Feminizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
ez a keresõ miért mindig ilyen topicokat dob ki <#sniffles>#sniffles>
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
bár már lehet, hogy mi öregek vagyunk, és nem vagyunk elég modernek...
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Fozocskezni szeretek, sokat takaritok /bar a mosogatast utalom:)/ szoval nemertem mi ebben a nagy cucc.
méghogy a lány kísérje haza a fiút .... vagy, hogy a nõk is végezzenek fizikai munkát .... ehhez csak annyit, hogy ez azt jelenti, hogy nektek meg akkor háztartást kéne vezetni, kíváncsi vagyok meddig bírnátok
nemcsakfeel #17: szánalmas vagy
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
ha mindenben megadnánk nekik az egyenlõséget, azonnal rájönnének milyen szar is nagyon sok dolog, amit mi férfiak végzünk el, õk sírnának elõször férfi után! erre akár mérget is vennék :)
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
Ha a nõk egyenlõek akarnak lenni, akkor javítsák meg helyettünk a:
- fûnyírót, ha elromlik,
- vagy az autót...
- stb.
- nemrég vettünk a boltba egy fagyigépet. Mutatom a csajnak a belsejét, ahol mennek a hûtõcsövek. Persze a hûtõcsöveken vastag szivacs szigetelés van, de valahol volt egy kis rés a kettõ szivacs találkozásánál, és közötte látszott a rézcsõ,
Erre õ megkérdi :
- Jééé, el van törve a csõõ ? Miért vettél meg egy ilyen rossz gépet ?
(DDDDD.. megfigyelõképesség, logika ?)
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
ha nõk vezetnék a világot lehet összekapnának a frizurán és menne az atom :)))
ezt legjobban akkor tapasztalhatod, ha jársz vmilyen (akármilyen) küzdõsport edzésére, és ott vannak lányok is
a lányok HOSSZU ÉVEK ALATT jutnak el oda, hogy nem vesztik el a fejüket, nem kapálodznak, hadonásznak, hanem koordináltan, észbõl próbálnak küzdeni, nem sértõdnek meg. És a legfontosabb különbség, hogy a fiuk az egészet sokkal inkább játéknak tekintik, élvezetbõl csinálják, mig a lányok/nõk küzdelemnek, harcnak, ahol a másikat le kell gyõzni.
Ez nem csak az én tapasztalatom, hanem edzõtársaim általános véleménye, de ti is láthatjátok pl. a nõi boxnál (emiatt sose nézem) -> ilyen szinten már közel sem lehet technikai/fizikai hátrányokra hivatkozni, egyszerüen jellembeli különbségekrõl van szó.

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ez van
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)