Nyomtatós kérdés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítséget kérnék.
Nyomtatóm típusa Canon MP180.Otthon szoktam feltölteni, és eddig nem volt gondom vele,és nem került 16.000-be a fekete és a színes patron, csupán pár ezerbõl megúsztam és kiváló volt a nyomtatás minõsége.
A legutolsó feltöltés(ez volt a kb.7.feltöltés)után kinyomtattam 6 db oldalt feketével, ami tökéletes lett, majd azt írta ki a nyomtatóm, hogy ellenõrizze a tintát, mert a patron nincs jól behelyezve vagy nem kompatibilis a nyomtatóval, ahogy az elõzõ hozzászólásban is olvasom.
Narancssárgán világít és nem enged nyomtatni:((((, holott tele van tintával.
Letöltöttem hozzá resetelõ progit, de semmit nem csinál, mert a nyomtatóm lefagyasztja a resetelõ progit. A tintaszint figyelést nem tudom hogy kell kikapcsolni ennél a típusnál, csak más fajtához találtam meg,hogy mit kell milyen sorrendbe nyomogatni a nyomtatón,de az enyimnél nem mûködik. Esetleg meg kellene tisztítani, de hogyan és a patron melyik részét?
A patron típusa:fekete:PG40 vagy PG50, színes:CL51 vagy 41.
Beletettem az elõzõ patronját, ami persze már üres,és még nem töltöttem fel otthon,de nics beszáradva,de azt sem ismeri fel.
Hogyan lehet törölni a hibaüzenetet?
Légyszi valaki segítsen
Elõre is köszi :)
Kérnék egy kis segítséget : a nyomtatóm CANON MP220
Ezt írja : Ellenõrizze a tintát ! Nem lehet felismerni, mert nincs jól behelyezve, vagy nem kompatibilis a nyomtatóval.
Kétszer töltöttem eddig, de még soha nem volt ilyen baj. Most nem töltöttem, csak magától kiírta!
Mi lehet a baj?? Lehet törölni ezt a hiba üzenetet?
Elõre is Köszönöm a segítséget !!
Pl. 1 másik ismerõsöm azt csinálta, hogy az új Epson nyomtatójához annó nem használta a gyárilag hozzá kapott patronotok, hanem egybõl utángyártottakat tett bele.
Nekem konkrét tapasztalatom nincs Epson nyomtatókkal, csak ismerõsnek néztem utána múltkor és Epson lett neki.
Amit tudok róla, hogy 4 egyforma patron kell legyen benne. 4 eredeti, vagy 4 utángyártott. Árak pl.: #96 !
Tisztítás dogról meg, csak akkor kell, ha nyomtatásnál gond van. (szerintem)
Újra telepítés.
Felrakás után hiányolja ?
Másik driver-t próbálni.
Nekem egy hpzr3211.dll nevû fájl kellene! Ezt egy Hp Photosmart 7450-es nyomtató hiányolja!
Nagyon kellene, hogy tudjam telepíteni és nyomtatni!!!!
Köszi,
Zsolt
Driver telepítõ indítás.
Amikor a telepítõ kéri akkor csatlakoztatni / bekapcsolni ...
Nem az új hardware-t talált dolognál csinálni.
Meglehet hogy ez lehet a hiba ?
Megpróbálok akkor más drivereket hátha megjavul .
Mindegyik driver -t kipróbáltad amit a | #103 -ba mutattam !
Talán a régebbi verzió számú driver -t kéne próbálni.
Esetleg keresd a magyarországi HP forgalmazót / szervizt a neten és érdeklõdj a problémádról.
Mit tegyek ???
Nem fogsz kapni már olyan nyomtatót amibe ilyen olcsón lehet patront kapni, már múltkor utána néztem 1 ismerõsnek és Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
Tehát ... 96 -ba írt tintapatron árak vannak.
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
GA-EP43-DS3L | Intel Dual Core E5200 | 2x2 GB Ram 800Mhz | Shapire HD 4830 http://lokerz.try.hu/ Ha ingyen akarsz dolgokat szerezni!
Amit a 96 -nál írtam, az nem olyan vészes árba és az a tiedre is érvényes.
Sajnos valahogy elkeveredett a CD a nyomtatómhoz egy HP Photosmart 2610 nyomtató . Hiába húztam le a HP oldaláról a driver-t hozzá de az XP-m nem ismeri fel a nyomtatót , mert hogy kell enki valami hpfmom12.hlp nevu fájl . Mit csináljak ?
Please valaki segítsen mert nem tudom mit csináljak .
Elõre is köszi a válaszokat!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni! ;) http://nyaralasitthon.com
10-15eFt környékén megbízható multis nyomtatót keresek. Képeket igazából nem akarok vele nyomtatni, aprólékosat max puskát. A másik, hogy külön cserélhetõ legyen a patron.
Mit javasoltok?
Kérlek segítsetek a probléma megoldásában! Rákattintok, hogy szeretnék nyomtatni valamit, de a nyomtató nem reagál, a segédprogram meg kiírja, hogy várakozik 1 dokumentum. A nyomtató be van kapcsolva, és össze is van dugva a géppel. Azelõtt pár nappal nyomtatott most meg nem, és elméletileg semmilyen változás nem történt se a géppel se a kábelekkel.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Multifunkciós nyomtató:
Epson Stylus DX 7450 tintasugaras multifunkciós nyomtató lett neki.
(Ez volt is az ismerõs boltosnál. 15200 Ft. volt, tudom kicsivel olcsóbban is beszerezhetõ pl. netrõl, de esetleges felmerülõ gondok miatt jobb 1 helyi bolt)
Ez csippes 4 tintapatronos már.
Ismerõs boltosnál:
Gyári tintapatronok 2500 Ft. / db.
Más gyártótól 990 Ft. / db.
Olcsóbban is lehet találni, pl.:Itt
Egy gond van ezzel, hogy mivel csippesek, csak egyforma gyártmányú 4 tintapatron lehet benne, azonos csippüek kellenek legyenek, különben lehet nem mûködik.
Milyen márkájú/típusú nyomtatót érdemes most venni? árkategória: 10-20k Ft.
Preferencia, hogy minél olcsóbb legyen bele a patron.
Adott egy HP Deskjet 3820-as nyomtató, ami párhuzamos porton csatlakozik a géphez. XP Pro SP2 alatt a elég sokszor azt csinálja, hogy nyomtatás indulása után, különbözõ helyeken egyszer csak leáll a nyomtatás és kiadja a papírt, mintha végzett volna. Wordben, Excelben, szöveget vagy képet, tök mindegy mit nyomtatok, fogja magát és abbahagyja a nyomtatást.
Kipróbáltam már minden verziójú drivert hozzá, mégsem jó.
Mi lehet a probléma, illetve van még rajta usb-s port is, esetleg próbáljam azon összekötni a géppel?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Canon nyomtatóknál tudom, hogy a telepítés folyamán a telepítõ szól, hogy mikor kell csatlakoztatni a nyomtatót.
Lexmark nyomtatóknál is így van ?
(ismerõsnek próbálok segíteni)
Köszi.
az lenne a kérésem hogy nem tudna valaki Canon iP1600-hoz telepítõ cd-t küldeni vagy valami tipped adjatok hogy honnan szerezzek mert az enyémet nem találom. elõre is köszi
hello
A kocsi jobb oldalán lévõ nyomtatópazton nem kompatibilis ezzel a készülékkel. Telepítsen egy olyan hp fekete/fotó nyomtatópatront, melyet ehhez a készülékhez gyártottak. valami tanács??? most nemtudom hogy megoldaná az hogy vennék egy új fekete nyomtatópatront vagy lehet a nyomtatónál is a baj?
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
- fekete 400 Ft
- színes 600 Ft
Kb. a várható javíts áráról megkérdezheted õket.
1éves elmúlt
és olcsó tintapatronnal volt használva szoval azért sincs gari
bezséltem velük pesten van a szervíz
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Szokoott lenni egy szervíz cím lista.
Tehát hozzád közelebb valamelyik városba is kell legyen elvileg CANON szervíz és ha meg olyan gondja van, akkor meg õk ott felköldik Pestre, Én így gondolom.
Amúgy meg elõtte nyugodtan rákérdezhetsz, hogy kb. mennyi lenne a "szervíz" !
el kell vinni azt megcsinálják kérdés mennyiért mert az új 9500ft
Annyira nem értek hozzá.
Még mindig azt tanácsolom, hogy beszélj egy Canon szervízzel.