The Witcher

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kösz, az megvolt, Leuvarden, de jelvényt nem vesz át...

Kösz a többi infót!
A jelvényekért a fogadóban keresd este a hírnököt aki néhány sör után elárulja kinek dolgozik.

A temetőbe akkor fogsz tudni bemenni, ha a nyomozás során bebizonyítod az őrök kapitánya Vincent, vagy az orgazda Thaler ártatlanságát.
Ha Vincent ártatlan kapsz tőle egy engedélyt és a sírásó beenged, ha Thaler ártatlan akkor rendezheted nála a sírásó tartozását és hálából a sírásó beenged a temetőbe.

Egyelőre még nem találok senkit aki a szalamandra jelvényeket megvenné tőlem.. pedig benne vagyok a fejezetben igencsak... valami bug lehet... A temető is zárva van még...
Aha. De mint olvastad késöbb még dönthetsz úgyis a Rend mellett. Lesz még pár döntés, amit meg kell hoznod :)
Szia, amiket felsoroltál ezek egyike se volt még, de értem a logikádat. Lehet az volt a gond, hogy Vivaldiért kifizettem az óvadékot?
Hiuuz
Valószínűleg a történet során olyan döntést hoztál ami nem tetszett a rendnek. Pontosan nem tudom mik lehetnek ezek, de pl a bankrablásnál vagy később a mocsárban is dönthetsz úgy hogy a scoiatelnek segítesz.

Mindenkinek duplán kívánom azt, amit ő nekem!

Sziasztok, ha hirtelen a rend árusa nem ismer már, és így vásárolni se lehet tőle, akkor mi is van?
grebber

Next PC upgrade: 2022

Atisz
Gondolom az 1. rész a 3. motorjával. A legjobb.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

the witcher prologue remastered

ezt tudja vki hogy micsoda csoda ?

Dante73
Igazság szerint, nekem a harcrendszere is bejött. Ha lenne a hármashoz egy olyan szerkesztő, mint az egyhez volt, az tuti, hogy már rég hegeszteném hozzá, az első "remake"-jét...

http://www.freetvmaci.info/

a 2. rész topicjába akartam volna írni...
a WindowedBorderlessGaming se működik...
azt meg lehet oldani ha lerakom a tálcára, akkor vissza tudjak lépi a játékba?
ha ablakos módra váltok akkor vissza tudnék, de így látom a tálcát,
Atisz
Sztori szempontjából szerintem (/illetve sokak szerint is) a legjobb rész.
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2017.10.18. 18:05:03

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

mindegy megtaláltam a wikipedián, szerintem ez elég lesz...

https://hu.wikipedia.org/wiki/The_Witcher
Van valami összefoglaló, vagy ilyesmi az 1. részhez? Illetve az első résznek mennyire van köze a 2.3-részhez?
Ugyanis az a helyzet hogy az 1. részt nem nagyon van kedvem elkezdeni, mert igaz hogy kb 1-2 éve volt az utolsó végigjátszásom, de legalább 3-szor végigjátszottam, a 2. részt egyszer, a 3.-ba meg még nem kezdtem bele...

Ja meg ha jól emlékszem az első rész mentéseit át lehet vinni a 2.-ba, ez se tudom hogy mennyibe változtatja a 2. illetve a 3 rész eseményeit...

Yoyo
Ezüstből nem a Aerondight a legerősebb, amit a Tó Úrnőjétől kaphatsz?
Sebzés + 60%
Attack + 10%

Lehetséges kritikus hatás: Fájdalom + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Vakság + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Égés + 50%
Lehetséges kritikus hatás: Precíz találat + 50%

Még a holdpenge:
Sebzés + 100%

Acélból G'valchir:

Sebzés + 100%

Gwalhir:

Sebzés + 50%

Lehetséges kritikus hatás: Lefegyverzés + 40%
Lehetséges kritikus hatás: Fájdalom + 40%
Lehetséges kritikus hatás: Precíz találat + 40%

Köszönöm ez volt a kérdésem :DDDD kár, hogy meglévő kardot nem lehet fejleszteni

DA-ben ezt piszok egyszerűen és jól megoldották a bűvöléssel, ott a slot, belerakod a rúnát és már látod is a hatását (pl. izzik a kard)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.28. 20:36:34

Ahogy írják. A kovácsnál megveszed a kardot és lényegében ezzel rakod rá a rúnát a kardra.
Annyi a különbség, hogy míg acél kard kovácsolásnál az eredeti kardod megmarad és az új a készletedhez adódik, addig a rúnakard az ezüstkardot lecseréli és az eredeti amibe belekovácsolta a kovács a rúnát.
A rúnákkal csak ezüstkard "fejleszthető".

genndy
Sehogy.
Ha van még mellé két rúnád, akkor kapsz egy új kardot. Ennyit tud a kovács.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Ezt értem, és ezt már meg is beszéltük, hogy a kovács azokat a kardokat mutatja amiket tud készíteni a batyumban levő rúnákból.

A kérdésem az, hogy pl. a naprúnámat (ami sebzést ad asszem) hogyan tudom a már MEGLÉVŐ kardomra varázsolni.

Rúnakardot és meteoritkardot is ugyanolyan módon tudsz készíteni. Először is, be kell szerezned 3 db meteoritkövet vagy rúnakövet. Ezután elmész a kovácshoz, beszélsz vele, és a kovácsolás opciót választod (ez a kalapácsos ikon lent). Ekkor megjelenik egy olyan felület, mint a kereskedőknél. A kovács oldalán lesznek azok a kardok, amik a meteoritjaidból/rúnáidból elkészíthetőek. Kiválasztod a számodra megfelelő kardot, és lényegében megveszed. Így a korábbi acél- vagy ezüstkardod lecserélődik a meteorit- vagy rúnakardra.
Na már kezdem hülyének érezni magam, de még mindig nem értem magát a folyamatot. Megfogom a naprúnát és ráhúzom a kardomra, akkor nem csinál semmit. Jobbklikk, 2x kattintás ugyancsak semmi.
Hogy a fenébe kell ráraknom a rúnát a kardomra?
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.28. 17:21:47

Ez is hasonlóan működik mint az acél kard, csak itt a készletedben található ezüstkardot elveszi a játék fejlesztés után és az kerül a készletedbe amit kovács a rúnák alapján elkészített neked és megvetted.
Érdemes a kovácsot úgy meglátogatni, hogy a készletünkben a sima ezüstkard van és nem az Aerondight, mivel az Aerondight hatásai elvesznek kovácsoláskor és csak a rúnák hatásai lesznek meg.

Egyébként a legerősebb fegyverek nem ezek a kovácsoltak. Acélblól a Gwalhir a legerősebb amit több féle módon be lehet szerezni az 5. fejezetben. Ezüstből pedig a Holdpenge. Na ezt csak 1 módon szerezheted be és ráadásul mind az 5 fejezeten átível a dolog.

mármint a lehetséges kardokat amiket ki tud hozni a rúnáimból

Köszi, a kérdésem már csak annyi, hogy hogyan működik ez a rúnázás? Van 5 naprúnám, ki is írja, hogy ezüstkardra lehet használni na de hogyan?
Kovácsnál csak kardot tudok készíttetni, hiába húzom a naprúnát a meglévő kardomra nem reagál semmit, egyébként meg a saját kardjait látom.

Acél kardot tartósan nem tudsz módosítani.

Meteorit darabokkal csak új acél kardot tudsz készíttetni. Kovácshoz kell menni ha van minimum 3 meteoritköved és a kövektől függően kovácsol kardot. Ha 3 egyforma színű meteoritból csináltatsz kardot, akkor annak a hatása erősebb. A bevezetőben és az első fejezetben össze lehet szedni 3 vörös meteoritot ami elég hatásos fegyver lesz a továbbiakban.

A hold, nap, és föd rúnákkal pedig egy meglévő ezüstkardot tudsz erősíteni. Itt is minimum 3 rúnakő kell, hogy a kovács fejleszthesse az adott ezüstkardot. Itt is igaz, hogy 3 egyforma rúna hatása erősebb.

Ha vannak rúnáim azokkal csak új kardot tudok készíttetni (rúnakard, meteoritkard pl.) vagy a meglévőket is tudom fejleszteni?

Aerondight meg Gwalhir a 2 kardom, nem jöttem rá ezeket hogyan lehet tartósan befolyásolni (vannak rúnakövek azokat "felkeni rá" de ez csak ideiglenes)
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.27. 21:37:39

Act 3-ba visszaállt és újra span vagyok a Rendnek <#wow3>

Ha sokat melózol a másfajúaknak akkor egy idő után semmibe vesz. Ott még nem tudsz végleges döntést hozni a frakciók között. Lesz még alkalmad melléjük állni.

Tűznél meg lehet várni míg valamelyik NPC melegségre vágyik és meggyújtja a tábortüzet. (templomnegyed)
Másik lehetőség, hogy bemész a fogadóba és szobát kérsz, de ez ha jól emlékszem pénzbe kerül.

Ótvar nagy bugnak tűnik ez a Sigfriedes dolog. Érthetetlen, hogy egyik percben még a rend spanja vagyok, a másikban meg bocsi veled nem üzletelünk, holott nincs is olyan küldetés ami miatt megszakadhatna a haverság egyelőre. Pedig EE-vel tolom.

genndy
Ha tűzgyújtáshoz nincs semmid akkor sehogy. Bár érdekes, mert kovakőből annyi van mint a szemét, az utolsó hordóban is az van.
Siegfried: visszatöltöd az állást. Véglegesek a döntések, úgyhogy máshogy nem lehet.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

A tábortüzet hogy kell meggyújtani? mármint ha nincs kovakő. Tudom az Ignivel lehetne, de nekem csak éjszaka aktív, nappal "békés módban" vagyok és nem reagál a jobbklikkre, se a kardomat nem tudom előrántani

Továbbá segítettem Siegfridnek a csatornában, ezt elmondta mindenkinek így a Rend-től is tudtam fegyvert venni, de egyszer kérdezte tőlem, hogy akarok-e a rendhez csatlakozni (akartam volna) de választás nélkül elutasítottam, azóta nem vagyok a "barátja" így nem adnak nekem semmit. Ez most mi? hogyan lehet visszacsinálni? 2. felvonásban vagyok.
Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2016.02.21. 19:53:14

A kalauzkő kombinációjára már nem emlékszem. Próbálgasd. Aard és Igni kell neki, csak a sorrend már nem ugrik be. <#shakehead>
Rémlik valami hogy volt olyan, hogy a sorrendet eltaláltam, csak közben lemerültem és nem tudtam varázsolni és közben megszakadt és azért nem fogadta el.

A választástól függ, hogy milyen holló páncélt kapsz. Változik kinézetre és tulajdonságra is. Nekem a scoia'tael tetszett a legjobban.

Én semleges maradtam IV fejezetben, melyiket érdemes még végig csinálni?

Kösz ott nem hiszem, hogy jártam. Újabb kérdés V. fejezetben abban a menekült barlangban ahol Zdenek van, a kalauzkőt mi nyitja ? próbáltam Igni Igni Aardot és Aard Aard Ignit is? Azért kell lemenni mert a harmadik kuzin ott van?

Érdemes minimum kétszer kitolni. Nem tudom melyik oldalt választottad eddig, de a másikat is érdemes meglesni.

Akkor ez a baj, nem első látogatáskor találtam meg a hullákat. II. fejezetben a mocsárnak melyik részén volt a kard? hátha neki kezdek egyszer újra?

Igen egy Harval található ott, de csak a terület első látogatásakor. Tehát amikor először belépsz a mezőre akkor ott van, viszont ha nem veszed fel és mondjuk elmész a partra akkor utána már nem lesz ott többet. Ezt a kardot lehetett megszerezni a II. fejezetben a mocsárban a vivernek szigetén.

Tatus leírásában olvastam lehet találni IV fejezetben a mezőn egy szétmarcangolt hulla mellet a vivrenek közelében Harvall kardot, én nem találom.

Az Új Narakort fogadóval szemben van az őrtorony. Odabent kell lennie a földszinten. Másik lehetőség az Új Narakort emeletén, de ott csak a fogadás idejére szokott lenni.

Veleradot nem találom sehol, meg csináltam a szörnyes feladatokat rég, de nem tudom felvenni a jutalmat, Bankos feladat óta sajnos sehol se találom Veleradot. A megbocsáthatatlan feladat után nem fogok tudni már semmit tenni, átkerülök IV fejezetbe. Nincs ötlet hol keressem, valóban végleg eltűnt?

Hát ugye ezzel kezdtük, hogy más bejárat ... RTFM :)

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

Én vagyok a hunyó, több leírásban ugyanazt olvastam a börtön felől menjek, ahol Jetho van, de nekem onnan nem lehetett menni, kereskedő negyedből meg lehetett közelíteni. Valószínű az volt a baj én megkaptam a bankos feladatot sokkal előbb, mint normális esetben kellett volna, mert lementem a csatornába feladat nélkül, mikor kijöttem akkor kaptam a bank rablós feladatot, amit meg is csináltam. A következő csatornás Szalamandra feladatot is más felől kellett megcsinálnom, mint amerre írva volt.

Már régen volt, de nem lehet hogy azért nem tudsz oda menni az őrökhöz, mert el van torlaszolva az út. Az Aard-ot használtad a torlaszra???

bunny ez a főszál, nélküle nem lehet folytatni, 100% jó helyen megyek le és látom a csatorna végében az őröket, de egyszerűen egy ponttól ne lehet tovább menni.

Sajnos már nem rémlik, de szerintem a főszálon biztos nem lehet elakadni, ha mellék küldetés, akkor meg hagyd a csudába. A csatorna jó kis labirintus, több bejárattal emlékeim szerint, lehet rossz helyen mész le.

bunny elolvastam 1-3 fejezetet köszönöm, ha kezdés előtt olvasom, több dolgot másképp csinálok. A problémámra nem ad megoldást, a Forró nyom feladatot úgy csináltam, ahogy írta. Lehet az a baj én mielőtt ezt csináltam volna már több szálon sokkal előrébb voltam. Ezzel vége a játékomnak, 90 óra van benne nem fogom újra kezdeni, abba kell hagynom. Sokszor voltam már a csatornában, mindig ugyanaz a vége, nem lehet az őrök közelébe jutni az átadó ponthoz, nem elérhetők.