A.C. Milan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
1, Paolo MALDINI 630 mérkõzés
2, Javier ZANETTI 612 mérkõzés
3, Gianluca PAGLIUCA 592 mérkõzés
4, Dino ZOFF 570 mérkõzés
5, Pietro VIERCHOWOD 562 mérkõzés
6, Francesco TOTTI 557 mérkõzés
7, Roberto MANCINI 541 mérkõzés
8, Silvio PIOLA 537 mérkõzés
9, Enrico ALBERTOSI 532 mérkõzés
10, Gianni RIVERA 527 mérkõzés
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
BALOTELLI (Milan támadója) : ,,Ez egy normális meccs volt. Nem értettem elõször a cserémet, de mivel a studióban azt mondták, hogy nem vagyok top játékos, akkor lehet hogy ezért. Mindenki ingerlékeny, ha veszít. Senki sem szereti, ha a végén vereséget szenved."
,,..Ha a labda nem érkezik a tizenhatoson belülre, akkor vissza kell lépni érte. A Roma nagyon erõs és remek focit játszanak."
- Marocchi kérdésére, hogy vajon azért nem tud elõrébb jutni és top játékossá válni, mert nem mozog eleget labda nélkül, a válasz viszont rendkyvül kemény volt.
BALOTELLI : ,,Nem ért a focihoz cseppet sem. Higgye el, tényleg nem."
,,Soha nem mondtam magamról, hogy világklasszis vagyok. Teljesen normális játékos, akinek idõbe telik világszínvonalúvá válni, de az oka amiért nem vagyok top játékos nem egyezik meg azzal amit maga gondol."
,,Mindig rólam dumálnak. Amikor a Milan nyer, Mario fantasztikus, amikor a Milan kikap, az egész Mario hibája. Azt várja tõlem, hogy szerezzek egy meccsen öt gólt. Nincs szükségem a maga kritikájára, hogy saját magamnak fogalmazzak meg kritikát."
,,Mindig beszélnek, beszélnek, azt mondják értékes vagyok az olasz focinak, de nincs értelme mondani ezeket a dolgokat. Nincs értelme."
A következõ 2 meccs Roma és Inter, ott sok minden el fog dõlni.
Ja és még lesz egy Milan-Inter 😉
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Balotelli at Inter: 28 goals in 86 matches.
Balotelli at Milan: 29 goals in 47 matches.
#SuperMarioBalotelli @FinallyMario
acmilan.hu
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Galliani nyilatkozat...
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Pirlot a ti idióta vezetõségetek engedte el!
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
közbe most is a mi leselejtezett Pirlonk mentette meg a seggüket
DE MINDIG CSAK ÍGÉRGETI A K.... ÉLETBE MÁR!