Palik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kovuT
de az autók hangját hallod

JuanG
igen...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

JuanG
szoktam is, amikor már nagyon befáradok a hülyeségtõl, de a német nyelvet sem szeretem, meg nem is értem...azt sajnálom, hogy az Eurosport már nem közvetít, Ben Edwards-al és Watson-al 😞(((... na õk szakkomentátorok voltak...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

kovuT
gyorsaságát => gyorsulását

kovuT
nem, nem veszem észre, az alapján, amit mondasz ez a logikus következtetés, de 1. nem biztos, hogy a palik egyáltalán ezt mondja/ezt a következtetést vonja le 2. mint mondtam nincs lehetetlen az f1-ben, nem lehet kizárni a jordan jobb gyorságát a ferrari "tökéletességére" hivatkozva

JuanG
nem veszed észre hogy ugyanazt mondod, amit én, és ezzel egyetértessz azzal, hogy a palik mennyire nem vágja????????????? Ugyanis csak õ kezdd el csodálkozni, ha azt látja hogy a jordan és a ferrari (pl.) között nõ a távolság egy kanyar kigyorsításánál, pedig csak azért mert a jordan elõbb fejezi be a kanyart és kezd el kigyorsítani (mint ahogy azt mindketten mondtuk)???

kovuT
nézd a németen

JuanG
"autóversenyzõ" - na ez megint egy másik dolog, ettõl igazából nagyon távol áll, de mindegy nem érdekel, nem is követem ezeket az eseményeket, nem kell néznem...a Forma 1 -et viszont szeretem/nézem ...és itt jön vissza az a marhaság amit írtál:

"Akinek nem tetszik, ne nézze !"

...a mute meg nem segít, mert az autók hangját se hallom akkor pl...

kovuT
kinek a pap, kinek a papné

kovuT
sok oka lehet, hogy egy jordan gyorsabban gyorsul (yuck ), mint a ferrari 1 kanyarban, de nem lehetetlen, legyen az sumi/rubens kaján játszadozása vagy hibája, de lehet a jordan pilótájának eszetlen menekülés miatt is
semmi sem lehetetlen, 1 kanyar meg 1 kanyar

Ramore
Sorolhatod a végtelenségig palik baromságait, ha egyesek nem akarják/tudják megérteni azokat. 😊

A palik egy beprotezsált seggnyaló, aki mára szent tehene, vagy inkább bohóca az Rtl-nek és a forma1-nek, de úgy is mondhatnám a televíziózás és autóversenyzés Uhrin Benedekje.
JuanG
tényleg jó lenne...

JuanG
ahogy mondod...csak a palik hisz mást mindíg...

...vagyis ha egy jordan haladna elõl, mögötte meg egy ferrari, a kigyorsításnál nõne köztük a távolság az általam (és most már általad is) említettek miatt...de õ nem érti ezt, és egybõl elkezd találgatni hogy "valami történhetett ezze a Ferrarival, nem úgy gyorsul ahogy kéne"...meg ilyenek

és hányszor megteszi ezt...a szakkomentátor...

kovuT
na ennyire nem hülye, hogy autóversenyzõ létére ilyen ne tudjon, max félreértelmezted mikor elmondta a nagyérdemûnek

jó lenne egy szó szerinti idézés, mikor ezt mondta

JuanG
még példa:

3. a kipörgésgátlót (persze ebben az évben már nincs)rosszul értelmezi, õ azt hiszi (hitte), hogy a kipörgésgátló meggátolja a kocsi "egészének" a kipördülését, holott a gázadáskor a meghajtott kerekek "kaparását" hivatott megakadályozni (ami persze közvetve a kocsi kipördülését is megakadályozhatja, de õ ezt nem tudta...)

kovuT
de most mi ezzel a baj ? valszeg a honda hamarabb fog gyorsítani, lévén, hogy õ ment be a kanyarba elõször, õ is fog kimenni hamarabb, a mögötte levõ (ferrari) lemaradhat, mert: ad.1: mások a beállításai ad.2: szarráment gumijai, más üzemanyagviszonya van ad.3: pilóta hibája (ember õ is), hogy nem nyomja le a gázt idõben ad.4: kisebb nyomatékú autó, ami ilyenkor erõsen meglátszi ha kicsi is a különbség ad.5 elszart féktáv, korrigálás szükséges, idõbe telik míg a gázt eléri

JuanG
nem, mi? Pedig reménykedtem...

"a ferrari a kanyar elõtt megérkezik a BAR honda mögé, látszik hogy sokkal kisebb féktávot vesz, és teljesen rámászik a Hondára...ám a kanyar kijáratában a Honda jobban gyorsul! Micsoda erõ van ebben a motorban, kérem?!!"

...szóval számtalan szituációban amikor a palik ehhez hasonlót mond, akkor egyszerûen nem ez történik, hanem az az alapvetõ "törvény" amit én leírtam (és persze ezt nem én találtam ki 😄)...

kovuT
valamennyire meg, de nem értem a problémád

JuanG
akkor is megközelíti ha nagyobb a féktávja...nem érted???

kovuT
nem mindenki nyomja ugyanúgy és ugyanakkor a féket, megközelítheti azért, mer kisebb a féktávja, rgo késõbb lassít le

JuanG
a 2. miért hülyeség? Csak rájönnél magadtól is, de segítek...

két autó halad egymás mögött, köztük a távolság mondjuk legyen 30m ... jön egy éles kanyar, az elsõ autó eléri a fékezési pontot és elkezd fékezni...mivel a hátsó autó mögötte jön 30 méterrel, még nem fékez (sõt még gyorsul is), tehát evidens hogy csökkennie kell a köztük lévõ távolságnak, még akkor is ha a hátsó autó elõbb (nem "idõben" elõbb, hanem a fékezési pontot tekintve) kezd el fékezni...

...vagyis a hátsó autó ÁLTALÁBAN nem azért közelíti meg az elõtte lévõt egy kanyarnál mert rövidebb a féktávja...

ugyanez az elv a kanyarból való kigyorsításnál is, de ezt remélem már nem kell leírnom...

...és ezt a palik nevû "szakkommentátor nem vágja...

kovuT
1. ...
2. és ? ebben mi a hülyeség ?

kovuT
mert nem gyõzött meg ? talán mert más véleményen vagyunk, vagy nehéz megérteni, hogy egy fórum arról szól, hogy az emberek elmondják a véleményeiket, és nem egymás gyõzködésérõl ?

JuanG
inkább mondok példát palik hülyeségére:

1. "dupla sikán"
2. "a ferrari a kanyar elõtt megérkezik a BAR honda mögé, látszik hogy sokkal kisebb féktávot vesz, és teljesen rámászik a Hondára...ám a kanyar kijáratában a Honda jobban gyorsul! Micsoda erõ van ebben a motorban, kérem?!!"

...mekkora hülye...és ezt majdnem minden futamon eljátsza...

JuanG
így van, mivel teljesen felesleges veled ésszerûen vitázni...azt már megpróbálta K. András, de hiába...

kovuT
aha, szándékosan rejtgeted az értelmes oldalad, mi ?

JuanG
és igen egy bunkó paraszt vagyok veled szemben, de legalább nem vagyok síkhülye...

kovuT
Nekem meg a tiédet ....

kovuT
...

JuanG
elég volt elolvasni a hozzászolásaidat...

JuanG
aha...persze

oneal1
simán😄

!Forza Ferrari!

kovuT
tessék, lehet így is kritikát írni, személyeskedés, bunkózás nélkül

oneal1
tényleg vehetné egy kicsit komolyabban a dolgot!
másik dolog hogy: valamikor olyan elfogultam közvetyt hogy az már elborzaszt teljesen!!

!Forza Ferrari!

kovuT
no comment .....

kovuT
És különben is milyen alapon jössz te ahhoz, hogy csak úgy lesíkhülyézel bárkit is, akit nem is ismersz ??

kovuT
Pffff, na te barom, síkhülye vagy te az egészhez, a palik kisujjból kirázza a te egész tudásodat az autó-motorsporthoz ...

JuanG
Ez nem igaz milyen emberek vannak...sajnos...

1. a palik síkhülye, pláne a motorsporthoz...ezen kár vitatkozni...
2."akinek nem tetszik ne nézze" - hogy lehet ilyen hülyeséget írni? A mûsor a forma1 versenyekrõl szól(na) és nem az a mûsor címe, hogy "Palik László vicces beszólásai"...
3. Tuvok féle síkhülyékkel szintén nem érdemes vitatkozni...

Tuvok
sztárbox

én sosem hallottam ilyet tõle, lehet azért mert nem néztem olyan mûsort amiben tudtam hogy benne van

Tuvok
talán te magadra vetted majka mindenki bekaphatja szövegét ?

te mondtad, hogy "annak van köze, aki magára veszi és az meg is érdemli"

akkor mit vesz magára

Tuvok
Már miért venném, nem mondott az sértõt senkirõl .

hát én inkább nem hasonlítom össze a forma1 közvetítést az olyan igénytelen mûsorokkal amikben Majka színvonalú elmberek szereplnek...

és a Palik-féle stílust magadra veszed?

Tuvok
annak van köze, aki magára veszi és az meg is érdemli, én a Majka-féle "mindenki bekaphatja" stílust nem veszem magamra, ennyi

Tuvok
mondj jobbat a paliknál ...

Tuvok
Sztem közel se lõtt túl a célon, ott a helyében, meg egyébként is ugyanúgy szurkoltam - sok magyarral egyetemben - Zsoltinak, ha kiesnek elõle ha nem .

én nem szakszemmel nézem a közvetítéseket (a kocsikhoz se értek nagyon), hanem hogy jól szórakozzam és erre sztem jók 😊

"Ha mondta volna, akkor se lenne senkinek semmi köze hozzá"

már megbocsáss, de ezt nem a haverjának mondta, hanem "több millió" tv nézõnek.. méghogy semmi közünk hozzá...

K.András
Ha ezek a szakemberek akkor elég nagy baj van 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)