SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
Szülinapi ivászatra nem térsz valamikor haza?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

efen-en volt vki? sztem fasza volt csak ma hazautaztam de asszem inkább maradni kellett volna xD peace imádom Egert :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

Punker
hát nem 1 hosszú utca szerintem nincs ilyen szám.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Pluskast
Sziasztok!

A segítségeteket kérném nagyon fontos lenne!
Kaptem egy egri címet nevezetesen Kossuth Lajos utca 46/a a cím. Azonban úgy néz ki hogy ez az utca cfím nincsen csak 25-ig. Ez igaz vagy az én információim hiányosk?

Nagyon fontos lenne tudonom kérlek segítsetek!

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Elindult a seonyár2008 verseny. Összesen 1 millió forint a nyeremény.
Botond
Hónapok teltek már el mióta nyomtam az uninstallt. :)
Punker
inkább egy gyors WoW körrel? :)

Botond
Minden dolgos polgár felkel 6 elõtt :P Én is, igaz én nem sg fórummal indítom a napot.
Botond
windows kampeca vagy vírus vagy simán elöregedett :) format c: új windows azt helló :)
eLviRA
te mit csináltál reggel 5:53kor a számítógép elõtt? ilyenkor az embernek még az ágyban van a helye.

...what\'s for You, will not pass You by...

eLviRA
sajnos nem. elmondom, mi történt.

neteztem, kiírta, hogy a lap nem megjeleníthetõ. bezártam az explorert, és elindítottam újra. csak az az egy program futott. mikor újra meg akartam nyitni az explorert, nem engedte. egy programot se lehetett megnyitni, sõt software alapon ki sem tudtam kapcsolni a gépet, csak a power gombbal.

kikapcsolt állapotban többször kinyomtam a tápot, vártam, elindítottam újra, rendben felállt a rendszer, de ugyanez, egy programot sem lehetett megnyitni.

röviden ennyi a panasz. mi a diagnózis?

Kage Kage
Azt meg tudod állapítani, hogy windows- vagy hardverszintû a probléma?

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

eLviRA
sziasztok!

behalt a (budapesti) számítógépünk, tud esetleg valaki rajtunk segíteni? szerintem nem olyan nagy a baj, de mégis szakembernek kellene látnia.

elõre is köszi!

Mike94
hello, jövõre szeges leszek mert felvettek :)

Loogan
Csá! Nem nagyon voltam még a gyártáson, csak egy 2 percre. Majd megnézem R2D2-t.
Leszek szerdán, csörögj rám. Tudod a számom az új. :)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Kage Kage
Na, akkor mint érdekesség. Ha lenn jársz a ``pincében'' találsz ott a sor végén egy öreg KUKA robotot, amelyik az olajszenzorokat pakolássza egy körasztalba, onnan pedig ki. Ez a robot jövõ hét szerdától új programot kap, és persze te már tudod kinek a keze munkáját dicséri... ;-)

Szerdán benn leszel?

(Az a baj Zol, hogy nálunk dolgozni is kell, de amúgy jöhecc! ;-)) )

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Loogan
Continental. Autóalkatrészeket gyártanak. Autógumit legfõképpen, de mi olajszenzorokat és ABS chippeket.
Arra gonoltam Kage, hogy lehúzok ott pár évet, aztán kitanulok mindent, és becsatlakozok hozzátok. :))))

Loogan
Na mesélek:
A héten már el is kezdték a tréninget. 3 napos Netapp tréning volt, egy német faszi tartotta angolul orrvérzésig. Ez a Netapp egy gyártó, Filer-eket (fájlszerver + spec tárolórendszer) gyárt, mi is használunk ilyet.
Lesz majd vmikor Linux tréning + április 7-én megyek 1 hét Oracle Database Admimistrator képzésre. Lesz egy rahedli még 3 hónap alatt. Néha melózni is kell. :))))
Amúgy tök gáz, mert én vagyok ott a leghülyébb. Jó a társaság, jó a kaja. Szal hosszú távon faxa lesz remélem. Mondjuk német cég, majd a szart is kipaszírozzák belõlünk.
Hát ennyi van egyelõre.

Loogan
Csá! Foglak majd, nyugi. :)))))

Cicaaa
Hali! Valaki SZEG???

www.metin2pic.mlap.hu (L)gamerkiller(L)

Kage Kage
Mi a bánatos frász az a conti? :-)

Kage Kage
Ja nem is mondtam Zol, el is várom hogy engem keress elõször!

Kérünk egy rövid, de velõs beszámolót a contiról! Milyen volt az elsõ hét?

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Loogan
Traktor. Na bazz te is hova keveredtél? :) Falusi a csaj? :)

Viccet félretéve, reggel kimentem az utcára és semmi nyomát nem lehetett látni az esti hepajnak. Minden tiszta volt, mintha misem történt volna. Kocsim megúszta épen, és még a riasztó sem indult be.

Gyááá holnap kezdek új melóhelyen. Parázok kicsit. Nyomatni kell(ene) az angolt. Linux + Oracle lesz fõként. Te tudod Kage mekkora tálentum vagyok a Linuxhoz. Elméletben nagyon ott vagyok. Lehet kereslek majd kétségbeesve, ha nem gond. :)

Kage Kage
Mondanám hogy akkor is megéri, de kérdés hogy a huligán vagy a traktorosgyerek mellett van-e nagyobb biztonságban az autó... :-))

Botond
Legközelebbi falu gyalog nagyon messze van. :)
Kage Kage
El tudom képzelni ahogy a sok IQ harcos szájából hogy csorgott a nyál, mikor a sok megváltót áhitattal hallgatta...

Egyébként én tuti ilyenkor nem hagynám kinn a kocsit, megölne az ideg, inkább sétálnék egy hosszabbat.

Kage Kage
Bazz, Gyurcsány már a vízilabdameccsen sem bír magával??? :-))

Botond
Pár év alattnagyon megerõsödött a csapat azért. :) 4-5 éve még az volt a cél, hogy a honvéd ellen ne legyen közte 10, mostmeg akár verni is lehetne. :)
Punker
kellett neked elköltözni, itthon csak a vizlabda meccsen volt balhé, a balkáni vendégek gondolták ha a vízben nem bírnak a csapattal majd a lelátón.

Loogan
József körút kontra Pál utca. Telenyomták az egész mellékutcát könnygázzal. Kimentem megnézni a verdát egyet nyeltem, aztán jött a chili hatás.
Volt szerencsém végighallgatni a Balhán a szélsõjobb beszédét. Jöttünk haza barátnõmmel, és nem állt meg ott a metró, így hát az Astoriánál szálltunk ki, majd gyalog haza.
Egy egri srác beszélt, hogy nálunk Heves megyében milyen nagy a cigánybûnözés és hogy ez is kormány hibája persze, na és ennek 1 megoldása van. Kitalálhatjátok hogy mi... Akkor kicsit elszégyelltem magam, hogy egri vagyok. Hergelték a jónépet, és ez elég volt annak a jónéhány embernek, akik késõbb molotov koktéloztak. Szó se róla jó érzés mikor felmegy az embernek az adrenalin szintje, mert akkor érzi hogy él. Én inkább ezt az érzést jobban szeretem az edzésen átélni, ott nem ártok senkinek.

A bkv-n átengedni a helyet az öregnek - igazad van nem hungarikum, ezért holnaptól nem is adom át senkinek a drága ülõhelyet...

plu604
a bkv-n való helyátadás az idõsebbeknek hungarizmusnak számít?

merre laksz egyébként?
(természetesen nem utcanévre vagyok kíváncsi, környékre.)

Loogan
Na a sok baromarcú jobbos szélsõhuligán focidrukker itt randalírozik a házunk alatt. Az az ötletem támadt, hogy felidézem a régi dicsõ egri szokást, és nyakukba zuttyintok egy adag szurkot vagy levest. Remélem a kocsit nem bántják, nem fizeti a biztosító.
Akkor is annyira nagy magyarnak kéne lenni, mikor az adót kell fizetni vagy át kell adni a helyet a bkv-n az öregeknek, esetleg a Tesco-ban a 10 Forinttal drágább, de minõségi magyar terméket kellene megvenni a szar külföldi helyett.

www.egerblog.info
Punker
<#wave>

eLviRA
Emese? a válasz priviben is jöhet, ha olyan...

Punker
ok :)

Melóhelyen kommunikálunk Skype-on, így többnyire 8-16h között vagyok, amennyiben nem felejtek el fellépni.
Januártól csak 5-6 hetente járok haza Egerbe. Majd talán nyáron gyakrabban - a horgászszezonban. :)
A fotóra sajna nincs idõm, no meg megfelelõ gépem sem. Az õsömnek viszont egyre jobb neve van az "amatõrök" között. A közelmúltban beszedett pár díjat, többek közt egy nemzetközit is. Lassan-lassan publikálom a weblapját! Így a fotózás utáni affinitásomat rajta keresztül vagyok kénytelen kiélni. :]

Punker
egyszer jelöltelek skype-on de nem jött reakció, nem használod? mikor tévedsz haza? fotózol még?

király <#eljen>

Nálunk addig is van lehetõséged döglenni, amíg valaki fel nem ismeri emberi értékeidet és be nem fogad a hétvégeken! ;-) Bár bútoraink még nincsenek, de a kecó abszolút lakható.

Punker

Punker
azóta is a romokat takarítjátok?

Loogan
Az nem jó. :(

Mi mostanság a telószámod? Valami Gipsz Jakab veszi fel, meg a másik nem kapcsolható.
Este átugranánk Encivel és Baluval a lakásavatóra.

Kage Kage
Valszeg én nem leszek ott Szilárd, de ne add fel a reményt, talán még így is lehet egy szép születésnapod! :-) Sok boldogot!

Nem.... bebukott... ezért megyek Pestre.
Gyertek wazze. Kapucsengõ: Vas
Addig is egy kis hangulatteremtõ
Ja, és a menü SPENÓT lesz ;)

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Punker
biztosítás van a pecóra? :)

Loogan
No akkor egy köpésre vagy tõlem (József körút 69). Tõlem OKÉS a hepaj.
Befutott az Egon és Dönci?

:DDDDD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"