A.C. Milan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
jobbak vagyunk sokkal
szucsy89
szucsy89
igen, sajnos ezt többször fogjuk látni 😄 kinek mi a véleménye róla?

527 - 1 év Serie B.

REAL MADRID

LasCar16
527 van neki is elvileg.

#36158 ezt is kb annyit fogjuk látni mint az idei aranyat.

#acm

szucsy89
szucsy89
ezek szerint sehol 😄
limperatore
hol van del piero

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szucsy89
LEGTÖBB MÉRKÕZÉS A SERIE-A -BAN

1, Paolo MALDINI 630 mérkõzés
2, Javier ZANETTI 612 mérkõzés
3, Gianluca PAGLIUCA 592 mérkõzés
4, Dino ZOFF 570 mérkõzés
5, Pietro VIERCHOWOD 562 mérkõzés
6, Francesco TOTTI 557 mérkõzés
7, Roberto MANCINI 541 mérkõzés
8, Silvio PIOLA 537 mérkõzés
9, Enrico ALBERTOSI 532 mérkõzés
10, Gianni RIVERA 527 mérkõzés
szabii98
XDDD

I met God. She's black

limperatore
😄SA😄SA😄SAD_

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Darthmushroom
az baszna be...

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
Balo - RVP cserét ír több olasz lap is...
szucsy89
Mario Balotelli meccs utáni kiborulása
BALOTELLI (Milan támadója) : ,,Ez egy normális meccs volt. Nem értettem elõször a cserémet, de mivel a studióban azt mondták, hogy nem vagyok top játékos, akkor lehet hogy ezért. Mindenki ingerlékeny, ha veszít. Senki sem szereti, ha a végén vereséget szenved."

,,..Ha a labda nem érkezik a tizenhatoson belülre, akkor vissza kell lépni érte. A Roma nagyon erõs és remek focit játszanak."

- Marocchi kérdésére, hogy vajon azért nem tud elõrébb jutni és top játékossá válni, mert nem mozog eleget labda nélkül, a válasz viszont rendkyvül kemény volt.

BALOTELLI : ,,Nem ért a focihoz cseppet sem. Higgye el, tényleg nem."

,,Soha nem mondtam magamról, hogy világklasszis vagyok. Teljesen normális játékos, akinek idõbe telik világszínvonalúvá válni, de az oka amiért nem vagyok top játékos nem egyezik meg azzal amit maga gondol."

,,Mindig rólam dumálnak. Amikor a Milan nyer, Mario fantasztikus, amikor a Milan kikap, az egész Mario hibája. Azt várja tõlem, hogy szerezzek egy meccsen öt gólt. Nincs szükségem a maga kritikájára, hogy saját magamnak fogalmazzak meg kritikát."

,,Mindig beszélnek, beszélnek, azt mondják értékes vagyok az olasz focinak, de nincs értelme mondani ezeket a dolgokat. Nincs értelme."
szucsy89
Ezt is behúztuk, Balo gól és 2 gólpassz, és még nem is játszott jól... Taarabt meg vmi õrület mit csinál, a kommentátor meg a stúdióban lévõk is végig dicsérték remélem megvesszük.

A következõ 2 meccs Roma és Inter, ott sok minden el fog dõlni.
szucsy89
szucsy89
szucsy89
Ezt is behúztuk, következõ meccs is könnyûnek tûnik a gyenge Livorno ellen, ráadásul az elõttünk lévõ Parma és Inter egymás ellen játszik, szóval akár mi lesz jól jövünk ki belõle. Szeritem meglesz az EL a végére.

Ja és még lesz egy Milan-Inter 😉
szucsy89
szabii98
aztakurva😄DDDDDDddddd

I met God. She's black

szucsy89
http://instagram.com/p/miJFvTLj_E/

😄S:A😄S😄A😄Smint egy kiskirály
szucsy89
nagy formában a csapat 3 gyõzelem zsinórban következõ meccs a tök utolsó Catania ellen, ha azt is hozzuk oda kerülhetünk az EL közelébe, eddig ez csak álom volt idén 😄
szucsy89
ha még sokat balfaszkodik Mazzarri beérjük õket 😊
LasCar16
kibaszott Inter is az utolsó percekben cseszi el a mixem...

#acm

Rockynhooo
lol mint Lanzafame 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

limperatore
nem tudom mit kepzelt magarol ez a 0 ember

bakkerman
azt hitte hogy majd egy Eto'o kaliberhez odasétál,és elrugja a tizit? 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89

jah 😄SAADS😄SADSADSA:SD
limperatore
meg minõségi csatárok volt akik mellett be se fért a kezdõbe 😊

bakkerman
az Interben nem õ lõtte a büntetõket 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

szucsy89
AC Milan News ‏@Milanello 3h
Balotelli at Inter: 28 goals in 86 matches.
Balotelli at Milan: 29 goals in 47 matches.
#SuperMarioBalotelli @FinallyMario
szucsy89
szucsy89
szucsy89
Balooooooooooo bebaszta, 2-0 ide!!!
limperatore
én is fio-interen buktam 20 rugót 😄

LasCar16
többet nem rakok a csapat ellen, faszom 😄

#acm

szucsy89
Egri Viktor: "Nem tudom mit képzel magáról ez a Balotelli."

😄DDD oltja a mestert
limperatore
nektek jó

szucsy89
Balo-Hamsik cserét pletykálnak, szerintetek?
szucsy89
magyarul bejelentette a fizetéscsökkentést 😄
Nuno88
Galliani elismerte: amennyiben a csapat nem végez a BL-indulást jelentõ elsõ 3 hely valamelyikén automatikusan 20%-kal csökken a játékosok fizetése. (milannews.it)

acmilan.hu

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Darthmushroom
Rejával azért alakulgatnak az eredmények. Nem lenne a rossz õsz sokkal jobban is állnánk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

szucsy89
A Bild értesülése szerint a Milan és az Inter ádáz csatát vív a Hoffenheim 22 éves brazil támadó középpályásáért. Roberto Firmino remek, gólerõs szezont fut jelenleg a német csapatnál, a szerzõdése 2015 nyarán jár le. A kb 13-15 millió euróba kerülõ játékos iránt korábban a Chelsea, a Liverpool, a Man. U. és az A. Madrid is érdeklõdött.
szucsy89
Balotelli: "Elhagyom a Milant, ha a szurkolók ezt szeretnék. Született milanista vagyok, de ha én jelentem a legnagyobb problémát a szurkolóinknak, akkor elmegyek. A Premier Liga és Mourinho lenne az, ami egy elõrelépés lehetne a számomra. Seedorfot hagyni kéne nyugodtan dolgozni, két hónap alatt nem lehet megítélni egyetlen edzõ munkáját se. Gallianiról pedig azt gondolom, hogy abban, amit csinál, õ a legjobb a világon." (La Gazzetta d. Sport)
szucsy89
Ma Lazio ellen nyomjuk... én már nem tippelek, bár most õk sem olyan hûdejók...
Nuno88
Így van, simán elengedték Pirlot, meg Ambrot is... ez az egész helyzet a vezetõségnek köszönhetõ, amíg ott nem lesz változás addig ne is akarjunk mást mi szurkolók sem.

Galliani nyilatkozat...

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

Grove4
Na csak te fogd be a szádat, aki már akkor a földhöz csapja a seggét, ha ikszel a Juventus.

Pirlot a ti idióta vezetõségetek engedte el!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

szucsy89
persze, ez a legnagyobb örömük a rubésoknak

közbe most is a mi leselejtezett Pirlonk mentette meg a seggüket
LasCar16
remélem legalább kiverted ma rá.

#acm

Nuno88
A Curva Sud találkozott Seedorffal és még pár játékossal a meccs után. Szerintük Balotelli a legjobb játékos és meg is mondták neki. Mario elnézést kért a szurkolóktól azt monda nekik, hogy az elkövetkezendõ mérkõzéseken mindent bele fog adni. Távozásáról is kérdezték a szurkolók Balo pedig egy jót röhögött ezen...

DE MINDIG CSAK ÍGÉRGETI A K.... ÉLETBE MÁR!