Szép Házak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy erõs felindulásból elkövetett bõ vélemyénynyilvánítást láttunk....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
Millerz!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
NEM!
geronimo77
Már megint nem férsz a bôrödbe??

Geronimo\'s garage - www.gportal.hu/portal/geronimo

ZoRaL
hi
http://www.bookmark.sk/home
ez a mi kis kuckónk, most rendezgetjük....
Z

Kata
Akkor inkább szállodában... 😊 De ez valóban nyomós érv a hajó mellett, fõleg hogy naponta kétszer zuhanyuzok/fürdök. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ja az is jó lenne, bár abban sajna nem tudsz ellakni. Mindenféle benzinkutaknál kell majd mosakodni 😄
Kata
Az tényleg jó, tök romantikus dolog. Én egy kis motoros túrarepülõgéppel utaznék mindenfelé.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
De a legjobb az lenne, ha lenne egy fél folyami, tengeri lakóhajóm, és akkor nem is kéne választanom, mert szinte az összes fõvárosba ellehet jutni hajóval 😊 Jó lenne bejárni Európát egy ilyen lakóhajóval.
I.C.ram
Én ilyen kis gonosz manó vagyok, de ezt mondták már mások is 😄 Jó értelemben gonosz 😊
I.C.ram
Ha választhatnék, hogy Európa melyik városába költöznék BP-n kívül, akkor Amszterdam belvárosa lenne a Grachtok mentén egy kis házikó, csak ne lenne annyi turista.
Kata
Bontani kell rajta nagyobb ablakokat. Ma már jó hõszigetelõ nyílászárók voltak. Régebben ennek hiányában inkább a bolha popója méretû lyukat hagytak ablakok gyanánt. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
...hogy megköszönjem, hogy odalátogattak.
Te minden mögött csak a rosszat látod? Most gonoszul megjegyezhetném, hogy ugye mindenki magából indul ki.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ilyenben is ellaknék. Bár nem túl világos 😄

I.C.ram
Nyilván azért küldöd az ajándékokat, hogy megtartsák ezt a jó szokásukat, hogy odalátogattak 😊

Najó keresek valami szép házikót.
Kata
Ez szép, és hasonlóan vélekedek, de azért ilyen aljasságot nem tûrök, hogy reklámfogásnak legyen titulálva egy ajándékom...

Nah... linkeljünk házakat, arról szól a topik.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ez nem fenyegetés, csak reagáltam a #68-asra. Mert, ha én nem beszélek veled úgy, akkor elvárom, hogy te se tedd azt 😊
Kata
Szerintem igen, kérdeznéd. 😛

Merhogy ne fenyegetõzz itten.

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ha tudnám, szerinted kérezném? 😊
Kata
Szerinted?

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Miért moderálták ki a szmájlimat?
Kata
Igen. De most már megejthetnél valami nem offtopik hozzászólást is.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Egy frászt reklám! Tedd sebességbe az agyad, mielõtt elindítod a szád...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
És felveszed, vagy mi? 😄D

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Nem célozgatok rá, hanem nyiltan kimondom. Mielött elkezdte csinálni neked a makettet találkozál vele?
I.C.ram
Azt teljesen más. A látogatónak azért küldesz valamit, mert õ az 5000. Az reklám.
huuuu akkor nekemizs !!! 😄D
Én egy katás rúzsfoltos tangát kérek !

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Kata
Ha gero-ra célzol, vele már találkoztam párszor, a szépségversenyre is kijött, etc., szal ha rá célozgatsz, akkor nem korrekt a mondat, mert nem vadidegen.

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Miért oly meglepõ ez? Én pl. a weblapom minden 5000. látogatójának is küldök ajándékot, ha megadja a postacímét, és nem is biztos, hogy még csak egy szót is beszéltem vele valaha is.

[/cserf][/fülünyúl]

Nemvadidegen.... én vagyok a Cyrus !! 😄
ezt a nevet mindem MOD féli 😄DDDDDD

I.C.ram
Najó, de nem egy vadidegen fórumon megismert embernek.
Kata
Én is szoktam ingyen és bérmentve dolgokat csinálni/adni... Ehhez nem kell nõnek lenni.

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
hozzám költözöl?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nem kérés nélkül...kérte.....😄

I.C.ram
Néha olyan jó lehet nõnek lenni.

Maketteket csinálnak ingyen és bérmentve, logót csinálnak neki kérés nélkül, meg ilyen kis apróságok 😊
Kata
Miért, szerintem nagyon szép szín a rózsaszín. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
nyerek a lottón veszek 1 ilyen pecót 😊
addig marad a lakás a barbiházban, rózsaszínre van festve 😞(((

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Szerinted fáradság ?

Kata
igazán köszönöm, de ha fáradtság, akkor ne veszõdj vele

[/cserf][/fülünyúl]

maj mekcsinálom gyönyörûre neked....

Kata
Mert nagy lett, és nem engedi feltölteni.

[/cserf][/fülünyúl]

Neeeemneeeem, basztalak én le tégedet valaha is ?
Még lokót is csináltam neked csak nem hordod ! 😛

Punker
a lényeget meg elfelejtem dugóhúzom is van!!!

Kata
Má aszittem megint kapom a lebaxást, hogy milyen topikot nyitottam.

[/cserf][/fülünyúl]

Nem zavar egyetlen drágáám !!!
örülök hogy te örülsz !!
nagyon szépek a házaid !
Egész életem leélném vele benned...vagy fordítva ?

Punker
csak nem szeretek 1x használatos cuccokat venni

Kata
jaj, a kis sznob. 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
gagyit nem veszek.....

Kata
ez is tetszik, de sokat kéne lépcsõzni. Mondjuk ezzel nincs gond, mert formásítja a popót. De mi lenne mondjuk 60-70 évesen?... 😊

[/cserf][/fülünyúl]