A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Ronda, idétlen kinézet, low fps. Ultrabéna animációk és a 3. méter megtétele után olyan bugok voltak hogy csak néztem. Sebaj biztos oltári bukás volt amúgy 360on, de legalább jön a 2. rész is rá, talán jobb port lesz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ráadásul:
* Szép grafika
* Izgalmas történet, jópofa cselekmények
* Vérbeli RPG elemek
* Szabadon bejárható terület
* Non-lineáris játékmenet
* Teljes szabadság
* Cselekedeteink kihatással vannak a világra, és persze a végkifejletre
* Mindig tud meglepetést okozni
* Oblivion helyett remek kikapcsolódás
"sõt megtehetjük akár azt is, hogy beédesgetve magunkat a várvédõk közé, az ork invázió kellõs közepén megnyitjuk a kapukat. Lehetõségeink gyakorlatilag határtalanok, és aki igazán ráérez ennek ízére, nem kevés elõnyt tud magának kovácsolni."
"A grafika kifejezetten szép lett, a világ él és lélegzik, még a faleveleket is fújja a szél. Az idõjárás dinamikusan változó, a terület gyönyörûen ki van dolgozva, és kilométerekre ellátni egy-egy hegytetõrõl."
JÓEZ :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Személyesen bementem...
- Jött valami erre és erre a névre, címre?
- Rutinválasz: Nem.
- Ez külföldrõl jön...
- Egy pill.... nem akkor sem.
- Ez elég érdekes kezd lenni, mert lassan 2 hete itt kellene lennie.
- Mindjárt....
- Nahát... tényleg jött és még jött más is.
- Aham, értem... azért ez érdekes. Vízlát...
Bah... digit. disztrib... helyette ma jött a postás erre is.
Ettõl a kettõtõl így egyben határozottan még a közérzetem is jobb lett :-)
Nemtudommiértvettemmegdebaxottjóráonvolt+megvanazelsõismondommé'neakkó':
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Továbbá olyan apró hülyeségek indukálnak nálam még a rage quitet, amikor megy idõre a fõküldetés, de belemegyek, hogy valakinek segítsek visszaszerezni a farmját. Azt mondja, itt van a várostól nem messze. "Odateleportál", erre eltelik két hét, azaz annyi idõ, amennyi alatt bejártam elõtte a fél wastelandet. Vissza még annyi. Konklúzió: a kurva anyját, aki ilyen debil módon csinálta meg!
Ezek egy része egyéni nyûg, más része bug-like hülyeség, nyilván felül lehet ezeken emelkedni, de nekem ezek miatt mindig erõt kell gyûjtenem hozzá.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Télleg' megyünk agyonverni! Engem szinte már érzelmi szállak fûznek a Fallout 1-2-höz nem tudom képzelni, hogy az almighty Zónak ehhez gyomor kell. MÉ'????
Közben gondolkodtam még és eszembe jutott, hogy mintha a Menzoberranzan is így kezdõdött volna, vagy a Ravenloft... nem emlékszem, rég volt már :-/
Nekem egy másik nagy klasszikushoz kell erõs gyomor, de inkább nem mondom meg a nevét, mert agyonvertek. Annyit elárulok, hogy az elsõ 5 percben patkányokat lehet késelni. Bár ezzel nem tudom, hogy mennyit szûkül a kör, mert eszembe jutott egy másik RPG, ami - többé-kevésbé - szintén így kezdõdött :)
Betrayal at Krondor? Te tudod... gondolom azt már észrevetted, hogy nem vetem meg az RPG-ket, de az egy akkora egy szar, mint ide Mátraháza! Pedig toltam vagy 5-6 órát, de nem bírta a gyomrom.
Awakening miatt õszinte (komolyan!) részvétem. Nekem pikk-pakk-pukk-poing pontos rendszerben lett átvéve, igaz magyar kiadás /nem tehetek róla szeretem a magyar nyelvet/, de már "régóta" itt van a DA CE társaságában.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
tobbi nembegyere
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Guilty or not? :)
(jo okes! 100 KB/secre visszafogtam az uploadot)
(ja es diszklémer: a mostani futo nem animalt sorozatokbol
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Milyen jó volt, hogy Eternal-al kezdtem (te mondtad, a te hibád :-P), így a LO nekem a megtestesült álom, pedig grafban azért alulmarad, de minden másban nem.
1. Nem veszek CE-t Box-ra, mert úgyis csak 1x végigjátszásra kellenek a Box címek.
2. Too Human-t akartam már, mert baráti árakon megy...
3. AW-hez ingyen Too Human jár... mikor megláttam pár napja, beletettem egy Alan Wake-t a kosárba, majd álmatlanul hánykolódtam. AW úgyis kell, TH úgyis kell. Ennyiért nem rossz ez.
Végül gyõzött a józan ész, mivel egyik kedvenc selleremnél a Too Human perfekt állapotban, pk. együtt 1700-ra jött ki.
AW pedig majd ráér nekem akkor, ha 5k körül lesz. Nem kell nekem 0-day gaming. Amint látod, így is jól elvagyok :-)))
Amúgy jó lett volna valamire cserélni veled, de mire? Te már mindent toltál, ami nekem megvan :-D
Elõször az Infinitevel kezd, aztán az SO4. Ugyan az a motor, de az IUban még akadnak technikai és látványbeli hibák sajnos. Jó játék, de félbehagytam, és elõ sem vettem azóta:( más szóval annyira még sem jó? talán a kiforratlan rá a jó szó.

G3 FS: Gothic-ból mindegyik megvan, ez sem maradhatott ki, fõleg 1.8k-ért nem.
Riddick: Na ebben semmilyen szinten nem értünk egyet. Kibecseszett zseniális volt anno PC-n. Ez meg ugye a Dark Athena, vagyis benne van a Butcher's Bay alapgame, de feljavított graffal, meg a Dark Athena "kieg.", ami ugye +5 óra gametime. Ennyiért jó vétel volt. Amúgy megvan eredetiben a Pitch Black és a Chronicles of Riddick is, így végre teljes a gyûjtemény.
HDA: Yep, szinte ingyé' vót'... nagyon szerettem.
Forsaken Gods? Letakarhattad volna, elvégre mindenki szerint egyértelmûen a világ szemete, állítólag teljesen játszhatatlan.
A Spore-hoz egyszer én is össze akarok OLCSÓN vásárolni pár kiegészítõféleséget, mert alapvetõen jópofa és szórakoztató, de egy user erroros szemét volt, az ûrfázisig túl egyszerû eljutni, az viszont a rövid és intenzív casual felvonásokkal éles ellentétben álló idegesítõ grind. Jól szórakoztam vele, de arra nem számítottam, hogy Will Wright vezetésével képesek ENNYIRE félredizájnolni a játékmenetet.
Riddick? PC-re? Normális?!
Hidden and Dangerous Anthology? Ilyen is létezik? Ennyiért?! Angol nyelven? Ezt meg kell mihamarabb vennem.
Nem köll' a flame... az édes rémes krémes azért kellett, mert Spore-t szerettem, kellenek a kiegek is, most elsõ körben ez.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
R U Ready?!?!? ...broken soul...
(amugy valoban ezerrel tisztabb es szarazabb erzes... az "eredeti" jateklemezen a dat fajlokbol ilyen nyomoreG 22khzes nyomingerseg nyerheto ki... persze eddig is tudtam, de most mar elvezkedek az uj szerzemenyen, tiszta szídí kvájölitiben)
-be eredeti lemez
-decrypt leszed vedelem
-megkaptt nyersanyagot lekopaszt only filmre(esetleg kommentart bennehagyom)
oszt go filmezni... (igy ha tobbszor tamad kedvem vegignezni a materiat, akar kommentarok miatt... nem fogom idegessegemben szetb*szni a televiziot)
persze-persze sufni, de hat van egy mondas... bena gyereknek apja...
amellett ofkorsz, hogy undorito :C