Nyelvvizsgák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Zöld Út nyelvizsgán volt már valaki esetleg??
eladó a három alábbi könyv:
1, Berczelédi Zsolt - Deák Ágnes - Jánki Zsuzsanna :Készüljünk a BME nyelvvizsgára
Német középfok HALLÁS UTÁNI SZÖVEGÉRTÉS 2 CD melléklettel
2, Lõrincz Zsolt: Német nyelv az idegenforgalomban, a vendéglátásban, a szállodaiparban
3, B. Zuba Mariann, Karácsonyi László Tamás, Kovács Krisztina, Révné Lõrincz Anna - Tourismus, hin und zurück /felkészítõ és gyakorlókönyv a német szakmai nyelvvizsgákra/
Természetesen mindegyik kitöltetlen...
Ha érdekel írj emailt, az árban megegyezünk.. 😉
[email protected]
ECL-nél nyelvvizsgáztam, a szóbeli meglett \o/, de az írásbeli 59%-s lett, 1% hiányzik ahhoz, hogy meglegyen...
Felülvizsgálati kérelmet szeretnénk benyújtani, de nem tudom mit írjak az indokláshoz, mi hatná meg õket. Anyum rákos, az anyagi körülményeink nem valami fényesek és egyedül nevel. De ez nem hiszem hogy elég. Tudna valaki tanácsot adni?
●.°´● the best ●.°´●
Mondjuk nem is Budapesten!
Ezek nemzetkozileg elismertek. Ha kered az IELTS-et odaadjak magyarul is. Mindent megtalalsz az ielts.org-on. Ha valami nagyon szemelyes kell irj egy Privat uzenetet.
A Manhattan nyelviskolarol nem tudok semmit. 😞😞
(Nem okoskodok, tanacsot adok. Ez igy volt es igy is marad.)
Én egy gimnazista lány vagyok, és azt szeretném megkérdezni, hogy szerintettek melyik vizsga a jobb. Az ECL vagy az Euro nyelvvizsga? Nekem fõleg majd felsõoktatási egyetem felvételiéhez és diplomájához kell. Egyenlõre az Euro mellett döntöttem, mert hogy a Manhattan nyelviskolában az volt a legszinpatikusabb és oda tudnék is tanfolyamra járni elõtte. De nagyon csalógat az ECL is... vagy valami egyéb?
Köszönöm elõre is!
●.°´● the best ●.°´●
Golyót mindegyikbe, Isten majd kiválogatja!
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
immovable: figyelj oda mint állat és nem lesz gond, én is félretettem a leszarom stílusomat fél napra, meglett az eredménye<#hehe>#hehe>
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
a vizsgapárom kapott egy forma 1-es kocsit mint témakifejtés,, nekem egy biciklis csávó jutott....egész jól ment, egy kicsit paráztam😄....
a beszélgetõs rész a vizsgapárommal az internet vs telefon téma volt, az tök jól ment, hogy nem a vizsgáztatóval beszélgettünk... még 2 és fél hét és megtudom az eredményt<#idiota>#idiota>
nehéz volt de abszolúte de nem vészes, a szóbelitõl partam de kb az ment a legjobban, és a szövegértés megy a legjobban, az ment a legnehezebben, megoldottam, de kellett az a 60 perc elég csúnyán, a writing az megint egy olyan, hogy nem nehéz, ha van szókincsed bármit le tudsz írni....
várom az egy hónapot míg kijavítják....
Engem német szóbeli kidolgozott tételek érdekelnének. Tud valaki segíteni?
holnap megyek ECL B2 angol nyelvvizsga szóbeli részére, és érdekelne hogy milyen lesz. valaki csinált már ilyet? megköszönném ha valaki leírná hogy milyen lesz, milyen részek lesznek, és mire számítsak. köszi 😊
Ha érdekel valakit Zöld út német szaknyelvi írásbeli feladatgyûjtemény (nem volt használva), és Zöld utas német cd, 18 korábbi vizsgán lement hanganyaggal + feladatokkal ,megoldásokkal, az írjon!
Köszi!
Volt ott aki 5 éve él Angliában, több éve Kanadában, de ugyanígy voltak vele õk is...
van vkinek tapasztalata felsõfokú nyelvvizsgákkal kapcs.?
mennyivel nehezebb mint a középfok? (gondolom sokkal)
már van egy középfokú angol C-m, de a diplomámhoz szakmai kell v felsõfokú normál, ezért gondolkoztam a felsõn hisz az már tényleg jól néz ki az önéletrajzban 😊
Köszi. [email protected] ide küldhettek.
79.2%-om lett 79.5%-ra méltányosságival megadják.Ez 1 pont különbség...
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Elõre is köszi!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Segítsetek plz!
Szerintetek melyik a leglazább, legkönnyebb vizsga, ha felsõfokot szeretnék tenni angolból? Állítólag a rigóban a közép nehezebb, de a felsõ meg könyebb mint a többi...igaz ez?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Bar a labor eredmenyem meg nincs meg (ezt irtam itt az elob😎, de 15bol csak 5-ot kell elernem, hogy a szobelit is megkapjam.
Amelyik felsõfokú oktatási intézményben a középfokú angol nyelvvizsga a felvétel feltétele, ott elfogadják az érte járó plusz 7 pontot? Az emeltszintû érettséginél nem fogadják el ott, ahol feltétel.
Szerintetek lehet-e úgy nyelvvizsgára menni, hogy elõtte nem járok elõkészítõ tanfolyamra, csak itthon gyakorlok? A tanárom szerint jó esélyem lenne rá, hogy sikerül. Amúgy angol középfokot tervezek.