Stadionok

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Finnországban, 2023-ban, eleve úgy építettek stadiont, hogy 137 lakást is kialakítottak az épületben. 16 milliárd forintból. (42 millió €)
Milyen remek Diákvárost lehetett volna építeni, ha hasonló szempontokat is figyelembe vesznek az atlétikai stadion építésekor (246 milliárd forint)"

zaki
Egy upot megerne a topik sztem, annyi szep uj stadion epul a vilagban, es mar nalunk is :D
Itt egy nagyon jo oldal, manapsag ez a legaktualisabb stadion temaban szerintem:

http://stadiumdb.com/

bakkerman
a labdaszedõknek gondolom ingyen buvároktatás jár,és neoplén ruhában feszítenek a pálya szélén

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Steve Downie
Másik szög

bakkerman
nebassz <#wow1><#wow1>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie

A legjobb stadion.
mocskos magyar stadionok.A dvsc-nek is hogy nem telik stadionra.500
milióért adták el dzsudzsákot 190 milióért koemahát
ééé
itt olyan stadionok vannak hogy mindig hányás jön rám, a legdurvább az a madaras eset volt, akkor tényleg hánytam is
ezek szépek nem mint a magyar mocskos stadionok
totti10
kivülrõl max..

hajrá,lilák!

Sabu
Szeintem a világ legszebb stadionja az Allianz Arena<#szeret><#idiota><#idiota>

ti is láttátok azt a madarat?
ojan mocskosak a magyar stadionok hogy egyszer elhánytam magam mert láttam egy döglött madarat amibe mászkáltak a férgek
Sabu
Hy all! Tudnátok nekem 1összeálítást a világ legnagyobb stadionjairól növekvõ sorrendbe?? elõrre is köszi<#wink><#idiota><#vigyor1>

az én egyik kedvencem(NO Superdome):

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

totti10
<#vigyor2><#circling><#crazya>

hajrá,lilák!

gabber_saviola
marakana_brazil/pict01.jpg

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

totti10
Ez melyik stadion? vki tudja?

hajrá,lilák!

totti10

hajrá,lilák!

totti10
Vki megtudja mondani h melyik stadion ez?

hajrá,lilák!

zaki
Szép lehet majd az új Lazio stadion :)

gabber_saviola
Torreszsrác ez szebb mint a Renzo Barbera?

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fernando torres
Stadion neve: Camp Nou

Stadion befogadóképessége: 98 000 fõ

Rekord nézõszám: 120 000 Fõ

Stadion elkészült: 1957.09.24

A pálya mérete: 105 méter x 71 méter

liverpool fan
Szerintem is nagyon szép,megvan a maga várazsa az angol stadionoknak az biztos..<#nyes>
Van majdnem az összes csapat stadionjárol ilyen képem ha érdekel valakit feltölthetem<#circling>

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

McFrost
gyönyörûséges az egész, imádom az angol "életet"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki
durva, és hol van a parkolójuk? :)

liverpool fan
Liverpool F.C :

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

gabber_saviola
Sampdoria

zaki
ilyennek kéne az összes pályának lennie. mint angliában

gabber_saviola
Udinese

gabber_saviola
TRIESTINA

zaki
elsõ osztályú csapatok stadionjaiknak sem jobb az állapotuk <#whatever>

kéne egy eb-t, vagy vb-t rendezniúk, és máris jobb lenne a helyzet <#whatever>

gabber_saviola
:DDDDDDDDDDD

zaki
eléggé le vannak pusztulva ezek az olasz stadionok... <#whatever>

gabber_saviola
Cambridge City

gabber_saviola
A. C. Chievo Verona S.r.l.

gabber_saviola
nincs szar helyen az tuti :)

zaki
ehh, de jó kép :)

gabber_saviola
Associazione Calcio Mantova S.r.l.

gabber_saviola
U.S. Catanzaro S.p.A.

gabber_saviola
Calcio Catania S.p.A.

gabber_saviola
Pescara Calcio S.p.A.

gabber_saviola
A.C. Cesena S.p.A.

B0B0
Kinek építik ezt??? Nézõjük sincs!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

Oldal 1 / 5Következő →