AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Annyit ir h nemsokára lejár,és fel ajánlja h free,vagy fizetõs.
és jó lesz 1 évig.
Ha a fizetõs változat kell akkor megveszed bankkártyával vagy warezolod. Rajtad múlik. 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Több mint egy éve van fent az avast,de csak most a napokban kezdte el kirakni ezt a licenszes szöveget.A helyzet az h fogalmam sincs ez ingynes verzió e vagy vmi buherált,mert más rakta fel nekem.Én nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz,és h õszinte legyek nem is akarok hozzányúlni,mert már volt olyan h összeakadtak a progik,és sajnos nem vagyok informatikus.A kérdésem az lenne h keressem azt aki telepitette,vagy mit csináljak ezzel a licensz dologgal.KÖszi a segitséget elõre is
1-2 oldalt visszalapozva leírtam korábban, hogy hogy megszívtam, amikor haver gépén frissíteni akartam 4.8 ról 5.0 ra.
Nos,1-2 hete az én asztali gépemen lévõ 4.8 as regje elavult és valahogy, már én sem tudom,hogy miként, a linkekbõl-linkekbe menve amiket felajánlott a rendszer, az 5.0 telepítésénél kötöttem ki. Paráztam is, hogy most is bent ragadnak majd a modulok a windowsban és szenvedhetek vele újra, de nem ez történt. Szépen kicserélõdött az új a régire mindenféle fennakadás nélkül.
A minap arra gondoltam, h a notimra is felteszem az 5.0-t, mert eléggé megtetszett. Szerintetek ezúttal kapcsoljam ki a réginek az ellenõrzõ moduljait és töröljem le, majd tegyem fel az újat, vagy hagyjam az egészet ahogy van és csak nyomjam fel az 5.0-t?
Ami miatt még mindig a régit használom az a VRDB. Nagyon fájlalom, hogy az újba nem került be....
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.avast.com helyen.
* Ellenõrizze a címet, nem gépelte-e el. Például nem írt-e
ww.valami.hu-t a
www.valami.hu helyett.
* Ha semmilyen oldalt nem tud letölteni, ellenõrizze a számítógépe hálózati
kapcsolatát.
* Ha a számítógépet vagy a hálózatot tûzfal....
Ezt írja ki
Mondom még egyszer, olvastam valahol, hogy az új avast! 5-höz már nem a régi módon kell kérni újabb kulcsot.
Most megnéztem de nekem sem küld kulcsot.
Valami olyanra emlékszem, hogy az ötösben már a programon belül kell valahol kérni újabb kulcsot, de ebben nem vagyok biztos. Talán majd valaki tud többet is segíteni.
Megtudná valaki mondani miért nem elérhetõ az avast.com , most már kB 2 hete. Lejárt a Licence és nem tudok újra kulcsot kérni . help
Tudja valaki, hogy hova kell beküldeni fals riasztást avastékhoz?
Köszike.
"Igen. Otthoni használatra ingyenes akármeddig." Ez a mondat azért így nem helyes mert 1 évig érvényes 1 reg. 😊
Karbantartás > Regisztráció
De majd megkérünk valakit akinek van hogy nézze meg. 😊
Egyébként - és nem az avast bántása akar lenni -, én már jártam úgy, hogy avast ezzel a betöltéskori ellenõrzéssel sem találta meg a trojai virusokat, pedig ott voltak a gépen mert látszott, hogy tevékenykednek. Kaspersky kellett hozzá.
Nah de nem akarok téma idegen lenni csak megjegyzésként írtam ezt be.
Már többen mondtuk 100%-os védelem nincsa, továbbá mintírtam nem véletlenül van az avast-ba a boot idejû keresés nevû funkció...
Nem értem az avast mit tud kiírtani, a semmit? mert kb 20 Trójai volt fönn a gépemen és módosítgatták magukat, az avast azt sem tudta mitcsináljon, legalább berakta volna õket a karanténba, de nem, semmit nem csinálta. A nod simán törölte õket, az avast-nál még az avira is jobb!!
Amúgy boot keresésbe valószínûleg mindenféle szöszölés nélkül lerendezte volna õket.
Szolgálat 467: Remélem tudod hogy egyik vírusirtó se jobb a másiknál....Van olyan ami az egyik felismeri de a másik nem és fordítva😊
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)