AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaziJoe
És szerinted mi fog változni,ha tszek bele még két gigát mert szerintem nem sok minden mert én probáltam a 32 bitest is és nem sok külömbség van!!! De te biztos tudod.Egyébként köszi a választ igy nem kutatok tovább.

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Azért,mert a boot szintû keresés nem elérhetõ opció 64 bites Windowson.
2GB memóriával szerelt gépen,meg abszolút értelmetlen a 64 bites Vista.

BaziJoe
Sziasztok Vista Ultimate 64bit-et használok és akárhogy telepítem az Avast Prot boot szintü keresés soha nem elérhetõ miért???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Airbus A380
Pedig nem túl bonyolult. Ha demóba van akkor amikor elindítod a memória ellenörzés elõtt kidobja az ablakot hogy írd be a kódot (értelemszerûen a csíkba) vagy nyomj a demo-ra.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Jobb gomb az avast ikonján > névjegy, és azthiszem ott
hali
lenne egy gondom letöltöttem az avast vírusírtót és beregisztráltam de nem tudom hogy hova kell berni a regisztrációs kulcsot.....
lécci segítsetek
szaisztok
Újabb gondom van mely már meg is volt csak akkor még nem idegelt annyira... környezet ugyanaz, VISTA, laptop, Avast.
Egyes honlapokat, mint például a Port.hu csak tölti és enm hozz be... miért lehet? Azonnali üzenetküldés és Hálózat Védelme kivéve Avastban.
Köszike...
Üdv mindenkinek! Megjelent az Outpost 2009 -es verziója, amely már végre kompatibilis az Avasttal! Nagyon jól együtt mûködnek, elég sok idõbe került, de végre kijavították ezt a hibát!
Innen tölthetõ (magyar még nincs egyenlõre):http://www.agnitum.com/products/outpost/index.php

Airbus A380
A nod ikon os azonnal megjelenik csaj nem a tálcán hanem a képernyõ közepén

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Airbus A380
<#taps> Házasok.

de csak külön külön <#vigyor>
Airbus A380
2GB-on már lazán elfutkos az avast is neg a nod is.

Windows YP = Windows XP

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

Én is ezt mondom/ mondtam az elõbb. Amint (nálam) a Windows YP bebootol és megjelenik a Tálca, azonnal vele együtt ott van az óra mellett szinte ugyan azon idõben az AVAST! ikon is. Kell ennél gyorsabb?

Az EREDET Könyve; idézetek: &#8222;Áldott legyen az Ory. Az Ory hatalmas.&#8221; &#8222;Ne félj az Orytól és hidd az Ory igazságát.

lck
Ha az asztali géped P4-es volt és XP + 1GB RAM volt rajta akkor ott valami egyéb beállítási, karbantartási ( esetleg hardware ) probléma okozhatta a lassú indulást. Természetesen minden vírusirtó fog a gépen és az indulásukhoz idõ kell, de éppenséggel sem a NODra sem az Avastra nem jellemzõ az átlagosnál lassúbb indulás, sem XP sem Vista alatt. A Vista annyival "okosabb" hogy optimalizálja az állandóan futó programok indítását, így esetleg az indításuk gyorsabbnak tûnik. Bár ugyan azon a hardweren nálam az XP teljes felállásához kevesebb idõ kell.
slime001
Szerintem több köze van a gyorsuláshoz annak hogy +1GB van abba a gépbe mint, hogy Vista van rajta!

AVIRA - \"More than security.\"

Érdekes, hogy nekem asztali gépen, XP és 1GB Ram mellett lassú volt a NOD32, illetve az Avastnak is kellett idõ, hogy beinduljon. Ezzel szemben a Vistas laptopon 2GB Ram mellett olyan az Avast mintha fennt sem lenne, egybõl bebootol és megy minden. Csak azt nemtudom, hogy ez a gyorsulás a Ramnak vagy a Vistanak köszönhetõ...
Airbus A380
Persze nem tom mekkora cég de a BSA nem a kis halacskákra utazik...

Hát én nem vettem észre semmi lassulást. De igaz az is, hogy az gépemen (LapTop) 120 GB HDD és 1.5 GB RAM memória van. Így lehet, hogy nem vehetõ észre az a lasulás. Volt már nekem KIS és NOD is a gépen, de most az avast is megfelelõ. Eddig tisztán tartotta a gépet, pedig aztán hozom-viszem rendesen. A többiekhez képest meg még ingyenes is ráadásul.

Airbus A380
Csak hát erõsebb dolgokat már nem bir sokak szerint avastal 512mb alatt nem érdemes próbálkozni-

Airbus A380
Óvatosság volt itt nem de más fórumon már okoskodtak hogy nem drága mér nem fejlesztem semmire se jó stb--- ezt akartam megelõzni.

KB én is erre használom és erre teljesen tökéletes.

Airbus A380
Na igen ez meg a másik ha nem hivja oda magához a bsa embereit valszeg senki nem veszi észre. .....

slime001
Szerintem ez nem egy olyan közösség aki elkezd oltani ha elmondod, hogy 256MB ram van a gépedbe! Netezésre szerintem is tökéletes! Nõvérem gépébe és 256 mb ram van! Msn-ezik, zenét hallgat meg netezik és arra jó!😊

Airbus A380
Ez van örüljünk hogy otthon-ra ingyenes.

Airbus A380
Ilyenkor a nod ellenõrzi a fontosabb dolgokat mikor bekapcsol a gép ezt valóban valamivel lassabban teszi mint az avast de ez nem izgat bekapcskor kibirható. Az viszont már nem ha használat közbe lassul a gép .... amúgy állotásomnak sajnos utánna is tudsz nézni sokan sok fórumba irták hogy az uccsó program update után lassitott az avast. Persze gondolom ez gyorsabb gépen nem érezhetõ. Nekem 256mb-osom van (mielõtt bárki elkezdi hogy jajj de kicsi és hasonlók sokak szerint netezésre bõven jó igy szerintem is)

Éppen ezért írtam a #317-ben, hogy a saját felelõsségre, de csak arra fel lehet rakni - ha valaki bevállalja az esetleges következményeket - de akkor sem jogtiszta a használata a Home változat, hanem illegális.

slime001
Ezt nem Avast-éknál veszik észre hanem cégekhez szoktak járni ellenõrizni és ha találnak egy ilyet a gépen annak nem biztos, hogy jó vége lesz!

Köszi a tippet. Megpróbáltam én így, de nem jött össze. UPC-s vagyok és valamiért így nem mûködik ez a dolog. Sõt a tûzfalam is "tanácstalanná" vált ekkor és ki sem tudtam menni a NET-re. 'Kiszolgáló nem található' hiba üzenettel. Régebben amíg az EnterNet volt a szolgáltatóm addig ezzel a megoldással ment is hiba nélkül. Nah mindegy. Most úgysem érdekes az AVAST! mellett.

Na igen. Én azért írtam mert ha felteszed és nem magánhasználatra akkor úgymond nem jogtisztán használod a szoftvert. Saját felelõsségre persze felteheted gondolom AVAST!-éknál ezt nem veszik észre, csak ne reklámozd.

slime001
Van megoldás erre, hogy ne töltsön olyan sokáig a Nod32. Vezérlõpult > Hálózati kapcsolatok > Helyi kapcsolat jobb klikk tulajdonságok > TCP/IP protokoll itt kell fix címet megadni, akkor szinte rögtön elindul a Nod32. Nekem nincs beállítva, de így is kb 5mp alatt elindul!

Ezér ez elég h***eség, hogy nem lehet használni önkormányzati gépeken. Mert nem mindegyik önkormányzat fõleg a kisebb települések nem engedhetnek meg maguknak nagy* kiadásokat. Inkább újból telepítik a windowst, viszont így ha nincsen senki aki megcsinálni ezért is fizetniük kell. 😞
...

Mint a neve is mutatja avast! 4 Home, tehát otthoni változat. Ezért nem használható céges gépeken.

Érdekes ez a 'belassulás' mert én nem vettem észre semmit. Nah majd kicsit ráfigyelek. Volt nálam is fent a NOD de én inkább azt vettem észre, hogy a míg a bejelentkezõ képernyõje ott volt addig gyakorlatilag semmit sem lehetett csinálni a géppel. Bekapcs. után amikor már megvolt a Tálca akkor szépen jelentek meg az ikonok ( tûzfal, helyikapcsolat, defender...)a végén jött a NOD-é (de mindig legutoljára) és utána legalább fél percig megállt a gépem. Amint eltûnt a bejelenkezõ képernyõje azután rendben lett minden. Ha kikapcsoltam a bejelentkezõ képernyõjét, hogy ne legyen látható akkor is ez volt a helyzet csak nem látszott de az idõ kellett neki. A bekapcsolás után ez közel két és fél percet igényelt. Most az avast!-al ez mind össze 80 - 90 másodperc. Elõször jelenik meg az avast! és a PC Tolls tûzfal ikon az óra mellett utána csak a többi. Szerintem nekem így a NOd volt a lassúbb. A géphasználat alatt pedig nem vettem észre semmi belassulást sem egymáshoz képest. A nyár végén megjelenõ ötös verzió állítólag nagyon jó lesz.

sziasztok!

olyan kérdésem lenne, ha önkormányzatnak szeretnék feltenni avastot, azért fizetni kell? vagy lehet hasznáálni a free verziót?
elõre is thx!
Airbus A380
mármint prigram frissités természetesen.

Airbus A380
Igen most én is gyorsulást tapasztaltam szomorú de valszeg az avast okozta a lassuást. <#rinya><#sir> A legutolsó frissités óta sokan panaszkodnak hogy lassab lett a gép....

slime001
Avast olyan 60-65 MB ramot fogyaszt, Nod32 30-35 között!

Airbus A380
Borzalmasan lassú volt a gép. Most úgy tûnik a noddal jobb.

De a nod nálam nem új legalább annyi ideje ismerjük egymást mint az avast-al. <#eljen>

© Vardar Ez va a szivem csücske az avast de sajnos nem a legerõsebb gépem van de ha noddal is kb akkora lesz a seb. mint avastal akkor megy vissza.

Megkérdezhetem, hogy mi volt/ lett a váltás oka? Vagy csak az új iránti kényszer, mert meguntad vagy unalmas lett a régi?

Te áruló...
Airbus A380
Szépek. <#alien2> De sajnos nem tom mik ezek nekem sose voltak.

mától egy darabig ismét nodozok

Talán Ti hamarabb segíteni tudtok, mert próbálkoztam néhány helyen, de nem volt reagálás.
Elég friss Avast használó vagyok. A napló beírásaimat szeretném véleményeztetni.

kép
kép1
Antyspyware topikba voltak olyan offok már hogy a hajad elmenne tõle...
Vezérlõpult > Hálózati és megosztási központ > hálózati kapcsolatok kezelése > katt a netre ikonjára majd jobb gomb > tulajdonságok > és ott
Tényleg bocsi az offért, de még erre az egyre kérnék választ, hogy azt hol kell tiltani?
Ha az sem fog mûködni megyek MSN fórumba 😊.
Airbus A380
Srácok ez már off.... csak szólnék.

Vistánál a net problémák elkerülése érdekében tiltani kell a TCP/IP protokoll 6-os verzióját
Neked milyen Vista van, hogy nem volt vele gond?
Huh. 😞 Még lehet próbálkozni esetleg valamelyik anti-spyware progival, még mielõtt újból telepíted a windowst. 😞((

Noshát, modemen keresztül, win bejön, hálózat és csatlakozás... asztalinál ugyanezt a netet hazsnálom, csak átkötöm, vagyis ide kötöttem át, mert asztali tele van szutykokkal, nohde a lényeg, hogy ott mûködik.
Hogy csatlakozol a netre?