A warez rossz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Így érdemes játékot venni! Olcsón, már alig van bug, mert vannak kiforrott patchek, ráadásul biztos a géped is már jobb, mint amikor kijött a G3. Nem késtünk el sehonnan...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sir Quno Jedi
360-on én is sugárban hánytam tõle, azt nagyon elbaszta valaki, de PC-n korrekt kis cucc.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

BEAST
Nem is tudom miert nem jatszottam vele, valami nem tetszett... majd meg kell lesnem megint. :/ Viszont mostanaban vettem eszre, hogy vettel Gothic 3 kieget, es hirtelen ramjott a gothicozhatnek, ezert enis megvettem igy utolag. :d Anno nagyon bugos volt az alapjatek, nem jatszottam vegig es igy megvenni sem volt tul sok kedvem... viszont azota eleg szepen kikupalodott, sot nagyon jo kis jatek lett, megerte azt a 3000 Ft-ot. :D

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Totti5
Lehet hogy az volt a gond hogy 360on néztem, de hát máson nem is tudtam volna.

Ronda, idétlen kinézet, low fps. Ultrabéna animációk és a 3. méter megtétele után olyan bugok voltak hogy csak néztem. Sebaj biztos oltári bukás volt amúgy 360on, de legalább jön a 2. rész is rá, talán jobb port lesz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
SQJ tóta' aszondta' nem rossz az, neki simán elhiszem.
Ráadásul:

* Szép grafika
* Izgalmas történet, jópofa cselekmények
* Vérbeli RPG elemek
* Szabadon bejárható terület
* Non-lineáris játékmenet
* Teljes szabadság
* Cselekedeteink kihatással vannak a világra, és persze a végkifejletre
* Mindig tud meglepetést okozni
* Oblivion helyett remek kikapcsolódás

"sõt megtehetjük akár azt is, hogy beédesgetve magunkat a várvédõk közé, az ork invázió kellõs közepén megnyitjuk a kapukat. Lehetõségeink gyakorlatilag határtalanok, és aki igazán ráérez ennek ízére, nem kevés elõnyt tud magának kovácsolni."

"A grafika kifejezetten szép lett, a világ él és lélegzik, még a faleveleket is fújja a szél. Az idõjárás dinamikusan változó, a terület gyönyörûen ki van dolgozva, és kilométerekre ellátni egy-egy hegytetõrõl."

JÓEZ :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Kár hogy béna lett, pedig a története és az alapötlete tetszett a leírásokból, pedig nem vagyok ilyes fajta rpg imádó... nagyot csalódtam.

Tinman
Húzzatok bele fiúk, mert csõdben a játékipar a warezolók miatt!
...amúgy nem.

Tinman
A Planscape Tormentem-en 1.5 hétig ült a rohadék posta!

Személyesen bementem...

- Jött valami erre és erre a névre, címre?
- Rutinválasz: Nem.
- Ez külföldrõl jön...
- Egy pill.... nem akkor sem.
- Ez elég érdekes kezd lenni, mert lassan 2 hete itt kellene lennie.
- Mindjárt....
- Nahát... tényleg jött és még jött más is.
-gondoltam magamban, persze ennyire futotta:
- Aham, értem... azért ez érdekes. Vízlát...

Bah... digit. disztrib... helyette ma jött a postás erre is.

Ettõl a kettõtõl így egyben határozottan még a közérzetem is jobb lett :-)

Nemtudommiértvettemmegdebaxottjóráonvolt+megvanazelsõismondommé'neakkó':

Sir Quno Jedi
rpg ami idõre megy -> nálam fail

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Szerintem is jó játék, de a rajongók túlértékelik. Itt-ott húztam a szám, mert teljesen logikus dolgokat nem engedett megcsinálni, olyan dolgokra gondolok, melyeket minden n+1. RPG tud. Cserébe viszont valóban RPG-s a játékmenet is, nemcsak a párbeszédek, mint a Mass Effectben. Sajnos az AI viszont sokat elvesz az RPG-élményembõl, legutóbb ugyanis afféle vezetõ, csicskákra gyúró karaktert akartam összehozni, de ha a társakra utalom magam egy-két szituációban, akkor borzalom azt nézni. A társak persze akkor is idegesítõen, illúziórombolóan segghülyék, ha mi is mesterlövészek vagyunk.

Továbbá olyan apró hülyeségek indukálnak nálam még a rage quitet, amikor megy idõre a fõküldetés, de belemegyek, hogy valakinek segítsek visszaszerezni a farmját. Azt mondja, itt van a várostól nem messze. "Odateleportál", erre eltelik két hét, azaz annyi idõ, amennyi alatt bejártam elõtte a fél wastelandet. Vissza még annyi. Konklúzió: a kurva anyját, aki ilyen debil módon csinálta meg!

Ezek egy része egyéni nyûg, más része bug-like hülyeség, nyilván felül lehet ezeken emelkedni, de nekem ezek miatt mindig erõt kell gyûjtenem hozzá.
SötétBarom
Fallout 1-2 üt MINDENT.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Tinman
Az hagyjám', de neked ehhez erõs gyomor kell!?????

Télleg' megyünk agyonverni! Engem szinte már érzelmi szállak fûznek a Fallout 1-2-höz nem tudom képzelni, hogy az almighty Zónak ehhez gyomor kell. MÉ'????

Gyorsabban lebuktam, mint ahogy arra számítottam :)
Tinman
Hah! Tényleg! Fallout... simán, egyszerûen csak Fallout :-D

Nagyon beletrafáltál, csak nem úgy, ahogy gondolod ;)
Sir Quno Jedi
Patkány, pók, denevér, (tarisznya)rák, ezek sztenderd rpg alapszörnyek level 1-re.

Tinman
Fallblivion? :-D

Közben gondolkodtam még és eszembe jutott, hogy mintha a Menzoberranzan is így kezdõdött volna, vagy a Ravenloft... nem emlékszem, rég volt már :-/

Nem tudom, nekem eddig mindenki ódákat zengett a BaK-ról, tehát RPG-kedvelõként játszani kell vele, legfeljebb nem jön be.

Nekem egy másik nagy klasszikushoz kell erõs gyomor, de inkább nem mondom meg a nevét, mert agyonvertek. Annyit elárulok, hogy az elsõ 5 percben patkányokat lehet késelni. Bár ezzel nem tudom, hogy mennyit szûkül a kör, mert eszembe jutott egy másik RPG, ami - többé-kevésbé - szintén így kezdõdött :)
Tinman
Tutiagyonvanmápecselve :-D

Tinman
Armored Princess-t azért nem rendeltem... mert... öööö... hátöööö, hmmm.... szameg! Kimaradt! :-D

Betrayal at Krondor? Te tudod... gondolom azt már észrevetted, hogy nem vetem meg az RPG-ket, de az egy akkora egy szar, mint ide Mátraháza! Pedig toltam vagy 5-6 órát, de nem bírta a gyomrom.

Awakening miatt õszinte (komolyan!) részvétem. Nekem pikk-pakk-pukk-poing pontos rendszerben lett átvéve, igaz magyar kiadás /nem tehetek róla szeretem a magyar nyelvet/, de már "régóta" itt van a DA CE társaságában.

Totti5
Fosport Héló 2:) remélem nem lesz játszhatatlan nálad. Érdekes storykat olvastam róla.

Armored Princesst miért nem rendeltél? Olcsó az is The Huton, nekem ma jött meg. Egy Betrayal at Krondor, illetve az ezeket elhalványító überepikus Halo társaságában :) Awakening viszont hetek óta sehol, a postán se hallottak felõle.
Tinman
Nézd Totti! Meggyütt' a Héj-low cváj is :-D

Tinman
Na? Milyen? Tótad?

Totti5
Prológot lenyomtam még délbe, ütõs volt. Eddig jobb mint a Halo:)

Tinman
Ez a logo tényleg nagyon beteg... ONLY on XBOX 360 and Windows and maybe later on PS3. And also there is a chance on PSP, Wii, NDS and even on C64 and my fuckin coffe machine... <#idiota>

Totti5
Only pászibül win & xbox logo üt:DDDDD

SötétBarom
Not guilty.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Narxis
Modern Family és The Office<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

BEAST
TBBT <#eljen>

tobbi nembegyere

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lammer
miert is?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

bertino
fail.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Lammer
rég vótam itt is :)

Guilty or not? :)

(jo okes! 100 KB/secre visszafogtam az uploadot)
(ja es diszklémer: a mostani futo nem animalt sorozatokbol ez a 4 kedvenc es le vagyok maradva, na :)

Totti5
Nem tudom pl Püré:) bár lehet nekiállok majd még1szer, már nagyon régen játszottam vele és hát van benne bõven kaszt amivel végig lehet vinni, én csak 1el tettem, az is a szokásos harcos baltás volt:)

Tinman
Az alsó sorban elejtett tanácsért nagy köszönet!
Milyen jó volt, hogy Eternal-al kezdtem (te mondtad, a te hibád :-P), így a LO nekem a megtestesült álom, pedig grafban azért alulmarad, de minden másban nem.

Tinman
Alan Wake-t nem volt szép említened... napokig verítékben úsztam, mert:

1. Nem veszek CE-t Box-ra, mert úgyis csak 1x végigjátszásra kellenek a Box címek.

2. Too Human-t akartam már, mert baráti árakon megy...

3. AW-hez ingyen Too Human jár... mikor megláttam pár napja, beletettem egy Alan Wake-t a kosárba, majd álmatlanul hánykolódtam. AW úgyis kell, TH úgyis kell. Ennyiért nem rossz ez.

Végül gyõzött a józan ész, mivel egyik kedvenc selleremnél a Too Human perfekt állapotban, pk. együtt 1700-ra jött ki.
AW pedig majd ráér nekem akkor, ha 5k körül lesz. Nem kell nekem 0-day gaming. Amint látod, így is jól elvagyok :-)))

Amúgy jó lett volna valamire cserélni veled, de mire? Te már mindent toltál, ami nekem megvan :-D

Totti5
Mennyi volt a túl ember? Elõrendeltem Alan Wake CEt és boldog, boldogtalannak adnak hozzá. Odaadtam volna jelképes összegért, vagy csere...

Elõször az Infinitevel kezd, aztán az SO4. Ugyan az a motor, de az IUban még akadnak technikai és látványbeli hibák sajnos. Jó játék, de félbehagytam, és elõ sem vettem azóta:( más szóval annyira még sem jó? talán a kiforratlan rá a jó szó.

Tinman
Csak frissen, fiatalosan!

Nem azért mondom, az említetteket én is beszerzem elõbb-utóbb, legfeljebb nem érdemlik ezt meg :) A Riddickkel a másolásvédelem a bajom.
Tinman
DA: Nem akartam megvenni ennyiért, de Bioware, meg RPG, meg fantasy, meg magyar is vagyok... többször is kivettem a kosárból, aztán vissza. Evvan.

G3 FS: Gothic-ból mindegyik megvan, ez sem maradhatott ki, fõleg 1.8k-ért nem.

Riddick: Na ebben semmilyen szinten nem értünk egyet. Kibecseszett zseniális volt anno PC-n. Ez meg ugye a Dark Athena, vagyis benne van a Butcher's Bay alapgame, de feljavított graffal, meg a Dark Athena "kieg.", ami ugye +5 óra gametime. Ennyiért jó vétel volt. Amúgy megvan eredetiben a Pitch Black és a Chronicles of Riddick is, így végre teljes a gyûjtemény.

HDA: Yep, szinte ingyé' vót'... nagyon szerettem.

Magyar Awakening? Mondjuk ezt már kitárgyaltuk, én megvárom amíg megjön külföldrõl. Tegnap adták fel, kiss ezrencsével hétfõn kézhez kapom. Nagyobb szerencsével pedig késõbb, és akkor lesz idõm végigjátszani addig a most futó projektek egy részét :)

Forsaken Gods? Letakarhattad volna, elvégre mindenki szerint egyértelmûen a világ szemete, állítólag teljesen játszhatatlan.

A Spore-hoz egyszer én is össze akarok OLCSÓN vásárolni pár kiegészítõféleséget, mert alapvetõen jópofa és szórakoztató, de egy user erroros szemét volt, az ûrfázisig túl egyszerû eljutni, az viszont a rövid és intenzív casual felvonásokkal éles ellentétben álló idegesítõ grind. Jól szórakoztam vele, de arra nem számítottam, hogy Will Wright vezetésével képesek ENNYIRE félredizájnolni a játékmenetet.

Riddick? PC-re? Normális?!

Hidden and Dangerous Anthology? Ilyen is létezik? Ennyiért?! Angol nyelven? Ezt meg kell mihamarabb vennem.
Tinman
"When you pirate, you're downloading one-hundred percent pure crap... and of course you're a faggot :-P"

Nem köll' a flame... az édes rémes krémes azért kellett, mert Spore-t szerettem, kellenek a kiegek is, most elsõ körben ez.

djcsoves
Tinman :D Neked ajánlom ha még nemvetted meg : http://www.zavvi.com/games/platforms/pc/machinarium/10076438.html Machinarium CE 11.99 GBP

Smithie
Hurkatöttõve' próbáltad már te gyárök?!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Lammer
jo helyre irtad! <#eljen>

Tinman
Ma van a day of the braindead vagy mifax?

Vanek
hali! egy leírást kérnék,hogy tudom a dashboardomat frissíteni a legfrissebb verzióra,flashtelt a gép,nincs live,és nem szeretném hogy bekrepáljon a gép. xbox 360-ról van szó. kösz a választ elõre is

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Lammer
ok, akkor nyugiban hallgatom a materiat ^^

(amugy valoban ezerrel tisztabb es szarazabb erzes... az "eredeti" jateklemezen a dat fajlokbol ilyen nyomoreG 22khzes nyomingerseg nyerheto ki... persze eddig is tudtam, de most mar elvezkedek az uj szerzemenyen, tiszta szídí kvájölitiben)

Lammer
na! en ilyen esetekre hasznalom a shrink+decrypt kombot!
-be eredeti lemez
-decrypt leszed vedelem
-megkaptt nyersanyagot lekopaszt only filmre(esetleg kommentart bennehagyom)
oszt go filmezni... (igy ha tobbszor tamad kedvem vegignezni a materiat, akar kommentarok miatt... nem fogom idegessegemben szetb*szni a televiziot)

persze-persze sufni, de hat van egy mondas... bena gyereknek apja...

amellett ofkorsz, hogy undorito :C

Totti5
Csak a szokásos, szopassuk a júzereket akik nem lopnak... nem is az a baj hogy kiírja hogy ne lopj, de amikor 1 percig áll a kép és meg kell várnod vagy végignézdned ezredjére a jogvédõ reklámot is, na az felháborító.