Copa America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

18+

:ASD?AS:D_SA_DSA

cesc fábregas

bakkerman
Forlannak már a nagyapja és az apja is megnyerte a Copa-t,szerintem ezzel rekorder lett õ,ilyenrõl még nem hallottam

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem emlékszem már arra a 2004-esre mi volt ott? Brazílok nyerték nem?

2007-es rémlik, ott nagyon ment a játék Riquelmének, de a döntõben a mákos Brazílok elverték Argentínát...Mexikó is jó volt, bronzérmesek lettek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
egyértelmûen a jelenkor legjobb dél amerikai csapata Uruguay. a Brazilok már a 2006-os lebõgés óta épülnek,sehol semmi,Argentínok szimplán kulák,ez a két úgymond kisebb csapat meg odatette magát,grat Uruguaynak meg Paraguaynak!

dave9004
ééén tudtam :)
Effe88
csatlakozom kegyetlen szar volt meg se közelíti a 2004es peruit az fasza volt

tviktor91
Végre vége ennek a szarnak.
Grat uruguay.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Legjobb kapus: Guisto Villar
Torna legjobb játékosa: Luis Suarez
Gólkirály: Paolo Guerrero
Fair play díj: Uruguay

és ezzel 15x nyerték meg a kupát, ezzel rekorderek a térségben, mert eleddig holt versenyben álltak Argentínával 14-14 elsõséggel...

Forlan!!!! yee a kedvencem duplázott így

Uruguay nyerte a Copa Americát!

senkit nem izgat a döntõ?

Uruguay 2-0 ra alázza Paraguayt, Forlan is gólt lõtt, megérdemlik, ha megnyerik!!!

dave9004
mindig is így fociztak. semmi meglepetés
Rockynhooo
Cavani felépül a döntõre? vagy nem tudni még?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ja ezt csinálták tavaly a vb-n is és nézd meg ott is a 8-ig jutottak, de szerencsére Villa berámolt nekik egyet ott

Tyler1
qrva Paraguay, nem érdemelnek döntõt...
Venezuela sokkal jobban játszott, amit a párágok csináltak, az undorító volt, és nagyon távol állt a focitól.

remélem a döntõben iszonyatosan megalázzák õket!!!

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

limperatore
Azért Paraguay gec....... :D hihetetlen egy mákos csapat :D 5 döntetlennel döntõben.. meg is teszem õket h x lesz és nyernek :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Paraguay 11-sekkel gyõzte le Venezuelát ezzel döntõbe kerültek méghozzá úgy, hogy mind az 5 meccsüket döntetlenre sikerült hozniuk a rendes játékidõben....

Uruguay - Paraguay döntõ, Peru - Venezuela 3. helyért...

picit sajnálom a Venezuelaiakat, 3 kapufát is lõttek...

ja igen, õ most alakulgat, de tényleg nem rossz õ se...

Rockynhooo
+Cavani

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

WuFraZselic
klasszis lehetne, de inkább elment a Galatasarayba bohóckodni

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

jó most Mexikó teljesítménye azért nem mérvadó, mert az olimpiai csapattal jöttek ide...

egyénileg Forlan és Suarez kiemelkedõek lassan a kapus Muslera is nagy klasszis lesz, mert még fiatal. Az egész csapatra jellemzõ ez a lendület és valahogy én tavaly is és itt a Copa Americán is csapatként látom õket, még akkor is, ha tudom, hogy elméletileg Argentínának, Brazíliának sokkal választékosabb kerete van. Túl sok volt az edzõ és keretváltás ennél a 2 válogatottnál és nincsenek úgy összeszokva, mint pl Uruguay és az épülõ Chile Vidalékkal, Sanchezékkal illetve Mexikó.

[HUN]FaTaL
Semmi gondom nincsen Uruguayal. Nyerjék meg az egészet. :)

http://goo.gl/gd6Zi5

Oziris666
Ezt a meccset nem láttam, de eddig azért ök se parádéztak!De az igaz ha a nagyokat nézzük akkor még ök a legösszeszokottabbak...

2 Suarez gól...

nem véletlen h döntõsök, el kell fogadni jelenleg Uruguaynak van a legjobb csapata Dél-Amerikában és ezt el kell fogadni nem volt véletlen a tavalyi vb-n az a 4. helyük...

[HUN]FaTaL
Nem láttam, de 2-0ra nyert Uruguay.

LasDen
tegnap (vagy ma hajnal vagy mi) volt a peru-uru meccs??? kicsit lemarattam...:D ha peru nem, akkor venezuela jusson be...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
faszomat,beittam :D

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Effe88
+1
szintén

Tyler1
én Venezuelának drukkolok, ha már idáig eljutottak :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

dave9004
Uruguay csak megnyeri mostmár :D
Már izgulok
LasDen
szerintem Uruguay-Paraguay döntõ lesz urug gyõzelemmel....
de én bírnék egy Peru-Venezuela döntõt is :D

[HUN]FaTaL
Látom képben vagy, Chile kiesett :D

szucsy89
A hosszabbításra bealudtam... most nézem összefoglalót, 4 brazilból 3 a kaput sem találta el, ez vicc kéremszépen.

Menezes vajon marad?!
Te is képbe vagy :D

REAL MADRID

limperatore
chile nehezen húzza be :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

bakkerman
hehe,gánszu,nímár,tegnap totálisan két kupac szart értek ketten,nem 50-60 milliókat...ez a brazil válogatott akar 2014-ben otthon VB-t nyerni?? jajde hótgyengék ezek is,mint az argentínok,mostmár chile behúzza,uruguay is bûngyenge

LasDen
szerintem megvan benne a lehetõség....elõtte még a karrierje bármi lehet belõle.....

limperatore
neymar? :D ez vicc volt remélem :D

Neymar??? Ugyanmár. Már most 19 évesen is egy kis beképzelt ripacs, aki a mutatott játéka alapján max a vasas-ban férne el, de barca, real??? Hagyjuk már.

[HUN]FaTaL
Lószart, mindjárt kiesnek, meg emberhátrányba is kerültek. :(

LasDen
hát ez az...hogy nincs....talán majd most Neymar..:D

Chile meg egyenlített....tutkó a 11-esek...:D

limperatore
és mondj 1 olyan csatárt aki felér Ronaldohoz? :D
még más nemzetek között sincs nem hogy braziloknál

Jakuza001
Maicon,Pato lol jol nyomtak. Tetszett, hogy a brazilok meg 11-esbol se voltak keesek eltalalni a kaput.

[HUN]FaTaL
lol brazilok is kizúgtak. Hajrá Chile :D

Effe88
igaz ji paran,andré alves,andrezinho,vinucius a lokiból,.menezesnek õket kellett volna vinnie

:D:D

LasDen
a védelmük okés lenne (legalábbis a játékosok jók) mondjuk Té Szilva helyett én Luiz Dávidot preferálnám meg balra egy Marcellt....középpályát meg úgy rendesen kicserélni....meg valami olyan támadót aki felér Ronaldohoz....

#537: meg Jí-Parana a gyõrbõl...:D

Effe88
jaja
pl andré alves,

:D:D:D