AVAST! Antivirus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
4.8as avastot használok és tegnap óta 5 percenként ezt látom, eddig soha nem volt ilyen. Lefuttattam egy víruskeresést - nem talált semmit.
Mit csináljak"
Ezt csinálta nekem is, valami nemlétezõ blogot akart blokkolni, a vírus teljesen megbolondította a vírusírtót!!
Avastal nekem is megjelent a sávszélesség degradáció,majd hogy nem 70% lefogja a sávszélességnek.
Tud valaki erre valamilyen megoldást?
Net: 30/3 UPC
Avast 5.0.545
Mérésem a speedtest.net-n:
Avastal: 5/1.5
Avast nélkül: 25/3
Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.
Így már mûködik, csakhogy így már nincs ellenõrizve a levelezésem, nem?
Vagy nagyon nem értek hozzá? 😊
Amúgy a levelezés állandó védelme "aktív" maradt. Ezt most így hogy?
Tegnap felraktam az Avast 5 Free-t (eddig a 4.8 Home volt fent). Nem tudom letölteni a leveleimet (Thunderbird 2), mert az Avast valamit korlátoz, és egy idõ után a TB idõtúllépési hibával feladja a küzdelmet.
Ha kilövöm az Avast-ból a Levelezés védelmét, akkor nincs probléma.
Végigböngésztem a beállításokat, de nem találtam semmit amivel tudnék valamit kezdeni.
Mit kell tennem?
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
egyéb ötlet? felraktam a nod próbaverziót, az frissül...
szóval ennek van valami baja. csak nem tudom, hogy mi.
Én már leírtam:S
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Startra jobb klikk > Intézõ/WINDOWS/System32/drivers ebben az 'etc' mappát nyisd meg. Ott kell lennie benne a hosts fájlnak, ami olyan 700 bájt körüli. Erre dupla klikk és nyisd meg a Jegyzettömbbel.
Ezt kell látnod. Ha a 127.0.0.1 localhost alatt van valami az gáz, azt töröld ki. Elõtte nézd meg nem írásvédett-e mert különben nem tudod felül írni. (jobb klikk a host fájlra) majd Tulajdonságok >> Attribútumok és itt látod majd. Ha írásvédett akkor vedd ki a pipát elõle majd Alkalmaz és OK.
Ha kitörölted a 127.0.01. alattiakat akkor utána tedd vissza az írásvédettséget, Alkalmaz majd OK. Újraindítás lehet, hogy nem árt ha ezeket megtetted.
Ezután próbáld meg az avastot frissíteni.
De egy képet betehetnél a hosts fájlról mielõtt felülírod, hogy mik voltak benne. Érdekes lehet.
Töltsd le a frissítõ programot és frissítsd manuálisan.
Innen letöltheted a frissítõ programot: Update avast! VPS
Milyen host file-t ellenõrizzek? Hol találom és mit nézzek rajta?
Köszi!
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Amúgy én kapom rendesen a frissítést:S
Regisztráltam is. 2011. márciusig jónak kéne lennie.
Az Avast free 60 napos trial verzió. Ha regisztrálod, további 1 évig használhatod. Aztán megújítod, meginnt 1 év, és így tovább.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Valaki meg tudja mondani miért fogja meg a gépet az Avast! 5 Internet Security és az uTorrent páros? Pedig az avast!-hoz hozzá van adva az uTorrent, mint kivétel, amit átenged a tûzfalon, az uTorrent pedig nem panaszkodik zárt portokra...
Az avast! Pro Antivirus-hoz képest is ez az avast! Internet Security jobbnak tûnik.
AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition
LINK
Ahhoz hogy rendesen használd kell egy .avastlic licenc fájl, ami úgy 2011-ig érvényes. De sztem semmi értelme.
Egyrészt, mivel bármikor kilõhetik a kódot, és érvénytelen lesz, meg amúgy is csak 1 évig szól.
Szal már nem mûködik az, ami az Avast 4.8 esetében, hogy te magad írtad be a kódot, és korlátlan ideig használhattad.
Jól mondom?
Letöltés:
Avasttal: 4.04
Avast nélkül: 3.47
Nálam ezexerint meg gyorsítja a netet 😊)
Az avastosok szerintem jó 85-90%-a a free-t nyomja.
Ha valaki mûködésre tudná bírni a PRO-t az írjon nekem privit, viszont ha nem, vagy hanyagolnátok a warez témát, megírnátok, hogy ha az 5-ös FREE-t használom, azzal mennyire leszek sebezhetõ?
Védelmem így néz ki most:
- Comodo Firewall 3.13
- Malwarebytes Antimalware 1.44
- Avast 5 Pro. TRIAL
Hát nem tudom fórumokon úgy kell noszogatni az embereket az 5-ösre.
nekem van hogy négy frissítés jön 1 nap szóval jön rendesen.
Az 5ös pró ban van valami védett módú böngészés, ami a 4esben nem is volt. Elvileg ezzel úgy tudsz böngészni hogy az a memória egy elzárt területén történik. Amikor kilépsz a böngészõbõl elfelejt mindent és semmi nem kerül a vinyóra.
A gyorsabb frissítést nem tudom - az 5ös free nekem naponta 1-2szer frissít.
A free is beállítható hogy hány percenként ellenõrizze hogy van e frissítés.
Nyilván elõbb-utóbb megszûnik a négyes és marad az 5ös támogatása.
- Az elsõ, hogy eddig a 4.8 Professional-t használtam gond élkül, nem is volt még fertõzésem. De ha úgy döntök, maradok ennél, tehát nem állok át az 5-ösre, a jövõben nagy lesz a "hátrányom"? Illetve elõfordulhat, hogy egyszercsak megszûnik a 4,8 Update támogatottsága?
- Valamint, hogy a hivatalos oldal szerint ezek volnának a különbségek az 5-ös Free és Prof változatai között: Összehasonlítás
Mit takar a Faster updates és Lets you safely browse suspicious websites or applications rész?
A Free-hez lassabban jönnek a frissítések? És a másik?
4.8as avastot használok és tegnap óta 5 percenként ezt látom, eddig soha nem volt ilyen. Lefuttattam egy víruskeresést - nem talált semmit.
Mit csináljak<#confused>#confused>
És most mi lesz, ha helyrehozhatatlan adataim sérülnek?
Nem tudod, hogy a VRDB már nincs benne az 5.0-ban? nem találom sehol...😞