Copa America

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Belegondolni is durva hogy kik maradtak otthon.:D

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Asszem a mostani Brazil válogatott nagy részét utoljára láttuk sárga mezben.Legalábbis remélem...

REALista
Jah én is azt hittem hogy lesz annyi esze hogy bebikázza.

LasDen
aszittem úgy istenesen neki szalad, de erre csak eltotyogott odáig....elõre láttam ebbõl hogy kihagyja...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Chile megnyeri az egészet :D

cesc fábregas

Fred jóhogy nem ment el a félpályáig :DDD

REAL MADRID

Effe88
háháh
el se tudják találni a kaput
ilyet még nem láttam 3an mellé lövik

edzõbuktatás???!!!
arra felé is divat vagy csak ilyen nyomorékok????

Micsoda Brazilos technika, négy 11-es 0 gól...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

LasDen
a brazilok bojkottálták a meccset...õk ma nem akartak gólt lõni...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

limperatore
4bõl semmi :D ez igen
többet ne nagyon vegyenek fel brazil mezt

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

REALista
ez már kurva égõõõõõõõõõ:DDDddd

REALista
ez beszarás:D

limperatore
geci ien nyomorék brazilokat, miért nem robinho kezdi a 11es rúgást aki tud is rúgni

befosok tiszta szégyen

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

LasDen
brazilok kiestek ez már szinte biztos....:D

limperatore
silva is milyen jól rúgta....
ez a copa america arra volt jó h megmutatta h neymar meg ganso ketten együtt nem érnek 20m-t :D

LasDen
Elano egy fasz....:DDD

ezek nem tudnak gólt lõni....:D

LasDen
kétlem...:D

Neymar ugy elobb lezarulna :DD

REAL MADRID

LasDen
mekkora lenne brazilok is kipotyognának...:D

REALista
Érik a 11-es párbaj itt is....

limperatore
na 10p és kezdõdik a brazil-paraguay
maicon kezd

Oziris666
Az a baj h hiába van nekik sok sztárjuk ha mindegyik ugyanarra a posztra van -kis túlzással!Van 5-6 klasszis illetve világklasszis támadó,azt játszhat egyszerre 2-3!

[HUN]FaTaL
Vagy Chile :)

http://goo.gl/gd6Zi5

zanetti meg gago mit keres a kezdõben?!
pastore tevez kimarad ááá messi se ott játszik ahol kéne neki.... ez a generáció megnyerhetne mindent, de nem fog!

Oziris666
"Don`t cry for me Argentiiiina...." :P

bakkerman
aláíratok egy peticiót egész katalóniával,hogy honosítsák be Leot,annyira fos nulla az egész argentín válogatott,hogy fantasztikus! Persze õ is egy nagy nulla volt a torán,jó uccsó group meccsen jó volt,de úgy lehúzzák a többiek a balfaszoskodásokkal hogy az hihetetlen! VB-n is egy kibaszott nagy nulla volt ez a válogatott! Így lesz 11 egyénileg kiváló képességû labdarúgóból 1 FOS HULLADÉK csapat. köszönöm argentína,ezért a négy meccsért megérte éjszakáznom

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

argentína házigazdaként egy nagy nulla volt!!!!!!
nevetséges kik kaptak lehetõséget a kezdõben.

dave9004
Uruk csak megnyerik mostmár....
Vagy Peru? :d
szucsy89
na zsíír
LasDen
ha a szemüket nem is de egyet csak kivédett és az elég is volt....megérdemli argentínos hogy kiesött...:D

LasDen
ha 11-esek lesznek ez a Muslera kivédi a szemüket is....:D
nagyot alkot ma....

bakkerman
a real már letudta az igazolásokat,még neymar megy hozzájuk,azt csá,nem kell félni :D

limperatore
idén gyenge szezonja volt maiconnak, de ecuador ellen régi önmagát idézte
majd meglátjuk jövõre mit csinál de remélem nem a realban lesz -.-

Effe88
hát hallod nekem nyolc de gondoltam beírom a véleményemet nem adtam okot az ilyen lenézõ kommentre amit a vörhenyes gyerektõl kaptam

bakkerman
jó,nem pár sg-s focibuzi fogja eldönteni melyik a jobb,arra ott vannak a szakemberek,az lenne mérvadó,ha 50 edzõt megkérdeznek,és az alapján jönne ki a végeredmény. limp interes,neki maicon a jobb,és barcas vagyok,nekem alves az etalon(bár tegyük hozzá,hogy én még sevillasként is imádtam a játékát)

Effe88
amúúgy nem tudom mit pattogsz pont te indítottad da ki a jobb rovatba a dolgokat
bár sg-sek vélemnye még is elgondoloztató hogy ki a jobb

16 Alves , 4 Maicon , 3 Ramos
azt hittem szorosabb lesz. tegyen valaki

limperatore
lehet hibázott, de valdes nem nagyon jutna szóhoz mellette ;))

bakkerman
ASDAS:ASF:ASF:ASD

Effe88
???:S:S:S
mi van veled morzsi???

bakkerman
akkor lett volna flame,ha belinkeltem volna az isteni julio cesar ecuador elleni teljesítményét ASD:SAD:ASF

limperatore
miért lett volna flame? :D mindenki tudja h maicon jobb játékos mint alves, most ilyen effék véleménye meg kutyát nem érdekli mert ilyen butaságot is csak õ tud mondani

szucsy89
ejj, nem lett ebbõl egy jó kis flame, pedig vártam :D
limperatore
nem ások én el senkit de maicon jobb mint alves, ennyi

alvesnek azok a jó beadásai amik embert sosem találnak hiányoznak, nem véletlen h a válogatottban is mindig csak a cseréje volt maiconnak

Effe88
jaja nagyon látszik
Alves a jobb!!!

bakkerman
jaj istenem ne 1 meccs alapján áss már el valakit :DDDD

limperatore
Na brazilok végre nyertek 4:2-re..
azért Dani Alves és Maicon közötti különbség nagyon látszik...remélem Alves csak a kispadon kap helyet a kupa többi részén
viszont a védelem iszonyat fos..

bakkerman
ez a costa ricai válogatott gyakorlatilag egy U21-es csapat,csak két játékosuk játszik külföldön,a többi mind otthon,és még ott se kezdõk,szóval harmatos csapat,bár megverték bolíviát ami nagy fegyvertény

Jakuza001
Jah, de megint 7 forintos labdajabol csak ket golt tudtak ziccerben szerezni a tarsak.
Higuian egy vicc kategoria volt, es Di Maria is a golja ellenere, nagyon gyengen jatszott. Aguero volt Messi mellett aki odatette magat, de azt meg kell jegyezni hogy az ellenfel se jatszott valami nagyott, bar azt is hozza kell tenni, hogy annyit tud egy csapat jatszani, amennyit az ellenfel engedni szokott.

bakkerman
Leo tegnap odatette magát,és végre nyertek a srácok!!! Aguero pedig torna gólkirálya lesz,úgy érzem

[HUN]FaTaL
Agüero, 2-0 :)

http://goo.gl/gd6Zi5