Palik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ramore
Aki szereti a forma1-et, az garantáltan nem ül fapofával 2 órán keresztül. Akinek meg bamba humorra van szüksége, az nézze meg a home videókazettájáról a Csíííz címû szórakoztató mûsort Lipicai Claudiától. rtl sux forever! 😊
Glpetyus
ÁÁ
El is felejtettem ezt a topikot 😊
Szal=

pALIK MONDJON LE 😛

Tuvok
És nem is a dögunalomról, én nem akarok fapofával végigülni 2 órát, ha nem muszáj .

Ramore
Van egy olyan csatorna, aminek mostanáig Humor1 volt a neve (már Cool-nak hívják), én azt ajánlom azoknak, akik jókat szeretnének nevetni. A forma1 nem a bugyuta viccelõdésrõl szól, legfõképpen nem a kárörvendõ artikulátlan paliklászlóról.
Tuvok
Legalább nem alszok el a versenyen, jókat nevetek, a hülyeség meg nézõpont kérdése, ki mennyire érti meg, vagy mivel dobálózik, és nem két nyugdíjas naplópót ültetnek be közvetíteni 😄

Ramore
Én a versenyt szeretem, illetve szeretném, ami sajnálatos módon valóban uncsi, a kommentátor pedig még mélyebbre süllyeszti az egész forma1-et. Hosszú távon a palik tévedései és hülyeségei nemhogy unalmasak, hanem felháborítóak is, de hûen tükrözik az rtl csatorna színvonalát. 😊
Tuvok
Én szeretem hallgatni a "hülyeségeit", legalább nem uncsi 😊

Ramore
Engem, téged és még azt a 300000 embert, aki nézi az rtl csatornát és hallgatja a hülyeségeit.
Tuvok
Csak téged 😄

Ramore
A tehetségek balesetet szenvednek, a pénzes bohócok meg röhögnek a markukba.
Punker
a hírek szerint vége a versenynek ahol bohóckodott, úgyhogy lehet lassan megint "élvezhetjük" a közvetítéseit 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Ramore
De ne feletkezzünk meg a tévénézõkrõl sem, akiket palik "mekk-mester" szintén sügéreknek néz.

Induljon csak el jövõre, menjen neki a hídnak és mi tanakodjunk azon, hány pontot vonjunk le a bakija miatt az összpontjából.
JuanG
ja..."ezt meg ezt a dolgot tökéletesen megcsinálta"...õ már csak tudja, fõleg így külsõ szemlélõként...az a baj, hogy olyan dumát nyomatott, amely azt feltételezte, hogy a duna partján álló nép "síkhülye parasztok" -ból áll...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

ááááááááá

Ramore
😊) Vitray elvtársnak 9 élete van.
az király!!!

REMÉLEM LEZUHAN!!! Csak 2 személyes gép legyen!!!
vinnie kell magával a Vitrayt

Ramore
Jövõre talán el is indul majd a repülõversenyen, mint pilóta az a kretén, hiszen kiderült, õ ehhez is ért! 😊
Bucser
Volt szerencsém (????) látni hallani.... Bár ne láttam volna.... Ennyi baromságot a repülésrõl ember még nem hordott össze...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

HALÁL A TELESPORTRA!!!!!!

PALIK & DAKAR

Serpa
én át is kapcsoltam, ahogy el kezdett üvöltözni.

Bandee1987
Laci közvetítette a Red Bull Air Race-t...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

palikot azonnal KARÓBA !!!!

Nincs mit. 😊

GPLRank: -51|GTRank: -30

Erre már én is gondoltam Tomi 😊

JuanG
köszönöm 😊...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

oneal1
kipörgésgátló LOL
peti kéne szolni a GAbinak hogy tanitsa emg egykét dologra😄D

!Forza Ferrari!

Ha két autó egymás mögött autózva közel azonos idõket fut, akkor könnyen beláthatóan, nem a távolság, hanem az idõ közel azonos közöttük. Ha lassítanak, csökken a távolság köztük, ha gyorsítanak nõ. Ezt bizonyító középiskolai fizika képlet: s=v*t. Ha a 't' állandónak tekinthetõ, akkor az 's', a 'v' változásának függvényében nõ vagy csökken.

A másik dolog pedig a kiprögésgátló. Palik Laci szövegkörnyezetébõl ítélve, tényleg az egész autó kipörgését megakadályozó szerkezetként emlegeti, és nem a meghajtótt kerek kipörgésére gondol... 😊

Összességében no comment...

Punkerwork
mostanában el van tünve a "mester"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

PREMIERE1
Dávid Sándor rovata a szaguldocirkusz.hu -n:
"Soha napján talán…
Mikor lesz hallható, illetve látható a közvetítõi székben újra Dávid Sándor és Palik László? Mit kell tennünk ezért, nekünk szurkolóknak? Akár 500 aláírást is össze tudunk gyûjteni az ügy érdekében, ha csak ez kell hozzá! (De tudunk még többen is lenni!)
Gál Zoltán

A Formula magazin nagyon jó újság, de a sok könyvajánló helyett lehetne benne több olvasói hozzászólás és Ön által írt válasz! Nekem az ön neve egyet jelent a F1-gyel! Szeretném, ha újra megjelenne a kommentátori székben Palik Laci mellett! Minden vágyam teljesülne, ha ez éppen a hungaroringi futamon történne mindez! És B.ZS. épp ott, épp akkor abszolválna 1, azaz egy pontot a Minardinak!
Tamási Béla

Ha megengeditek, együtt válaszolnék a két levélre, s mindenek elõtt megköszönve a szavaitokban rejlõ dicséretet. A tények a következõk: én már régen nyugdíjba mentem, ami ugyan nem zárná ki, hogy közvetíthessek, hiszen külföldön dolgoznak (bár kevesen) hozzám hasonló korúak még a szakmában. Az élet azonban úgy hozta, hogy a közvetítések átkerültek egy olyan televízióhoz, amelynek határozott kereskedelmi céljai vannak, s a megcélzott nézõi csoportokhoz én már mindenképpen öreg vagyok. Magam is egyetértek azzal, hogy fiatalítani kell, s így rendben is vagyunk. Más kérdés, hogy az is igaz, hogy kár lenne veszni hagyni a bennem felhalmozódott mintegy harminc évnyi tapasztalatot. Nyilván ez a véleményük azonban Laciéknak is, és ezért hívnak meg idõnként „szakérteni” a közvetítéseikhez. Ami a Hungaroringet illeti, ott egy alkalomra akár még össze is jöhetne valami, hiszen rövidesen itt a húszéves jubileum, az elbírna egy ilyen bulit…"

www.szaguldocirkusz.hu

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Ramore
Pedig õ az autóversenyek Uhrin Benedekje.
"bohóca az Rtl-nek és a forma1-nek"

ezzel egyetértek, a mondat többi részével nem 😊

JuanG

Ramore
a liftben?
kovuT
volt palik és sumi kiesett -> izgalmas futam

JuanG
1. izgalmas F1 verseny volt
2. nem volt palik...

a monacoi? nem, miért?...kint voltál a Camponában???

kovuT
-i

kovuT

kovuT
nem találgatok, nekem idén csak a monacoi-i volt jó, kitalálod miért ?

JuanG
a nappalimat is színessé tenné...olyan szép vörössé...teccikérteni???

JuanG
ha unalmas volt az F1, nem néztem (megtörtént párszor)...a legutóbbit viszont nagyon élveztem két okból is!!! Vajon kitalálod miért 😄???

kovuT
de

Ramore
palik hülyeség nem teszi szinessé az idei dögunalmas szezont.
kovuT
én meg remélem nem fog, ha az f1-ben csodát nem tehet csodát, legalább a közvetítést szinesség teszi, így nem alszunk el

JuanG
de az...

vagy mégse 😄DD??? látod csak belementem ebbe a felesleges véleménypárbajba, mert úgysem fogunk soha egyetérteni, a palikkal meg pláne...így inkább én is kárörvendõ leszek: nagyon remélem, hogy ilyen-olyan okból elõbb-utóbb eltûnik a kommentátori székbõl...

szal köszönjük palik mester a közremûködésedet!!! (baszódj meg!)

kovuT
nem feltétlenül felesleges okoskodás, inkább elméleti fejtegetés, még ha sok haszna nincs is, de érdekes lehet a végeredmény szempontjából
mondjuk a mostani "ígyis-úgyis schumacher" állapotban télleg felesleges ...

JuanG
4. példa: "no, Schumacher majd 1 mp-el gyorsabb az idõmérõn mint a 2. helyezett XY...ez egy 70 körös versennyel számolva annyit tesz, hogy több mint 1 percet verhet a 2.-ra" - teljesen felesleges, ostoba elméleti okoskodás!!! Ez tényleg teljesen hülyének néz mindenkit???

kovuT
arról lenne szó, hogy a honda milyen erõs a ferrarihoz képest, akkor miért felejti el, hogy semmi sem lehetetlen
ezzel inkább már a lehetetlen és lehetséges határait feszigetné szvsz

JuanG
"mint mondtam nincs lehetetlen az f1-ben, nem lehet kizárni a jordan jobb gyorságát a ferrari "tökéletességére" hivatkozva" - de ez azért nem történik meg sûrûn...a palik viszont elég gyakran elejti ezt a fajta következtetést...