Palik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Induljon csak el jövõre, menjen neki a hídnak és mi tanakodjunk azon, hány pontot vonjunk le a bakija miatt az összpontjából.
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
REMÉLEM LEZUHAN!!! Csak 2 személyes gép legyen!!!
vinnie kell magával a Vitrayt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
GPLRank: -51|GTRank: -30
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
A másik dolog pedig a kiprögésgátló. Palik Laci szövegkörnyezetébõl ítélve, tényleg az egész autó kipörgését megakadályozó szerkezetként emlegeti, és nem a meghajtótt kerek kipörgésére gondol... 😊
Összességében no comment...
"Soha napján talán…
Mikor lesz hallható, illetve látható a közvetítõi székben újra Dávid Sándor és Palik László? Mit kell tennünk ezért, nekünk szurkolóknak? Akár 500 aláírást is össze tudunk gyûjteni az ügy érdekében, ha csak ez kell hozzá! (De tudunk még többen is lenni!)
Gál Zoltán
A Formula magazin nagyon jó újság, de a sok könyvajánló helyett lehetne benne több olvasói hozzászólás és Ön által írt válasz! Nekem az ön neve egyet jelent a F1-gyel! Szeretném, ha újra megjelenne a kommentátori székben Palik Laci mellett! Minden vágyam teljesülne, ha ez éppen a hungaroringi futamon történne mindez! És B.ZS. épp ott, épp akkor abszolválna 1, azaz egy pontot a Minardinak!
Tamási Béla
Ha megengeditek, együtt válaszolnék a két levélre, s mindenek elõtt megköszönve a szavaitokban rejlõ dicséretet. A tények a következõk: én már régen nyugdíjba mentem, ami ugyan nem zárná ki, hogy közvetíthessek, hiszen külföldön dolgoznak (bár kevesen) hozzám hasonló korúak még a szakmában. Az élet azonban úgy hozta, hogy a közvetítések átkerültek egy olyan televízióhoz, amelynek határozott kereskedelmi céljai vannak, s a megcélzott nézõi csoportokhoz én már mindenképpen öreg vagyok. Magam is egyetértek azzal, hogy fiatalítani kell, s így rendben is vagyunk. Más kérdés, hogy az is igaz, hogy kár lenne veszni hagyni a bennem felhalmozódott mintegy harminc évnyi tapasztalatot. Nyilván ez a véleményük azonban Laciéknak is, és ezért hívnak meg idõnként „szakérteni” a közvetítéseikhez. Ami a Hungaroringet illeti, ott egy alkalomra akár még össze is jöhetne valami, hiszen rövidesen itt a húszéves jubileum, az elbírna egy ilyen bulit…"
www.szaguldocirkusz.hu
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"
ezzel egyetértek, a mondat többi részével nem 😊
2. nem volt palik...
a monacoi? nem, miért?...kint voltál a Camponában???
vagy mégse 😄DD??? látod csak belementem ebbe a felesleges véleménypárbajba, mert úgysem fogunk soha egyetérteni, a palikkal meg pláne...így inkább én is kárörvendõ leszek: nagyon remélem, hogy ilyen-olyan okból elõbb-utóbb eltûnik a kommentátori székbõl...
szal köszönjük palik mester a közremûködésedet!!! (baszódj meg!)
mondjuk a mostani "ígyis-úgyis schumacher" állapotban télleg felesleges ...
ezzel inkább már a lehetetlen és lehetséges határait feszigetné szvsz