Nyomtatós kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Segítséget kérnék.
Nyomtatóm típusa Canon MP180.Otthon szoktam feltölteni, és eddig nem volt gondom vele,és nem került 16.000-be a fekete és a színes patron, csupán pár ezerbõl megúsztam és kiváló volt a nyomtatás minõsége.
A legutolsó feltöltés(ez volt a kb.7.feltöltés)után kinyomtattam 6 db oldalt feketével, ami tökéletes lett, majd azt írta ki a nyomtatóm, hogy ellenõrizze a tintát, mert a patron nincs jól behelyezve vagy nem kompatibilis a nyomtatóval, ahogy az elõzõ hozzászólásban is olvasom.
Narancssárgán világít és nem enged nyomtatni:((((, holott tele van tintával.
Letöltöttem hozzá resetelõ progit, de semmit nem csinál, mert a nyomtatóm lefagyasztja a resetelõ progit. A tintaszint figyelést nem tudom hogy kell kikapcsolni ennél a típusnál, csak más fajtához találtam meg,hogy mit kell milyen sorrendbe nyomogatni a nyomtatón,de az enyimnél nem mûködik. Esetleg meg kellene tisztítani, de hogyan és a patron melyik részét?
A patron típusa:fekete:PG40 vagy PG50, színes:CL51 vagy 41.
Beletettem az elõzõ patronját, ami persze már üres,és még nem töltöttem fel otthon,de nics beszáradva,de azt sem ismeri fel.
Hogyan lehet törölni a hibaüzenetet?
Légyszi valaki segítsen
Elõre is köszi :)
Sziasztok

Kérnék egy kis segítséget : a nyomtatóm CANON MP220
Ezt írja : Ellenõrizze a tintát ! Nem lehet felismerni, mert nincs jól behelyezve, vagy nem kompatibilis a nyomtatóval.
Kétszer töltöttem eddig, de még soha nem volt ilyen baj. Most nem töltöttem, csak magától kiírta!

Mi lehet a baj?? Lehet törölni ezt a hiba üzenetet?

Elõre is Köszönöm a segítséget !!

Ja igen.

Pl. 1 másik ismerõsöm azt csinálta, hogy az új Epson nyomtatójához annó nem használta a gyárilag hozzá kapott patronotok, hanem egybõl utángyártottakat tett bele.
Hát a gyors választ köszönöm, megpróbálom egyszerre cserélni - aztán majd beszámolok az eredményrõl. Köszi.
Mivel látom nekem "címezted":

Nekem konkrét tapasztalatom nincs Epson nyomtatókkal, csak ismerõsnek néztem utána múltkor és Epson lett neki.

Amit tudok róla, hogy 4 egyforma patron kell legyen benne. 4 eredeti, vagy 4 utángyártott. Árak pl.: #96 !

Tisztítás dogról meg, csak akkor kell, ha nyomtatásnál gond van. (szerintem)
Help! Öreg HP nyomtatónk kimúlt - legyen Epson DX450 - azonban igencsak drágák az eredeti patronok, és milyen kicsik! Tud valaki biztosat az utángyártott (nem töltött!) festékpatronokról? Boltban azt tanácsolták hogy mind a négyet egyszerre kell cserélni, és nem szabad elindítani a fejtisztítást, mert egy darabig eltart, amíg a festéket a fejbe betölti. Na most akkor mi a helyzet az utángyártott patronokkal? Ha valaki gyakorlatból tudna segíteni? Köszi.<#integet2>
Köszi szépen, nem találta a fájlt, de már megoldottam egy másik driverrel,amiben benne volt.
Megsérült, azért hiányolja ?
Újra telepítés.

Felrakás után hiányolja ?
Másik driver-t próbálni.
Sziasztok!

Nekem egy hpzr3211.dll nevû fájl kellene! Ezt egy Hp Photosmart 7450-es nyomtató hiányolja!

Nagyon kellene, hogy tudjam telepíteni és nyomtatni!!!!

Köszi,
Zsolt
Nyomtatót nem csatlakoztatni.
Driver telepítõ indítás.
Amikor a telepítõ kéri akkor csatlakoztatni / bekapcsolni ...

Nem az új hardware-t talált dolognál csinálni.
Eddig mindig úgy próbáltam hogy hogy csatlakoztatva van de nincs bekapcsolva . Amint felmegy a driver és utána bekapcsolam a nyomtatót a windows kiírja hogy új hardware-t talált és kéri automatikusan azt a bizonyos fájlt .
Meglehet hogy ez lehet a hiba ?
Ugye úgy próbálod feltenni a drivert, hogy nyomtató még nincs csatlakoztatva, csak akkor a kéri !
A HP -t már kerestem igértek hogy megpróbálnak segíteni de hogy mikor azt nem mondták .
Megpróbálok akkor más drivereket hátha megjavul .
Na látod, ilyen kellemetlen dolgok elkerülése miatt nagyon kell vigyázni az eszközök telepítõ / gyári cd -jére.

Mindegyik driver -t kipróbáltad amit a | #103 -ba mutattam !

Talán a régebbi verzió számú driver -t kéne próbálni.

Esetleg keresd a magyarországi HP forgalmazót / szervizt a neten és érdeklõdj a problémádról.
Kipróbáltam de semmi változás . Nem lehet nyomtatni mert , mindig ezt koveteli : "hpfmom12.hlp" . Amikor beinstaláltam a hp-rol a softwaret akkor is a windows ezt a hpfmom12.hlp fájlt kovetelte . Egyáltalán mi ez a fájl minek az ?
Mit tegyek ???
Sima tintasugaras nyomtatóm Canon ip 1500 -be 7-800 Ft körül megvan a Színes és Fekete patron, de ez a nyomtató már nem kapható.

Nem fogsz kapni már olyan nyomtatót amibe ilyen olcsón lehet patront kapni, már múltkor utána néztem 1 ismerõsnek és Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
Tehát ... 96 -ba írt tintapatron árak vannak.
olyan nyomtato kene amibe nem kell Chip-es patron

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

hat a szines + fekete egyutt eleg draga :D szinte van annyi mint amenyer vettem a nyomtatot... mas meg veszi 400 FT-er a patronokat:D

GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!

Mért, te mennyiért tudsz a tiedbe tintapatront ?

Amit a 96 -nál írtam, az nem olyan vészes árba és az a tiedre is érvényes.
van olyan nyomtato ami olcso es a festek is olcso bele?;-D

Honnan lehet tudni hogy meik nyomtatot lehet festekkel tolteni ha kifogy mert van egy epson Dx4400-as nyomtatom es csak eredeti festeket lehet bele tenni es az draga jobban megeri venni egy masik nyomtatot:D

Ez ?
Ez ?
Itt meg akkor jártál !
Ez ?
Ez ?
Ez ?
Ez ?

Biztos van ami többször is szerepel. Csak gyors végigszaladtam a Google.
Hello
Sajnos valahogy elkeveredett a CD a nyomtatómhoz egy HP Photosmart 2610 nyomtató . Hiába húztam le a HP oldaláról a driver-t hozzá de az XP-m nem ismeri fel a nyomtatót , mert hogy kell enki valami hpfmom12.hlp nevu fájl . Mit csináljak ?
Please valaki segítsen mert nem tudom mit csináljak .
Szerviz ! ?
jacky87
Sziasztok. Van egy HP multi nyomtatóm. Régebben volt vele olyan gond, hogy a patront nem akarta felismerni egy idõ után (még a gyári patronnal volt). Másik patron került bele, jól mûködött eddig, simán nyomtatott, ha kevés a festék szólt, stb. De most ismét elõjött ez a probléma. Kiírta elõször hogy "vegye ki és tisztítsa meg a bal oldali patront". Kivettem letisztítottam, vissza raktam és most állandóan az jön ki, hogy "vegye ki és ellenõrizze a patront". Nem lehet nyomtatni, a festék szintet nem lehet megnézni, magyarul nem ismeri fel a patront! Ez miért lehet, illetve hogyan lehet orvosolni?
Elõre is köszi a válaszokat!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com

96

Itt kicsit lejjebb írtam.
Hahó!

10-15eFt környékén megbízható multis nyomtatót keresek. Képeket igazából nem akarok vele nyomtatni, aprólékosat max puskát. A másik, hogy külön cserélhetõ legyen a patron.

Mit javasoltok?
Sziasztok!

Kérlek segítsetek a probléma megoldásában! Rákattintok, hogy szeretnék nyomtatni valamit, de a nyomtató nem reagál, a segédprogram meg kiírja, hogy várakozik 1 dokumentum. A nyomtató be van kapcsolva, és össze is van dugva a géppel. Azelõtt pár nappal nyomtatott most meg nem, és elméletileg semmilyen változás nem történt se a géppel se a kábelekkel.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Én 1 ismerõsnek néztem utána, hogy mikhez olcsók most a tintapatronok.
Multifunkciós nyomtató:
Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
(Ez volt is az ismerõs boltosnál. 15200 Ft. volt, tudom kicsivel olcsóbban is beszerezhetõ pl. netrõl, de esetleges felmerülõ gondok miatt jobb 1 helyi bolt)
Ez csippes 4 tintapatronos már.
Ismerõs boltosnál:
Gyári tintapatronok 2500 Ft. / db.
Más gyártótól 990 Ft. / db.
Olcsóbban is lehet találni, pl.:Itt
Egy gond van ezzel, hogy mivel csippesek, csak egyforma gyártmányú 4 tintapatron lehet benne, azonos csippüek kellenek legyenek, különben lehet nem mûködik.
üdv!
Milyen márkájú/típusú nyomtatót érdemes most venni? árkategória: 10-20k Ft.
Preferencia, hogy minél olcsóbb legyen bele a patron.
Sziasztok!
Adott egy HP Deskjet 3820-as nyomtató, ami párhuzamos porton csatlakozik a géphez. XP Pro SP2 alatt a elég sokszor azt csinálja, hogy nyomtatás indulása után, különbözõ helyeken egyszer csak leáll a nyomtatás és kiadja a papírt, mintha végzett volna. Wordben, Excelben, szöveget vagy képet, tök mindegy mit nyomtatok, fogja magát és abbahagyja a nyomtatást.
Kipróbáltam már minden verziójú drivert hozzá, mégsem jó.
Mi lehet a probléma, illetve van még rajta usb-s port is, esetleg próbáljam azon összekötni a géppel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

Sziasztok! Nyomtatóvásárlás elõtt állok; csak fekete színû nyomtatásra kellene, de arra sokszor... Mit érdemes vegyek, ha azt szeretném, hogy a lehetõ legkissebb költségem legyen a nyomtatás során? Elõre is köszi a válaszokat!
Sziasztok.

Canon nyomtatóknál tudom, hogy a telepítés folyamán a telepítõ szól, hogy mikor kell csatlakoztatni a nyomtatót.

Lexmark nyomtatóknál is így van ?

(ismerõsnek próbálok segíteni)

Köszi.
Ja a 90 -es a 89 -esre ment !!!
Google a barátod <#wink>
Keresés: Canon iP1600 driver és már az elsõ találat !

EZ
hello
az lenne a kérésem hogy nem tudna valaki Canon iP1600-hoz telepítõ cd-t küldeni vagy valami tipped adjatok hogy honnan szerezzek mert az enyémet nem találom. elõre is köszi
hello
dookie
up

dookie
UP

dookie
Canon ip1200 Egy nyomtató problémám van. A hibajelenség hogy bekapcsolás után, a zöld (power) ég, de a sárga (resume) 7-et villog és ez így váltakozik. Nyomtatáskor egy ilyen hibaüzit kapok. Nem tudok mit kezdeni vele. a patron nem sérült, rendesen a helyén van. Próbáltam resetelni a nyomtatót, különbözõ progikkal de egyikkel se sikerült semmit megoldanom. Van egy IP1600 reset tool. különbözõ EEPROM (nem is tudom mi, talán olyan mint egy firmware?:)) eket is találtam író, olvasót de ezekkel se jutottam sokra. Fórumokat olvastam (külföldit) de ahány ember annyiféle megoldás. Pl. kábel kihúz resume gomb lenyom, kábel be, powert mellé nyomjuk aztán felengedjük, majd xy-szor lenyomjuk a resume gombot..de evvel se jutottam sokra. Viszont sikerült egy olyan "kombót" találnom hogy ha nyomom a resume gombot és utána rádugom tápkábelt majd rányomok egy powert resetet felengedem és utána powert is akkor egyszere világít a power és a resume gomb. Ez gondolom valami szervíz mód, de innen se sikerült semmifajta továbblépés, úgyhogy megállt a tudomány, és most rátok számítok, hátha találkozott már valaki evvel a problémával.<#worship>

na próbálkoztam még a nyomtatóval hátha jó...arra jutottam hogy végülis a szines patron az jó kipróbáltam elõször külön-külön õket és a színessel nyomtat igaz hogy kevés van már benne de azzal nyomtat...ha benne van mindkét patron vagy csak a fekete akkor nem nyomtat és ezt írja ki: "Inkompatibilis nyomtatópatron
A kocsi jobb oldalán lévõ nyomtatópazton nem kompatibilis ezzel a készülékkel. Telepítsen egy olyan hp fekete/fotó nyomtatópatront, melyet ehhez a készülékhez gyártottak. valami tanács??? most nemtudom hogy megoldaná az hogy vennék egy új fekete nyomtatópatront vagy lehet a nyomtatónál is a baj?

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

pedestrian
Hello mindenkinek.Egy kérdésem lenne. USB nyomtatót rá lehetne valahogy kötni router-ra?

Szerintem Szervíz !
hello mindenkinek! egy nyomtató problémára szereték megoldást találni. nemtudom hogy van e egyáltalán vagy vihetem szervízbe:S...szal av egy hp deskjet 5150es nyomtatóm és simán mûködött eddig és mostanába elkezdett olyanoakt csinálni hoy nem akar nyomtatni és kiírja hogy nincs patron, néha azt írja hogy hibás a fekete nyomtatópatron, ha kiveszem akkor néha nyomtat néha nem:S...pedig a nyomtatópatrook meg fel vannak töltev rendesen meg minden...ja meg olyat is csinál hogy járkál benne jobbra balra nemtom mianeve annak a részének amin vannak a patronok és az megy elvileg jobbra balra amikor nyomtat....szal az is járkál összevissza hol megáll hol elindul de nem nyomtat...mi lehet a baja??...próbûáltam már felteni illesztõprogramot mindenfélét de nem megy sehogyse:S

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Én is olcsó tintapatronokat használok:
- fekete 400 Ft
- színes 600 Ft

Kb. a várható javíts áráról megkérdezheted õket.
MaSzKa
papir nincs mivel a helyi kiskerbe nem szokás adni
1éves elmúlt

és olcsó tintapatronnal volt használva szoval azért sincs gari

bezséltem velük pesten van a szervíz

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Gondolom megvannak a papírok hozzá.
Szokoott lenni egy szervíz cím lista.
Na Én vidéken lakok és pl. úgy tudom, hogy a hozzám legközelebb (kis)városba Bonyhád, ahol vettem is 1 kis boltba. Na itt a városba tudtommal van CANON szervíz !
Tehát hozzád közelebb valamelyik városba is kell legyen elvileg CANON szervíz és ha meg olyan gondja van, akkor meg õk ott felköldik Pestre, Én így gondolom.
Amúgy meg elõtte nyugodtan rákérdezhetsz, hogy kb. mennyi lenne a "szervíz" !
MaSzKa
js és én itt lakok a balaton mellet és fel kell vinni pestre 1 ilyen szar miatt

MaSzKa
beszéltem
el kell vinni azt megcsinálják kérdés mennyiért mert az új 9500ft

Nekem ugyan ilyen nyomtatóm van.

Annyira nem értek hozzá.

Még mindig azt tanácsolom, hogy beszélj egy Canon szervízzel.