Nyelvvizsgák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont a bizottsag utani eredmenyt mar a helyszinen megtudtam es 1-2 nap mulva fel is raktak a netre. A magnos vizsgat viszont ki kell javitaniuk, igy az eltart egy darabig es egyelore arrol meg nincs hirem. (Csak hogy ki van huzva.)
nekem is kell most jan 16.-ig atismetelnem mindent, meg gyakorolnom.
telc angol felsoben nincs felsofoku nyelvtan ez az egy szerencsem van, igy csak szavakat kell magolni.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Az irasbelim sikerult, a szobelinel pedig az alabbi dolgot latom a vizsgaeredmenyeknel:
Bizottság elõtti vizsga 37
Hallás utáni értés vizsga (labor) -
Összesen 37 (53%)
Na most azt nem ertem, hogy miert van kihuzva a labor vizsgam egy vonallal? Ha nem ertem el pontot, akkor gondolom 0 (nulla) lenne odairva. Ha viszont nem javitottak meg ki (1 hete vizsgaztam), akkor miert nem azt irjak oda, hogy "feldolgozas alatt" vagy miert nem hagyjak uresen azt a reszt?
Raadasul az, hogy kiirtak mar az osszes pontszamom, olyan erzest kelt bennem, mintha lezarult volna a feldolgozas es javitas folyamata...
(Mondjuk azt hiszem az egy automata cella ami osszeadja a labort a bizottsag elotti pontokkal.)
Szoval most az ITK-sok ilyen bénák, hogy a frászt hozzak ram, vagy valami miatt nem ertekeltek a labor vizsgamat??
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Szerintem oda menj, mondjuk az írásbeli és a szóbeli egy napon van, de a szóbeli nagyon könnyû!!!! Én voltam ott középfokon, a szóbelim 92% lett, de relatív....
Én szeretnék menni ANGOL Felsõfokra! Azt szeretném kérdezni, hogy... Mit hallottatok, melyik most a "legkönnyebb"? Elõször ÍRÁSBELIZNI szeretnék! Köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
(a vizsga nem lesz addig kiállítva, de az eredményt igazoloo papírt megkapod)
HURRY!
JUli 11-ig nyelvvizsganak kell a kezembe lenni Angolbol!
kerlek segitsetek.Meg tanulnom is kellene ra.
Lehetseges addig?
Rigó utcait csak akkor rakd le ha erre okod van! egyébként meg válaszd az ECLt mert azt elfogadják mindenhol Európában és nem szivatnak agyon mint Rigóék...
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Öcsém tavaly nyáron volt német középfokú elõkészítõn. Speckón a nyelvvizsgára készítették fel. Elsõre átment, és olyan jól sikerült, hogy eredmény alapján mehetett volna felsõfokúra. Viszont az õ állítása szerint németül még mindig nem nagyon tud...
Egy volt osztálytársam kb anyanyelvi szinten beszél németül is (mert magyarul tuti). Úgy megvágták a rigósok, hogy csak nézett az egész iskola.
Egy rigós nyelvvizsgára felkészítõ tanárhoz jártam sok éve, amikor angol közép kellett. A tanár beszélni nem tud. Csak a sz@ros szabályait tudja a vizsgakörnyezetben. Nagyon furcsa dolog ez.
Viszont még egy dolog, ami fontos lehet: minél késõbb alakult egy iskola, vagy nyelvi intézet, annál könnyebb ott vizsgát tenni. Rigó ilyen szempontból a legnehezebbek egyike.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
minden sikerült elsõre, elég jó százalékkal
a szóbelin az a lényeg hogy dumálják folyamatosan, egyáltalán nem baj ha mindenféle hazugságot mondasz magadról 😊 a lényag hogy lássák, tudsz beszélni
az írásbelihez igazából semmilyen tanácsot nem tudok adni, max hogy próbálj meg szépen írni, mert ha nem tudják elolvasni, nem fognak vacakolni vele... 😊
sok sikert!
mesélhetnél majd az angolról, ha voltál, mert én is tervezem, hogy idén még elmegyek
csütörtök délelõtt szóbeli, délután magnóhallgatás
péntek délután írásbeli.
Aki már tett ilyen vizsgát korábban, az írjon lécci ide 1-2 tapasztalatot, hogy pl. mire érdemes figyelni..
1x az (volt)iskolánk (mindenkinek)
aztán meg 1 pályázat. Nekem csak 2 sikerült.
Havernak mind a 3 bejött és a befizetett vizsgaösszeg 3xosát visszanyerte vele.
Tehát vizsgázni jó! 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
N0 TXT TLK PLZ!4!

Már elõre látom mekkora forgalom lesz itt...
Írjon aki az elmúlt pár hónapban vizsgázni volt német alapfokból az Osztrák Intézetben!!!
Esetleg vannak valakinek ide tartozó tesztjei, vagy esetleg vizsgasor 😊))
Írjatok!
Tapasztalatok,vélemények! Minden érdekel...