Silent Hill 4: The room
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elkészült az elsõ nagy magyar Unofficial Resident Evil - Silent Hill könyv, a 224 oldalas, csupán 2500 ft-ba kerülõ Guide belsõ tartalmával kapcsolatos bõvebb információt ITT, a GAMER365-ön és az alábbi linken találtok, elõrendelni/megvásárolni pedig jövõ hét elejétõl Konzolium Online játékáruház oldalán lehet. (A nagyobb könyvesláncoknál, áruházakban is kereshetitek (576 Shopokban is) - oda is érkezik belõle szállítmány.
Köszi a figyelmet!
Powned by Phazon...
Pro Evolution Soccer és a kódok ami nem jó : 5578 5582
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
Rájöttem h a véres ágyaknak kell egy oszlopban lenni!
Egy kis segítséget szeretnék kérni: a börtönös pályán akadtam el, amikor a konyhában vagyok nem tudom beírni a kódot az ajtónál, azt mondja h "Sötét van és nem látja a gombokat!" Tudna vki segíteni h mit kellene tennem?
Kösszziii bárkinek is!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Azt hiszem beteszem még egyszer a második részt - hiába játszottam kétszer is végig - ezek kimaradtak 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.gamer365.hu
Mesélj!
"A nyuszi a szomszéd lány ágyán és a "kutyák", a rohadó és véres helyszínek, valamint a noise effekt nem számítanak utalásnak SZVSZ."
Meglátszik, hogy csak a demo-t toltad. Nemtudom meddig visz el a demo verzió, de ha addig ameddig gondolom, akkor tényleg halvány fogalmad sincs az elõzõ részekrõl szvsz ;P
Ramza: azért a storyline-ban is akadnak ám a 2. résszel kapcsolatos dolgok 😉
www.gamer365.hu
Aha. Hát, a demo nem jut addig...
...de majd ha olcsóbb lesz, akkor megveszem. 😊
www.youtube.com/aabyssx
Nem érdemes. Túl sokba kerül egy konzolt fenntartani.
😄DD
www.youtube.com/aabyssx
- az egyik helyszín SH mellett helyezkedik el
- itt is azt a bizonyos felsõbb hatalmat tervezi valaki megidézni
- úgy rémlik, mintha a lakás folyamatos eltorzulása közben egyre több kép alakulna át korábbi SH-ekbõl ismerõs helyszínekké
De amúgy tényleg kevés az áthallás 😞
(A nyuszi a szomszéd lány ágyán és a "kutyák", a rohadó és véres helyszínek, valamint a noise effekt nem számítanak utalásnak SZVSZ. 😉
www.youtube.com/aabyssx
www.gamer365.hu
- 4.9-es driverre frissíts
- ha ez se megy, akkor próbáld a pc-s SH4 fórumban megkérdezni, mert itt gyanítom mindenkinek 640*480-ban megy 😊
Egy spanyol forumba megtláltam. Egy sorstársamnak segitettek.
A jelszó: papapa Ki hitte volna?!
Kösz mindenkinek

(Ati Radeon 9100, 4.7-es driver.
Az SH 2 és 3 is ment nagyobb felbontásban.)
Ezért javasoltam a bitconsole-t, mert az az egyik legnagyobb konzolos trekker.
Persze lehet, hogy nem 😞
GL
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Én meg gondoltam vki van itt akinek uanez a Torrent van meg, csak neki még müködött a link. ennyi
bitconsole.com
Ha vki megtudná mondani az Silent.Hil.4.Usa.PS2.Full-DVD nevü torrent rar jelszavát azt örök hálámmal sujtanám.
Nincs kedvem megint letölteni 3Gbájtot, és sehol nem tudja senki ezt a szaros password-öt.
Ja és ha van vmi 5let, vagy vmi vagy bármi..

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Úgy élsz, mint Henry a SH4-ben 😊
Amúgy készülj, pénteken mulatunk!
(McFarlane's Evil Prophecy is 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
www.youtube.com/aabyssx
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tudnátok segíteni?
Lenn vagyok a metronál a csajt kiszabadítottam a metroból, de nem tudok semerre sem kimenni vele. Merre kell vinnem õt? Ill. a a repdesõ emberszörnyeket nem lehet kinyirni? Leutom fekszik a foldon, rátaposok kétszer is, de egy idõ után felélednek. Mostmár 5-6 db kerget és folyamatosan megy le az életem.
Elõre is thx a segítségért.
elakadtam tudtok segiteni,ott tartok hogy lementem a metroba végigmentem a szerelvényeken és kilyukadtam egy állomáson ahol vezet egy mozgolépcsö felefele is és a falbol maásznak elö ahogy megyek fel a szörnyek fel érek és ott hova tovább ?
légyszi segitsetek
köszönöm
üdv
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA