AVAST! Antivirus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ˆ echte: "Sziasztok

4.8as avastot használok és tegnap óta 5 percenként ezt látom, eddig soha nem volt ilyen. Lefuttattam egy víruskeresést - nem talált semmit.
Mit csináljak"

Ezt csinálta nekem is, valami nemlétezõ blogot akart blokkolni, a vírus teljesen megbolondította a vírusírtót!!
Töröld le, nem jó ez az avast, elõször nekem is az volt fenn az elején nagyon elégedett voltam vele, hétvégén bekaptam egy Trojan Malware férget az avast össze vissza szarakodott vele hogy így meg úgy nem találja azt a nyomorék fáljt és nem tudja törölni, a nála primitívebb Trojan Remove simán letörölte a vírust amit az avast nem tudott, utána sorozatba jöttek a vírusok összesen 20(!) jött fel a gépemre kölünféle Tórjaiak amik még módosítják is magukat, az avastnak állandóan frissít az adatbázisa de szart sem ér, kiírja hogy vírus törlése utána rá 2 percre megint kiírja hogy Trojan Fake alert és képtelen törölni és még karanténba sem képes berakni, fogtam töröltem ezt a szart, felraktam a Nod32-tõt lefutattam egy csomót amit az avast nem tudott berakta a karanténba a másik felét meg törölte a nod, kb ennyit a 4.8 avastról. Az 5.0-ás is volt fenn a gépen az amikor megtalálja a vírust, berakja a karanténba ha rendeszerfálj ha nem, akkor is törli és a rendszerfájlokat egyátalán nem szabad törölni. Ennyit tud az avast sajnos, pedig elõször jó volt!<#schmoll2><#schmoll2>
HAARRR
Sziasztok!
Avastal nekem is megjelent a sávszélesség degradáció,majd hogy nem 70% lefogja a sávszélességnek.
Tud valaki erre valamilyen megoldást?
Net: 30/3 UPC
Avast 5.0.545
Mérésem a speedtest.net-n:
Avastal: 5/1.5
Avast nélkül: 25/3

Ez van meg a Microsoft. Az igazság meg oda át van! De jönnek azok még ide is! ASUS P4P800SE. CPU 3.0GHz. VGA:Nvidia Geforce 6200. RAM:768MB. HDD:0.SAMSUNG:SP2504C 250GB. 1.SAMSUNG:HD642JJ. 610GB.

Carmang
Végül is utánagugliztam a problémámnak. Olyan hozzászólásokat találtam, hogy a TB-ben postafiók titkosításai beállításainál ne a "TSL ha elérhetõ" legyen. Nálam ez nem mûködött. Aztán találtam olyan hozzászólást, hogy az Avast állandó levelezési védelménél a bejövõ, és kimenõ levelek ellenõrzése elöl vegyem ki a pipát.
Így már mûködik, csakhogy így már nincs ellenõrizve a levelezésem, nem?
Vagy nagyon nem értek hozzá? 😊
Amúgy a levelezés állandó védelme "aktív" maradt. Ezt most így hogy?

Carmang
Helló.
Tegnap felraktam az Avast 5 Free-t (eddig a 4.8 Home volt fent). Nem tudom letölteni a leveleimet (Thunderbird 2), mert az Avast valamit korlátoz, és egy idõ után a TB idõtúllépési hibával feladja a küzdelmet.
Ha kilövöm az Avast-ból a Levelezés védelmét, akkor nincs probléma.
Végigböngésztem a beállításokat, de nem találtam semmit amivel tudnék valamit kezdeni.
Mit kell tennem?

Airbus A380
Igen valahol ott van az én emlékeim szerint is.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

gergely1991
Azt hiszem a Karbantartásnál(vagy legutolsó menünél) karantén fájl kijelöl jobb gomb helyreállítás(azt hisze így van)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Az AVAST 50507-es verzióját használom.
Sziasztok!Nem tudja valaki hogy lehetne egy file-t visszaállítani a karanténból mert nagyon fontos lenne!A lehetséges mûveletek között sajnos nincs ilyen.A file biztos hogy nem vírus csak olyan file amit a legtöbb vírusirtó vírusnak lát, de sehogyan sem tudom vak riasztásra bejelölni.
Úgy tudtam frissíteni, hogy a vezérlõpultban a programok telepítése/törlésénél kiválasztottam a frissítés gombot. De hagyományos úton továbbra sem frissül...
hát ez sem segített!😞
egyéb ötlet? felraktam a nod próbaverziót, az frissül...
szóval ennek van valami baja. csak nem tudom, hogy mi.
gergely1991
"Startra jobb klikk > Intézõ/WINDOWS/System32/drivers ebben az 'etc' mappát nyisd meg"
Én már leírtam:S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Hali!

Startra jobb klikk > Intézõ/WINDOWS/System32/drivers ebben az 'etc' mappát nyisd meg. Ott kell lennie benne a hosts fájlnak, ami olyan 700 bájt körüli. Erre dupla klikk és nyisd meg a Jegyzettömbbel.
Ezt kell látnod. Ha a 127.0.0.1 localhost alatt van valami az gáz, azt töröld ki. Elõtte nézd meg nem írásvédett-e mert különben nem tudod felül írni. (jobb klikk a host fájlra) majd Tulajdonságok >> Attribútumok és itt látod majd. Ha írásvédett akkor vedd ki a pipát elõle majd Alkalmaz és OK.
Ha kitörölted a 127.0.01. alattiakat akkor utána tedd vissza az írásvédettséget, Alkalmaz majd OK. Újraindítás lehet, hogy nem árt ha ezeket megtetted.
Ezután próbáld meg az avastot frissíteni.
De egy képet betehetnél a hosts fájlról mielõtt felülírod, hogy mik voltak benne. Érdekes lehet.

gergely1991
win\system32\drivers\etc

Szerintem lehet egy speci trójai, ami nem engedi a frisítést.
Töltsd le a frissítõ programot és frissítsd manuálisan.
Innen letöltheted a frissítõ programot: Update avast! VPS
Tûzfal nem blokkolja. Engedélyezve van. de megpróbáltam tûzfal nélkül futtatni a frissítést. úgyse ment. újra is raktam az avastot. az sem segített.
Milyen host file-t ellenõrizzek? Hol találom és mit nézzek rajta?

Köszi!
lck
Ha a hosts -ban van valami teheti újra akárhányszor.
Airbus A380
Vagy tedd újra.

"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein

gergely1991
Ellenõrizd a host fájlt lehet hogy bekaptál valami trójait.tûzfalbeállítások ellenõrzése(lehet hogy blokkolja a szerverrel való kommunikációt)
Amúgy én kapom rendesen a frissítést:S

Miért van az hogy az Avast free antivírus nem akar frissíteni? Már március 8 óta semmit nem frissített. Ha megpróbálom, akkor kiírja hogy nem tud kapcsolódni a szerverhez. Másnál is van ez a hiba?
Regisztráltam is. 2011. márciusig jónak kéne lennie.
Airbus A380
szerintem ez mindegy mert a többség rögtön regeli.

gergely1991
Mondjuk a 5.0 már 30 napos trial de mind1

Az utóbbi hsz magyarul:

Az Avast free 60 napos trial verzió. Ha regisztrálod, további 1 évig használhatod. Aztán megújítod, meginnt 1 év, és így tovább.
gergely1991
Avast free-hez tudtommal 1 éves regisztráció kell:S

Melyik a legjobb ingyenes megoldás szeréntetek ? (ami nem csak 31 napos! vagy ez is olyan?) <#nemtudom>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sziasztok!

Valaki meg tudja mondani miért fogja meg a gépet az Avast! 5 Internet Security és az uTorrent páros? Pedig az avast!-hoz hozzá van adva az uTorrent, mint kivétel, amit átenged a tûzfalon, az uTorrent pedig nem panaszkodik zárt portokra...

Sokat változtattak az avast! 4.8-ból az 5-be. Most jelenleg az avast! Internet Security-t használom és most már tényleg jól megközelíti az Internet Security szoftvereket.
Az avast! Pro Antivirus-hoz képest is ez az avast! Internet Security jobbnak tûnik.
Airbus A380
a 4.8-asnál is csak 1 évig szólt a kód...

Rayden02
sajna igen!<#szomoru1>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

Hát az Avast hivatalos oldalán fenn van a magyar:
LINK

Ahhoz hogy rendesen használd kell egy .avastlic licenc fájl, ami úgy 2011-ig érvényes. De sztem semmi értelme.

Egyrészt, mivel bármikor kilõhetik a kódot, és érvénytelen lesz, meg amúgy is csak 1 évig szól.
Szal már nem mûködik az, ami az Avast 4.8 esetében, hogy te magad írtad be a kódot, és korlátlan ideig használhattad.

Jól mondom?
sziasztok.szeretném ha az avast! Internet Securi programom magyar nyelvû lenne..honnan tudom letölteni,esetleg magyaritani,persze ingyen szeretném.köszönöm.
lck
Speedtest.nettel megnéztem:

Letöltés:
Avasttal: 4.04
Avast nélkül: 3.47

Nálam ezexerint meg gyorsítja a netet 😊)
lck
Nekem a 4 megásat nem felezi. Bizztoss gondolja minek neked 10 ?!?! <#idiota>
Azt mondja meg nekem valaki, hogy a 10Mb-es netem miért felezi meg az Avast? A 4.8 és az új 5-ös is, ha be van kapcsolva, felére csökken a sávszélességem. Tuti az Avast, mert ha ki-be kapcsolgatva változik a sebesség. Kipróbáltam tûzfallal, windows védelmekkel is, de csak az Avast-nál csinálja ezt. Miért?
Airbus A380
Nem kell túl parázni a dolgokat épeszû netezéa mellé bõven megteszi az ingyenes is.

Az avastosok szerintem jó 85-90%-a a free-t nyomja.

Nemtudom hogy itt mennyire megengedett ebben a topikban a varez, de én próbáltam a PRO-hoz keresni .avastlic licenc-fájlt, egyik sem volt jó, sõt, ha jók az infóim csak az IS-hez létezik egy, 2011-ig

Ha valaki mûködésre tudná bírni a PRO-t az írjon nekem privit, viszont ha nem, vagy hanyagolnátok a warez témát, megírnátok, hogy ha az 5-ös FREE-t használom, azzal mennyire leszek sebezhetõ?

Védelmem így néz ki most:
- Comodo Firewall 3.13
- Malwarebytes Antimalware 1.44
- Avast 5 Pro. TRIAL
Airbus A380
Ez nem bíztos de én valami ilyesmit olvastam hogy félévig támogatják még a régit is...

Hát nem tudom fórumokon úgy kell noszogatni az embereket az 5-ösre.

lck
Na akkor várhatom fél év múlva a telefonokat. Az elmúlt évben legalább 10-20 gépre raktam Avast 4-est. Csak zárójelben jegyzem meg eddig 1 gép lett belõle vírusos. Az imádott Noddal nem biztos hogy ilyen kevés bajom lenne.
Airbus A380
Azt hiszem félév "türelmi" idõ van .

nekem van hogy négy frissítés jön 1 nap szóval jön rendesen.

lck
Szerintem nyugodtan tedd fel az 5öst.
Az 5ös pró ban van valami védett módú böngészés, ami a 4esben nem is volt. Elvileg ezzel úgy tudsz böngészni hogy az a memória egy elzárt területén történik. Amikor kilépsz a böngészõbõl elfelejt mindent és semmi nem kerül a vinyóra.
A gyorsabb frissítést nem tudom - az 5ös free nekem naponta 1-2szer frissít.
A free is beállítható hogy hány percenként ellenõrizze hogy van e frissítés.
Nyilván elõbb-utóbb megszûnik a négyes és marad az 5ös támogatása.
Üdv. 2 kérdésem lenne:
- Az elsõ, hogy eddig a 4.8 Professional-t használtam gond élkül, nem is volt még fertõzésem. De ha úgy döntök, maradok ennél, tehát nem állok át az 5-ösre, a jövõben nagy lesz a "hátrányom"? Illetve elõfordulhat, hogy egyszercsak megszûnik a 4,8 Update támogatottsága?

- Valamint, hogy a hivatalos oldal szerint ezek volnának a különbségek az 5-ös Free és Prof változatai között: Összehasonlítás
Mit takar a Faster updates és Lets you safely browse suspicious websites or applications rész?
A Free-hez lassabban jönnek a frissítések? És a másik?
Vissza a VRDB-t!!!<#zavart2><#shakehead><#szomoru1><#violent><#violent>

Airbus A380
de frissíthetnél is az 5-ösre jobb és van már magyarul is

Kattints rá a "Do not show..." kezdetû sorra,és többet nem fog idegesíteni.
Sziasztok

4.8as avastot használok és tegnap óta 5 percenként ezt látom, eddig soha nem volt ilyen. Lefuttattam egy víruskeresést - nem talált semmit.
Mit csináljak<#confused>

Airbus A380
nem tudom ezt 1 angolul tudót kéne megkérni hogy nézze meg.

Kár, mert nagyon hasznos kis dolognak tartottam, mondjuk használni szerencsére sose kellett...

És most mi lesz, ha helyrehozhatatlan adataim sérülnek?

Nincs benne.

Ja, utólag már én is rájöttem! 😊

Nem tudod, hogy a VRDB már nincs benne az 5.0-ban? nem találom sehol...😞

Airbus A380
El kellett volna távolítani szabályosan a régit majd feltenni az újjat 😊