Nyelvvizsgák

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marcell
Jo ez a TIT-TELC-es valami? Jol latom, hogy itt az alapfokosok is ugyanazt a feladatot kapjak, mint a kozepfokosok, csak mas a ponthataruk?

Marcell
Ugyanazon a napon volt a magnos is, meg a bizottsag elotti moka is. De a magno volt elobb.
Viszont a bizottsag utani eredmenyt mar a helyszinen megtudtam es 1-2 nap mulva fel is raktak a netre. A magnos vizsgat viszont ki kell javitaniuk, igy az eltart egy darabig es egyelore arrol meg nincs hirem. (Csak hogy ki van huzva.)

magus
van libriben, 6k...

nekem is kell most jan 16.-ig atismetelnem mindent, meg gyakorolnom.

telc angol felsoben nincs felsofoku nyelvtan ez az egy szerencsem van, igy csak szavakat kell magolni.

amúgy sztem ne aggódj

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

neked elõbb volt a bizu-s, mint a magnó?

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Marcell
Nyelvvizsgaztam az ITK-n (oRIGO-n).

Az irasbelim sikerult, a szobelinel pedig az alabbi dolgot latom a vizsgaeredmenyeknel:

Bizottság elõtti vizsga 37
Hallás utáni értés vizsga (labor) -
Összesen 37 (53%)

Na most azt nem ertem, hogy miert van kihuzva a labor vizsgam egy vonallal? Ha nem ertem el pontot, akkor gondolom 0 (nulla) lenne odairva. Ha viszont nem javitottak meg ki (1 hete vizsgaztam), akkor miert nem azt irjak oda, hogy "feldolgozas alatt" vagy miert nem hagyjak uresen azt a reszt?
Raadasul az, hogy kiirtak mar az osszes pontszamom, olyan erzest kelt bennem, mintha lezarult volna a feldolgozas es javitas folyamata...
(Mondjuk azt hiszem az egy automata cella ami osszeadja a labort a bizottsag elotti pontokkal.)

Szoval most az ITK-sok ilyen bénák, hogy a frászt hozzak ram, vagy valami miatt nem ertekeltek a labor vizsgamat??

BADE
valakinek nincs esetleg példafeladatai Telc-es angol nyelvvizsgához?

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

KeKKSZike
Akkor még azt szeretném kérdezni, hogy... CSAK írásbelit lehet tenni belõle? Mert én még szóbelizni nem szeretnék. Lehet külön csinálni?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

mandarinocska
ja és ezt is elfogadják nemzetközileg, egyaránt belföldön+külföldön is...

mandarinocska
szerintem azt már neten, nem találod meg esetleg ha a a google-ba beírod és az apróbetûs "tárolt változatokat" nézed.

mandarinocska
legkönNyebb-bocs

mandarinocska
Szerintem a TELC a legkönyebb, az van Budapesten, Miskolcon és Gyöngyösön is!
Szerintem oda menj, mondjuk az írásbeli és a szóbeli egy napon van, de a szóbeli nagyon könnyû!!!! Én voltam ott középfokon, a szóbelim 92% lett, de relatív....

KeKKSZike
Sziasztok!

Én szeretnék menni ANGOL Felsõfokra! Azt szeretném kérdezni, hogy... Mit hallottatok, melyik most a "legkönnyebb"? Elõször ÍRÁSBELIZNI szeretnék! Köszi a segítséget!

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

Pupcika
help! 2003ban nyelvvizsgáztam és rigó utca, ráakartam keresni hogy érvényes-e vagycsak látni akartam az eredményemetneten is és nem találtam sehol, merre nézelõdjek?

Trade
kosszi!!!mar kezdek is hozza

menyus77
lehetséges, csak akkor ne angolul tanulj meg,hanem levizsgázni.. ez hülyén hangzik, de van olyan ismerõsöm, akinek ez bejött. 3 hetes intenzív tanulás,(úgy a jó, ha ez egy tanfolyam); megtanulod a vizsga típusfeladatait, miaz amire mindig pontot adnak, bemagolsz levélsablonokat stb.. Persze ehhez a mûvelethez szerencs is kell.. és zéró tudással nem jön össze, csak ha valmit leteszel az asztalra. öszegezve: IGEN,LEHETSÉGES!
(a vizsga nem lesz addig kiállítva, de az eredményt igazoloo papírt megkapod)
HURRY!

Trade
HELP!

JUli 11-ig nyelvvizsganak kell a kezembe lenni Angolbol!
kerlek segitsetek.Meg tanulnom is kellene ra.
Lehetseges addig?

Gnome
énis nemrég raktam le az angol középfokút(ECL)...majd nemsokára jön a német...

Rigó utcait csak akkor rakd le ha erre okod van! egyébként meg válaszd az ECLt mert azt elfogadják mindenhol Európában és nem szivatnak agyon mint Rigóék...

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Aquli
Ezt gondoltam, de szóval ti a nem Rigó nyelvvizsgákat ajánljátok?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Eye-scream
Én tavaly ilyenkor német ECL vizsga (középfokú) idén meg angol (most pénteken) 😄

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Bandee1987
Hátööö, nem sikerült. Szóbelin pont amiatt, mert izgultam, és néha megakadtam, írásbelin meg a forditást és az olvasott szöveg értése részt elbaxtam. Így megyek vissza novemberben... 😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Z
Izé, ez Dzsini postjára ment.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Pontosan. És nem kell kétnyelvû NYV. Ha ráadásul külföldi tulajdonú a cég, akkor szvsz jobb az egynyelvû, külföldi intézet által kibocsátott.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Z
Rigó egy fos. Egy felsõfokú elõkészítõre jelentkeztem tavaly, és a tanár azt mondta, hogy az awesome=awful-lal. Na ekkor azt mondtam nekije, hogy t. tanárúr: maga nem ért ehhez.

Öcsém tavaly nyáron volt német középfokú elõkészítõn. Speckón a nyelvvizsgára készítették fel. Elsõre átment, és olyan jól sikerült, hogy eredmény alapján mehetett volna felsõfokúra. Viszont az õ állítása szerint németül még mindig nem nagyon tud...

Egy volt osztálytársam kb anyanyelvi szinten beszél németül is (mert magyarul tuti). Úgy megvágták a rigósok, hogy csak nézett az egész iskola.

Egy rigós nyelvvizsgára felkészítõ tanárhoz jártam sok éve, amikor angol közép kellett. A tanár beszélni nem tud. Csak a sz@ros szabályait tudja a vizsgakörnyezetben. Nagyon furcsa dolog ez.

Viszont még egy dolog, ami fontos lehet: minél késõbb alakult egy iskola, vagy nyelvi intézet, annál könnyebb ott vizsgát tenni. Rigó ilyen szempontból a legnehezebbek egyike.

Dzsini
a munkahelyek legnagyobb része - szerintem - nyelvTUDÁST vár el, és nem nyelvvizsgát.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquli
A TLC-t, vagy a rigót érdemes? mert hallottam olyat, hogy a tlc-t nem fogadják el munkahelyen. Szal vélemények?

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

én is BME-n voltam német középfokún
minden sikerült elsõre, elég jó százalékkal

a szóbelin az a lényeg hogy dumálják folyamatosan, egyáltalán nem baj ha mindenféle hazugságot mondasz magadról 😊 a lényag hogy lássák, tudsz beszélni

az írásbelihez igazából semmilyen tanácsot nem tudok adni, max hogy próbálj meg szépen írni, mert ha nem tudják elolvasni, nem fognak vacakolni vele... 😊

sok sikert!

mesélhetnél majd az angolról, ha voltál, mert én is tervezem, hogy idén még elmegyek

Nekem szóbeli és írásbeli is megvolt rigón elsõre, nem tudtak megszivatni 😄

Bandee1987
No, csütörtökön és pénteken nyelvvizsgázom angol középfokon a BME-n...
csütörtök délelõtt szóbeli, délután magnóhallgatás
péntek délután írásbeli.
Aki már tett ilyen vizsgát korábban, az írjon lécci ide 1-2 tapasztalatot, hogy pl. mire érdemes figyelni..

The Garrett
a legjobb viszont hogy a nyelvvizsga árát nálunk visszatéríti az önkormányzat 1x (pályázni lehet)
1x az (volt)iskolánk (mindenkinek)
aztán meg 1 pályázat. Nekem csak 2 sikerült.
Havernak mind a 3 bejött és a befizetett vizsgaösszeg 3xosát visszanyerte vele.

Tehát vizsgázni jó! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

The Garrett
kinderspiel.

PResident Evil
majd írjatok mien volt...

Bandee1987
megyek BME-re nyelvvizsgázni angol középfokon augusztusban.., C tipusú

LSL
NEEEM SZÍVATNAK?!? Akkor én hol voltam, mert a szemetek képesek voltak két pont miatt meghúzni, úgy hogy csak az utolsó fogalmazáson múlott az egész.GRRR

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

PResident Evil
angol nyelvizsgáról köphetnétek infokat 😊

Dzsini
írásbeli 2.ra, szóbeli 1.re - angol, közép, 1992-93

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

traXion
Írásbeli a Rigón 5*re megvolt! 😄
Szóbeli meg 2*ra... Sazl.. 😄 Rigó powra... 😄

nem tom, nekem csak tripperem volt idáig 😄
Astaroth
TLC az gáz angolból?

repro
Aki esetleg angolt akar és viszonylag könnyen az menjen Pitmanhoz. drágább, de nem szivatnak.

N0 TXT TLK PLZ!4!

akkó má Goethe Institutban teszem le, ha kell német nyelvvizsga és nem alapfokot, hanem felsõt 😄
😄 Jawohl, übersturmbahnhofführer
The Garrett
angol roxx
német az mi? D:

Rengeteg itt a tanult ember mi ?

"elmúlt pár hónapban vizsgázni volt német alapfokból az Osztrák Intézetben"
Már elõre látom mekkora forgalom lesz itt...
Sziasztok

Írjon aki az elmúlt pár hónapban vizsgázni volt német alapfokból az Osztrák Intézetben!!!
Esetleg vannak valakinek ide tartozó tesztjei, vagy esetleg vizsgasor 😊))

Írjatok!

Tapasztalatok,vélemények! Minden érdekel...

← ElőzőOldal 3 / 3