar lefeküdt

Lammer
ize egy jo trukk...
massz fel a letrara... es onnan fenntrol kenyelmesen lelovoldezheted(akar sima pisztolykaval is ha van turelmed 😄)... ha latod, hogy tamadna felfele, akkor arrebb allsz... aztan amikor marcsak himbalodzik(sokadik alakja kesobb 😄) mint a majom az nehezebb, de jo reflexxel, meg soretessel kiiktathato... talan a 2ik legnehezebb foellenseg a jatekban...

JGTC
ok kössz, még ma nekiesek

Seth
pedig csak lõni kell,semmi speckót nem kell csinálni, próbáld vmi erõsebb fegyóval

JGTC
Segítsetek légyszi! A kopasz nagydarab fickót hogy lehet kinyírni??? Hiába ugrok el amikor el akar kapni csak lövöm és semmi nem történik, és szép lassan elintéz... <#kerdes><#help>

(Ez az a rész amikor egyedül bemegyek a házba, a csaj kint marad ez a fickó bezárja az ajtót elugrok elõle felgyújtom és play...)

Prince of Máté
Borzongásban gazdak BUÉK!