GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
woohaa😊
ez egy elég jó kis oldal...egyébként tök jó h kb az elsõ karika került nekem 60mpbe ...lehet h azért mert a kerekeket nem tudtam h be lehet húzni?😄
ez egy elég jó kis oldal...egyébként tök jó h kb az elsõ karika került nekem 60mpbe ...lehet h azért mert a kerekeket nem tudtam h be lehet húzni?😄
Szia graffiti!
Nem. Nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt teljesíted a feladatokat a repülõs suliban. Segítségül itt van egy táblázat, hogy mi is az elvárás.
Repülõs suli (táblázat)
Sok sikert!
Nem. Nem mindegy, hogy mennyi idõ alatt teljesíted a feladatokat a repülõs suliban. Segítségül itt van egy táblázat, hogy mi is az elvárás.
Repülõs suli (táblázat)
Sok sikert!
Az élet egy sz*r játék. De jó a grafikája.
hy
a repülõs suliban tök mindegy h mennyi idõ alatt teljesítek egy mutatványt ahhoz h minimum egy bronzot kapjak??
a repülõs suliban tök mindegy h mennyi idõ alatt teljesítek egy mutatványt ahhoz h minimum egy bronzot kapjak??
Hello!
Xbox-on h lehet a csávóról levenni a ruhát?
Thx a választ.
Xbox-on h lehet a csávóról levenni a ruhát?
Thx a választ.
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
hát vannak játékok amik kérik a winyót :S de nem tudom mi van...
én azt hallottam h Core-t azért nem éri meg megvenni mert 30 rugó egy 20GB-s vinyó :S
ami nélkül... pf 😞
én azt hallottam h Core-t azért nem éri meg megvenni mert 30 rugó egy 20GB-s vinyó :S
ami nélkül... pf 😞
hali nem rég vettem x360 core-os masinám csak memo kártya van hozzá
winyo nincs a GTA SA megvan gyárin de nem indul,mert winyot akar enélkül nem is lehet elinditani??
ha valaki tud segiteni köszi.
winyo nincs a GTA SA megvan gyárin de nem indul,mert winyot akar enélkül nem is lehet elinditani??
ha valaki tud segiteni köszi.
<#alien>#alien><#banplz>#banplz>
helló
bvnb vcbvbvv bvcb
a
Hi!
Van egy problémám!
Az embereknek csak vonalaik vannak😞<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#violent>#violent><#gun>#gun><#merges2>#merges2>
Van egy problémám!
Az embereknek csak vonalaik vannak😞<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#violent>#violent><#gun>#gun><#merges2>#merges2>
XBOX 360 User pro CoD5
Attól még, hogy rossz helyre írt, nem kell leugatni a másikat. (Fõleg, ha bocsánatot is kért!)
Szerintem te vagy a szánalmas. <#nezze>#nezze>
Szerintem te vagy a szánalmas. <#nezze>#nezze>
A heavy cost. I pay it gladly.
Épületeket hogy lehet berakni a gta san andreas-ba?
A dokumentumokba a mentéseknél (GTA San Andreas User Files) van egy 'User Tracks' mappa. Ebbe kell belegórni az mp3-akat amiket akarsz. Aztán a játékba options/audio setup/user track options/scan user track. Aztán már csak a rádiót kell "behangolni" a 'user track' állomásra mikor beszállsz a kocsiba.
Heló!
Le tudná nekem v.ki írni ,hogy hogy lehet saját zenét belerakin?
Le tudná nekem v.ki írni ,hogy hogy lehet saját zenét belerakin?
nah kiskutyus máshol ugassál mert itt nem sokan fognsak neked válaszolni meivel konzolon nincs ilyen probléma annyi tünés.......menj a pc-s toopicba ott talán segytenek neked hópihe na csá
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
ÜDV!
Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni😊
Help aki tud ÜDV!
Nekem valamiért a játék nem indul el, vagyis addig bejön, hogy a menüpont, de mikor playezek a játékba, egyszerüen kilép a játékból. Valami service megapack lehet a gond, csak nem tom, hogy melyiket kell felrakni😊
Help aki tud ÜDV!
ÜDV!
Köszönöm a segítséget.
Nah szval tudsz nyomulni haverral pl. az elsõ csajod házánál...(az ajtó elõtt van egy forgó piros jel amin két ember van) nah ott lenyomod bármelyik gombot a Player2-es Dualshock Joystickon és láss csodáááááát...De nem ajánlom senkinek sem a PS2-es nem online "Multit", mert nem lehet csinálni semmit, max Drive-by-ozni és nem osztott képernyõs. 😞 aztán tudsz még néhány helyen...még egy példa: Madd Dogg-os küldetésnél, mikor le akar ugrani a tetõrõl, a "híd" vagy akárminek nevezzem...(A bazi-nagy ház egy része alatt el lehet menni...elég nagy nem téveszted el...) nah szval ott is van egy ugyanilyen forgó piros fosás...bármely gomb a Dualshock-on és kész...
SRY ha érthetetlen voltam
SRY ha érthetetlen voltam
köszi!<#worship>#worship>
Szevasztok.
Tudna segíteni valaki?
PS2 -re nem tudom melyik rész az amiben egyszerre 2-en lehet játszani, és hogy az az NTSC-s vagy a PAL-os verzió.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
Tudna segíteni valaki?
PS2 -re nem tudom melyik rész az amiben egyszerre 2-en lehet játszani, és hogy az az NTSC-s vagy a PAL-os verzió.
Segítségeteket elõre is köszönöm.
OFF
A GTA 4nek nem csináltok topicot? 2007 oktoberben lessz!
www.gta4.com elég biztató
A GTA 4nek nem csináltok topicot? 2007 oktoberben lessz!
www.gta4.com elég biztató
AMD Sempron 2300+ @1582MHz, Asrock K7VT4A+, MSI GeForce 4 MX4 64MB, 512+256 DDR 166MHz RAM, 80GB Western Digital, 40GB Maxtor
Én PC-n is tolnám, de a tengerpati táncnál állandóan lefagy, felraktam a peccset is, de semmi. Másnak nem fagyott ott le?
Kedves mordon182!
Mi nem megy?Nem tudod mit kell nyomni, vagy nem kezd el táncolni?Amikor már nem írja bal fönt hogy jomj jobbrát ha pozitív és balrát ha negatív a válasz, akkor is nyomj egy pozitívot.
----------------------õõõ...Szóval mi nem megy?(PS2-õn tolom azér' írtam h jobbra balra)
Mi nem megy?Nem tudod mit kell nyomni, vagy nem kezd el táncolni?Amikor már nem írja bal fönt hogy jomj jobbrát ha pozitív és balrát ha negatív a válasz, akkor is nyomj egy pozitívot.
----------------------õõõ...Szóval mi nem megy?(PS2-õn tolom azér' írtam h jobbra balra)
Nem tudja valaki a Lowrider küldetés alatt milyen zene szól? (elõadóra gondolok)
Hi all!
Segitséget szeretnék kérni van az a küldetés amikor hagcuccot kell lopni. Lemegyek a beachre és beszélni kell a DJ-vel beszéltem vele és mondja hogy táncoljak de nem tudom hogyan kellen....
Vki segitsen pls!
Segitséget szeretnék kérni van az a küldetés amikor hagcuccot kell lopni. Lemegyek a beachre és beszélni kell a DJ-vel beszéltem vele és mondja hogy táncoljak de nem tudom hogyan kellen....
Vki segitsen pls!
nem...menj el egy olyan helyre ahol nem nagyon járnak autók(jó lesz egy járda is, de menj legalább valami kisutcába) akkor aszongya hogy ez a hely jó lesz neki, és elkezd mozogni a kocsi!(Mindig használj óvszert!) 😄😄😄
hello.
amikor leszólít egy kurva és én igennel válaszolok Neki és bepattan a kocsimba ,akkor csak kocsikázni tudom vinni??
<#nemtudom>#nemtudom>
mert motyog vaalamit ,de nem értem....
amikor leszólít egy kurva és én igennel válaszolok Neki és bepattan a kocsimba ,akkor csak kocsikázni tudom vinni??
<#nemtudom>#nemtudom>
mert motyog vaalamit ,de nem értem....
na szép sorjában:
1.mikor megcsináltad a rablós küldit, megmutatja milyen autó kell, hogy tudj rabolni. ha az utcán látsz egy ilyet, kivágod belõle a fószert, elmész rabolni, és ha végeztél azt ajánlom vegyél egy házat garázzsal és tolass be a kocsival, ments. (lehet hogy tévedek, mert még nem raboltam önszántamból csak a küldin)pff...rablás😄 BETÖRÉS csak elírtam sorry
2.Csajt akkor szedhetsz fel elõször, mikor kimentettél egy leányzót az égõ házból(amit neked kellett felgyújtani), és az egybõl a tiéd lesz.😄
Késõbb bármkikor szedhetsz fel csajt, ha találsz valahol.Ajánlom a Google keresõt, keress rá hol találhatsz.
3.Hát nem kevés...Mikor vetted meg a játékot, mert nagyon az elején vagy.<#szomoru1>#szomoru1>
JA ÉS SZASZURA!szerintem õ nem arra gondol, hogy nem jó idõben nyomja le a billentyûket, hanem arra, hogy nem dül a kocsi arra amerre szeretné.Ebben az esetben nem tudok segíteni, max annyit hogy sztem nézd meg a beállításaidat.
1.mikor megcsináltad a rablós küldit, megmutatja milyen autó kell, hogy tudj rabolni. ha az utcán látsz egy ilyet, kivágod belõle a fószert, elmész rabolni, és ha végeztél azt ajánlom vegyél egy házat garázzsal és tolass be a kocsival, ments. (lehet hogy tévedek, mert még nem raboltam önszántamból csak a küldin)pff...rablás😄 BETÖRÉS csak elírtam sorry
2.Csajt akkor szedhetsz fel elõször, mikor kimentettél egy leányzót az égõ házból(amit neked kellett felgyújtani), és az egybõl a tiéd lesz.😄
Késõbb bármkikor szedhetsz fel csajt, ha találsz valahol.Ajánlom a Google keresõt, keress rá hol találhatsz.
3.Hát nem kevés...Mikor vetted meg a játékot, mert nagyon az elején vagy.<#szomoru1>#szomoru1>
JA ÉS SZASZURA!szerintem õ nem arra gondol, hogy nem jó idõben nyomja le a billentyûket, hanem arra, hogy nem dül a kocsi arra amerre szeretné.Ebben az esetben nem tudok segíteni, max annyit hogy sztem nézd meg a beállításaidat.
És lenne még egy kérdésem hol találom a betöréshez szükséges kocsit. Ja és mondjátok már meg mikor lehet csajt felszedni és még kb hány küldetésem lesz.
Érezd a ritmust haver nekem se skerült csak kb 6-odjára ne add fel<#buck>#buck><#circling>#circling><#crazya>#crazya><#wave>#wave><#eljen>#eljen>
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)
nyomom a hidraulikás gombokat de a nyilakat is kipróbáltam már a: wasd-t de nem csinálja azt amit én akarok
mit nem tudsz annál a résznél?Kikapsz a lowrider versenyen?
-ha igen akkor nem tudok segíteni...max annyit hogy érdemes mindig akkor lenyomni a nyilakat vagy tudomisénmiket, mikor a körben vannak. 😄 ha az ellenfelednek nagyobb a pontszáma, akkor vesztettél. 😄
-ha igen akkor nem tudok segíteni...max annyit hogy érdemes mindig akkor lenyomni a nyilakat vagy tudomisénmiket, mikor a körben vannak. 😄 ha az ellenfelednek nagyobb a pontszáma, akkor vesztettél. 😄
hello valaki nem tudna segíteni nekem elakadtam lowrideres résznél