Regi konzol csere/vetel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Xbox 360)
Skate 3 - 8.000Ft
(Hibátlan, Karcmentes)
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
-Urban Yeti! GBA->1000Ft
-Pindúr Pandúrok-Battle him, dobozos, vadi új! Bocs, õ kakukktojás, mert Gameboy Color kazi, de jó GBA konzolba is!->1000Ft
-Sims 2 Pets GBA->1400Ft
-Nemo nyomában GBA->2000Ft
-The Urbz- Sims in the city, dobozos, GBA->2200Ft
-Worms World Party, dobozos, GBA->2500Ft
Ha érdekel vmelyik, írj privátot!
Ára: 52.000 Ft.
Tel: 20/2224-137
-Super Mario Bros / Duck Hunt {2 in 1} (1200ft)
-Teenage Mutant Ninja Turtles (1200ft)
-Super Mario Bros 2 (1200ft)
-Super Mario Bros 3 (1200ft)
-Startropics (1200ft)
-Yoshie's Cookies (1200ft)
a GBA-val és a NES kazettákkal kapcsolatban érdeklõdni PÜ-ben
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
(kép)
csere Nintendo DS-re érdekelne
\" Ha halálod retteged kardod hasztalan, ha nem retteged a világ rettegi kardodat.\"
Eladó egy sima Nintendo Entertainment System. Sokáig pihent, most újra elõvettem, elõször nem akart képet megjeleníteni, aztán szétszedtem, megtakarítottam, akkor ment, most összerakva megint csak sárga képet ad. Az én tudásom itt véget ér, de hátha valamilyen szaki tud kezdeni vele valamit.
Van hozzá 2 kontroller, tápegység (a vezetéknek egy része cserélve lett, mert megtört), illetve adok hozzá két kazettát: Super Mario + Duck Hunt, illetve Super Mario 3.
Esetleg csere érdekel valamilyen értelmes cikkre (elsõsorban Sony MS Pro Duo, nagyon esetleg Sega Megadrive vagy SNES értékegyeztetéssel).
Irányár: 3000 Ft.
Esetleg ha tud valaki helyet, ahol meg lehetne javítani azt is megköszönném.
Van egy eladó PSP-m Value Packkal. Keveset használt, 3 db eredeti játékkal. Tartozékok:
-32MB-os memória kártya,
-fülhallgató,
-töltõ,
-demo CD,
-használati útmutató,
-tartótok
A játékok:
-Grand Theft Auto(kézikönyv+doboz)
-Need for Speed Most Wanted 5-1-0(kézikönyv+doboz)
-Fifa Street 2(kézikönyv+doboz)
Irányár:39.000Ft
Ha valakit érdekel: [email protected] lehet érdeklõni.
Játékok:Donkey Kong Country(makulátlan doboz,füzet):6000ft
Tetris&Dr Mario:2500ft
Phalanx:2000ft.
Nintendo 64-es gép tartozékaival,hibátlan joy-al:8000ft.
Játékok:Donkey Kong 64:4000ft
Zelda Ocarina of Time:3500ft
Diddy Kong Racing:3000ft
007 Goldeneye:3500ft.
érdeklõdni priviben.
keresek régi nes játékokat, de nekem valami hamisitott nes em volt/és van mostis, ilyen sárga kazettás játékok kelettek bele, ha van ilyene valakinek, és véletlenül pont meglenne a: ninja gaiden 1 és 3. része, vagy a double dragon 3. része, az irhatna mert megvenném õket. árról megegyezünk.
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Ha valaki megbecsülné méltányos áron eladnám. (elektonikai véna nem árt hozzá)
http://www.agumi.hu/
A hirdetésben érdemes lenne kitérni rá, nehogy félreértés legyen belõle...
Konzol: Atari7800,Amstrad GX4000,MS,GG,MD,Amiga CD32,NES,SNES,N64,GB,GBC,GBA,GBA SP,GBM,DS,DSL,DSi, Watara Supervision,GP2X F100+Caanoo+craddle,Dingoo A320,JXD S601.
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
vagy cserélném magyar feliratos 24 The Game-re
vagy GTA: Liberty City Stories-ra..
Ha érdekel Privi...
Socom2 U.S Heavy Seals 3500FT
Black 4500FT kifogástalan állapotban
hogyha mind a kettöt elviszed akkor a postaköltséget én állom
Összesen
8000FT akit érdekel Privát.
Ja megvan egy Shadow of the Colossusom is eladó irj és az árba megegyezünk:)
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
[email protected]
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ára: 75.000 Ft egyben
Külön: játékok - 5000-9000 Ft
gép tartozékokkal - 25.000 Ft
GBA tartozékokkal - 8.000 Ft/db
Érdeklõdni: [email protected]
[email protected]
6000-10000ig az ár
Majd megemlitem neki!:)
https://supermario4ever.wordpress.com
Deep, privi ment.
De figyelmeztetlek nem akarom mindenáron eladni ugyanis ez egy kincs!:)
Eladó egy Playstation 1. 2 joystick,2 memoria kari,45 cd,4-5 eredeti.Pisztoly(Piros fényjelzõs,Dredd Birós :) )MadCats kormány .Érdeklõdni a [email protected] Mail cimen lehet.
Ajánlatokat várnék.
Akit érdekel egy eladó PS1 az olvassa tovább.
Két kontrollerrel(egy gyári és egy utángyártott nem rezgõ)2 memókártya,12 játék,a gép chippelve.Ára:10000 FT.Dobjatok mailt:[email protected].
A tárgyhoz írjátok be:ps
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...