SG: Eger Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
progi helyett porigot akartam írni, úgy már lehet nem annyira jó :)

Amúgy tök közel laksz hozzánk meg szüleimhez is.
Hát remélem is!

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Botond
És hirtelen megjelenik a fél SG, mert titokban mindenki olvassa az egri topikot, és progi rombolja a csorda a lakást :-D
Na, akkor itt egy jó alkalom az összeröffenésre:
Mindenkit szeretettel, és sok piával meghívok az elsõ számú lakásavató bulimra.
Helyszín: Budapest, Rákóczi tér 11
Idõpont: szombat este 8-9-tõl

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

http://own-c.myminicity.com/
Kage Kage
Nem Te Kata :-) Legalábbis remélem...

Szia!

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

Kage Kage
Pesti traccspartira csak akkor leszek jó sajna, ha lesz hol döglenem ott... Kata dolgozik rajta... ;-))

(Csak meg ne tudja, hogy õrá vetek, mert kitekeri a nyakam... :-) Jobb esetben a nyakam... ;-))) )

-- ``Dreams are journeys that take one far from familiar shores, strengthening the heart, empowering the soul.\'\'

sziasztok
Loogan
Hah még élek. Csak most szar a gépem, a cégnél meg tartalomszûrés van a webre...:(
Pesti acsarításban benne vagyok. Mikor, hol?

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

Botond
Nevezd meg a helyszínt az idõpontot a segédeid meg a fegyvernemet. :-D Februárban belövünk egy hétvégét, akkor talán össze tudjuk szervezni.
Botond
Kösz :-D 29. ez már, nagyi szerint az elsõ 100 nehéz a második 100 már könnyebben telik :-D
Punker
hát ha esetleg véletlenül haza tévedtek csaphatnánk egy öregfiúk nyugdíjas estet is :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Kage Kage
Botond, te sem vagy már fiatal! ;-)) Boldog szülinapot!

Kage Kage
Vagyok Pesten is sokszor, kiszámíthatatlanul sajna... Pl. a mostani héten kétszer is voltam. Ha minden jól megy nemsokára lesz is hol aludnom BP-en, utána benne vagyok minden rosszban! :-)

Zola él még?

MaSzKa
hihihiihhi

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

eLviRA
ú, én nagyon szeretnék!!!

...what\'s for You, will not pass You by...

eLvi, Te sem vagy elrontója egy pesti ivászatnak, igaz? :]

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

A "nõk" életképes és elfogadható mentséget jelentenek... :)
Pestre feljutsz valamikor?

eLviRA
nagyobb bajod sose legyen! :-)

de azért jó lenne már látni azt a vigyori fejedet...

Kage Kage
Az a baj, hogy már lassan Egerbe sem jutok... A munka és a nõk egyszerre kínoznak... :-))

eLviRA
én is rég...

Punker
most úgy bennem van 1 darts-os találka is nem játszottam ezer éve :(

Punker
mikor? legyen inkább bor vagy tömény...

eLviRA
én kérek magyarázatot :-)))

...és Pakson szándékozol meghalni? Nem, ugye? :)
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy egy pótszilveszter vagy valami olyan esemény, amire ráfoghatnánk az ivást... ;-)

Ennek a cikknek látom a hátterét és tudom a "megfejtését". Két sör között elmesélem, ha valakinek átláthatatlan lenne... <#ravasz1>

Botond
Kevesebb a biztosítás a kocsira. :-) Könnyebb hivatalos ügyet intézni. Asszem ezek a fõ okok ami miatt még mindig ostorosi állandó lakos vagyok. Bár mondjuk ezzel az orvososdival most megszívattak, de dokihoz ritkábban járok, mint hivatalba vagy mint fizetek kocsira biztosítást.
Punker
én elsõ körben a bürokratikus rendszer mellõzése miatt tenném, mindenhol átjelentkezgetni basszus az rögtön 1 hét lenne, a többit nektek kell jobban tudni én nem gondolkoztam rajta soha :)

Kage Kage
Egyébként az, hogy hány ember született Egerben, nem jelent semmit, abból nem mind egri lesz. Én pl. Budapesten születtem...

Kage Kage
Kapásból, Punker, kapásból... ;-))

eLviRA
én a Te véleményedre lennék kíváncsi.

Punker
szerintem kabásból tudsz mondani jópár indokot.

eLviRA
szerinted miért nem vagyunk?

Punker
nem véletlenül nincsenek átjelentkezve.

eLviRA
arra vonatkozólag nincs adatuk, hogy hány olyan emberke van, aki állandóra Egerbe van bejelentve, de nem lakik ott...? mert mondjuk máshol, pl Bpen dolgozik...

Punker
és ennek hír értéke van:

"Hetvenhárom kisbabával több látta meg a napvilágot tavaly Egerben, mint az azt megelõzõ évben - adta hírül csütörtöki számában a Heves Megyei Hírlap. A helyi anyakönyvek szerint 1659 gyermek született 2007-ben a hevesi megyeszékhelyen, miközben tavaly 1508 haláleset történt. Vagyis 151 fõvel gyarapodott a város - olvasható a napilapban. Ugyanakkor visszaesett a házasságkötések száma az 58 ezer lakosú településen. Vagyis 327 pár fogadott hûséget egymásnak az óévben, ami 41-gyel kevesebb a 2006-os adatnál - tájékoztatott az újság."

lolz, am ez a póker dolog nagyon arat mostanában, de én még mindig nem kaptam rá :D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

eLviRA
nem látszik csak egy piros iksz...

Punker
hát ez qrvajó:

Punker
azt nem értem hogy nem kapták meg a régi épületek a mûemlék védelmet, így lefogják dózerolni......

Botond
Egerben van hagyománya a honvédségnek, és a mindennapok része, nagy hiba ovlt ot tbezárni a laktanyát. Már 10 éve is be akarták, akkor sikerült közbelépni.
Punker
"Dobra verik az egri laktanyát - Egymilliárd forintért árulja a Honvédelmi Minisztérium az egri Dobó István laktanya központi épületeit és négyhektárnyi területét – tudta meg a Magyar Nemzet. A laktanyára Szekeres Imre honvédelmi miniszter Eger önkormányzata részére versenyeztetés nélküli vásárlási javaslatot tett, de a város vezetõi szerint az egymilliárdos összeget nem képesek kifizetni az ingatlanokért. Értékesítik az egykori katonai objektumhoz tartozó kiegészítõ parancsnokság épületét is, amelyért 200 millió forintot szeretne a honvédelmi tárca. Eredetileg ezt is zárt körben adták volna el az egri önkormányzatnak, de a település az ehhez a vásárláshoz szükséges összeget sem képes kigazdálkodni, hitelt pedig nem kívánnak fölvenni emiatt a költségvetésük terhére. A katonák egykori gépkocsizó telephelye már elkelt, az ingatlant egy befektetõ és az önkormányzat közös társasága vásárolja meg bruttó 240 millió forintért, és ipari parkot, illetve logisztikai központot kívánnak létesíteni a területen. A HM ugyanakkor ingyen adta át az egri önkormányzatnak a helyi honvéd szakközépiskolát és hasonló vagyonátadást ígért az intézmény sportpályája, konyhaépülete és gyengélkedõje esetében. Az összességben milliárdos értéket képviselõ egri honvédségi ingatlanok egy részét nemrégiben több tíz millió forintért újították fel, ezért senki sem számított a létesítmény bezárására. (Magyar Nemzet 2.o.)"

eLviRA
HBD! :-)

Botond
Sok Boldogot Punker!
Loogan
Boldog szülinapot kollega! :)

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

BSZ! :)

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

eLviRA
thx :-)))

Punker
HappyNameDay?

eLviRA
mit takar a rövidítés?