Tetoválás, testmódosítás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

új tattoo-m

erieskrisz
Szerintem ötletes és egyedi bár én nem tetováltatné ilyet magamra.<#shakehead>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

trident
Sajnos nem fogok képeket feltölteni, mert nem jött össze a mára tervezett tetoválás. Ráadásul a jövõ hét is kilõve. Hm. Mindenesetre elõbb-utóbb kész lesz.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
Igen, egy színes madárról nekem is más ugrik be, de néhány stilizált, fekete madárról, ami elrepül, elhagy valamit megint más.😊

De ez csak szubjektív, pont azért kérdeztem, hogy van-e valami szimbolikája mint az old school vagy kínai, japán mintáknak.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tigeroo
boldogság kék madara?😄 igaz az nem fekete 😊
böröczk
a toll már túl sok... de önmagában a madarak oké, bár itt kicsit sûrûn vannak 😄 az elsõ kép, amit beszúrtam, azon pont oké, madárkákból nem kell több : ) és a madárról nekem mindenképp a felszabadultság, szabadság ugrik be, még ha feketék is.. mert amikor ekkora méretben látsz madarat, azokat általában az égen, jó magasan látod, és ott a legszínesebb madár is feketének tûnik : D

Kumiho #2179

trident
Elnézést az offért, a kép amit beszúrtam nem jelenik meg (bár a munkahelyi hálón egy rakat oldalt tiltanak, nem jelenik meg):
A fekete stilizált madaras dologhoz:

trident
A stilizált "fekete madaraknak" mi lenne a szimbolikája?
Nõi mintaként találkoztam vele eddig, nekem valahogy egyszerre ugrik be a képekrõl a magányosság és a szabadság, de még a veszteség gondolata...

Dunga tetoválásába meg mindenki azt lát bele amit akar, de az a fontos neki mit jelent.

Ha abból merít erõt, vagy számára nagy jelentõsége van, abban semmi rossz nincs. Az meg, hogy ezt te elfogadod vagy sem az megint más kérdés.

Positive Mental Attitude

dunga
Ebben semmi.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
ez az elsõ kép szép, a falon el tudnám képzelni : DD

Kumiho #2179

böröczk
ebben mi a jó?

másik kedvencem, amikor valaki kínnyai jeleket meg jappó kandzsikat csináltat magára, fudetökmenõ. : D

egyik csoporttársnõm csuklóján (belül) van egy fekete madár, az tetszik, de amúgy nem kifejezetten vagyok tetkó párti..

Kumiho #2179

predator1982
durván jó lesz sztem:-) tetszik, nah akkor várjuk a képeket:-)

pred

trident
Huszon pár centis, fog készülni kép úgy is, ahogy most néz ki, legalább is ez a terv és szerintem akkor jobban látható, érthetõ lesz.😊

Tyler1
felkarra ekkora képet?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

trident
A bal felkaromon ez lenne. Aki csinálta az szabad kézzel vitte végig, de sajnos még akkor nem megfelelõ eszközzel, tintával, sõt nem is annyira a stílusa, ezek miatt nem lett az igazi.

Aki most fogja csinálni, az szeret olajjal festeni, szeret mûvészkedni, komponálni, jó tintái, gépe van és ami a legfontosabb: kedve, hogy feldobjuk. Még nincs minden részlet megbeszélve, de egy nagyon színes, impulzív tetoválást képzeltünk el, akár el is rugaszkodva az eredetitõl.😊

Tyler1
az alsó nagyon komoly 😊

trident
Igen is meg nem is.😊
Egy korábbi tetoválás lesz feldobva és jól megcsinálva. Szerintem majd akkor írom le a történetét, meg akkor fogod, fogjátok jól látni. Remélem.😊

Persze gondolkodok új dolgon, de az még nagyon a jövõ zenéje, mert kell az elhatározás, koncepció, hely.😊
Ha új, akkor õszintén szólva valami hasonló igencsak szóba jönne:

De most egy korábbinak ugrunk neki, ha minden jól megy, nekikezdünk, annak ez volt az alapja:

predator1982
értem:-) nah akkor új tetkó lesz megint 17-e után?

pred

trident
re Tyler, Pred: igen, egy-egy korongot, római 1 és 2 számjeggyel.
Személyes jellegû tartalma van, s pont ez is a lényege (tehát a mi miértet nem osztom meg).

Majd kitalálom, de lehet, hogy fehérrel ki lesz töltve a minta. Ebben nem vagyok még biztos.

Ami biztosnak tûnik, az az, hogy 17.-e után új képeket töltök fel.😊

predator1982
én is ezt kartam kérdezni, valami tallér vagy mit tart a lábával?

pred

én is így voltam, most már mindkét helyen van 😄

Tyler1
amúgy mit tart a lábával? vagy mi a jelentése ennek a képnek? 😊

masika
Én a tarkómra csináltatnék szívesen, vagy a csuklómra. De még bizonytalan vagyok...

😮

ok 😄 de tényleg így este tökre nem jöttem rá melyik testrész 😄
trident
Mellkas felsõ-külsõ része, a kulcscsont alatt.

Nagyobb képet nem raktam fel, megkíméltem mindenkit a mellkas szõrzetem és mellbimbóm látványától. Bár lehet néhány lány örült volna...😄

a lába <#wilting>

ez melyik testrész is ? 😄
trident
Lemaradt: 2010.12.03, Yakuzzi tattoo, Gyula.😊

trident

Tyler1
rénézésre kurva nagy kamuoldal.
kapsz egy dvd-t 10 ezerért, amit lehet torrentrõl lett lehúzva ingyééé, vagy szart sem tartalmaz, de ha visszaküldöd, akk már lóvét nem látsz belõle.
meg a szöveg, h "nem ígérem, hogy holnap is lesz még az akciós készletbõl..." - süt róla, h ez bizony épp akkor fog elfogyni ha megrendeled.

Mégéri meg venni szerintetek ezt a Könyv

kastil
mennyibe került/kerülhet?

predator1982
a kézre szerintem nem való tetkó, meg hát nem minden munkahelyen kultiválják.

pred

jazzy
<#eljen>
ha egymásnak akartok akkor meg sztem lehet olyat is ,hogy a kezetekre vmi figura (esetleg a baba neve) - egyikötökön a figura-név egyik fele , míg a másitokon a másik fele.
ha összeteszitek a kezeteket akkor jön ki a teljes ábra
predator1982
jazzy-nak igaza van, bár nekem még eszembe jutott az, hogy a baba neve mindkettõtökre, és másfajta nonfigurativot a név mellé, és akkor mégsem teljesen egyforma, csak a lényeg ugyanaz:-)

pred

jazzy
Gyerek neve mellé nem kell más szerintem.

Véleményem szerint nem érdemes barát,barátnõ,férj,feleséghez kötõdõ dolgot tetováltatni, a baba nevét ha tetováltatjátok azt miatta tegyétek, ne egymás miatt, hisz a kapcsolat nem biztos, hogy örökké tart és utána kínos lehet, viszont a gyerek mindig a te gyereked lesz.
Szerintem, ha nem lenne rózsaszín köd most a szemeid elõtt...te is látnád, hogy miért oltunk: mert egy kapcsolatra sincs garancia, hogy élethosszig tart. Ezért kevésbé szerencsés olyasmit tetováltatni, ami kizárólag egy emberhez kötõdik. Miért nem kerestek olyan dolgokat, amik saját magatoknak fontosak, amiben hisztek?!

ötletünk van csak mellé szeretnénk valamit mert a közös babánk nevét szeretnénk csak még valamit mellé , köszönöm az oltást de azért még várom a segítségeteket
Rockynhooo
ez a nem tudjuk hogy mit felér azzal hogy nem is akarjuk igazán...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ez gáz :/
ha ketten akartok valamit akkor ne más adja már az ötletet hanem ti magatok ami mindkettötöknek megfelel és akár ez egy közös pont...
ez a világ legszarabb ötlete SZVSZ

oliwwer
Hát hallod öreg, nemtudom, de szerintem nagyon gondold át ezt a dolgot.
Sziasztok
barátnõmmel szeretnénk közös tetoválást de nem tudjuk mit, segítsetek képekkel vagy linkel köszönöm elõre
szjuca
Szerintem már régesrég nem divat. Mint ahogyan az ujjakra a születési évszám sem. <#eplus2>

predator1982
háhh azt én is elkaptam fél füllel, az idiótája. én nagyon szeretem a páromat, de soha az életben nem tetováltatnám magamra a nevét....

pred

szjuca
off
Valamelyik nap láttam a tv-ben, hogy valamelyik "szépségünk" másodjára is megszívta a kedvesének a nevének a tetoválását.
Elõször Sebestyén volt a derekán a felirat, abból lett Szabi lepke én, majd Szabi is lepattant.

Szégyen!

on

predator1982
na az a lényeg, én soha nem tetováltatnék olyat magamra ami valamihez, valakihez tartozik:-)

pred