Tetoválás, testmódosítás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De ez csak szubjektív, pont azért kérdeztem, hogy van-e valami szimbolikája mint az old school vagy kínai, japán mintáknak.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Kumiho #2179
A fekete stilizált madaras dologhoz:

Nõi mintaként találkoztam vele eddig, nekem valahogy egyszerre ugrik be a képekrõl a magányosság és a szabadság, de még a veszteség gondolata...
Dunga tetoválásába meg mindenki azt lát bele amit akar, de az a fontos neki mit jelent.
Positive Mental Attitude
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
másik kedvencem, amikor valaki kínnyai jeleket meg jappó kandzsikat csináltat magára, fudetökmenõ. : D
egyik csoporttársnõm csuklóján (belül) van egy fekete madár, az tetszik, de amúgy nem kifejezetten vagyok tetkó párti..
Kumiho #2179
Aki most fogja csinálni, az szeret olajjal festeni, szeret mûvészkedni, komponálni, jó tintái, gépe van és ami a legfontosabb: kedve, hogy feldobjuk. Még nincs minden részlet megbeszélve, de egy nagyon színes, impulzív tetoválást képzeltünk el, akár el is rugaszkodva az eredetitõl.😊
Egy korábbi tetoválás lesz feldobva és jól megcsinálva. Szerintem majd akkor írom le a történetét, meg akkor fogod, fogjátok jól látni. Remélem.😊
Persze gondolkodok új dolgon, de az még nagyon a jövõ zenéje, mert kell az elhatározás, koncepció, hely.😊
Ha új, akkor õszintén szólva valami hasonló igencsak szóba jönne:
De most egy korábbinak ugrunk neki, ha minden jól megy, nekikezdünk, annak ez volt az alapja:

Személyes jellegû tartalma van, s pont ez is a lényege (tehát a mi miértet nem osztom meg).
Majd kitalálom, de lehet, hogy fehérrel ki lesz töltve a minta. Ebben nem vagyok még biztos.
Ami biztosnak tûnik, az az, hogy 17.-e után új képeket töltök fel.😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ok 😄 de tényleg így este tökre nem jöttem rá melyik testrész 😄
Nagyobb képet nem raktam fel, megkíméltem mindenkit a mellkas szõrzetem és mellbimbóm látványától. Bár lehet néhány lány örült volna...😄
kapsz egy dvd-t 10 ezerért, amit lehet torrentrõl lett lehúzva ingyééé, vagy szart sem tartalmaz, de ha visszaküldöd, akk már lóvét nem látsz belõle.
meg a szöveg, h "nem ígérem, hogy holnap is lesz még az akciós készletbõl..." - süt róla, h ez bizony épp akkor fog elfogyni ha megrendeled.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha összeteszitek a kezeteket akkor jön ki a teljes ábra
pred
Véleményem szerint nem érdemes barát,barátnõ,férj,feleséghez kötõdõ dolgot tetováltatni, a baba nevét ha tetováltatjátok azt miatta tegyétek, ne egymás miatt, hisz a kapcsolat nem biztos, hogy örökké tart és utána kínos lehet, viszont a gyerek mindig a te gyereked lesz.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ha ketten akartok valamit akkor ne más adja már az ötletet hanem ti magatok ami mindkettötöknek megfelel és akár ez egy közös pont...
barátnõmmel szeretnénk közös tetoválást de nem tudjuk mit, segítsetek képekkel vagy linkel köszönöm elõre
pred
Valamelyik nap láttam a tv-ben, hogy valamelyik "szépségünk" másodjára is megszívta a kedvesének a nevének a tetoválását.
Elõször Sebestyén volt a derekán a felirat, abból lett Szabi lepke én, majd Szabi is lepattant.
Szégyen!
on