The Witcher
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
van magyarosítás a játékhoz?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A térképen nézd meg honnan indul az út a toronyhoz, mert ott jól mutatja. Egy fa stégig kell visszamenni, ott lehet aztán ráfordulni. Csak először nem egyenesen a torony felé visz, ez lehet a megtévesztő.
Lenne egy problémám és már semmi ötletem nincs mit tegyek, remélem tudtok segíteni.
A 2. fejezet végén
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I've won every battle, but I'm losing this war."
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2015.06.27. 14:25:37
A könyvekben egyébként ugyanilyen cinikus, de néha (emiatt) poénos benyögései vannak (tehát nem megkeseredett, csak sokkal kevesebb érzelme van mint egy normál embernek), és próbál mindig semleges maradni. Viszont a kitaszítottsága miatt inkább talán a másfajúak felé húz.
Amúgy figyelni kell, mert ha jól rémlik nem kapcsolódik főszálhoz a 2. részben és a teljes képet akkor kapod majd, ha 2x végigjátszod, mindkét utat bejárva.
Geralt tényleg meghalt amikor leszúrták a parasztok a vasvillával? Ha meghalt, akkor hogy támadt fel? Ha halott volt, akkor van bármiféle befolyása ennek a későbbi életére? Halála előtt másmilyen volt?
A 3. fejezet amúgy eléggé bejövős, jobban is tetszik mint a 2. A fogadás pl. marha jó volt az Új Narakortban 😄
A menekülés részleteire nem igen emlékszem
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
1, Most akkor végül is hány évvel ezelőtt történt az a csata amiben leszúrtak egy vasvillával? Illetve a csata után hány évvel talált meg a többi witcher? Nem egészen tiszta, hogy mikor mennyi idő telt el.
2, A mocsárban a Professzor és Azar miért menekült el? Simán megölhettek volna, de még csak a könyvet sem vették el amit a toronyban szereztem...
Nem akarom lelőni a poént, de szép lassan kialakul az emberben valami és a döntések alapján vagy jó ágra jut, vagy úgy érzi, hogy megszorul, de ebben az esetben lesz egy mankó ami megmagyaráz mindent. A fontos döntés a boncolásnál lesz. Ha rosszul döntesz akkor meg el kell menni majd a temetőbe a kriptába és fényderül pár dologra.
Fegyver:
Nagy értelme nincs. Igazán élvezetes küzdelmet csak kardal vívhatsz. Tőrrel max kivégzésért érdemes foglalkozni. A fákja az egyetlen ami fényt is ad és harcolni is lehet vele. Tüzre érzékeny szörnyeknél sötét helyeken érdemes használni. Persze csak ha nincs Macska itóka.
Fejlődés: Pontosan nem tudom, hogy összeadódik-e vagy sem, de a végére úgy is rárakja az ember mindre. A bronzpontokat mindig kapja az ember, csak kevesebbet.
Amúgy van értelme a kardokon kívül más fegyvert használni néha? Eddig úgy vettem észre, hogy nincs 😄
Illetve a karakterfejlesztésnél nem világos valami...tehát vegyük mondjuk az acél erős ágát (ezüstnél és a többi ágon ugyanez a kérdésem)...
Na szóval ott vannak a képességek pl erős ütés I, II és III. Ezeket érdemes sorrendben mind megtanulni? Mert egyre nagyobb sebzést írnak. Ha mindet megtanulom akkor összeadódik, vagy elég mondjuk a 3. ágon lévőt, ami a legtöbbet adja? Hülye kérdés lehet, de nem egyértelmű nekem. Úgy lenne logikus, hogy csak akkor tanulhatod a 2. szintűt, ha az első szintű ugyanolyat már feloldottad 😄
Az egy más kérdés, hogy nem tekintesz rá törtéként, de a nem csak angolszász perezés eredetileg innen fakad, hiszen arányt fejez ki. Ha a WarCraft II-ben az ogrémnak 12 HP-ja van a 90-ből (12/90, ahogy a játék írja), akkor is működik, hogy az x/y*100-zal megkapod, hány százaléka amaximálisank a jelenlegi HP-ja, vagy ugye a tetszésindex (amit persze eltorzít, ha ismeri az ember az empirikus kutatások módszertanát, akkor ezzel tisztában van).
Egyébként sem viccből vannak az írásjelek az efféle "ártalmatlan" szituációkban. Amíg 7:1-et írtak a fociban, addig gólaránynak nevezték, amióta 7-1-et, azóta gólkülönbségnek. Algebrai gyökerekről van szó. A 7 a 10-ből meg ugye a 7/10-zel (0,7 az 1-ből, 70% stb.) írható le számtanilag nagyon könnyen.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2015.06.04. 19:36:41
S én is így szoktam pontozni - X pont a 10-ből.
Szerk.: Megnéztem a filmezési pontozásaimat. 😊
(2015.05.21)
Egészen jól indult a film (bár Colin Firth mint kém, na...), amíg meg nem jelent a kötelező fiatalítás és a kötelező csaj.
Utána hangsebességgel zúgott lefelé a színvonal, zéró izgalom, totál klisé.
Ha lehetne, visszapörgetném az elvesztett 2 órámat.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.06.04. 16:10:35
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A lényeg persze, hogy mindenki érti, és mindenki tud viccelni vagy okoskodni is róla, ha nagyon akar.
Persze lehet fordítva is értelmezni ( tíz pont az ezerből ), de szerintem az első az elfogadottabb. 😄
Ember, ez az év játéka lesz, hogy a fenébe pontozhattad ennyire? Ennyire nem jött be? 😄
szerk.: Vagy véletlenül nem 1000/10-et akartál te írni? Mert akkor már értelek.
Utoljára szerkesztette: Rony94, 2015.06.04. 12:09:22
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R