GTA San Andreas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tudna valaik segíteni!Sikeresen be raktam a san andreasba autót és nem tudom hogy hol van!a telepítés végén ki is írta hogy done!da a játékban nem találom sehol!az autó nevét is próbáltam be írni a játékban de nem történt semmi!

S.O.S SEGÍTSETEK LÉTSZVES

kösszi!
536134
csa all!
csak kérdeném megéri megvenni a game-t ps2-re???

Casseus
Sziasztok!

Valaki segitsen, hogyan lehet ezzel multizni?

ha te azt tudnád...^^

Béla9248 figyelj Garage managerrel tudsz betenni jármûveket, azon kívül mod manager is van máshoz. LETÖLTÉS: www.gtahungary.hu
Onnan le tudod tölteni a manager-t, és sok más extrát, pl: jármûvek, pályák, fegyverek, stb. A San andreas-hoz, a 3-hoz, és a vice city-hez, meg a többi gta-hoz. persze a gta4 és a vice city stories-rõl csak infók vannak.<#wave><#wave><#wave>
Béla9248
Hali! Érdeklõdnék hogyan lehetne betenni jármüveket a gaméba mint pl. a pc-s verzióba! Meglehet oldani? hogyan? Elõre is köcce!

Ha a nép dics?ít is téged, mégis csak egy ember vagy! Lenovo Y560

ha jármüvet garage mod managerel belerakok a játékba azt vhogy ki is lehet venni belöle?
Helo!Kéne az Action Replay Max Evo!!Thx.Hol lehet letölteni?
tyler82
A Action Replay MAX Evo -val felismeri egybõl
Sikerült letölteni normális , mûködõ verziót.
Ha kell szólj.<#wave>

A smooth sea never made a skillfull sailor

Hol lehet a Launch Elfet letölteni?Thx
Helo!!!Ha berakom a pendriveot a ps2-be felkéne hogy ismerje a ps2 vagy csak a Launch Elfel lehet felismertetni?Thx
tyler82
Valaki tudja hogyan lehet elõhívni a Hot Coffe módot PS2õn?

Lara Snake
Még Psx2-nek annyi, hogy itt tudsz mentéseket leszedni.
gamefaqs.com

Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.

tyler82
Ezzel próbálkoztam:
tt egy idézet:
"Adatmentés ps2--pc

Elõször is szükségünk van az Action Replay MAX Evo nevû programra.
Valahol a neten megtalálod...

Még szükségünk van egy Pendrive-ra is. ez manapság már mindenkinek van.
Az Action Replay egy cd-rõl indítható program, ami lehetõvé teszi, hogy memóriakártyánkról egy Pendrive-ra másolhassuk a mentéseinket és visszafelé.

Miután elindult a program az opciók közül válasszuk ki a MAX Memoryt. Itt találunk egy My Devices opciót. Primary-nek (elsõdleges) azt adjuk meg, amelyikrõl másolni akarjuk a mentéseinket. Tehát a forrást (memcard1, memcard2, USB device).
A mentések pendriven és számítógépen .MAX formátumban tárolódnak.
Ebbõl kifolyólag, amikor pendriveról másolunk memkártyára a jobb oldali menüben ki kell választanunk az UNCRUSHt. Az UNCRUSH konvertálja át a .MAX formátumot a memóriakártya eredeti mentési formátumára.
Így már nem kell mentéseket törölni helycsinálás közben. A számítógépen pedig kényelmesen elférnek a mentéseink."

Na a helyzet, hogy kiírtam Action Replay max evo-t de nem viszi a PS2õm....nem tud valaki valami mûködõ verziót amit le tudok tölteni??
Elõre is köszöntem a segítséget.

Lara Snake
Sziasztok! Ha a pendriver-ot nem ismeri fel, akkor kell hozzá egy progi, aminek a neve: launch ELF. Ezt ki kell írni CD-re, majd berakni a PS2-be. Meg fog jelenni egy menü, ahol a MASS nevû mappa a pendrive. A pendrive-ról a mentést COPY paranccsal másolod, és mc paste paranccsal illeszted be a mem.kártyára. Ha így se megy, akkor a mentést át kell konvertálni a save builder nevû progival. Ha nem megy, akkor írjatok.

Fido4life
Külön az Action Replay-es USB-t kell venni amit kifejezetten a PS2-hez csináltak. Dehogy hol azt én se tudom, pedig nekem is elkéne.

tyler82
üdv. Nekem is az lenne a problémám mint az elõzõ hozzámszólónak. Nem tudom hogyan kell PS2 re letöltött állást rámásolni a memoriakarira. Letöltöttem az állást addig rendben. meg felmásoltam pendrivra. Beraktam a gépbe (PS2) de nem ismeri fel...<#confused>

Helo!Csak azért írok hogy tudja vki hogy elmentést játékokhoz a neten honnan lehet leszedni?És azt hogyan tudom a ps2 memóriakártyájára felmásolni?gran tourismo 4.nek kéne meg gta:san andreasnak!!!Thx a segítséget!!!!
Már nem érdekes,találtam egy oldalt.

Ha van kedve vkinek válaszolni egy pár kérdésemre a témával kapcsolatban,légyszi jelezze.

Köszi! )

Fido4life
Ballas

Sziasztok!Mi a normális ebben a játékban (az elején,a házi partys küldetés után vagyok),a stats-on belül,a gangnél "Leavest favorite gang: ?" a kérdõjel helyén melyik a jó?Elõre is köszi!

Hello! az a bajom lenne, hogy már sok mindent változtattam a játékban (épületeket, jármûveket, stb raktam be), és közben közben lefagy a játék és ilyenkor semmi se segít, csak a reset :s
valaki help me please, hogy mit rakjak fel vagy valami megoldás
zoliii
Sziasztok!

PS2 GTA San Andreashoz kene nekem egy mentes.
PS2 jatekokhoz menteseket, honnan lehet letolteni?

22Barna22
xD

Fido4life
<#taps><#taps>

erik10
GTA IV

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Fido4life
Grand Theft Auto: Liberty City Stories és Grand Theft Auto: Vice City Stories

Hi all!

Van a GTA nak újj része a san andreas után??

alkess
figyeld a szenzort, túl közel mentél hozzá és észrevett. Kövesd olyan távolságban, ahol a csík nem kezd nõni, de még látod az arcot, mert ha messze lemaradsz, akkor meglép.

csá!!Egy olyan küldinél járok San Fieroban hogy egy riportert kell követni majd amikor taxiba száll követem de azt irja ki h beijedt?Ezt nem értem...:S pls help
Ricsahit:egy kis help. hagyd a ........ a san andreast és játssz inkább a legyen ön is milloomossal azon leg tudsz tanulni.A san andreassal majd azok játszanak akiknek normálisan megy pl én.Na A viccet félretéve lehet rosszul raktad be a kocsikat.Mivel raktad be ?a ggmm-el.azzal a legegyszerûbbb egyébként.ja meg lelehet tölteni a végigjátszást.hello
lenne egy problémám!!!! Segítenétek??? Megköszönném!!!
A játékba jármûberakóprogrammal raktam be kb 10 jármût...nincs kimentett játékhelyzet, mert még nem jácottam vele...új játékot akarok kezdeni és nem tölt tovább, hanem hibaüzenetet ír ki...és kilép a játékból!!!! Miért van ez?????? Tudna valaki segíteni????
Kösszi!!!!!!!!!!
Penec
...:S oké köcce

Lara Snake
A Hotknife az autós suli udvarán lesz, miután megcsináltad a Driving School minden feladatát ARANYra.

Penec
Megvan a gta SA és 100%-ra végig is vittem, devan 1 autó, amit nem találok, a neve hotknife! Nem tudja vki hol van?

mike0013
?
ez hogy jön a konzolos fórumba, hogy ati kártyád van?
ha gépen játszol vele, akkor gyenge a géped, ha konzolon, akkor rossz az "áru", amit vettél, vidd vissza... ha meg másolt és konzolon játszol vele, akkor írd ki újra

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Miért van za hogy a játék 4mp-ként kifagy??Egyébként ATI kártyám van!!<#help>

Lara Snake
Örülök, hogy megoldódott! 😊

rájöttem a problémára...millie csak 35%nál adja oda a kártyát..😊
Lara Snake
Nem lényeg, hogy milyen minõsítést kapsz rá. A bronznál is ugyanúgy belefutsz a küldetésbe.

😄sokatsokat😊minden sulit megcsináltam....max az lehet a probléma h tökre nem arany fokozat mind...
Lara Snake
Én már végigjátszottam (ki tudja hányszor) most is, és az autós suliig nem találkoztam vele. Vagyis... Megcsináltad már az autós sulit? Valószínûleg az után van valahol. De nem kell aggódni, elõbb vagy utóbb biztosan belefutsz. Tudom!... De MIKOR? 😄 Remélem, ezzel már tudtam segíteni valamit. 😊

én pontosan a "Breaking the Bank at Caligula's" misszióra gondolok....elvileg már a kaszinó missziókban benne kellett vna lennie de nem volt...
Lara Snake
Ha a bandákat kiiktadod, akkor csak a város lesz a tiéd. Nem tudok olyanról, hogy valami extrát kapnál érte. Caligulánál úgy tudsz nagy tétben játszani, ha egy másik kaszinóban kis tétben elkezded, és felviszed a "gameling"-edet. Remélem erre értetted a "kifosztást". Vagy esetleg missióra gondolsz? Ilyenrõl viszont nem tudok.

jha és még vmi...a caligula kifosztását mikor csinálhatom meg?csak mert már big smok-ot is levadásztam és elvileg elõtte kellene lennie nem?
érdekes h így simán meglett az "arany minõsítés"....thx
(egyébként ha 100%ig minden bandát kiírt az ember akkor kap vmit??)
Lara Snake
Ha jól emlékszem, akkor az R3-mal.

egyébként mivel lehet behúzni a kerekeket??