Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

trident
<#eljen>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

jéééégcsap

Positive Mental Attitude

Akkor nem tudom.Fül belsõ oldala vagy az orr-lyuk lesz a nyerõ.passz...
predator1982
látható tetkó a jó tetkó:-)

pred

predator1982

pred

boritva?
egyébként csontos részen jobban fáj...
de pl. nekem csuklón van és elég csontos...de nem fájt szóval passz
lábfejen jobban kopik...bármely részén van...dörzsöli a cipõ, zokni

nemi szerv fölött vagy fenéken a szõr teljesen betakarja nem?Azt még én sem látnám😊
na és lábfejen?Mondjuk pont ahol a papucs még/már takarja ott fájna vajon?Végülis ott csak csont van.
Tyler1
minden tetoválás kopik/fakul idõvel, de a talpadon, ahol a legtöbb súrlódás éri a bõrt, nagyon gyors ez a folyamat.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Talpra? Isten mentsen attól. Kaptam injekciót a talpamba...annál szarabb és fájdalmasabb dolog igen kevés van. Egyébiránt máshova is tetováltathatsz, amit csak te látsz, pl.fenék, vagy a köldök alatt,de azért még a nemi szerv fölött pár centivel. Ugyanebben a magasságban csípõre oldalt. Ezeken a helyeken még a strandon sem látják.

UltraZord
komolyan mondtam ,hogy filccel próbáld ki mennyire érzékeny a talp, és azért érdemes alkoholossal, hogy lásd milyen hamar lekopik. faszocskákat meg azért, mert nem hittem, hogy komolyan gondolod

Mert nem akarom mutogatni, nem akarom hogy mások is lássák, sõt nagyon zavarna ha bárki láthatná.Nem szeretek feltünõsködni.Kizárólag saját magam miatt kellene, de nem is tudtam hogy egy tetkó csak úgy le tud kopni.
Tyler1
ott a legfájdalmasabb, de minek akarsz oda tetováltatni? kb. 1 hónap alatt kikopna.

Kiprobálom az arcodon.Jó lesz?
UltraZord
próbáld ki alkoholos filctollal, rajzolj mini péniszeket

Sziasztok!
Szerintetek ha a talpamra csináltatnék tetkót fájdalmasabb lenne mint mondjuk a rarpmra vagy a lábszáramra?
Adi
Zsófy
Hát nemtom mi lesz, de ha kell még vele vmit csinálni, akkor máshoz megyek. Csak a mellemen van, és az utóbbit már nagyon éreztem 😞 (bár állítólag kemény vok😄)

\"A nevetés olyan seprû, amivel lesöpörjük a szív pókhálóit.\" (Mort Walker)

Húú...én a helyedben máshoz mennék...és nem csak a színe miatt. Már eleve gáz, hogy harmadjára se képes megcsinálni...az meg a másik, bár lehet csak rossz szögbõl van fotózva...szegény szívecske elég csálé, nem szimmetrikus. Talán más ki tudná javítani még a hibákat.

trident
Sok sikert a mostanihoz, tényleg abszolút furán néz ki. De szépen legyógyulhat, csak maradjon meg szépen egyenletesen!😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Zsófy
Feltöltöttem a galériámba. Tegnap már másikfajta festéket használtak, és most azon "parázok", hogy látszik alatta a régi kontúr...
Lehet, h kezdem megbánni, hogy megcsináltattam. Pedig tudtam, hogy ez hiányzott az életembõl... szomorú vagyok😞

trident
Szia Zsófy,

Nekem az lenne az elsõ gondolatom, hogy rossz tintával csinálták (ha vízbázisú, akkor lehet fel van vizezve) vagy pedig a bõröd pont azt a fajta tintát nem bírja...

Jó lenne mondjuk kép is róla, de én a tintára gyanakodnék (nem akarok bogarat sem ültetni a füledbe és nem is akarom állítani, hogy a tetoválóval van a gond). Csinálj róla képet, töltsd fel, több szem többet lát.😊

Zsófy
Sziasztok!
Kérdésem lenne: kicsit több, mint egy hónapja csináltattam tetoválást. Már kétszer átmentek rajta, de mindig "kifakul" vagy mi. Pedig Bepanteneztem, fóliáztam, nem szoliztam, nem áztattam, fullon vigyáztam rá... Ma mentek át rajta harmadjára, már mélyebben ütötték be... Szerintetek van esély rá, hogy megint kidobja a bõröm? A tetováló azt mondta, Níveával kenjem, hátha a Bepantennel volt a gond... Van valakinek még valami tippje, hogy tuti maradjon már meg? Így harmadjára már kicsit fájt az átütés😄

trident
Ááálat lesz!
<#eljen>

1/3

http://thenamelessphoto.com/

trident
Pont azért jó, mert egyszerû, semmi csicsa.😊

Szerintetek?

Tyler1
<#eljen>
jót tett neki a remake.

trident
Nem az eredeti tervet folytattuk.

Hanem egy kb 12 éves tetoválást dobtunk fel, ami anno szintén házi géppel, hellótintával lett tolva.😄

Viszont a fentiek ellenére nem szar volt, csak nem elég jó, így lett szerintem valóban megfelelõ. Fel is lett használva a kifakult tinta, ezzel is lehetett emelni és játszani. Azért így jobban tetszik...😊
Ha már viselem, akkor megérdemli.

A fehér nagyon markánsan nem látható még frissen (hiszen a kevés alávérzés, áttörlések szürkítik), de gyógyulás után látványosabb lesz.

Azt a képet még nem küldték el, (de remélem van😄) amin még a régi állapot látszódik. Ha a negyedik képet kinagyítod akkor láthatod a különbséget.

Yakuzzi tattoo, Gyula, 02.11,
kb. 2,5 óra volt, kb. 18 cm. hosszú a minta.

7131
sok egyszerre tuti nem fogja tudni megcsinálni,kb 3-4 óra alkalmanként és 2 alkalom minimum.

vagmafia.com

Sziasztok!

Tetováló mesterektõl szeretném azt megkérdezni hogy ha véralvadásgátlót szedek vhogy megoldható a tetoválás?Már volt kisseb beavatkozásom akk clexan inekciót kaptam.
Sickness
Mármint mi? Az egész felkar? Nekem 2 óráig csinálták a kézfejemet.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tigeroo
egy ilyen tetoválás mennyi munka kb?😄

trident
Még csak holnap beszélünk idõpontot, viszont míg kutattam japán tetoválások közt, ezt a gyöngyszemet találtam:

áááálllat!😄

valaki nem tudja véletlen, hogy mi a font neve?

http://thenamelessphoto.com/

Szia.Nézd meg a vendég könyvet az oldalon,ott találsz hozzá szólásokat milyen a tetováló.Mármint én.Hívj fel és bármiben segítek a leendõ tetoválásoddal kapcsolatban.
trident
Szia,
A kérdésed elsõ részére nem tudom a választ, csak kíváncsiskodom, hogy mit tervezel?

Kellemes ünnepeket mindenkinek!😊

zaki
üdv

valaki járt már itt?
elég jó árak vannak. még nincs 1 tetoválásom se, de már tervezem, hogy csináltatok már valamit, és akkor az elõbb belinkelt helyre mennék.
vagy tudtok bpen olyan helyet, ahol hasonló jó áron dolgoznak (és persze szép munkával)?

kellemes ünnepeket

tigeroo
igen, debreceni😊

fú köszönöm a tippet 😊
te debreceni vagy nem?..sztem menj be nyírbe roscohoz.

Rebel tattoo,forgó ut 8...sztem 5.000bõl megvan.

tigeroo
hát, én nagyon szeretem az indián kultúrát (topicom)

priviben elmondom neked hogy számomra mit jelent 😊
Sickness
a ratyiságnak <#gonosz1><#hehe>

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

Tyler1
toll amúgy minek a szimbolikája?

tigeroo
értem, köszi. akkor bátorkodom mostmár😊

mindenképp ilyesmi lenne (sõt, ezt néztem ki eddig hogy ez lenne a kiválasztott)

a jobb karomra

kb. ilyen fekvésben.

(kb. 10-15cm-es toll)

ez kb. mennyi munka lehet? (órában + költségben)
jazzy
Keress rá Lee Priest -re, ha neki nem torzult neked sem fog 😊
25000 ft be került
5 órát kellet kibirnom
gyurni gyurok, de a másiknak sincs még baja pedig az egy éves múlt

Ez a fekete stilizált madaras tollas dolog nekem tetszik.
Megnézném épp fordított arányokkal is, hogy a toll kisebb és a madarak nagyobbak egy kicsivel. Szerintem alkaron nézne még ki jól! : )
tigeroo
nemrossz!

amúgy nem gyúrsz véletlenül?😄 nem félsz hogy torzulni fog a kép?

énis szeretnék a vállamra most egy díszt, de az a baj hogy pont tömegelek közben...:S félekhogy ahogy nõne a karom ugy a tetkó torzulna
Nagyonszép<#eljen>

Positive Mental Attitude

trident
Teljesen korrekt!😊
Szépen van árnyékolva, jól ki van emelve, jó térérzéke van annak aki csinálta!😊

elég fasza
mennyibe került, ill. mennyi ideig tartott mire elkészült?