GTA San Andreas
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Azt, hogy mi tetszik benne, azt sokáig írhatnám, de az égen lassan kúszó felhõk egy régi ábrándomat tették valóvá.
Nagyon nem tetszik a harcment...5000 ellenfél a semmibõl, ostoba AI. A jármûvek irányítása katasztrófális, elmebetegség, hogy minden percben a valami csetepaté van, agyatlanul lõnek néha össze-vissza az NPC-k.
Még mindig a GTA a király... ez a játék eszméletlen jól néz ki, nagyon szép a táj és a környezet, de pont a lényeg gyenge: A játékmenet.
Jók ezek a kaszkadõrös dolgok is és látványos szitukban lehet az embernek része, de hiányzik belõle a lényeg. A fõhös kariba nem nagyon tudom magam beleélni, egy felületes macsó agyatlan henteléssel.
Na nem mintha a GTA karakterei mesteriek lennének, de ott legalább egyéniségek voltak. Nálam egy 75%-ra azért érdemes történet.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
<#wave>#wave><#worship>#worship><#worship>#worship><#integet2>#integet2><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
A smooth sea never made a skillfull sailor
Amit én ajánlottam fel az az ALTERNATÍV megoldás, melyben hátrafelé ügyeskedsz, nekem bejött.
Mindenki tudja, hogy azzal a rohadt repülõvel repülni kellene csak éppen qrva nehéz vele.
Video walktrough az egész játékról.
Preview képem már van... alakul a dolog, d.u.-ra remélem, tudom már dobni a linket.
VIVO-s VGA kártyám van és megmondom õszintén fogalmam sincs, hogy tudom megjeleníteni a PS2 képet a gépemen.
A VIVO kimeneten rajt figyeg a 4 ágú kábel, melybõl egyik video bemenet (sárga RGB dugó), erre rádugtam PS2 kimenõ video jelét, de nem tudom, hogy kell megjeleníteni a PC-n.
Az ATI catalyst progijában sem látok semmilyen a VIVO-val kapcsolatos opciót!
Valaki pls help... tök szívesen csinálok akár egy honlapot is ilyen video helpekrõl csak ezen jussak túl :-(
<#zavart1>#zavart1><#wow3>#wow3><#zavart2>#zavart2>
Gondolom azt tudod, hogy a térképen a kis sárga háromszög azt is mutatja, hogy lent, vagy fent van hozzád képest a gép.
Mihelyst meglátod a gépet -abban a magasságban ahol vagy- azonnal fordul meg!
Így nagyon közel kerülsz a géphez... nyomd neki rendesen, majd egy kis lefelémenet /ilyenkor gyorsabb a géped/ és már bent is vagy.
Bent ne lepõdj meg... azonnal lõnek... menj heccsátra a kispisztollyal /mert csak azzal enged lõni/ :-D
Egy kérdés!
Elakadtam annál a küldetésnél, ahol be kell repülni egy gép mögött lévõ körbe, még azelõtt, hogy elérné a várost. Nos én azzal a géppel amelyikkel megyek sehogy nem érem utol!!! Valami tipp? hogy hogyan kell csinálni??
Tessék rákeresni.
Amúgy nem hiszem hogy ez a baj, mert az elsõ feladatok elég könnyûek.
Azt mondom csináld meg azt a videó végigjátszást errõl a missionról. (Én PS2õn játszom remélem te is)
<#nyes>#nyes><#wave>#wave><#wave>#wave>
Egyébként a mission neve supply line
Köszii!!
De ha így sem sikerül....
<#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
Azt mondták a PlayStation2 fórumban, hogy bizonyos játékoknál (mint az én esetemben pl.:GTA SA) a csalások miatt lehet hogy egy bizonyos ponttól nem lehet továbbvinni a játékot.Újrakezdtem hát a gamet és reménykedem...Ha sehogysem megy javallom mindenkinek, de ha nem akarjátok, akkor tudósítok mikor eljutottam Madd Dogg-ig.
Sok sikert és. HAVE FUN!
Éppen 2 hete vittem végig a játékot újra. Nekem az jött be, hogy a legközelebbi futárokat HÁTRAFELÉ TOLATVA, a földön gurulva közelítettem meg, majd megfordultam és annyi nekik.
Eztán már csak fel kellett újra szállni és hasonló módon elkenni a másik 2 futár száját is.
A MADDOG küldi nálam tökéletesen ment viszont hasonló "azonnal faield" jelenséget 1x tapasztaltam. Eggyel elõtti kimentéssel volt csak jó.
Próbáltam már mindenhogyan. Letöltöttem egy másik verziót de sajna az PALos volt így a mamóriakártyán fel se ismerte az állást. Ugyanis én NTSCn játszottam vele. De a fejemet teszem rá, hogy itt is valami programhiba van...
Szerintem próbálj te is beszerezni egy másik példányt.
Mit tehetnék?PLZ HELP!<#sir>#sir><#help>#help><#falbav>#falbav><#sir>#sir>
Nekem az a problémám,hogy a GTA SA-ban nem engedi,hogy megcsináljam az autós a motoros és a hajós iskolát!Megcsinálom az elsõ feladatot hibátlanul és az össz értékelést mégis 0%-nak írja!És nem tudok továbblépni a köv. feladatra.
Tudja valaki mi lehet a gond??Amúgy XBOX-on nyomom!
Elõre is köszi!
"Nem lehet a betûkészletet telepíteni.
A fájl (.../Grand Theft Auto San Andreas.rar) vagy érvénytelen, vagy sérült."
nem tudja valaki mi a probléma?
XBOX 360 PSP PC:Gigabyte P35-DS3,c2d E6750,Gigabyte 9600GT,2GB Geil ultra,2x500GB HDD
Töltsük le az internetet!
Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)