Copa America
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ha mar lezartad fogd kezen a kutyulidat es bujj vissza a Milanos vackodba, ott nem kell felismerni, hogy Pato egy nulla az olyan elodokhoz kepest, mint Garrincha,Pele,Rivaldo,Romario,Bebeto,Socrates,Zico de meg egy Ronaldinho cipojet se kothetne be, de meg a kozepszintu brazil labdarugovalogatottakhoz se er fel.
Ahogy azon is hogy sérült volt keresi a formáját, de te már úgy írod le mintha rajta múlott volna csak a támadójáték sikeressége, ha szidod Patot akkor Neymarról mi a véleményed a két meccs alapján? Kurva okos meg stílusos vagy ja és a lényeg még mindig nem sikerült felfognod amit írtam, de részemrõl ennyi, mert maximum buta meg fennkölt stílusban tudsz csak írni
#acm
Én ilyen degenerált emberekkel nem vitatkozok tovább, részemrõl téma lezárva.
REAL MADRID
Akkor leirom megegyszer 😄
"Ez a brazil valogatott egy vicc az elodokhoz kepest, mondjuk nem csodalkozok, ahol egy Pato lehet a center."
Valasz, magyarazkodas,tereles egy szemellenzos Milan drukkertol
"az a baj hogy Pato nem center... "
"Szépen rákened egy emberre az eredménytelenséget"
"maga Ronaldo is lehetne elõl.."
Igen lehetne mert kb 40 kilo plusszal is jobb jatekos lesz mint ami Pato valaha is lesz. 😄 Ennyi!!!
Kezet foghatsz a masik faszsagot beszelo Milan szurkolo haveroddal. De lagalabb jot rohogunk rajtatok. 😄
Meg hogy Patot egy lapon emliteni Ronaldoval. LOL
Szagerto.
#acm
Már a BL topikban is jókat röhögtem a fasságaidon... ezt a stílust meg jegeld már kérlek, nem érdekel hogy milyen idõs vagy, ilyen stílussal 10 évesnek látszol.
"Amugy meg kutyat nem erdekli hol jatszik Pato a Milanban, mivel egy nagy rakas nulla es szegyen hogy ilyen jatekos beferhet egy Selecaoba."
Gondolom idén olyan sok Milan meccset láttál, hogy ezt így le tudod vonni. Nem azt mondom, hogy Pato az új Ronaldo... de ne 2 meccsbõl ítéld már meg. Az meg, hogy ez a leggyengébb brazil válogatott... lehet! Tele van fiatallal, 19-20 évesekkel, én adnék nekik idõt a VB-ig... ha ott is beégnek, akkor már lehet rájuk a köveket dobálni.
Menj es foglalkozz massal, mondjuk horgolj,ha meg azt se tudod, hogy milyen szerepkorben jatszik Pato.
Amugy meg kutyat nem erdekli hol jatszik Pato a Milanban, mivel egy nagy rakas nulla es szegyen hogy ilyen jatekos beferhet egy Selecaoba.
De a te olvasatodban nem értem mit akar Argentína, míg ilyen Messik fociznak ott akik egy szabadrúgást nem tudnak elrúgni normálisan... <#nemtudom>#nemtudom>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Pato kozepcsatart jatszik a Selecaoban es pont. En meg lertam, hogy amig ilyen Patok jatszanak centert, addig ilyen is lesz a Selecao jateka."
Szépen rákened egy emberre az eredménytelenséget<#taps>#taps>
Ha már Patot centerbe erõlteti Mano, akkor sokkal több támogatásra lenne szüksége pl az eddig brillirozó Neymartól, Dani Alvéstõl stb.. és nem azért kellene kerékbe törni mert egy 60 méteres Thiago Silva indítást két védõvel a nyakában nem tud levenni, de tök mind1 amíg nincs játéka a braziloknak, meg fogalmuk hogy hogyan kellene gyorsan pontosan helyenként színezve a játékot lehozni egy meccset addig maga Ronaldo is lehetne elõl..
#acm
a, a hulladék argentína
b, a hugyfos brazília
c, az elmegy kategória uruguay
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ez a brazil valogatott egy vicc az elodokhoz kepest, mondjuk nem csodalkozok, ahol egy Pato lehet a center."
Jo duma csak rossz hallgatni.
Pato kozepcsatart jatszik a Selecaoban es pont. En meg lertam, hogy amig ilyen Patok jatszanak centert, addig ilyen is lesz a Selecao jateka.
Meg hogy nincs problema a Pato minosegevel ? 😄DDD
Rohog a vakbelem. Tan elfogult Milan szurkolo vagy e ?
Az hat a Milan forumra ranezve.
Ezzel lezartnak is tekintem a vitat, mert te nem latsz ki a szemellenzotol.
#acm
Talan balhatvedet ? Az a baj, hogy egyaltalan ilyen minosegu focista jatszhat egy Brazil valogatottban.
Mondjuk az elmult kb 10 evben nagyot romlott a brazil valogatott jateka 2002-bn VB-t nyertek, de ugy hogy az mar nem volt az igazi, de behuztak. De az utana levo csapatok szinvonaltalok voltak nagyon. Jelenleg a Barcelona es a Spanyol valogatott jatsza azt a focit amit a brazilok a 60-70-80-90-es evekben es ez a brazil foci meg egy otlettelen football jelenleg.
http://goo.gl/gd6Zi5
Ez a brazil valogatott egy vicc az elodokhoz kepest, mondjuk nem csodalkozok, ahol egy Pato lehet a center.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A meccs színvonala is hagy némi kívánnivalót maga után.
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
https://www.facebook.com/ferfiklubb/