Nyomtatós kérdés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
ezt irja ki
pedig szétszedtem és kitisztítottam
szerintem resetelni kéne

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Vedd fel a kapcsolatot, beszélj egy Canon szervizzel.

pl.: canon.hu
MaSzKa
valaki válaszolna?

MaSzKa
azt írja ki 1 Canon IP1500-as nyomtató hogy a tartalékgyûjtõ tintatartány megtelt és lépjen kapcsolatba a canon szakembereivel

most én szédszedjem vagy mit csináljak?
fej csere?

nekem Canon s200x van és ilyet még 3év alatt nem produkált

azt tudni kell utángyártott tintapatronnal megy az összes és 1 kicsit hígabb mint a gyári

4-5 ismerõsõm is utángyártottal használja nekik bajuk nem volt eddig
Canon i450 és i250 i350

azért nem mindegy az eredeti 4500Ft az utángyártott meg 500Ft

a nyomtató új ára 9eFt

Darth Sith
tsá!

Az lenne a kérdésem, hogy van itt több gépem és hozzájuk hálózatba kötve két db HP 1010-es nyomtató. Az egyik nyomtató hálózatba kötve, a másik csak az egyik gépre kötve. Mindkettõn az elmúlt napokban történt egy driver frissítés. Egyik napról a másikra, megkattantak. Mindkettõ, egymástól függetlenül egy fekete csíkot nyomtat a lap szélére. Gondoltam driver probléma. Driver uninstall, régi mûködõképes driver megy vissza. Ugyanúgy csinálták tovább. Ráadásul az egyik gép teljesen frissen volt újrahúzva. Arra gondoltam h a régi driver maradéka a registry-ben és az új bekever, hiába rakom újra a régit. De az egyik gép teljesen nyers volt még, és azon is probléma van. Toner csere is történt bennük, mégis csinálják. Van ötletetek h mi lehet a probléma, és mi lehet rá a megoldás? elõre is köszi! Sürgõs lenne! pls!

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Benny04
Már megoldódott, de azért köszi! :)

Biztos megoldódott a gondod.
De valószínû ilyen kellhet:
Benny04
Hello!
Nem rég vettem egy Hp Deskjet F390 nevû multifunkciós gépet, de nem vettem hozzá USB kábelt! Azt szeretném kérdezni, hogy milyen típusú USB kábel kell hozzá?

Sziasztok!
Nyomtatót szeretnék venni, és segítséget kérnék, hogy a két nyomtató között mi a különbség...
- Epson Stylus DX5000
- Epson Stylus DX5050
Én néztem a termék leírásást az Epson oldalán, és nem találtam különbséget...
A segítséget elõre is köszi!

Hi all !

Tud valaki segíteni? : hp 3325 tintasugarashoz nem igazán találok vista (32-bit) driver-t. Vajon hol találok ilyet ? Létezik egyáltalán?

Elõre is Kösz a segítséget !
lally42
Sziasztok!
Cannon Mp 150 prixma nyomtatóm van.
A történetem: este még nyomtattam, reggel már nem ismerte fel a windows a gépet. Folyamatosan dobja fel a buborékot, hogy ismeretlen az usb port. A pug and play nem ismeri fel sem az újra telepítés, sem az alaplapi usb 2.0 frissítése után sem, sõt a legújabb driver update-t is kipróbáltam az MP 150-nek, DE továbbra sem ismeri fel a nyomtatót. Vezetéket is kicseréltem már...
Mit tehetnék még, hogy újra mûködjön a nyomtatóm?
Segítsetek!

Válaszaim:

1.Nézz körül, pl.a depo.hu-n
2.Nézz körül nyomtatópatronok után is, melyikbe lehet utángyártottat venni, vagy töltöszettet, vagy melyiknél van töltés
3.A HP Vivera patronok tartósak.A doksikat meg elég vázlatban nyomni,így keveset fogyaszt, minõség meg ugyanaz
4.Ha nem fontos, hogy HP, akkor nézz másikat.Jók az Epson-ok és a Canon-ok is.
5.A HP-kkal nem volt sok gondom.
6.Háát, ezt megint Te döntöd el.

Én most egy HP Deskjet 6980-at használok.Ebben két patron van, fekete és tricolor,de a feketét lehet fotópatronnal helyettesíteni.Most már biztos olcsóbb, valamikor tavasszal vettem úgy kábé 50 ezerért, és ebben benne volt már a kétoldalas nyomtatómodul.Nekem emiatt kellett.Papírt spórolhatsz vele,kiadványokat készíthetsz. (pl.katalógusok)
Fotót is gyönyörûen nyom, rengeteg papírméret támogatott A4-es méretig.Gyors, megbízható, ha vázlatszerûen nyomtatsz doksikat, akkor baromi sokat lehet vele nyomni.Beépített hálókártya van + bluetooth+WIFI.Plusz egy USB csatlakozó a HP Pictbridge-es fényképezõkhöz.Van halk üzemmód is.

Szerintem ez egy nagyon jó nyomtató.Hp-tól megszokott módon kapsz mellé egy rakás CD-t, meg vagy 20 kézikönyvet is... :)

Helló!
Le szeretném cserélni a mostani HP845 nyomtatómat valami komolyabbra.
Fõbb kritáriumok:
1. tintasugaras legyen
2. újra lehessen tölteni benne a patront
3. vmi nagyobb kapacitású patronok legyenek benne, mivel elég sok képet nyomtatok, szóval az ilyen 3-5 ml-es HP patronok szóba se jöhetnek. Ezért is tartottam meg ilyen sokáig a 845-öst mert aránylag elég jól nyomtat és a fekete patron 40ml-es a szines pedig 15.
4. NEM fontos hogy HP legyen
5. megbizható legyen (ne nyomtasson vonalasan pár nyomtatás után stb..)
6. az ár úgy 45000Ft-ig legyen

Köszi a segitséget elõre is és várnám azok véleményét akinek vmi ilyesmi gépe van és jól mûködik.

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy mivel nyomtatják a különbözõ igazolványokat?
Eszemben sincs hamisítani de véletlenül nem hõszublimációs nyomtatóval?
Ez foglalkoztat most. Ennyi.
grizzly21
üdv! lézernyomtatót vennék 30-40 körülért. milyet tanácsoltok?

Sziasztok két nyomtató közt vacilállok
az egyik
HP Deskjet 6940 nyomtatósorozat
a másik
Canon PIXMA iP4300
nekem a canonhoz húz a szívem de a nyomtatókhoz béna vagyok melyiket érdemes venni?

csummy
Sziasztok!

Lexmark 31-es fotopatron szinkiosztása érdekelne utántöltéshez.

A segítséget elõre is köszönöm szépen.

Sziasztok.

Canon PIXMA iP1500-om van.
Dokumentumok nyomtatásánál 1-2 helyen Lilás a szöveg! Mitõl lehet ez ?
(Okozhatja, hogy a szines festék fogyóba van!)
A fekete tele.

Válaszokat elõre is köszönöm szépen.
Sziasztok.

Canon PIXMA iP1500 -om van. Szöveges dokumentum nyomtatásánál 1-2 résznél Lilás a szöveg !

Ezt okozhatja, hogy kifogyóba van a szines festék ?
A fekete tele van.

Köszi elõre is a válaszokat !
Légyszi valaki segítesen, canon mp150 nyomtatóhoz kéne driver. Amit adtak hozzá cd-n azt elvesztettem <#rinya>
Sziasztok! Végülis ez is nyomtatós kérdés, és ezért nem nyitok új topikot.
Hogy tudok egy nyomtatót jelszóval védeni? Win Xp.
Úgy szeretném, hogy mikor elindítom a nyomtatást akkor kérjen jelszót. Nem hálózat, semmi ilyen, egy gépre van rákötve és arról kérjen jelszót, vagy akár minden géprõl!
ibrik
Na csak azért írok, mert végül mégis a Canon PIXMA iP4200-es mellett döntöttem.
Tettem ezt azért, mert mostmár lehet hozzá kapni utángyártott patront is (pl. LINK) és ráadásul sikerült ÁFA nélkül hozzájutnom (mondjuk évek óta ismernek abban a boltban).

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Hixer
Üdvözlet!

Az vlna a helyzet, hogy van itten egy HP OfficeJet R45 nyomtató. Meg van egy Brother HL-5040-es is. Úgy van megcsinálva a renccer, hogy a Brotheraz egy külön soros-kábel rendszeren bele van dugva ebbe a gépbe is, meg egy másikba is mindkettõl az LPT-csatlakozót foglalja le. Ezért ide nem tom bedugni a HP nyomtatót, deviszont a routeren van egy LPT csatlakozó ami király, rádugom, meg minden van hozzá install manual, installálom, a Router IP-je egy új nyomtatóport lett, azon kersztül megvan a nyomtató, portot kellett még állítgatni, hogy ne Raw legyen hanem LPR és akkor megy a nyomtatás.. Ez eddig rendben van, de! az officeJet r45-ös tud scannelni is. Namost itt a probléma, hogy a nyomtatónak is már így külön kellett beállítani, akkor hogyan rakom be scannernek, mer gondolom az adat, az adat, szal mennie kéne!

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

HAYES
Helló!

Hol tudom azt megnézni, hogy a nyomtatóval milyen dokumentumok lettek már kinyomtatva? A windows elmenti ezt magától, vagy van hozzá valami progi?

Hi Mindenki!

Az utolsó lehetõség! Canon ip1500 raktárról korlátozott darabszámban kapható! 17000 Ft bruttó! Számla ,posta megoldható! (500 Ft hozzá a patron)
Ezzel még tartozom: nem illesztõhiba volt, és nem is beszáradás. Gallyra ment a fej, úgy, ahogy van...

Alkohol-fültisztító pálca megvolt, a vizes is. Szerintem kapa a fejnek...

Mosd ki a fejet langyos víz alatt és utána hajszárítóval szárítsd meg.
Bevált módszer.

Nagyszerû. Moast már színeset nyomtat, feketét nem... (fejtisztítással kezdtem, ez valami durvább hiba lesz. És NEM fogyott ki a patron :) )

Köszi, akkor nálam volt valami gebasz.

ibrik
Ugyanúgy az ilyen Wi-Fi nyomtatókhoz is van driver - illetve egy interface, aminek a segítségével kezelni tudod õket.

CSOCSO
nyomtatos kerdes... ha vennek wireless usb2 es nyomtato hubot.. amire ramenne a scanner es a nyomtato is.. akkor a drivert a nyomtatohoz nem kell tobbet feltennem vagy hogy mukodik ez?? hogyan tudom majd beallitani milyen minosegut nyomtasson stb? hogy mukodik ez?
ez ott van.
vagyis itt

Kösz a bizalmat. <#wave>
Én sem ma látok elõször gépet... miért, Nálad van találat?

talán be kéne állítani az oprendszert meg a nyelvet az oldalon...
<#wow1><#lama>

Eddig engem is elvitt a google, de nekem egy fia találatot sem ad ki Windowsra...

ibrik

Üdv, lassan begolyózok: adott egy Canon i455-ös, Win 98 alá telepítve, illesztõprogramot a netrõl szedtem.
A saját karbantartási ábráit ki tudja nyomtatni, mást nem. Azt hittem, be van száradva (novemberben használták utoljára), de akkor a nozzle checket és a print head alignmentet hogy nyomtatja? Ez inkább illesztõhibának tûnik... Valaki segítsen pls!

ibrik
Nem tudom, mit értesz "tuner" alatt, de ha csak a "toner" elírása lenne, akkor megjegyezném, hogy a lézernyomtatóknak van tonere, ennek az MP150-esnek - mint minden más tintasugaras nyomtatónak - tintapatronja van.

Ha a nyomtatóhoz nem kaptál volna használati utasítást (pereld be õket), vagy külföldön vetted volna, akkor:
mp150_Users-Guide_HUN.zip - MP170/MP150 magyar nyelvû útmutató.

A ZIP-ben egy CHM fájlt találsz, ami olyan, mint egy súgófájl. Duplakattintasz rajta és lentebb a "Szokásos karbantartás" - "A FINE patron cseréje" résznél választ találsz a kérdésedre képekkel illusztrálva.

i865

help please most vetem 1 pixma mp150 (canon) nyomtatot de nem tom elhelyezni a a tunereket,please!!HElp

ibrik
Na sosem voltam még eddig MediaMarkt-ban, de asszem ezután is el fogom kerülni.
Úgy látszik, ha csak nincs valami akció, akkor õk szívatják a legjobban az embereket...
A Canon iP 4200-as kábé 4 ezerrel kerül többe ott, mintha itt nálunk megvenném.
De amúgy megjegyzem, néhány hónapja az Auchan-ban vettünk a párommal egy gyümölcscentrifugával is ellátott robotgépet. Most kíváncsiságból megnéztem a MediaMarkt-ban és ott 12000 Ft-al drágább.
Magamban meg is változtattam a szlogenjüket:
Hülye leszek még egyszer odamenni... <#mf2>

mid van most?

jelenleg is 1 canon gepem van es nm csalodtam benne, az 5200es akkor vszinu a kovetkezo
bar jo lett volna ha vki sajat tapasztalait irja le, de azert kosz (vszinu ugyis megveszem a kozeljovoben <#nyes>)

ibrik
Kicsivel drágább, de szinte ugyanaz, mint az általam említett 4200-as. Amit olvastam a Canon oldalán, annak alapján az 5200-as nyomtatás terén nem sokkal tud többet, csak majdnem kétszer gyorsabb a 4200-asnál.
Viszont - újabb csatlakozási lehetõségként - Wi-Fi-n keresztül is lehet használni.

Ami viszont kis hátránynak róható fel az 5200-as esetén, hogy valamivel kevesebb oldalt tud kinyomtatni ugyanolyan patronokkal és beállításokkal, és készenléti üzemmódban több áramot fogyaszt a 4200-ashoz képest (szintén a Canon oldalán elérhetõ információk szerint).
Ennyi.

Ha egy full hálózati nyomtatót akarsz, vedd meg az 5200-ast (a Wi-Fi miatt nem szükséges külön géphez csatlakoznia), ellenkezõ esetben elég a 4200-as.

ha a regivel muxik mert nm hasznalod azzal?

mi a velemenyetek a canon PIXMA iP5200-rol?

probald meg megtisztitani az erintkezoket mind a fejen mind a muanyag izeben

ibrik
Hmmm... gratulálok. <#wow3>
Ahol még kapható 3000-es, többe kerül, mint a legújabb 4200-as...
Kivéve egy helyen, de ott meg a postaköltséggel együtt ugyanott vagyok megint, mint amennyibe a 4200-as kerülne itt boltban.

ibrik
Tudom. Ezért van még, hogy "csak" szemezek vele.
Annyira még nem sürgõs a vásárlás.
De még nem tettem le arról, hogy valahol - esetleg neten keresztül - még találok 3000-est vagy 4000-est.