Feminizmus

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

veszelka
ha a nõk vezetnék a világot, ciklusonként határvillongások lennének.

krisztike
akkor rajta ...figyelj ,én nem tartalak fel !

Vagy nem épp arra figyeltem,amire kellett volna

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
csak nem figyeltél oda :)))

lehetséges,csak én lemaradtam róla...

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
jaa ..., ne rágódj már a múlton !
azóta ezt már sztem megbeszéltük ...nem ?

sztem mind2 tudjuk...

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
ezt hogyan is érted ?

a személyes ellenzések miatt odahaza eszek

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
a vacsi hideg lesz ...füstölt marha májkrém ,paprika ,hagyma ,kenyér ,lángolt kolbi (a szalonna elfogyott és a paradicsom is )

ez egy vacsi?szalonna,kolbi,hagyma,kenyér,paradicsom :D

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
onnan jövök :rántott gomba ,sült krumpli tartár mártással - ez lesz a mai menü itthon :)

Igazad van,irány a konyha!:)

Ramadamammy rapidrandi

krisztike
de szükség van hapsira az egészséges életben ...

krisztike
részben egyetértek veled ,de bizonyos feminizmusra szükség volt ahhoz ,hogy ne tekintsenek 0-nak a férfiak minket és ne csak arra legyünk jók ,hogy a szexuális örömüket kielégítsék (kivétel a melegek ...)

krisztike
részben egyetértek veled ,de bizonyos feminizmusra szükség volt ahhoz ,hogy ne tekintsenek 0-nak a férfiak minket és ne csak arra legyünk jók ,hogy a szexuális örömüket kielégítsék (kivétel a melegek ...)

Mert a feministák arról szónokolnak, hogy nincs szükségük férfiakra, nélkülük is nagyon jól elvannak, és mindent azok a nõk akarnak irányítani. Ez idegesít. Már hogyne lenne szükségünk férfiakra! Én pl. nem tudnám férfiak nélkül elképzelni az életem, itt most nem csak a szexre gondolok, nekem ugyanis az nem annyira lényeges, hanem pl. vannak olyan munkák, amit csak férfi tud elvégezni, nõ nem, vagy van olyan dolog, amit csak pasikkal tudok megbeszélni, velük sokkal jobban lehet szórakozni, mint a lányokkal. A lányok mindig csak a külsejükkel törõdnek, meg nekik az a szórakozás, ha elmehetnek egy jót bevásárolni. Nekem nem, nekem az a szórakozás, ha elmehetek egy jót kocsmázni a haverokkal, és nem nyávogok, hogy mennyjünk haza, meg büdös van, meg fúj, milyenek ezek a részegek. Lánnyokal pl nem lehet olyan jól szórakozni rockkoncerteken sem. Azonkívül igenis szüksége van egy nõnek a romantikára is, és ahhoz sok férfi ért, vagy kivel szemmezzen egy lány az utcán, ha nem egy pasival. Szóval férfiak nélkül unalmas lenne az élet, én csak ezt tudom írni. Hát ezért nem bírom a feministákat.

sz4bolcs
miért?:)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Utálom a feminista p*csákat!<#levele>

én ezzel úgy vagyok, hogy vannak az ilyen extrém feminista nõk akik táblákkal tüntetnek hogy a férfiak így a férfiak úgy.. mennyenek bányába 1 hétre.. sõt elég ha faszenet csomagolnak 1 hétig.. megtudják mi a munka.. és utána ugassanak.
a feminizmus nem nõközpontúságot jelent?
ez a keresõ miért mindig ilyen topicokat dob ki <#sniffles>

nxfn
ez egy nagy butaság ám :c

FtranX
sztem nem sok visszatszítóbb dolog van egy feminista nõnél.

Most találtam erre a topicra. Nekem a gimis osztályfõnököm feminista volt. És egyszer egyik osztálytársam odemegy hozzá és mondja neki, hogy ez a feminizmus olyan mint a nacionalizmus.<#mf1> Erre õ kicsit zavarodottan mondja hogy mindenki azt gondol amit akar.<#idiota>
szegény, akkor milyen öreg lesz :D
Z
nem baj, geccó, hiphop-ra leszel te is 24. Észre sem veszed.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Mi lol vazzze?
nemcsakfeel
lol

*hihi ** *

phalanx
Kikérem magamnak, csak 19 vagyok

Z
azért jó, hogy van még aki hasonlóan gondolkodik... :D

bár már lehet, hogy mi öregek vagyunk, és nem vagyunk elég modernek...

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

tényleg szánalmas vagy :S
17 miert szanalmas ?

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

En biztos birnam. :P
Fozocskezni szeretek, sokat takaritok /bar a mosogatast utalom:)/ szoval nemertem mi ebben a nagy cucc.

phalanx
Úristen! Amiket ti ide írkáltok, komolyan is gondoljátok???
méghogy a lány kísérje haza a fiút .... vagy, hogy a nõk is végezzenek fizikai munkát .... ehhez csak annyit, hogy ez azt jelenti, hogy nektek meg akkor háztartást kéne vezetni, kíváncsi vagyok meddig bírnátok

nemcsakfeel #17: szánalmas vagy

grat :P

[HUN]PAStheLoD
statisztika , "a nagy átlag" érdekel .. mint az idióta amcsi tanulmányoknál , 100 ffi 100 nõ vagy ilyenek ..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Teljesen egyenfuggo, ilyesmivel kar foglalkozni.

Gregorius
Jót tenne a topicnak, ha erre tévedne egy feminista, bár ez Magyarországon annyira nem jellemzõ, mivel az átkosnak köszönhetõen nálunk és hozzánk hasonlóan a többi kelet-közép-európai országokban a nõk nem éltek elnyomás alatt annyira. Ezzel (ha nem is olyan sok mindennel, de) megelõztük a Nyugatot.

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

[HUN]PAStheLoD
mégvalami , eszembejutott hogy vajh' melyik nem bírja jobban sex nélkül ?

[HUN]PAStheLoD
úgy is van :D

Sadun Tryst
a feministák sztem az egyik legkétszínûbb népség...
ha mindenben megadnánk nekik az egyenlõséget, azonnal rájönnének milyen szar is nagyon sok dolog, amit mi férfiak végzünk el, õk sírnának elõször férfi után! erre akár mérget is vennék :)

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

LittleL
Hát mikor fog egy nõ érteni a legtöbb gép megjavításához ?

Ha a nõk egyenlõek akarnak lenni, akkor javítsák meg helyettünk a:
- fûnyírót, ha elromlik,
- vagy az autót...
- stb.

- nemrég vettünk a boltba egy fagyigépet. Mutatom a csajnak a belsejét, ahol mennek a hûtõcsövek. Persze a hûtõcsöveken vastag szivacs szigetelés van, de valahol volt egy kis rés a kettõ szivacs találkozásánál, és közötte látszott a rézcsõ,
Erre õ megkérdi :
- Jééé, el van törve a csõõ ? Miért vettél meg egy ilyen rossz gépet ?

(DDDDD.. megfigyelõképesség, logika ?)

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

[HUN]PAStheLoD
szerintem teljesen más a szemléletmódjuk , hozzáállásuk ,gondolkodásuk .. persze lehetnek közös témáink , meg érdeklõdhetünk 1 azon dolog iránt , de míg neki 1 autóban a színe tetszik vagy a kabala az ablakban nekem a mûszerfal meg a 3 literes motor .. etc .. szal vannak különbségek , néha csak árnyalatnyiak , sõt akár nõ és nõ közt is nagyobb különbségek lehetnek (és vannak is ) mint 1 gipsz jakab és nemgipsz jolán között...

ha nõk vezetnék a világot lehet összekapnának a frizurán és menne az atom :)))

repro
Csak megerõsíteni tudom

N0 TXT TLK PLZ!4!

figyi, nem az a gond hogy erõsebb, pontosabban nem ez a fõ különbség
ezt legjobban akkor tapasztalhatod, ha jársz vmilyen (akármilyen) küzdõsport edzésére, és ott vannak lányok is

a lányok HOSSZU ÉVEK ALATT jutnak el oda, hogy nem vesztik el a fejüket, nem kapálodznak, hadonásznak, hanem koordináltan, észbõl próbálnak küzdeni, nem sértõdnek meg. És a legfontosabb különbség, hogy a fiuk az egészet sokkal inkább játéknak tekintik, élvezetbõl csinálják, mig a lányok/nõk küzdelemnek, harcnak, ahol a másikat le kell gyõzni.

Ez nem csak az én tapasztalatom, hanem edzõtársaim általános véleménye, de ti is láthatjátok pl. a nõi boxnál (emiatt sose nézem) -> ilyen szinten már közel sem lehet technikai/fizikai hátrányokra hivatkozni, egyszerüen jellembeli különbségekrõl van szó.

Z
lááál!

Mike at home
nem vagy eleg modern :)))

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
biologiai ertelemben erosebb
ez van

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Gregorius
Igen, itt a pont! :))

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Gregorius
Ja igen akartam valamit hablatyolni a suffraget-ekrõl, a divatfeministákról, a mai eltorzult változatáról, a simán vadbarmokról, és a köztük fennálló különbségekrõl. De már fáradt vagyok belekezdeni. ;)

Oldal 1 / 2Következő →