The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem jutok el az átadó pontnál lévő őrökhöz, látom is Őket nem lehet hozzájuk menni addig Geralt nem tud menni.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: xFreex, 2016.02.14. 20:09:32
Enhanced verziót fogsz tudni leszedni, mindenki azt kapja akármilyen verziója is volt.
Win 7 ultimate SP 1, ez az OP rendszerem.
Ha az alap verziót használod, javaslom az Enhanced Edition beszerzését.
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Most szerettem volna kipróbálni a játékot, de mikor elindítotam volna, valami driver hibát kaptam, amiből nem tustam továbblépni. Aztán leszedtem egy cracket, bemásoltam, most elindul a játák, de csak egy fekete képernyőt látok, plusz az átvezető videókat, ahol viszont mozgáskor kockás pixelek jelennek meg.
Olvastam már, hogy másnak is ilyen gondja van, de megoldani nem tudom.
Azért engem kicsit kiakarsz a cd project féle -ha elbambultad, elbuktad- questelés. Limitált a bag, de ha nincs nálad a megfelelő motyó hát szívtad, pl a végén egy tök jó kardot tudtam volna gyártani, de nem volt nálam minden alapanyag, aztán kovács már nem volt. A páncél is mire elkészült, hát nem túl sokáig lehetet használni. Meg nem rémlik pontosan, de nem tűnt olyan húdenagyonsokkaljobbnak mint amit 5000 goldért lehetett venni. De örülök, hogy vége, remélem a w2-ben a harcrendszer kicsit jobban hasonlít a w3-ra.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Nem kell felismerned, egész addig nem szerepel sehol. A szeme fontos, hogy ő is witcher. Majd a 2-ben lesz ennek szerepe. (meg talán ki is derül hogy ki volt ő de ebben nem vagyok biztos)
Mivel a rend főnök nyakában olyan dimetérium izé volt, mint alvin nyakában aki valahova vagy valamikorra elteleportált ... csak én gondolom, hogy a kiscsóka volt valójában az ürge? Időbe ment vissza, és ez lett belőle, mint az Idő Urai-ban - ha valaki látta azt a kiváló rajzfilmet.
Más. Ki a tök volt a végén az orgyilkos? Én nem ismertem fel.
Kockapóker: Full random, a királyt konkrétan első körben nyomtam le, máskor meg gyengébbek ellen kellett 3-4 visszatöltés ... khmm, akarom mondani próba, hogy győzzek 😄
Utoljára szerkesztette: bunny, 2015.12.29. 20:05:59
http://steamcommunity.com/app/20900/discussions/0/864975026790425356/?l=hungarian
Ezzel végre kiírtottam a mocsok szalamandrákat a mocsárban 😊
Ja, ez jópofa trükk:
Ha óvatosan megyünk be, kisebb csapatokban könnyű leszedni őket. A varázsló idézget tüzes szörnyet, stb. őt úgy lehet jól megszívatni, hogy kap egy elmevarázslatot, és akkor elkezd a saját szörnyével harcolni, és simán be lehet menni mellette a táborba kinyírni a bosst vagy ami maradt. Aztán a varázsló egyedül már nem vészes.
Amint meglesz az új SSD-m Win 10 64 bites is próbát teszek vele.
Next PC upgrade: 2022
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
(Az enhanced edition-ben viszont nincs annyi töltés, töredéke az eredetinek, tehát ha kukacoskodni akarnák, azt a -1 pontot húzd ki 😛)
Utoljára szerkesztette: Atisz, 2015.08.08. 12:35:04
Az első rész, szerintem az ilyen stílusra fogékony emberek szívét azonnal elrabolta, ahogyan az enyémet is. Imádtam minden percét.
Mai szemmel persze lehet, hogy suta, de akkoriban nagy mű volt.
Második rész, egy szép mesét/éket mond el, mai szemmel is gyönyörű grafikával, magas újrajátszhatósággal, érdekes karakterekkel, háttérinfóval.
Harmadik rész pedig, hát nagyon nagy alkotás, le kell szögezzem, de túl sok mindent raktak már bele. Story perfekt, meg minden más is, de pl crafing rendszert annyira nem éreztem ütősnek, mindenből annyi van mint szemét, találni is lehet cuccokat, kicsit nehezíthették volna ezt a részét, szerintem. És bevallom, hogy még csak novigrád környékén vagyok, de már jó 1,5 hónapja nem is játszottam vele. 😄 Mondjuk ebben benne van az is, hogy gondoltam megvárom a dlcket meg a patcheket, hogy hibátlan legyen majd az élmény.
Utoljára szerkesztette: mooo, 2015.08.06. 18:26:09
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez logikátlan. Egy sorozat (legyen film vagy játék) esetében szinte kivétel nélkül az első, eredeti rész a legjobb.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy a legtöbb ember, aki játszott mind3 Witcherrel is azt mondja, hogy az 1. rész a legjobb (a 3. rész tényleg grandiózus megvalósítása ellenére is), akkor meg pláne 😊
Érdemes megcsinálni az új kalandokat amiket az 1.5 patch tett bele? Miről szólnak azok?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.08.06. 00:03:37
1. Falusi hölgyemény (csokor tulipánért)
2. Vesna Hood (1 üveg borért a malomnál, ha előtte megmentjük a banditáktól és hazakisérjük.)
3. Abigail a boszorka (a fejezet végénél a barlangban, ha jobban meg akarjuk ismerni.)