AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
hi
szeretném letörölni az vastot, de nem engedi, error-t ír ki s:
mit csináljak?
az avast ikon átvan húzva a tálcán
"az AAVM alrendszer RPC hibát észlelt"

help

#hhwnd

Airbus A380
Kitöltöd a reglapot. És küldenek imélbe kódot. <#eplus2>

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

belapeter
ja, megvan minden.
Nagyon szépen köszönöm.<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

belapeter
köszi.de itt mit csináljak? hol van itt a kód?

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

lck
belapeter
Helló.
Nekem avast 4.8.1229-es verzió van.
A régebbi verziójú avastomhoz leszedtem a lecenskódot hogy ne legyen demó.A 4.8.1229-es verzióhoz mi alicenskód hogy ne legyen demó?
Tudnátok adni?

Nekem be van kapcsolva,csak sokszor amikor elíndítom a gépet lelassul,mert akkor is fut a vizsgálat.
Igen ha be van kapcsolva a standard védelem. Ezenkívül a blokkoló pl. fájl átnevezés/törlést és lemez formázását is megtuja akadályozni többek között.

Az AVAST a háttérben is vizsgálja a gépet.
ja jó

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Airbus A380
Ha figyeltél volna írtam hogy én az ingyeneset használom és az mellett ott kel ülni. Azt nem tudom a fizetõs írtt e magától. Csináld boot keresésnek akkor az ingyenes mellett se kell ott ülni csak az elsõ találatkor kell neki megmondani mit tegyen .

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

na tökmindegy! Inkább ha tudsz abban segíts hogy hol tudom (ha tudom) beállítani azt hogy ha valami vírust talál akkor autómatikusan cselekedjen, mint a nod32-ben. Mert pl 500 gigát mire leellenõriz addig legalább elmehetek valahova vagy mittudomén csak ne kelljen ott ülni elötte. Elõre isköszi.

Airbus A380
De ha ez megnyugtat az ingyeneshez akár naponta kérhetsz kódokat.... igaz mind 1 éves.

Airbus A380
A saját biztonságod érdekében igen. De minden vírusírtó mellé kell. <#eljen>

Airbus A380
De minek 1500 nap ?!!! Legalább azt használjuk már tisztességesen becsületesen amit lehet és az avastot lehet mert lényeges dolgokban nem külömbözik a fizetõs az ingyenestõl. tiszta hülyeség 1500 napér krekkelni LEGÁLISAN kapsz egy kódot 1 évre ami ha lejár lehet újjat kérni.... Az meg természetes hogy jobb a 4.8-at mert újjab...

Nem az AVAST! mellé kell feltenni egy TÛ-FA-LAT!: hanem a számítógépre telepített antivírus szoftver mellé!!! Különbség! Lényegtelen, hogy hogyan hívják.

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Hoffi
helo! ok kössz
még valami, szerintetek az avast mellé milyen tûzfal való vagy egyáltalán kell mellé?????
köszi😊

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

akkor 1500 napig érvényes a licens. Érdemes felrakni a 4.8-at? vagy elég a 4.7? az újabb eléggé megfogta agépet de nem tudom amjd még megnézem mert nem sokáig volt fenn. Elõre is köszi

Airbus A380
Jó mind2 de sztem avast tutibb.

Airbus A380
Akkoir nem tudom mer nekem az ingyenes van, minek feltörni 1 ingyenes programot ????

lck
Novast!
Hoffi
helo! tudom ez egy avast fórum de szerintetek melyik a jobb a nod32 vagy az avast???
válaszotokat elõre is kössz

hoffi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

nekem tört reges van. abban sem? De akkor ott kell ülni mellette még leellenõrzi az 500gb-ot? hátha kell kattintani? Am a 4.8 nagyon megfogta a gépet de a 4.7 nem. Most kaptam egy vírust a nod az nem frissít szal szarban vagyok.(ja és Pro változat)

Airbus A380
Nem ez az inngyenesslég része. BOOT keresésnél lehet neki megmondani mit tegyen .

Heló! Az avast 4.8 pro-ban belehett állítani úgy mint a nod 32-ben azt ha talál valamit autómatikusan cselekedjen? Szóval ne kelljen mellette ûlni és kattintani ha véletlen talál valamit? Elõre is köszi

COMODO 4EVER! Agnitum sose nyomta le😄
Airbus A380
nekem a comodo van fenn ingyenes és sokáig a legbiztonságosabb volt asszem már lenyomta az Agnitum . De még így is a top 3 ba van. A legújabb 3-as verzió nincs magyarul sajnos csdak a régi 2.4-es- De jó még az agnitum is abból gondolom a legujabb is magyar. de az meg fizetõs vagy fel khm...

oK, Köszi! Tudsz ajánlani valami jó kis tûzfalat?

Airbus A380
SZVSZ ne foglalkozz vele tegyél fel v-mi normális tûzfalat azt kész.

Airbus A380
Semmi értelme ebbe belekezdened a pontos elérhetõséget csak a szolgáltató tudja õk meg még a rendõrségnek is csak akkor adhatják ki ha nyomós okkal kérik (eljárás ilyesmi) szóval te tuti nem tudod meg.

Szerintem többet már csak az internet szolgáltató tudna mondani. 😞

Köszi, bár túl sokat nem t5udtam meg. Valaki Bp-rõl....<#zavart2>

Ezen az oldalon tudod megnézni.

Airbus A380
Én volt hogy ezer támadást kaptam egy helyrõl egy nap.... ez a net <#mf2> (ha mindenki minden támadásnak ki akarná deríteni a helyét...)

Egyébként sztem sûrgõsen kezdj el az avast hálózat védelme helyett v-mi komolyabbat használni mer egy hacker ellen szvsz annyít ér mint a golyóálló mellény egy komolyabb géppuska ellen....

Szevasztok!

A Avast hálózatvédelmi modulja már vagy 10* megfogta u. arról az ip rõl jövõ támadási kísérletet! Az op-t elmentette. A kérdésem, h tudok-e valamit kezdeni vele, v kideríthetõ-e , h földrajzilag honnan jött a támadás?

Nézegettem az Avast weblapját, ... náluk is van ilyen feltöltöm leellenõrzi szolgáltatás.

Airbus A380
log fájlt ne küldözgess nekik ismeretlen vírusokról sztem a hajukra kenhetik. <#hehe> magáról a fertõzésrõl kell egy példány amivel ugye tudnak is ketdeni v-mit.

Airbus A380
Elvileg már amikor megtalálja v-hol felajálja hogy tovább küldés a laborba.

Airbus A380
Ezen mit nem értesz? Minden vírus egyik írtó se ismer fel a trójaihoz meg külön írtó kell elvileg... amúgy érdekes helyeken járhatsz ha trójaiakat szedel össze <#vigyor1><#vigyor1><#mf1><#mf1>

"aza baj nemtom mit irt ki rá névnek,nem tudom igy elküldeni-ha lehetséges-nekik." pontosítanád?

Airbus A380
Igaz amit mondasz még régen én is láttam ilyen lehetõséget csak nem tom hol. Ezér van ez a funkció ha olyat talál amit nem ismer el kell küldeni elemzésre.

Banyapapa
én azt nem értem,hogy marhajo ez az avast okés.
szol ha jönne be valami,meg minden,de van pár trojai (a windows volume information mappába eszik be magukat nálam),amikre nem jelez.

Tegnap este elinditottam kiváncsi voltam van-e valami,és volt😛
aza baj nemtom mit irt ki rá névnek,nem tudom igy elküldeni-ha lehetséges-nekik.
Szoval,van-e valami log fájl amiben benne vannak mit kapott el eddig avast,dátummal stbstb?

Elindítod az Avastot a startmenübõl, a program menüjébõl kiválasztod a Vírus karantént. A bal listáról kattints a Felhasználói fájlokra, majd húzd be az autorun.inf filet; onnan már eltudod küldeni, remélem ... nálam nem tudom, talán még valamit be kell álítani, nem tudtam küldeni. 😞
Szuper lenne, ha az avast tudná érzékelni ezt az autorun.inf-es vírust, mindegyikünk megkönnyebbülhetne. 😊

JoeFromHun
Ugyanis van az autorun.inf vírus amivel az avast nem tud mit kezdeni pedig elég bosszantó dolgot tud mûvelni ... És gondoltam elküldöm nekik....

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

A virustotalra feltöltött fájlok auto elmennek a víruslaborokba elemzésre.
cserre
Helló!

Azt én sem tudom, hogy neki lehet e file-okat küldeni, de szerintem ez sokkal jobb:

Virustotal

Itt nem csak avasttal tudod megnézni, hanem vagy 20 viruskeresõvel.

Szerintem ez a legjobb, próbáld ki. Magyar nyelvû, és szerintem nagyon jó, csak ajánlani tudom.

Nem törődöm az adósságommal. Elég nagy már ahhoz, hogy tudjon magára vigyázni!!!

Airbus A380
passz . Egyáltalán lehet ?

JoeFromHun
Sziasztok!

Nem tudja valaki,hogy az avastnak hogyan lehet elküldeni a vírust vagy a vírusfertõzött file-t ?

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

Airbus A380
állisd le addig az avastot ennyí

Banyapapa
ja meg,ezt lese lehet kapcsolni???

ki akartam nyomni kezelöben,de kiirta nincs hozzáférésem 0_0

Banyapapa
hali.

volna egy problémám,ha fájlmásolást csinálok (egyik particiorol másikra),ashServ.exe felugrik 97-100%,kegyetlen befogja a gépet.

Keresés lefutott,talált is trojait nem is egyet (ezt se értem régen szólt,ha jött valami).
Ezeket törölve,problém megmaradt,kikapcsolom emule-t,ugyanugy nekiáll ashServ.exe okoskodni.