A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
intert még igy is verni fogjuk mondjuk
#acm
Gólszerző: Muntari (42.), ill. Jovetics (12., 53.), Sinclair (14.), Jesús Navas (23.), Iheanacho (26.)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ricardo Alvarez, 26 anni, Inter
Hatem Ben Arfa, 27 anni, Newcastle
Joel Campbell, 22 anni, Arsenal
Alessio Cerci, 27 anni, Torino
Giovani Dos Santos, 25 anni, Villareal
Douglas Costa, 23 anni, Shakhtar Donetsk
Balazs Dzsudzsak, 27 anni, Dinamo Mosca
Nicolas Gaitan, 26 anni, Benfica
Antoine Griezmann, 23 anni, Real Sociedad
Lewis Holtby, 23 anni, Tottenham
Josip Ilicic, 26 anni, Fiorentina
Erik Lamela, 22 anni, Tottenham
Gaston Ramirez, 23 anni, Southampton
Xherdan Shaqiri, 22 anni, Bayern Monaco
Carlos Vela, 25 anni, Real Sociedad
Kevin Volland, 22 anni, Hoffenheim
Andriy Yarmolenko, 24 anni, Dinamo Kiev

http://holeee.blog.hu
" Mario Balotelli vagyok, 23 éves, és nem én választottam, hogy olasz legyek. Azért akartam olasz lenni, mert OLASZORSZÁGBAN születtem, és mindig is OLASZORSZÁGBAN éltem. Fontosnak tartottuk ezt a világbajnokságot, és ugyanolyan csalódott, fáradt, dühös vagyok. Igen, talán hibáztam, gólt lõhettem volna Costa Rica ellen,ebben igazatok van, és? Mi a probléma? Talán az, hogy mindösszesen ennyit akartatok mondani? Nem csak én hibáztam, mert Mario Balotelli mindent megtett a válogatottért, és semmiben sem hibázott. (A viselkedést tekintve.) így próbáljatok bocsánatot kérni, mert Mario Balotellinek van lelkiismerete, és készen áll arra, hogy még erõsebben visszatérjen,felemelt fejjel, erõsebben, mint bármikor. Önérzetesen mindent megtett a hazájáért. Vagy talán, ahogy ti mondjátok, nem vagyok olasz. Az afrikaiak sosem bánnának így a saját testvérükkel. SOHA. A négerek, ahogy ti hívjátok õket, fényévekkel elõrébb vannak nálatok. Nem az a szégyen, ha valaki kihagy egy ziccert, vagy kevesebbet fut. EZEK A DOLGOK SZÉGYENLETESEK. Igaz olaszok! Igaz?
A Gazzetta Dello Sport szerint Clarence Seedorf nem enged az igazából és kész kiállni az õt megilletõ nagyjából 10 millió €-ért, amit a Milan egyelõre nem hajlandó kifizetni, holott a holland egyoldalúan felbontott szerzõdése ezt egyértelmûen kimondja.
A fennmaradó két évben ugyanis bruttó 10 millió €-t keresett volna a Rossoneri kispadján Seedorf, ám ettõl az összegtõl menesztését követõen elesett.
A milánói lap szerint a holland legenda nem rest jogi útra terelni az ügyet, amennyiben záros idõn belül nem történik változás, ám ekkor már nem csak a 10 millió €-ra fogja perelni egykori klubját, hanem plusz anyagi és erkölcsi kártérítést is követelni fog.
Valahogy így kell elcseszni egy éveken át tartó kivételes kapcsolatot klub és legenda között. Taps.
jézusom <#pardon1>#pardon1>
Állítólag Carlo Ancelotti és Pippo megbeszélték Casemiro átigazolását. Kölcsönbe érkezne és 5-6 millió eurós opciós joggal rendelkeznénk -írja a milannews.it.
#acm
#acm
<#worship>#worship>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Szar egy év volt és a jövõben sincs semmi bíztató.
utánozzák az Intert ebben is 😊
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC