Autó 200.000 Ft alatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Konkrétan: nekem egy '88 - as vegyesben 5,2 5,3 ból kijött.
Legkisebb rekord: 60-70 es tempóval országúton 4 liter
Legtöbb: télen, városban kb. 6,5 7 volt.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
de az öregebbek akár 12-13at is!
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
Brooklyn Bounce 4EvEr
HASZNÁLATON KÍVÜL!!! új nickem: roliairsuni
Én tavaj vettem 1 Fiat Uno 1.3d-t 90-ért . Motorja tökéletes ( nem rég ujíthatták fel ).Teljesen rendberaktam a kaszniát ( volt mit ! ) és így átíratással kb. 180-ba állt meg !
Kétszer már megjártam Németországot vele , 4 személyel teli utánfutóval 300Km-et és semmi gondom nincs vele !
Nem egy erõmû de mindenhova elvisz . Fogyasztása hosszútávon 4.5l , rövidtávon max 6 .A váltója rövid tehát utánfutóval is simán lehet ötbe közlekedni vele. Nemrég szereztem be a következõ donort ami egy Uno 1.4Td 60-ért ami 12sec alatt van 100-on ( gyári adat ).
Astra Td
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
általában ha valamit kellett rajta csinálni az szabolcsban lett megcsinálva. minden sokkal olcsóbb.
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
pár hónapja 100.000 Ft-ért sikerült hozzájutni egy Golf1-eshez.
Volt vele elég sok munka, de ma már nagyon karaj 😛
meghát az az 1.8as GTi motor sok mindenért kárpótol 😄
aki érdekel azokat olvasom többi /ignore
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A hiányos állapot:
lyukas kipuff
fél belsõtér, hátsó ülés, kárpitok hiányoznak
lökhárítók
apróságok, pl. oldalindex-búra, sárpofozó gumi...
és erre megkapta a friss mûzakit. Vizsgáztatóhely suxx. Az egész gépen látszik, hogy rallyztak vele.
én aggódom, hogy még jól le is húz a hivatal, mert ugye kell nekik a bevétel
ti nem tudtátok "visszaperelni" az elözõ tulajra?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
nem fizetsz be 1et=kivonják. Kivont kocsira meg nincs adó. Ennyi. Szerintem!
hidd el ez nagy hátrány, akkor, ha használni is akarod a kocsit😊
ezen esetben csak megspórolnak neki 1 utat a hivatalba...
Ez kellemetlen is lehet, vettünk egy kocsit az ország másik végében, használtuk kb 3 hónapot, mikor a biztos úr igazoltatás közben annyit mondott: "erre az autóra az elõzõ tulaj nem fizette be a sújadót, így most magamnál kell tartanom a forgalmit" Ezt a rendszám alapján szedte ki a számítógépébõl, és elég "megviccelõsnek" tûnt... Fõleg hogy volt bõven rajta mûszaki, és mehetett ujra vizsgázni + elmaradt adó stb.
nem tudnak valahogy "megviccelni", ha nem fizetem be a súlyadót, vagy csak fél évit fizetek be?
Ja és ne add oda fillérekért, õk kb egy százast kiárulnak belõle...
A biztosítást nem tudom, fel kell hívni õket.
A roncstelepesdit meg a kivonást nemtom hogy van, de nézz utána, nehogy A0-ról induljon ujra a biztositásod az uj kocsinál.
furmányos kérdésem lenne:
szal van a régi roncsom a daihatsu, ami most végleg beszart (esetleg aki tud ócson önindítót hozzá az privizzen)
szeretném elvinni valami roncstemetõbe, kivonatni a forgalomról, lemondatni róla a kötelezõ biztosítást, aztán a súlyadót is csak fél (vagy inkább negyed) évre befizetni
hogyan kell ezt pontosan megtenni?
aztán majd (ha lesz rá lóvém) venni egy "újat" (300 alatt) és ott folytatni a kötelezõt, ugyanúgy az argosznál, ahogy eddig
ez (és az autó vásárlás) pontosan hogyan mûködik?
ezekhez kellene egy gyik (a lemondáshoz és a vevéshez)
(igazából a lada és a peugeot érdekel, de utóbbiból kisebb a választék)
volt az a reklámjuk, hogy ennyit meg ennyit javítottunk a favoriton, az melyik évben volt?
Egyébként a témához:
Ha 200ezer szép magyar forintja van az embernek, javaslom, szerezzen be magának egy nem rohadó régebbi autót 100ezerért, a maradékból nagyon szépre fel lehet újítani. A rohadást már nehéz, a kasznizás és festés 150-200ezerbe is belekerülhet...
A keleti blokk autóihoz még mindig filléres az alkatrész a piacon, és tuti, hogy találsz hozzá.
Mikike:
Favoritot és Unot már vezettem, Samarában volt szerencsém ülni, a Peugeotról pedig nagyon jókat hallottam. Szerintem állapottól függ, és attól, mit szeretnél vele kezdeni. Ha hosszú távra gondolkodsz, mindenképp nyugati, de ha szeretsz bütykölni (a Skodától egy nyugodt hetem nem volt), esetleg tuningolgatni, akkor a keletiek is jó választás lehetnek (képzavar rulez), kis gondoskodó odafigyelést nagyon meg tudnak hálálni.
Golf 1 esetleg?
nem jobba a fiatalabb?
Skoda-nem rossz, bár rohad kegyetlenül
205-benzinest nem ismerem, 1.8 sívódízel egész jó
Fiat UNO-nem vennék
Én 300-ból dízelben Golfot, benzinesben 4ütemû trabantot vennék, most így hirtelen belegondolva...
ezeken tûnödöm:
Lada Samara
Skoda Favorit
Peugeot 205
Fiat Uno
szerintetek?
Itt van a bölcsesség. Akinek értelme van, számlálja meg a fenevad számát, mert emberi szám, és annak száma hatszázhatvanhat.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu