Szép Házak

← ElőzőOldal 9 / 9

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kata
egy kis pancsi...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
ó, az nem pénz... a tv shopping 5000-ért már hozzádvág egyet. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
Tûzhely, szagelszívó, mosogatógép ezek bele vannak építve a bûtorba, edények tényleg nincsenek az 50 rongyban 1 teflon-om van rántottát tudok már csinálni 😊

kéne még 1 frankó spagetti fõzõ de egerben nem találok 😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Tûzhely, esetlegesen szagelszívó, mosogatógép...
Egyébként ha fõzõcskézõ edények is kellenek, nem csak étkészlet, kiábrándítalak, hogy lehet csak azok lesznek 50 rongyban...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
tudom hûtõ min 100, mikro-t próbálok kéz alatt szerezni LG monitor akcióból 😊 tányérok stb kb 50, mi kell még?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Kata
Az se lesz olcsó...

[/cserf][/fülünyúl]

Punker
az már nekem is van 😊 csak még kell hûtõ mikro tányérok meg ilyenek

Kata
Tudom, mert konyhabútort én is most csináltattam... 😞

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
És ez zavar jobban, vagy a zabszem a...? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

zaki
nem akarok dicsekedni, de én már jártam itt 😊

Punker
én mostanában rendezgetem be a lakásomat és minden qrva drága 😞((((

Katám ujabb topikja ? 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

HuAn82

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kata

3D design terv

tömegrajz

hálószoba

konyha

ebédlõ

nappali

fürdõszoba

[/cserf][/fülünyúl]

Dzsini
nekem nem kell ház.. lakás is csak talán annyira, hogy néha legyen hova hazatérni és aludni... de inkább kóborolnék a világban erre-arra. jelenleg 2x4 méterem van, nagyrészt polccal meg szekrénnyel kitöltve 😛

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Kata
Nem baj, jók azok. A szerény igényûeknek is van helye a világban, ezért most nem kell vízzel teli kádban egy zsilettpengével filózni.

[/cserf][/fülünyúl]

HuAn82
Nincsenek nagy igényeim.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

HuAn82

Loál János
Jajo.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Kata

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Mélygarázsról még nem hallottál? 😄
Kata
Figyi, mire ilyenje lesz, helikopterre is futja neki, akkor meg minek a kocsi? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

Loál János
De hogy állok be a kocsival?

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

I.C.ram
Hát lehet, hogy budi...
Breki33
naszép
Kata
És mi van, ha kiér a tenger fölé? 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Akkor csíkok lennének a sziklán 😊
Breki33
hm?
Kata
A legutolsó képen az a kis szürke kiugró rész gondolom a mellékhelyiség. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

I.C.ram
Ja kolostor Görögországban.

Persze! Berendezném szépen. 😊
Kata
Semmi baj Brekikém, ne erõlködj, úgyis törölve lesznek a képeid...

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
Ez valami kolostor, nem? Itt szeretnél élni? :o

[/cserf][/fülünyúl]

Breki33
jajjjjjjj most olvastam az alcímet P
I.C.ram
I.C.ram
I.C.ram
Kata
rajt

[/cserf][/fülünyúl]