AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avastba nekem nem tetszik hogy csak karanténoz és csak boot-t keresésbe tisztít én nekem legalábbis még sose írta ki hogy a vírus törölve (vagy ilyesmi) csak hogy tegyem a fertõzött fájlt karanténba. a nod ezzel ellwntétbe helybõl megtisztitja ha tudja.
de úgy gondolom nálam is vissza sétál az avast.
Isten kíséri utadat :)
Szerinted melkyik jobb ?
Már meg kellett volna jelennie, de csak a béta van..😞
Én igen!!
A program azt írja, hogy minden 3 hétben frissül, de még nem láttam hogy frissült volna magától.
Szerintem jó használni.
VRDB
A VRDB ezt jelenti "Vírus Helyreállító Adatbázis"; ez az avast! elõzõ verzióban "Integritás Adatbázisként" volt ismert. A VRDB segít amikor, az összes biztonsági intézkedés ellenére vírust "gyûjtött be" a számítógépére és a fájljai megfertõzõdtek. A VRDB lehetõséget nyújt arra, hogy a fertõzött fájljait kijavítsa (visszaállítsa azokat az eredeti állapotukba). A VRDB-t egy "i" betûs ikon jelzi a Tálcán (az óra mellett). Az ikon animálásra kerül, amikor az adatbázis létrehozásra kerül most.
A VRDB MÛKÖDÉSI ELVE
Az avast! létrehoz egy integritás (épség) adatbázist, ahol eltárolja a fájljai aktuális állapotát, úgy hogy három verziót készít minden egyes fájlról. Az adatbázis létrehozása/karbantartása akkor kerül végrehajtásra, amikor a számítógép üresjáratban van, vagy amikor a képernyõ-kímélõ fut (bármelyik képernyõ-kímélõ futhat, nem csak az avast!-é). Ez az adatbázis egyszer kerül létrehozásra, frissítése három hetente történik meg (ezt az értéket az avast4.ini fájl szerkesztésével módosíthatja).
Ha bármely fájl megfertõzõdik egy vírussal, lehetõsége van kijavítania azt, úgy hogy visszaállíthatja az eredeti állapotát. ha egy fájlnak több verziója található meg az adatbázisban, akkor kiválaszthatja hogy melyiket szeretné helyreállítani.
Koliban lakom és a koli netét használom ami egy proxy szerveren keresztül enged ki a netre.
A mozillában és ie-ben is be kell állítanom a proxy-t a nethez.
Az msn messenger nem mûködik, az avast miatt mert az böngészõként ismeri fel és blokkolja a proxy miatt.
Eddig nod32 antivírusom volt és abban be lehetett állítani, hogy a nod ne böngészõként kezelje a messengert és így tudtam használni, de most Avastom van és abban nem találok ilyen lehetõséget.
Valahogy meg lehet oldani ezt a problémát, vagy jó helyen keresem egyáltalán?
Ha valaki jártas ilyen témában pls írjon!
Copy paste FAIL!
http://avast-free.en.malavida.com/mvdwn/6537-windows
<#hehe>#hehe>
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
Ez az avast! 4 Home Edition 32 v.64 bites,vagy teljesen mindegy hogy milyen a gép!
Régen avast felhasználó voltam kérni kellett emailben kódot és azzal aktivizálni aztán jól mûködött. Váltottam nod32 re de beengedett egy olyan trójait, hogy kinyírta az egész xp-t :S És most megint avastra térnék vissza de megváltozott az oldal...
Valaki meg tudná nekem mondani hogy honnan tudom leszedni a progit és hogy hol lehet regizni rá, ha még ingyenes?
Elre is köszönöm!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Most már jó!!!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Szerintem is tedd újra fel. Lehet, hogy leszedni is nehezen fog majd menni. Legutolsó eltávolításakor fent hagyott magából négy még futó folyamatot, pedig a Revo Uninstaller-el szedtem le! Unlocker segítsége kellett még a maradékának az eltávolításához.
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Jobb alsó sarokban ott van az avast ikonja de mikor rámegyek azu egérrel azt írja hogy avast!valósidejû ellenõrzõ:0 kiszolgáló, ebbõl fut 0
Amikor meg rányomok akkor meg ezt írja ki:A AAVM alrendszer RPC hibát észlelt!!
Help!! mit csináljak eddig jó volt!!!Nem is tudom elindítani az avastot!!
Az ingyenes ugyanúgy csak karanténozni fog mint ez vagy rendesen írt is ?

most tettem fel az avastot és kérdi hogy legyen-e boot-idejû antivírus keresés a merevlemezemen és nem tom mi az
Az EREDET Könyve; idézetek: „Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.” „Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.
Köszi.
Az ablak bal listájáról katt kétszer a Szolgáltatások és kiszolgálói alkalmazások, ekkor kinyílik a lista, kattints a listáról a Szolgáltatások-ra.
Onnan már egyesével letudod állítani a szolgáltatásokat, az "Avast! "-al kezdõdõeket, pl. Avast! Web Scanner.
Remélhetõleg ezzel így menni fog. A víruskeresõ miatt felesleges újból tenned a windowst. Viszont ha már újból teszed a Windowst ajánlanám a Norton Ghost-ot vagy a Hiren's Boot CD-t (azon is van Norton Ghost csak azt nem kell telepítened 😊 ) amivel készítesz egy mentést a particióról, így bármikor visszaállíthatod a partíciót kevesebb mint 10 percen belül, természetesen attól is függ, hogy van-e tömörítve a visszaállítás vagy nincs és, hogy mennyi adat található a partición.
@ARIANE megelõzött a válasszal.
C. E. T. I. Communication with ExtraTerrestrial Intelligence