A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Onnantól nem olvastam tovább, hogy "adott 2 flashelt xbox".

Szép napot neked is!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Szép napot!

Egy kis segítséget szeretnék kérni: Adott 2 flashelt xbox360, az egyik bannolt live-ról, a másik nem. Történt, hogy egy naiv illetõ kivette a HDD-t a nem bannolt gépbõl, és átrakta a bannoltba, hogy a mentéseket ott is elérje (természetesen live-ra csatlakozásról szó sincs). Ám amikor visszatette a saját gépébe, nem érte el a saját profilját (corrupted profile), így persze az összes mentés is elszállt.

Mindez elvileg visszaállítható a Recover Gamertag opcióval, amihez live szükséges. Vajon ekkor bannolják majd a gépemet?

Köszi elõre is, Gerõ
Narxis
Kellemetlen.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Core i7-965 Extreme Edition, 12 GB DDR3, Gigabyte EX58-UD5, Intel X-25M 160 GB, Sapphire 5970 OC

Tinman
The postman has arrived:

Frontos:

Hátas:

Frontosoldalas:

Hátasoldalas:

Nyitva:

Gyûrû:

Hegyi troll:

Hegyi troll oldalról:

Fullosan, felirattal:

Evvan.
Ja és köcsög Sztím, buzi Gog, meg rohadék D2D... monnnnyatok le!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez most a warez mellett szólt?
"but it’s not going to look like Gears of War.”

<#eplus2>

gazgoblin
Epic’s Mike Capps has put out some candid statements on the direction of the studio, saying PC piracy forced the firm into console development.

“If you walked into six years ago, Epic was a PC company. We did one PS2 launch title, and everything else was PC. And now, people are saying ‘Why do you hate the PC? You’re a console-only company’,” the boss told Edge magazine.

“And guess what? It’s because the money’s on console.

“We still do PC, we still love the PC, but we already saw the impact of piracy: it killed a lot of great independent developers and completely changed our business model.

“So, maybe Facebook will save PC gaming, but it’s not going to look like Gears of War.”

forrás

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Tinman
Grat! Ha lesz PC-re (még kb. 2 év) vevõs...

DanielT
Nagyon korrekt!

Az Ubisoft pedig megmenti a világot az ilyen pazarlástól!

(álszent pöcsfejek)
Totti5
Profi kiadás!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Aby helyett megvettem én:

Bogyi007
Alant leírtam. Ha kijön egy teljesen új gép akkor a mostani boxoktól a mostani eladási árakon már nem lehet megválni ha meg új slim gép jön akkor az elviekben ugyanazon áron várható mint a mostani sima elitek ára csak már 250-es vinyóval és talán Natal Bundle-vel is.

Szerinted akkor egy sima 60-as Pro gép eladható lenne 50-60e forintért?

Biztosan nem. De ps3-ra sem lesz reálisan elcserélhetõ már.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Totti5
Milyen teória alapján lyukadtál ki arra hogy az E3 után kevesebbet fog érni?:)

Annyit ér a gép amennyiben meghatározta az MS az árát, és minél kevesebb annál jobb.

Bogyi007
Leírom csak a kedvedért hogy mit adtam és mit kaptam pontosan:

Adtam: Xbox360 Pro (60 gigás vinyó + kábelek + 1 joy), Bc2, Gears 1, Gta4, Dead Space, Halo 3 (bundle német), Halo Odst, Cod 4

Kaptam: Ps3 fat 40 gigás, kábelek, 1 Dualshock 3 joy, tartalék 40 gigás vinyó, MW2 headset, Mw2, Dead Space, Operation Flashpoint, Fallout 3, Fifa 08, Killzone 2,

Az OF el lett cserélve az F1-re, a Bad Company 1 cserélve lett a Boxos ugyanezen verzióval a Burnoutot meg a hétvégén vásároltam meg.

Figyelembe véve azt is hogy a Box szerintem az idei e3 után kevesebbet fog érni (vagy új gép jön vagy a slim verzió jön ki) nem jártam rosszul a cserével.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
360-on mindenesetre jobbak lettek vóna.
Bogyi007
Hát ha egy MW2 és egy Dead Space is az neked....

Egyébként én is multiplatform gamákat adtam érte.

DanielT
Szar multiplatformokra meg egy Killzonera? Király :D
Atkamon
Széép! Egyszer én is szeretnék egy ilyet...

Narxis
Egyszer az életben írd már le, hogy mi bajod.

Narxis
Szép, grat.! Így kell ezt csinálni.

bertino
<#wilting>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bogyi007
Na érdemes warezolni?

Erre cseréltem a Boxomat amihez szintén csak eredeti cuccok voltak és nem volt moddolt.

Tinman
És az egyik legolcsóbb is :-)

SötétBarom
Ez nekem kibaszottul tetszett, de sosem játszottam végig. A dark rootok irtását nem bírtam. :D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Totti5
Egyik legszebb CE.<#eljen>

Tinman
Igen, tudom, de arról én lecsúsztam, viszont semmiképpen nem akartam kimaradni belõle.

Jól van akkor, mert míg a hazai üzérek nem támadták le a GAME-et, addig ott 7 fontért osztogatták, nekem is onnan van.
Tinman
4.5k volt és hazai "importõr" és sokat alkudtam belõle ;-)

Nyugtass meg, hogy nem valamalyik hazai "importõrtõl" vetted kétszeres áron!
Tinman
Amennyiért vettem annyiért nem szabadott ott hagyni :-)

Tinman
Én most nem irigykedek... kék Pocahontas meg RTL sztárok... Freddy mondjuk elmegy :-)

Tinman
1 If playing a game which is not free = warez = illegal,

2 If I buy a game and sold it (for the same price) = legal,

3 then I don't get it why warez = illegal where 2=legal.

?Syntay Error

Totti5
Semmi extra, elmúlt hetek alatt lett összeválogatva. ( Avatar mai )

Elm utca 490/db, az összes részt kiadják, bár nem értem a logikát hogy az utolsóval kezdik az elsõ meg 2 hónapra rá lesz csak kint. Na mind1, így nem lehet megnézni sem.....

Tinman
Ennyiért tényleg baromira megérte!

Totti5
Megjelenéskor nem volt kapható csak külföldön és 15+kért. Amikor bejött MOra akkor 15-19 k volt. Láttam hogy a gamestoreban van 9ért!, ennyiért pedig nem hagyhattam ki, mert kontrollert is kellett vennem, mert a másik RB gombja már rég rossz ( DOA4 felidegesített és a padlón landolt a kontroller:D és azóta nem kattog és alig érzékel ) meg már az analógoknak ( fõleg a bal ) is volt egy kis holtjátéka. 3 év intenzív használat és 25ezer gémerpont után nem is csoda:)

Egy sima mezei fehér/fekete wájörlessz kontroller 9k. Nagyon megérte várni erre a lehetõségre.

Meg volt persze, tegnap adtam el 3500ért testerlnx-nek. Leáldozottba hírdettem meg ( #259668 ) nem figyeltél:)

Tinman
Neked még nem volt meg az ODST? ^^
Vagy direkt erre verzára vártál?

Totti5

Törölt felhasználó
Helósztok,ma szereztem be elsõ games for windows live játékát,pontosabban a juiced 2 hot import nightsot,és amikor be akarok regelni kér valami kódot.Nos a tokban,se a füzetkében nem találtam semmi kódot.
Rákattintottam arra hogy i need a product key és csak kidobta a játék adatlapját.
Valaki segítene hogy hol találhatom meg ezt a kódot??
Ui:A játékot az 576-ban vettem,Szeged pláza.
Totti5
Sosem tudtam azonosulni a fõkarakterrel és a hangulatával. Lopakodásban tényleg etalon és azonnal kitûnnek belõle a zseniális ötletek e téren, de ez nekem kevés ahhoz hogy élvezzem. Az új részét meg az elõzõek hiányában szintén nem tudom élvezni, amit ha max kölcsönbe kapok lehet belenézek, de sanszos hogy kimarad örökre.

Tinman
Elsõ 3 részt toltam eddig le, és azt kell mondjam zseniális játék. Persze, ha nem szereted a Metal Gear-t, akkor ezt meg egyenesen utálni fogod.

Totti5
Ez az a sorozat ami 0%ban mozgat meg.

Tinman
Majdnem én is beugrottam... de a türelem általában olcsóbb játékszoftvert terem :-)

Atkamon
Áááh, ezek nekem is nagyon kellenének... Én hülye megvettem a nagyonbéna trilógia kiadást T_T

Tinman
Már ideje volt beszerezni...

Tinman
A géytégla4 nálam a mai napig kidob a desktopra 2 mp után, eredetivel próbáltam áfkorz... ha jó vettem volna, így csak kiröhögöm. Biztos sok neki a 4 mag :-D

Nem játszottam vele. De elég meggyõzõ a community össznépi sírása. Egyetlen olyan véleményt sem olvastam, hogy valakinél kicsit is játszható, pláne élvezhetõ lett volna... Ehhez képest a GTA4 PC-s portját tömjénezte a közönség. Persze lehet, hogy az összes rivjúval együtt hazudnak.
Tinman
Neked minden bugos? :-DDD

G3 kieg? Ahhoz képest az alapjáték megjelenésekor egy szépen polírozott bugmentes valami volt. A kiegészítõbõl sosem lesz épkézláb játék.

A community még most petíciózik, hogy tegyék nyílt forrákódúvá, hogy egyáltalán esély legyen a kipofozásához való hozzálátásnak 1000 éven belül...
Tinman
Így érdemes kommentelni! A kérdésedben már a válasz is benne :-D

BEAST
Hol vetted a Two Worlds CE-t? :) Mondjuk kb semmire sem emlekszem belole, de lehet veszek egy alap verzsont... es ha ennyire nem kaphato sem itthon, sem game-eknel, akkor marad az ebay. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."