AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, kösz. Felraktam az 5 verziót s ott se lehet. Melyik jobb az 5 vagy a 4.8 ?
sehol sem lehet mert az avast 32 bites program

Sziasztok ! Bootidejû vírusirtást akartam csinálnia 4.8 free verzióval 64 bites rendszeren de nem engedi. Az "ütemezett indításkori keresés" ugyan ott van de halvány nem lehet aktiválni. Olvastam, hogy az 5 verziónál a 64 biten nem lehet csinálni, val. akkor a 4.8 verzióval sem ?
Airbus A380
Sikerült?

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

Köszi köszi 😊
Airbus A380
Válaszsd a free-t otthoini gépre az is bõven elegendõ (a legtöbb szaki szerint is!!) és akkor nincs macera és legális szoftver. Beregisztrálod ahol mutattuk ill ahol felajála és beírod neki a kódot és kész bár asszem az 5-ösbe már kód se kell csak regelés.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

SZia
Annyit ir h nemsokára lejár,és fel ajánlja h free,vagy fizetõs.
Airbus A380
Mit ír ki? Ha rákattintasz amúgy a tálcán az a betûre kiírja hogy a free vagy a pro verzio e. Ha a free akkor csak regelsz 1 kódot inyen, megadod az avastnak és kész.

Narxis
El kell döntened, hogy ingyenes vagy fizetõs verzió kell-e belõle. Ha ingyenes akkor itt kell újra regisztrálnod: http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php

és jó lesz 1 évig.

Ha a fizetõs változat kell akkor megveszed bankkártyával vagy warezolod. Rajtad múlik. 😊

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SZiasztok
Több mint egy éve van fent az avast,de csak most a napokban kezdte el kirakni ezt a licenszes szöveget.A helyzet az h fogalmam sincs ez ingynes verzió e vagy vmi buherált,mert más rakta fel nekem.Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,és h õszinte legyek nem is akarok hozzányúlni,mert már volt olyan h összeakadtak a progik,és sajnos nem vagyok informatikus.A kérdésem az lenne h keressem azt aki telepitette,vagy mit csináljak ezzel a licensz dologgal.KÖszi a segitséget elõre is
Airbus A380
Egyértelmû hogy a tiszta telepítés kell. Régi le, és új fel és máris nem lesz olyan gondod amit írtál.

Sziasztok!

1-2 oldalt visszalapozva leírtam korábban, hogy hogy megszívtam, amikor haver gépén frissíteni akartam 4.8 ról 5.0 ra.

Nos,1-2 hete az én asztali gépemen lévõ 4.8 as regje elavult és valahogy, már én sem tudom,hogy miként, a linkekbõl-linkekbe menve amiket felajánlott a rendszer, az 5.0 telepítésénél kötöttem ki. Paráztam is, hogy most is bent ragadnak majd a modulok a windowsban és szenvedhetek vele újra, de nem ez történt. Szépen kicserélõdött az új a régire mindenféle fennakadás nélkül.

A minap arra gondoltam, h a notimra is felteszem az 5.0-t, mert eléggé megtetszett. Szerintetek ezúttal kapcsoljam ki a réginek az ellenõrzõ moduljait és töröljem le, majd tegyem fel az újat, vagy hagyjam az egészet ahogy van és csak nyomjam fel az 5.0-t?

Ami miatt még mindig a régit használom az a VRDB. Nagyon fájlalom, hogy az újba nem került be....

<#eljen><#integet2>

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

teddymac
Köszi mbam megoldotta a problémát és avast is megy mar rendesen ... virus volt a gépen ,Köszönöm

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Akkor valami gond van a gépeddel, mert nálam tökéletesen mûködik, megnyílik az oldal! Esetleg valami vírus, trójai nincs a gépen? Próbáld meg letölteni az mbam-ot, frissíteni, majd futtatni!

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10

teddymac
A kiszolgáló nem található

A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.avast.com helyen.

* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.

* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.

* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal....

Ezt írja ki

Szia!

Nem ez az?

teddymac
Sajnos sehogy nem j ó

Nézd meg a Fõablakban a Karbantartás' majd 'Regisztráció'. Hátha ott kell.
Mondom még egyszer, olvastam valahol, hogy az új avast! 5-höz már nem a régi módon kell kérni újabb kulcsot.

teddymac
Maga az oldal nem jön be

Én nem használok avast!-ot csak próbáltam segíteni, hátha ...
Most megnéztem de nekem sem küld kulcsot.
Valami olyanra emlékszem, hogy az ötösben már a programon belül kell valahol kérni újabb kulcsot, de ebben nem vagyok biztos. Talán majd valaki tud többet is segíteni.

teddymac
sajnos nem jó , neked megy ?

Talán itt. Link.

teddymac
Sziasztok
Megtudná valaki mondani miért nem elérhetõ az avast.com , most már kB 2 hete. Lejárt a Licence és nem tudok újra kulcsot kérni . help

az új Avast 5 Pro-t felraktam próba idõre, egyelõre nagyon tetszik. A virtualizációs résznél hogy lehet beállítani, hogy mindig virtualizáltan fusson az adott folyamat?
Airbus A380
Az Avast weboldala

nézz körül hátha írják.

Hali!

Tudja valaki, hogy hova kell beküldeni fals riasztást avastékhoz?
Köszike.

Airbus A380
1 évig szól a kód. Szóval ha 1 éve regisztráltad itt az ideje hogy szóljon. Természetesen két perc alatt kérhetsz ismét kódot újabb 1 évre.

"Igen. Otthoni használatra ingyenes akármeddig." Ez a mondat azért így nem helyes mert 1 évig érvényes 1 reg. 😊

ok.kösz
lck
Igen. Otthoni használatra ingyenes akármeddig.
De én már egyszer regisztráltam magam kb egy éve , akkor is regisztráljak újra?
lck
Ingyenes magyar letöltése.
Karbantartás > Regisztráció
Hello!Nekem nemrég kiírta ,hogy lejár az avast és töltsem le 3 lehetõség közül az egyiket én letöltöttem , uj lett az avastom és pár napja meg azt írja ,h 6 nap mulva lefog járni, de nem enged letölteni másikat csak a fizetõset azt meg nem fogom letölteni most mit csináljak vele?
Narxis
jaja 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

bmate0007
avast! 5.0 legjobb😄

sajnos...<#pardon1><#rinya><#sir><#dumcsi><#help>

És ez a nagy gond, mert eddig megjavított a rendszerfájlokat most meg csak bedobja a karanténba és kész, rendszerfálj esetében ez nem jó, mert csak a törlést engedi a javítást nem!<#shakehead>
Viszont VRDB már nincs....<#rinya>

Airbus A380
Más is fogy ilyet , mivel TÖKÉLETES VÉDELEM NINCS, másoknak meg az avast takarított a nod32 után elég rendesen, volt akit op rendszer reinstaltól mentett meg íly módon.

Airbus A380
Akkor mégis csak jól emlékszek hogy a boot keresést megtartották. köszi. <#eljen>

Arkon én sem azért írtam ide hogy fikázzan az avastot, hanem azért mert nagyon CSÚNYA hibákat csinált, pedig eddig nagyon jó volt szerettem most csalódnom kelett sajnos!!<#schmoll2><#whatever>
lck
Fõablak > Számítógép átvizsgálása > Rendszertöltéskori vizsgálat > Ütemezés
Airbus A380
Nekem most nem az van de jobban belegondolva tényleg mintha kivették volna belõle...

De majd megkérünk valakit akinek van hogy nézze meg. 😊

Az ötös avastban is van még ez bootidejû keresés? Mintha ebben már nem lenne. Kivették belõle. De lehet, hogy én tudom rosszul.

Egyébként - és nem az avast bántása akar lenni -, én már jártam úgy, hogy avast ezzel a betöltéskori ellenõrzéssel sem találta meg a trojai virusokat, pedig ott voltak a gépen mert látszott, hogy tevékenykednek. Kaspersky kellett hozzá.
Nah de nem akarok téma idegen lenni csak megjegyzésként írtam ezt be.

Airbus A380
Mást meg a nod32 nem fog törölni.

Már többen mondtuk 100%-os védelem nincsa, továbbá mintírtam nem véletlenül van az avast-ba a boot idejû keresés nevû funkció...

@Airbus A380
Nem értem az avast mit tud kiírtani, a semmit? mert kb 20 Trójai volt fönn a gépemen és módosítgatták magukat, az avast azt sem tudta mitcsináljon, legalább berakta volna õket a karanténba, de nem, semmit nem csinálta. A nod simán törölte õket, az avast-nál még az avira is jobb!!
Nincs 100%-os vírusírtó, tény. De hogy az avast ennyit szarakodjon egy vírussal, az már nevetséges!!
Airbus A380
a 4.8-as nak lassan megszûnik a támogatása nem kapsz hozzá se frissítést se semmit (gondolom) , így meg ugye minek használni. Tedd szépen vissza az 5-öst nem véletlenül újabb.

Airbus A380
Ez még egyáltalán nem ok arra hogy így nyilatkozzál róla másnak meg a nod nem ismeri fel azt amit az avast lszán kiirt, a másik meg az hogy a trojan izéd ami speciálisan trójai felismerõ program még jó hogy kiszedi...

Amúgy boot keresésbe valószínûleg mindenféle szöszölés nélkül lerendezte volna õket.

gergely1991
betörést blokkolt....esetleg ha rá kattintasz a "Do not show this window next time(ne jelenítse meg legközelebb ezt az ablakot)" így háttérben fogja ezt csinálni de nem fog idegesíteni a megjelenõ üzentetekkel..
Szolgálat 467: Remélem tudod hogy egyik vírusirtó se jobb a másiknál....Van olyan ami az egyik felismeri de a másik nem és fordítva😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)